Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πήρα στον σκλαβενίτη να μου κρατήσουν ψαράκι, καλή είναι η τσιπούρα? ελληνική ιχθυοτροφείου, είχε και λαυράκι, εσείς τι παίρνετε συνήθως, λαβράκι δεν είναι αρκετά λιπαρό?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

πώς πάς με το θηλασμό σοφία?

εμένα βρε κορίτσια δυο χρόνια μετά μου έχει μείνει ακόμη η απορία τι έκανα λάθος? οκ ψαρωμένη ήμουνα, νόμιζα ότι πεινάει, δεν πάτησα πόδι, τον ταίζαν και μου τον φέρναν οπότε κοιμόταν, αλλά στο σπίτι? αφού έπιανε καλά, και θήλαζε ανά μια ώρα για 1 1/2 με 2 ώρες τη φορά,

διαβάζω σε θέματα θηλασμού ότι όλες μπορούν, αλλά επίσης ακούω ότι τρέχει το γάλα από νωρίς, όπως καληώρα στην αννούλα, νιώθουν φουσκωμένο το στήθος, πρησμένο, δεν αντέχουν αν δεν θηλάσουν ή δε βγάλουν με θήλαστρο και τέτοια, που σε μένα δε συνέβησαν, ούτε δείγματα αλλεργίας που λέτε τώρα είχαμε, δηλ. πράσινες κενώσεις, αίμα ή βλέννες,

τελικά αυτό το όλες οι μανούλες μπορούν να θηλάσουν ισχύει ή είναι μέρος μίας πολιτικής που προσπαθεί να ενισχύσει το θηλασμό αλλά τελικά αγχώνει μαμάδες που δεν τα κάταφεραν όσο πίστευαν και ήθελαν?

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!

σημερα που μιλησα με τον λογιστη μου λεει πως ακομα δεν εχει βγαλει το δηλωθεν εισοδημα του αντρα μου για το 11 γιατι ειχαν πολυ δουλεια ουφφ.

βελ ο γυναικολογος σου τι σου έχει πει? εδω κοντευεις να γεννησεις, τι σε ανησυχει τοσο? μιλα πρωτα με τον γιατρο σου γιατι εμενα μου ειπαν τοτε οτι και να κολλαγα δεν θα παθαινε κατι το παιδι.

σοφακι βλεπεις τι σου κανουν τα κοριτσια!!!καλα ολα τα μωρα αγορια κοριτσια σε κεινη την ηλικια ειναι αγγελουδια.

προσωπικα ομως παρόλο που θεωρω τον γιο μου πιο "ομορφο" απο την κορη μου, η μικρη μου φαινεται πολυ πιο γλυκιααααα. αλιμονο δεν εχει να κανει με αγαπες αυτο που λεω γιατι ολες οι διπλο+ μανουλες ξερουν πως τα παιδια σου τα αγαπας το ιδιο.

αγγελικη ο δικός μου δηλαδη ειναι σπανια περίπτωση που εχει αδυναμια στον δημητρη!! το λεει και ο ιδιος.

ελεανα!!!ακομα σκεφτεσαι τα του θηλασμού!!ότι εγινε-εγινε τωρα, μια χαρα τα καταφερες! απο τι θυμαμαι τον θηλαζες για αρκετο καιρο.

μπορει ολες οι μανουλες να θηλασουν αλλα το θεμα ειναι τι μπορει η καθε μια να αντεξει και πως θα συμπεριφερθει το παιδι! εμενα ο δημητρης ειχε μεγαλο προβλημα εγω δεν ηξερα τοτε δεν μου εμαθε και κανεις και ετσι ειχαμε μια αποτυχιμενη προσπαθεια θηλασμου. βαλε και τα ψυχολογικα.

με την αννουλα ηταν διαφορετικα, δυσκολα αλλα διαφορετικα.

εγω δεν αντεχα να ταιζω τα παιδια και αμεσως μετα να βγαζουν οτι ειχαν στο στομαχι τους απο τη μυτη.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

γεια σας κοριτσάκια μου! σοφάκι μου τι καλά που τα λες με τη μπεμπούλα! και ακόμα δεν έχεις δει τπτ! κάτσε να δεις και τα πρώτα χαμογελάκια σε λίγο! είναι μια τρέλα όλα!!! τι να λέμε?

