Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι βρε,απλα περιμενε λιγες μερες να υποβαλλουμε οριστικα τη δηλωση να δω τι περισσευει και στα στέλνω.

Νομιζω οτι ειναι το 34αρι.

Στα τζιν φοράω 25-26,φοραγα μάλλον,καλα 1 κιλο εχω παρει δεν εχω παχυνει και στα ποδια δεν παίρνω σχεδόν καθόλου αλλα εχω λιγη κοιλιτσα,οποτε θελω σιγουρα εγκυμοσυνης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξυπνησαμε το πρωι να παμε σχοελιο,μια χαρα ητανε,εφαγε, εκατσε, την εντυσα, τη στολισα, παμε στην πορτα,την πιανω μου φαινεται ζεστή, της βαζω θερμομετρο 37,4,άντε ξεντυσου της λεω δε πας πουθενα, εκλαιγε η καημενη, νομιζε οτι κάτι έκανε!

Θα την παρω σε λιγο να παμε λαϊκή,ποπο γολγοθας παιδί και λαϊκή μαζι,δε ξερω τι καροτσι να παρω, της λαϊκής ή της Μαριλίζας?

καλημέρα! ιούνιος μπαίνει! τον άλλο μηνα θα γεννάω...

πέρασε ο καιρός.

και συνεχίζει η ιδέα μου ότι θα γίνει νωρίς το σκηνικό.

ο μεγάλος δεν έχει σχολείο.

τα ετοιμάζω να τα πάω μετρο μολ και τα δύο με το μετρό εννοείται.

θα βγάλω και εισιτήρια για συναυλία!!!

5000 κόσμο ο χαρούλης!

λαική, σουπερ, υπηρεσίες, τράπεζες, δραστριότητες, βόλτες παντού και με τα δύο με μέσα συγκοινωνίας πάντα. συν τη κοιλιά.

εδώ εγώ φοράω το 12αρι καλέ! είναι το μιντιουμ.

ακόμα μπουκωμένη είμαι κια νυστάζω...αλλά με τραβάνε πάω...κι έχει και ζέστη σήμερα καλύτερα η δροσιά των τελευταίων ημερών για μένα, έστω για λίιιιιιγο ακόμα.

αγγελικη κανε τη φορολογικη και οτι σου περισεψει πες μου, και το λεω σε οποια εχει παραπανω αποδειξεις!!! με τη μετακομηση που καναμε εχω χασει πολλες. πρεπει να μαζεψω μαζι με τον αντρα μου κοντα 5500 και εχω μονο 3000. βοηθεια!!

αννα λες να ερθει πιο νωρις ο jason? στις 36 εβδομαδες νομιζω παει 3 καισαρικη?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Καλημέρα κόρες!

Αννιώ περαστικά με το κρυωματάκι, καλή βολτίτσα με τα αγόρια!

Αγγελικούλα ακόμα έχει πυρετούλη η Μαριλίζα? Ευτυχώς δεν είναι υψηλός και έχει όρεξη η τσαπερδόνα μας, βγάλε τη τσάρκα αφού δεν πήγε σχολείο να μη στενοχωριέται!

Εγώ πότε θα πάω βόλτα? Βαρέθηκα μέσα!

Περιμένω να στρώσει λίγο ακόμα η μικρή, λίγο ρουθουνίζει ακόμα βασικά και θα τη βγάλω βολτίτσα στην παραλία με το καρότσι! Λείπει και η πεθερά, να μην έχω μουρμούρα από πάνω, ασαράντιστη να βγαίνω έξω?

Μαριτάκι δεν τις γλίτωσες τις περικοπές κοριτσάκι ε?

20%? ωχ ωχ!

Ελεάνα λογικό μου ακούγεται να τα σκέφτεσαι όλα αυτά, είναι έτσι οι καταστάσεις που αναγκάζεσαι να τα βάλεις κάτω και να τα οργανώσεις τα πράγματα, εγώ θα σου έλεγα να κάνετε ένα αδερφάκι στον Αντρίκο, τη δουλειά την κοιτάς λίγο αργότερα που ίσως φτιάξουν τα πράγματα, δεν ξέρω, εγώ έτσι θα έκανα. Και έτσι έκανα κιόλας, χρωστάμε κι εμείς ακόμα με το σπίτι χρήματα, δεν είμαστε και στα καλύτερά μας, αλλά ευελπιστώ άμα ξεπεταχτεί λίγο η μπουμπού να βρω μια δουλίτσα να μην πέφτουν όλα πάνω στον Άρη.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Αυτό είναι το αντίδοτο σε όλη αυτή την κατάσταση κοριτσάκια μου, αυτά τα δυο ματάκια που σε κοιτάνε όλο λαχτάρα!

