Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο νυχτερινός τρόμος κράτησε σε μας 3 χρόνια περίπου.

κάποτε τα γραφα αν θυμάστε.

είναι άσχημο για όλους.

βελ μου πολλά περαστικά στο φελ! σοβαρό πολύ ακούγεται!

κρίμα και για το τριημεράκι μας...να το αναπρογραμματίσουμε για να μη σας φορτωθούμε κάτω από τέτοιες συνθήκες!

να γίνει καλά ο κουμπ πρώτα και γρήγορα και θα τη βρούμε την άκρη για να τα πούμε κι από κοντά. πάρε κανα τηλ το βράδυ αν μπορέσεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μωρέ Μαντ σε καταλαβαίνω αλλά δύσκολο τώρα να πληρώνεις και για μη εισπραχθέντα. εκει που έχει φτάσει η φορολογία δεν συμφέρει με τίποτα!

Άννα μου, το σκιούρι σου είναι τυχερό από πολλές απόψεις!!!

αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης". Μάλιστα ακόμη χειρότερα δηλαδή. αυτό δεν το καταλαβαίνω καθόλου τουλάχιστον οι δικοί μας ξέρω τι ζητούν.

περαστικά βρε κοριτσάκι. πρόσεχε γιατί ειναι πολύ ύπουλος αυτός ο καιρός.

fYFap3.pngIV83p3.png

ελεάνα πάρε παράδειγμα κι από δω μεριά!

όποτε παω κανα χρόνο να δουλέψω, τσουπ κάνω κι ένα παιδί μετά!!!! χαχαχαχα! και το δικό μας το επάγγελμα είναι της φιλοσοφίας στη βράση κολλάει το σίδερο όπως κι όλα τα ελεύθερα.

εγώ νομίζω ότι το άγχος και η πικρία σου σχετίζεται κατά πολύ με το ότι νοιώθεις πως έχεις αναλάβει το παιδί μόνη σου.

συμφωνω με μαρω για το χώσιμο...

σήμερα θα πάω σε ινστιτούτο παρέα στη νύφη μου που θα κάνει τις γαμήλιες πρόβες για μακιγιαζ-χτενίσματα!

άρχισαν οι αναγκαστικές κι άνευ αποδοχών διακοπές μου όπως καταλάβατε! χαχαχα!

Διαφημίσεις

καλημέρα! εξαπλώνεται το κρυωματακι μου, προς το παρόν το ελέγχω αλλά είναι λίγο ζόρικο σε συνδιασμό με τη δύσπνοια της κοιλιάς.

εδώ μαριώ μου ζητάνε ένα κάρο δικαιολογητικά που ανάθεμα ποιος τα καταλαβαίνει.

πχ "αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης". αν ξέρει καμιά τι στο καλό είναι αυτό ας μου πει.

και οι αιτήσεις πάνε ανα διαμέρισμα, το δικό μας είναι μόνο αύριο.

Καλημερα!!!!

Αννιώ, αυτο το παίρνουν απο τον ΟΑΕΔ οι άνεργες, αλλά αφου εσυ ειπες οτι εχεις ΙΚΑ δε το χρειάζεσαι!

Ευτυχως ήλιος σημερα!!!!

Μου εκανε εναν εμετο το πρωι η μικρη αλλο πράμα,αντι να συνερχεται γινεται χειροτερα μου φαινεται.

Πάντως αν θέλετε την γνώμη μου νευριάζω που υπάρχουν άνθρώποι σαν τον οδοντίατρο της Ελευθερίας που άνετα θα χάλαγαν ένα σωρό λεφτά για ένα σωρό αηδίες (πχ ακριβά αυτοκίνητα ,ακριβα ρούχα κτλ) αλλά απο την άλλη φιλάνε κατουριμένες ποδιές για να πάρουν τα παιδιά τους σε ένα δημόσιο παιδικό σταθμό ενώ στην πραγματικότητα δεν το έχουν ανάγκη...τσπ είπαμε συζητήσεις χωρίς τέλος...εγώ θα κάνω αίτηση μόνο μέσω ΕΣΠΑ τελικά και αν τον πάρουν τον πήραν...