βελουδάκι μου γλυκό καλά αποτελέσματα εύχομαι, όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος και όλα να τελειώσουν καλά και γρήγορα! περιμένουμε και νεότερα.

αγγελικώ εγώ βέβαια η γουρούνα που φορούσα στην εγκυμοσύνη κατά πολύ μεγαλύτερο νούμερο παντελόνια από εσένα πού να πάει το μυαλό μου ότι υπάρχουν και τέτοια νούμερα. :tongue: βέβαια έχω και το άλλο. όταν βρίσκομαι με κάποιον άνθρωπο που γνωρίζω για πρώτη φορά δεν τον παρατηρώ καθόλου. διακριτικότητα και λίγη ντροπή μαζί... πέρα από το πρόσωπο δεν κάθομαι να κοιτάζω σώμα, ύψος, πάχος κλπ. κατά συνέπεια δε θυμάμαι πώς είναι τα κυβικά του αν δεν τον ξαναδώ. ούτε ρούχα προσέχω, ούτε τπτ.

και το έχω ξαναπεί πόσες φορές ελεύθερες περπατούσαμε με τη μία κουμπάρα μου στο δρόμο και μου έλεγε "τον είδες αυτόν τον κούκλο?"

ή "ποπό ένας κ%#$ς! και εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι!

περαστικά και στη ζουζούνα σου!

σοφακι βλεπεις τι σου κανουν τα κοριτσια!!!
εγώ πάντως αν κάνω τρίτο θέλω ΑΓΟΡΙ!!!!!!!!!
καλα ολα τα μωρα αγορια κοριτσια σε κεινη την ηλικια ειναι αγγελουδια.

πόσο δίκιο έχεις!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

πώς πάς με το θηλασμό σοφία?

εμένα βρε κορίτσια δυο χρόνια μετά μου έχει μείνει ακόμη η απορία τι έκανα λάθος? οκ ψαρωμένη ήμουνα, νόμιζα ότι πεινάει, δεν πάτησα πόδι, τον ταίζαν και μου τον φέρναν οπότε κοιμόταν, αλλά στο σπίτι? αφού έπιανε καλά, και θήλαζε ανά μια ώρα για 1 1/2 με 2 ώρες τη φορά,

διαβάζω σε θέματα θηλασμού ότι όλες μπορούν, αλλά επίσης ακούω ότι τρέχει το γάλα από νωρίς, όπως καληώρα στην αννούλα, νιώθουν φουσκωμένο το στήθος, πρησμένο, δεν αντέχουν αν δεν θηλάσουν ή δε βγάλουν με θήλαστρο και τέτοια, που σε μένα δε συνέβησαν, ούτε δείγματα αλλεργίας που λέτε τώρα είχαμε, δηλ. πράσινες κενώσεις, αίμα ή βλέννες,

τελικά αυτό το όλες οι μανούλες μπορούν να θηλάσουν ισχύει ή είναι μέρος μίας πολιτικής που προσπαθεί να ενισχύσει το θηλασμό αλλά τελικά αγχώνει μαμάδες που δεν τα κάταφεραν όσο πίστευαν και ήθελαν?

δε θυμάμαι καθόλου την ιστορία σου με τον αντρίκο, για κάνε ένα ρεζουμέ?

κι εγώ με το γιώργο ζορίστηκα και 6 μηνών σταμάτησε για μας ο θηλασμός που πέρασε από σαράντα κύματα. Με την μπέμπα όμως ήταν παιχνιδάκι για πολλούς-πολλούς λόγους! Ακόμα και τα όσα περάσαμε με την αποχή δε με κούρασαν όσο κουράστηκα με τις αντλήσεις και θηλασμούς και ξένο και πάει λέγοντας με το γιώργο.

και είναι η αλήθεια ότι στην ιδέα του αποθηλασμού της μπέμπας πονάει η καρδούλα μου παρόλο που ώρες-ώρες λέω "φτάνει!"

δεν είναι μύθος πάντως το "όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν". πάντα στην αποτυχία θηλασμού κάτι φταίει. απλά δεν είμαστε πάντα εμείς αυτοί που θα το ανακαλύψουμε. ενημέρωση και πάλι ενημέρωση (εγώ έγκυος στη μπέμπα πήρα τα βιβλία της πατσούρου και ξέσκισα το ίντερνετ) και άμα λάχει κι ένας σύμβουλος στα δύσκολα και όλα θα πάνε καλά. το σημαντικό είναι να πιστέψεις και στον εαυτό σου. το 2ο σημαντικό να σε βοηθήσει και το παιδί. κι επειδή στο 2ο που είσαι πιο κουλ πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό περνάει και στο παιδί, όλα πάνε καλά τελικά!