Ούτε κρίση σκέφτεσαι, ούτε τίποτα όταν το κρατάς αγκαλίτσα το λουλουδάκι σου!

Κάθομαι και τη χαζεύω τη ζουζούνα...ετοιμαστείτε οι εγκυούλες για μεγάλες στιγμές! Θα ξαναερωτευτείτε σίγουρα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρες σε όλες...πως είστε? εδώ εγώ, αγωνιώ θα έλεγα, εχτές τρέχαμε να δώσουμε αίμα για αντισώματα εγώ και ο Φ. , μας φοβίζει, όπως κατάλαβα, περισσότερο ο κυτταρομεγαλοιός και , μετά, αρκετά λιγότερο, η λοιμώδης μονοπυρήνωση..εγω σίγουρα δεν έχω ήδη αντισώματα έναντι του cmv,τελεταία εξέταση που έκανα τέλη Απρίλη, αυτό έδειξε..ελπίζω να μην έχω εκτεθέι στο ιό έκτοτε..τι να πω..κάποιες ώρες είμαι περισσότερο χαλαρή, κάποιες άλλες, ειδικά αν ανοίξω και το internet ψιλοτρελαίνομαι..ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος..ο Φ. ευτυχώς αίσθάνεται ήδη λίγο καλύτερα, αυτο είναι παρηγορητικό, γιατι , άλλο έιναι και ο άνθρωπός σου κάτω στο κρεβάτι όλη την ημέρα, πέφτεις κι εσύ μαζί του ψυχολογικα, αν μη τι άλλο.:(.

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Βελουδάκι όλα καλά θα είναι...προσπάθησε να μην αγχώνεσαι...

δε σε παίρνω τηλ...έχεις τα τρεξίματα σου...

και μια συμβουλή: μη διαβάζεις τίποτα στο ίντερνετ!!! θα σε αγχωσει χειρότερα ρε συ...

αν θες πάρε ένα τηλ τον Τζαμ. ή πέρνα απο εκεί να ρωτησεις τη γνωμη του...

περαστικά στον Φ. και γρηγορα!!!

Μανταλένα για τις αποδείξεις μην τρελαίνεσαι...

θα σου βάλει ο λογιστης το ποσό που χρειαζεται για τη δήλωση σου και μόνο αν σε καλέσουν για έλεγχο πρέπει να τις παρουσιάσεις...

τουτέστιν κάνε τη δηλωση σου κανονικά και αν δε βρεις αποδείξεις ή δε φτάνουν της Αγγελικής,θα σου στείλω εγω απο τα περισσεύματα απο τους πελάτες του άντρα μου!

Άννα κούλαρε βρε κοριτσάκι!!!

απαπαπαπα!!!

μα υπερκόπωση παθαίνω κάθε φορά που σε διαβάζω!!!

άσε τον Τζέισον να πάρει καμιά ανασα καλέ!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Σοφάκι έρωτας με την κόρη ε???? αυτά είναι!!!:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχ καλημερα!

τι νουπερο ειναι το 8αρι με δικα μας εδω?

αγγελικη αν εχεις αποδειξεις παρακαλω πολυ!!βαλτα σε κουριερ και πληρωνω εγω εδω.

κι εγώ σίγουρα θα έχω περίσσευμα, απλά περιμένω να δω αν θέλει κι ο πεθερός που είναι τα ζώα μου αργά , να από που πήρε ο γιος, και θα σου πω, αν σε προλάβω

αγγελικη κανε τη φορολογικη και οτι σου περισεψει πες μου, και το λεω σε οποια εχει παραπανω αποδειξεις!!! με τη μετακομηση που καναμε εχω χασει πολλες. πρεπει να μαζεψω μαζι με τον αντρα μου κοντα 5500 και εχω μονο 3000. βοηθεια!!

αννα λες να ερθει πιο νωρις ο jason? στις 36 εβδομαδες νομιζω παει 3 καισαρικη?