Καλημερα Ντινά,

Μα δε φιλησε κατουρημενες ποδιες ο συγκεκριμένος, μεσω ΕΣΠΑ τα πηραν τα παιδιά του!

Απλα κλέβει το κράτος κ αυτος,οπως τόσοι αλλοι και δηλωνει στην εφορια πολυ λιγοτερα απο οσα παίρνει ετσι εβγαλε πολλά μορια λογω χαμηλης φορολογικης!

Ο πρώτος ειναι ή ο τελευταίος που δεν κοβει όλες τις αποδειξεις και δουλευει με μαύρα?

Δε θελει κοπο...θελει τροπο ........και αυτο...!

Μαντ κανε γρηγορα φορολογικη,εμας μάς ξεσκισανε και τα πεθερικα μου θα πληρωσουν 3,600!

Kαλή σας μέρα από τα συννεφιασμένα Χανιά! Όχι πείτε μου είναι κατάσταση αυτή να μπαίνει ο Ιούνιος και να μην έχουμε δει λίγη ζέστη? Πού όρεξη για θάλασσα με τόσο αέρα, συννεφιά και τέτοια θερμοκρασία?

Μανταλενάκι για τις βρισιές που έλεγες κι εμένα κάποιες φορές είχε πετάξει το μακάκα και το γαμώτο χωρίς όμως να απευθύνονται κάπου. το γμτ το έχει ακούσει από εμένα. το άλλο μάλλον από τπτ παιδάκια. αναμενόμενα είναι κάποια. αυτά που αναφέρεις βέβαια είναι βαρβάτα... και το κακό είναι πώς δεν ξέρεις πώς να τα σταματήσεις. αν δε δίνεις σημασία για να σταματήσουν καμιά φορά δεν πιάνει, αν πάλι τιμωρήσεις καμιά φορά πάλι δεν πιάνει... τρέχα γύρευε...

αννούλα με το καλό να έρθει και ο σκίουρος να πιάσει το πρώτο του βυζί! χεχεχε!

και περαστικά σου με το κρύωμα! δεν υπάρχει να έχεις δύσπνοια με την κοιλιά στο στόμα! θυμάμαι τότε που έπαθα την βρογχίτιδα στην μπέμπα! απαπα!

με τα συνθηματικά που λέτε πού να καταλάβουμε καλέ τι σκαρώνετε! αρχίστε τα συντέκνισσα να καταλάβουμε κι εμείς που δεν είμαστε πρωτευουσιάνες!

θέλω κι εγώ να βαφτίσω κάποτε ένα μωράκι!!!!!! γιατί δεν είστε πιο κοντά ρε γμτ! δε θα ήθελα να το΄χω μακριά και να το βλέπω μετρημένες φορές! πόσο σας ζηλεύω όμως δε λέγεται!!! αχ αχ αχ!

ελεάνα μου εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τη θέση στην οποία βρίσκεσαι γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη δουλειά σου. νομίζω όμως θα συμφωνήσω με την μαρίτα μας ότι ποτέ δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες και οι αποφάσεις μας καμιά φορά παίρνονται με λίγο ρίσκο.

απαιτητική δουλειά και οικογένεια σίγουρα θα συνδυάζονται αφού είναι πολύς ο κόσμος που τα καταφέρνει μια χαρά. αλλά η θεωρία καμιά φορά μας τρομάζει. όπως τα δύο παιδιά όταν έχουμε ένα και δεν αποφασίζουμε να προχωρήσουμε στο 2ο και πάει λέγοντας. θεωρητικά πνιγόμαστε με τις σκέψεις μας αλλά όταν έρχεται, τότε σκας και κολυμπάς και μάλιστα ανακαλύπτεις ότι έχεις και ταλέντο στο κολύμπι. εύχομαι να πάρεις την καλύτερη απόφαση και για εσένα και για την οικογένειά σου! από την άλλη σε καταλαβαίνω και με το θέμα της δουλειάς και της ανατροφής του αντρέα. είναι λογικό να πνίγεσαι. κακά τα ψέμματα κάθε μέρα τόσες ώρες με το παιδί κουράζει.