Καλησπέρα, ουφ σας διάβασα στα γρήγορα.

Βελουδάκι αχ πόσο καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά τα δύσκολα πέρασαν ψυχή μου. Σε μεγάλους μήνες και κάτι να κολλήσεις δεν έχει επιπτώσεις στο έμβυο. Θυμάστε που νόμιζα και εγώ πως είχα κολλήσει τοξόπλασμα και είχα σκάσει?Αυτά είναι, άγχος άγχος άγχος!

Εμείς καλά. Χθες ο Μάνος δεν πήγε παιδικό, ήταν κλειστά λόγω σεμιναρίου και τα πήρα και τα 2 και πήγαμε εξοχικό. Αδύνατο να τον παλέψω εδώ μέσα. Περάσαμε ωραία, έπαιξε το παιδί, βόλταρα και την μικρή με το καρότσι. Καλές 9 γυρίσαμε.

Με την πάνα τα πάει πολύ καλά. Μόνο στον ύπνο του φοράω μεσημέρι-βράδυ. Έχουμε μερικά ατυχηματάκια αλλά από χθες τον βλέπω πιο συνηδητοποιημένο, μάλιστα χθες μου είπε 'μαμά θέλω τσίσα' και σήμερα 'μαμά θέλω τσίσα αλλά σα κάνω σε λίγο' και πράγματι κρατήθηκε γιατί ήμασταν εκτός. Πολύ καλά, μπράβο στο παιδάκι μου.

ΟΑΕΔ έτρεχα και εγώ σήμερα για κάτι χαρτιά. Φορολογική θα κάνω από Δευτέρα για να καταθέσω και την αίτηση στον παιδικό. Τρέξιμο αρκετό θέλουν όλα αυτά.

Ελεάνα προσωπικά το έχω δηλώσει πολλές φορές ' ο θηλασμός δεν είναι για όλους εύκολη υπόθεση'. Μια στραβή να σου κάτσει την αρχή μπορεί να καταδικαστεί ο θηλασμός και δυστυχώς με το να μην υπάρχουν γύρω μας άτομα σχετικά, οδηγούμαστε πιο εύκολα σε αποτυχία. Για να βρεις ένα άτομο να ξέρει να σε συμβουλέψει ρε γμτ πρέπει να ψάξεις πολύ, απαράδεκτο αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τίποτα δεν είναι εύκολο ελεάνα μου, ίσως η αρχή ή η πρώτη φορά να ναι πάντα λίγο πιο απαιτητική ή δύσκολη. το δεύτερο θα ναι παιχνιδάκι!

κάναμε τη βόλτα μας το πρωί, γυρίσαμε, μαγειρέψαμε, έφαγα μέχρι σκασμού και ταβλιάστηκα στον ύπνο.

μη νομίζετε δε κουράζομαι όσο ακούγεται, απλά προτιμώ να πηγαίνω τα παιδιά βόλτες παρά να πολυασχολούμαι με το σπίτι πχ.

τώρα έχω ένα κάρο δουλειές που με περιμένουν αλλά χαλαράααα...

από 20 ιουλίου μέχρι το αργότερο 3 αυγούστου θα κάνει την εμφάνιση ο μικρός. φλερτάρω με το 25 ιουλίου αρκετά σα διαίσθηση...ή το 28 (γμ τότε έχει γενέθλια η πεθ.!)

Διαφημίσεις

τι να σου πω κουμπ μου λες να το πιάσουμε τον αύγουστο;

για να δούμε!

τι κάνετε εκεί;

τι νέα;

Μια χαρά κουμπαρούλα!!!!:D:D:D:D:D(πολύ μου αρέσει που σε λέω έτσι!!!)

Σε επαιρνα εχθές το απόγευμα απο το κινητό του Δ αλλά δεν σε πέτυχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μια χαρά κουμπαρούλα!!!!:D:D:D:D:D(πολύ μου αρέσει που σε λέω έτσι!!!)

Σε επαιρνα εχθές το απόγευμα απο το κινητό του Δ αλλά δεν σε πέτυχα!!!!

που ήμουνα;

μιλούσα μήπως;

έλα μου ντε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...