αν είναι για τόσα λίγα, νομίζω κανένα 1500 με 2000 στο στέλνω και αύριο, κάτσε να πάρω ένα τηλ. τη λογίστρια και θα σου πω στα σίγουρα μέσα στη μέρα

Διαφημίσεις

Καλημέρες σε όλες...πως είστε? εδώ εγώ, αγωνιώ θα έλεγα, εχτές τρέχαμε να δώσουμε αίμα για αντισώματα εγώ και ο Φ. , μας φοβίζει, όπως κατάλαβα, περισσότερο ο κυτταρομεγαλοιός και , μετά, αρκετά λιγότερο, η λοιμώδης μονοπυρήνωση..εγω σίγουρα δεν έχω ήδη αντισώματα έναντι του cmv,τελεταία εξέταση που έκανα τέλη Απρίλη, αυτό έδειξε..ελπίζω να μην έχω εκτεθέι στο ιό έκτοτε..τι να πω..κάποιες ώρες είμαι περισσότερο χαλαρή, κάποιες άλλες, ειδικά αν ανοίξω και το internet ψιλοτρελαίνομαι..ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος..ο Φ. ευτυχώς αίσθάνεται ήδη λίγο καλύτερα, αυτο είναι παρηγορητικό, γιατι , άλλο έιναι και ο άνθρωπός σου κάτω στο κρεβάτι όλη την ημέρα, πέφτεις κι εσύ μαζί του ψυχολογικα, αν μη τι άλλο.:(.

περαστικά να είναι όλα κοριτσάκι, να αναρρώσει πλήρως και φ., κουράγιο και όλα θα πάνε καλά, να μπαίνεις να μας γράφεις νέα, και πραγματι μη διαβάζεις πολύ, μπορεί να σε τρελλάνει το νετ

καλησπερα , και απο μενα!!!!

μη τρεαλαινεστε με τις αποδειξεις ..ολοι τις μαξιμοθμ βαζουμε και να ζητηθουν απο εφορια τις μαζευουμε ...εμας καλα μας πηγε η δηλωση !!!καναμε κατι αλχημειες...γυρω στα 600 πληρωνουμε !!!

ααα...αγγελικη περαστικα στο κοριτσι σου !!!

και το επιδομα του Λ ...το βαζεις σε ξεχωριστο κωδικο ..το εχετε δει ???επειδη πολλα μου ακουγονται αυτα που λες ..

αννιω ...σου βγαζω το καπελο ...αξια και παλι αξια !!!!

βελ μου ολα καλα θα πανε ....μη τρελαινεσαι τελευταια στιγμη ....

μιλησα με την κορη μου στο τηλεφωνο ..και μου ειπε οτι ειναι καλο παιδι..και πως θα κατσει για παντα εκει!!!βεβαια και εγω κλαιγονατς εφευγα απο το χωριο καθε φορα

σοφακι ....δωσε της ενα φιλι απο μενα !!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Σοφάκι βγες καλε, αμα έχει λιακάδα,σιγα μην κάτσεις να ακους την πεθερα!

Παντως το λέω και το ξαναλέω, την καλύτερη εποχή γέννησες!

Βαλε μας καμια φωτο της μπεμπους τωρα που μεγάλωσε!

Ο άντρας τι λεει για την κορη? αρχισε τα "εισαι η γυναικα της ζωης μου" ή οχι ακομη?!

Τι το θελα και πηρα ψαρια κ χορτα σημερα, 2 ωρες στο νεροχυτη ημουνα,με τη Μαριλιζα απο δίπλα να επιβλέπει και ενίοτε να τα κάνει χάλια.

Γιατι να μην τα πουλανε τα ψαρια ετοιμα,ψημενα και καθαρισμένα στις λαϊκες?

Το βραδυ λεω να κάνω την 4η αποπειρα μας για ύπνο εκτος σπιτιου.

Οχι οτι μου ειναι εύκολο,δεν εχει κοιμηθει ποτε αλλού.

Θα βγουμε για φαγητο και θα την αφησω στην πεθερα μου,αμα τα καταφέρει να την κοιμισει καλώς αλλιως παλι προβλέπω να τρέχουμε να τη μαζευουμε με τις πυτζάμες.

Βελουδάκι περαστικά στον αντρούλη, ευτυχώς είναι καλύτερα, πολύ καλό αυτό! Να δεις τίποτα δεν θα είναι, καμιά ίωση που την πέρασε πιο βαριά ίσως!

Κατερινάκι μπράβο στο Χριστινάκι που περνάει καλά στο χωριό, και θα κάτσει εκεί για πάντα ε? καλό!! θα στη φιλήσω τη μπουμπού!

Αγγελικάκι έμπλεξες στο νεροχύτη με τα ψάρια και τα χόρτα ε?

Καλά και να βγω βόλτα σιγά μην της το πω, θα πάθει έμφραγμα!

Αν και πρέπει έτσι κι αλλιώς να πάω εφορία να πάρω τον κλειδάριθμο για τη δήλωση.

Μπα, τον βλέπω χαλαρό τον Άρη προς το παρόν με τη μικρή, όταν αρχίσει να του κάνει νάζια μάλλον θα τρελαθεί περισσότερο!

Κάτσε να βγάλω καινούριες φωτό και θα σας βάλω εννοείται!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...