εγώ φρικάρω στη σκέψη ότι θα κλείσουν τα σχολεία και θα περνάω μόνη μου κάθε μέρα 7 ώρες με τα παιδιά, χώρια τις βάρδιες του μπαμπά μας που λείπει συνεχόμενα 32 ώρες. στη δουλειά εν τω μεταξύ ξεσκάω, βλέπω και κανέναν άνθρωπο, ανταλλάζω μερικές κουβέντες, χώρια όλα τα άλλα... που δεν τα γράφω γιατί τα ξέρεις. είμαι ίσως η μόνη δασκάλα που δεν ανυπομονώ να κλείσουμε για καλοκαιρινές διακοπές...

αγγέλω περαστικά στην κόρη! νηστικιά σου έκανε τον εμετό? το καημενάκι!

εμάς σήμερα ο μπαμπάς μας είναι στο ηράκλειο. ο πεθερός δεν πάει καλά. περιμένει ο άρης νέα από τη γιατρό που τον παρακολουθεί. η ειδικευόμενη του είπε ότι είναι άσχημα. από ότι κατάλαβα η λοίμωξη του αναπνευστικού είναι φυματίωση. πώς και τι ένας θεός ξέρει. ξέρω μόνο ότι με την κίρρωση εξασθενεί ο οργανισμός και κολλάει διάφορα... πού τη βρήκε τη φυματίωση ήθελα να ήξερα? είπαν στον άρη ότι δεν είναι κολλητική επειδή είναι ο οργανισμός του αδύναμος. ελπίζω να είναι αλήθεια γιατί αυτό μας έλειπε!

ίδωμεν...

ευτυχώς η μπουμπού κοιμήθηκε για μεσημέρι κι έκανα και καμιά δουλειά. σε λίγο θα φάει και ο γιώργος και είμαστε οκ. θα περάσει κι αυτή η μέρα...

Διαφημίσεις

αλλά όταν έρχεται, τότε σκας και κολυμπάς και μάλιστα ανακαλύπτεις ότι έχεις και ταλέντο στο κολύμπι.

αγγέλω περαστικά στην κόρη! νηστικιά σου έκανε τον εμετό? το καημενάκι!

Οσο συννεφια και να εχει και τι δε θα έδινα να επινα ενα φρεντακι στα μαγευτικα Χανια...ειστε τοσο τυχεροι που μένετε εκεί..ευλογημένοι!

Αυτο το "σκάσε κ κολυμπα" ανυπομονω να το ζησω,δηλαδη εγω ξερω οτι θα το ζησω,κουτσα-στραβά ειμαι κάπως προετοιμασμένη,στον Λ. ανυπομονώ περισσότερο να το πω!χαχαχα

Ωχ επιδεινώθηκε η κατασταση του πεθερου κιολας?

ενημερωσε μας ε?

ντινα μου εσυ μικρουλα εισαι κοριτσι μου γιατι λες πως σε πιεζει ο χρόνος?

οσο για την δουλεια με ενδιαφερει μονο οσο αφορα το οικονομικο τμημα, θα ημουν πολυ ευτυχισμένη αν δεν δουλευα και καθομουν σπιτι με τα παιδια(και να ειχα λεφτα φυσικα). τι να κανουμε δεν εχουμε ολες για αντρα τον Ακη!!χεχε

Αυτό το "μικρούλα" πάρα πολύ μου άρεσε!!!!Να είσαι καλά κοπελάρα μου!!!!

Έτσι απαντάει και ο γιόκας μου όταν τον ρωτάω "τι είναι η μανούλα?" "μικρούλα και κουκλίτσα" και ας κλείνω τα 36 σε 4 μήνες!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

απ το νίκο το ζητάνε αυτό το χαρτί της εξατομικευμένης προσέγγισης γι αυτό ψάχναμε τι στο καλό είναι.

ο νίκος από 15 μαίου μέχρι 1η σεπτεμβρίου απολύεται και ξαναπροσλαμβάνεται, όπως και η πλειονότητα όσων δουλεύουν σε φροντιστήρια.

ΟΑΕΔ λοιπόν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...