Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καναμε μια γρηγοπρη βουτια ...σαββατο μεσημερι που κοιμοντουσαν οι μικρες....αλλα ηταν κρυοοοοο!

οι μικρες βολτα στη παραλια ...και βρεξαν ποδια !!

το καθισμα δεν το πηρα ακομα ...γιατι τους εστειλα 2 μοντελα να διαλεξουν και δεν βρηκαν χρονο να το κοιταξουν ....

θα μου πουν ...το βλεπω με τις εκπτωσεις απο ελλαδα....αλλωστε ο βασιλακης απο σεπτεμβρη θα αλλαξει πιστευω !!

ασχετο ...αλλα πολυ μου αρεσε που και στα δωρα βαφτισης ..πολλοι δωσαν χρηματα !!!

αγγελικη...ετοιμασου για ηλιοθεραπεια σιγουρα ....τωρα για μπανιο δεν ξερω αν σε παιρνει !!!ηταν κρυο σου λεω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ασχετο ...αλλα πολυ μου αρεσε που και στα δωρα βαφτισης ..πολλοι δωσαν χρηματα !!!

αγγελικη...ετοιμασου για ηλιοθεραπεια σιγουρα ....τωρα για μπανιο δεν ξερω αν σε παιρνει !!!ηταν κρυο σου λεω

ναι μωρε,καλυτερα, να παρουν οι γονεις οτι χρειάζονται.

Ηλιοθεραπεία δε κάνω ποτε!

Δε θα ρυτιδιάσω απτα 40!

Με βλέπω με κοφι κάτω απτην ομπρελα κλασσικα!

Αγγελική εμείς στην περιοχή που μένουμε αλλά και στις γύρω περιοχές δεν έχει ιδιωτικό. για να τα πάω σε ιδωτικό θα πρέπει να τα πηγαίνω περίπου 50 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα και αυτό δεν λέει από πολλές απόψεις.

Ελεάνα, το μισθωτήριο συμβόλαιο είναι η πλέον έγκυρη απόδειξη τόπου κατοικίας. τώρα δεν θα σχολιάσω την θέση της γιατρού ότι ο παιδικός δεν προσφέρει τίποτα. θα σου μόνον αυτό. σκέψου ότι το παιδί σου θα αποκτήσει νέες παραστάσεις και νέα ερεθίσματα που εσύ όσο και αν προσπαθήσεις δύσκολα θα του προσφέρεις. τα τρία έτη είναι μια πολύ καλή ηλικία για να βγουν τα παιδιά έξω από το σπίτι τους και να ξεκινήσει μια σταδιακή κοινωνικοποίηση. αν μάλιστα αυτό γίνεται και πιο χαλάρα, δηλαδή χωρίς την πίεση ότι πρέπει οπωσδήποτε το παιδί να πάει παιδικό γιατί οι γονείς δουλεύουν νομίζω ότι ειναι ακόμη καλύτερο.

μα κι εγώ αυτό της είπα γιατί πώς να το κάνουμε, έχω πήξει, ε δεν είναι και δουλειά μου να απασχολώ ένα νήπιο, αν μου άρεσε θα γινόμουνα νηπιαγωγός, απλά πιστεύει ότι τα οφέλη είναι λίγα σε σχέση με το γεγονός ότι ο δικός μου, δε λέει γενικά, είναι μάλλον εύκολος να κολλάει, φέτος κόλλαγε από την παιδική, είναι δηλ. σχετικά φιλάσθενος, και ότι μία θα τον πηγαίνω και 10 θα μένει σπίτι άρρωστος, και ότι θα είναι καλύτερα να τα περάσει στα 4 από τα 3, βέβαια και πέρσι το ίδιο μου είπε, καλύτερα στα 3 παρά στα 2, και αν θέλω να κάνουμε δραστηριότητες extra, αλλά αυτές και κοστίζουν και θέλουν μεταφορικό μέσο, δηλ. να δίνω 100 και 150 ευρώ το μήνα να πηγαίνουμε 3 φορές τη βδομάδα δημιουργική απασχόληση και παράλληλα κούνιες και ωδείο και δεν ξέρω τι άλλο, γιατί έχει βαρεθεί κι αυτό το παιδί, κι εγώ μαζί, το μόνο που της είπα για δουλειά μου είπε αν βρω αλλάζει, αλλά και για να βρω πελατες με το παιδί σπίτι δύσκολο

είναι και το άλλο που λέγαμε, δεν ξέρω τι θα κάνουμε, μήπως από σεπτέμβρη δούμε και για δεύτερο παιδάκι, αλλά τώρα το σκέφτομαι εγώ γιατί με έχει τσαντίσει ο γ. και όλα σε μένα θα πέσουν πάλι, εσείς που δε δουλεύευε τι δουλειές κάνετε και τι οι σύζυγοι, μισά μισά οκ είναι παράλογο, αλλά και τι 70/30?

καλέ μ'αυτά και μ'αυτά δεν σχολίασα το γεγονός της χρονιάς, συναντήθηκαν οι κρητικές μας!!!!

κορίτσια θέλουμε λεπτομέρειες!

ναι μωρε,καλυτερα, να παρουν οι γονεις οτι χρειάζονται.

Ηλιοθεραπεία δε κάνω ποτε!

Δε θα ρυτιδιάσω απτα 40!

Με βλέπω με κοφι κάτω απτην ομπρελα κλασσικα!

εγγυούλα άσε τις βουτιές για τα 40αρια, ακόμη νωρίς είναι, και η ομπρέλα με τον φρεδο μια χαρά είναι, το μαριλιζάκι να κάνει πύργους στην άμμο, ή στην κοιλιά της μαμάς

Ελεάνα μου τι να σου πω. κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός σε σχέση με τον παιδικό. πάντως κάποια στιγμή το παιδί θα έρθει σε επαφή με άλλα παιδιά και θα αρρωστήσει. ειναι αναμενόμενο δεν μπορείς πάντα να τον κρατάς αποκομμένο.

τώρα σε σχέση με το σπίτι, εγώ δουλεύω φουλ, αλλά στο σπίτι έχουμε κοπέλα που μας κάνει όλες τις δουλειές. πάντως ότι μένει το μοιραζόμαστε για να μην πώ ότι ο άντρας μου κάνει πολλές φορές περισσότερα από μένα. σε κάθε περίπτωση πάντως πρέπει να το έχει και λίγο ο άλλος με τις δουλειές του σπιτιού, αλλιώς είναι δύσκολο σε αυτές τις ηλικίες να εκπαιδευτεί! δύσκολο να αλλάξει. πιέσε τον λίγο δεν θα πάθει τίποτε.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Αγγελική κάτσε κάτω από την μπάρα εσύ! Κρύο νερό ίσον πρόωρες συσπάσεις!!!

Κατερινιώ να σας ζήσει το νεοφώτιστο! Διακοπές ακούω, μια χαρά!

Τζινάκι σούπερ γρήγορη ίωση ήταν ε? Μα τι στο καλό, ακόμη κυκλοφορούν ιώσεις? Παντού για άρρωστα παιδιά ακούω πάλι!

Σαν αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας είχα προσκομίσει πέρυσι λογαριασμό της cyta. Από ΔΕΚΟ δεν έχουμε, είναι στο όνομα του πατέρα μου.

Σε λίγο λέω να πάω μια βόλτα από τον νέο παιδικό που θα κάνω την αίτηση. Είναι πολύ κοντά μας αλλά σκέφτομαι πως πέρα από το νέο προσωπικό θα πρέπει να συνηθίσει και τον νέο χώρο το παιδί ε? Εξωτερικά πάντως φαίνεται πολύ καλύτερος, καλύτερες υποδομές από όσο μπορώ να δω.

Μαρίτα τι κάνει ο junior σου? Πώς του συμπεριφέρονται τα μεγαλύτερα?

Εμείς εδώ κατεβάσαμε την μικρή από την τραπεζαρία, την βάζω στο καρότσι και ο Μάνος δεν ξεκολάει από δίπλα του. Δεν τον ενδιαφέρει κανένα παιχνίδι, θέλει να είναι συνέχεια δίπλα της. Το πρωί που ξυπνάει η πρώτη του κουβέντα 'μαμά τσύπνησε η ζουζού μας?'

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αγγελικη με τον ορο ηλιοθεραπεια ...αυτο εννοουσα καφε και ομπρελα !!!

αντε καλο καλοκαιρι να εχουμε!!!

παλι για βροχη το παει !!!χιχι..

ελεαννα ....ολα κοκκινα τα βλεπεις ενα , ενα καθε φορα ...και ασε και τιποτα στη τυχη !!

οσο για συζυγους και αρμοδιοτητες στο σπιτι ..αναγκαστηκα κατι θα κανει ...αλλα μην περιμενεις να ειναι και με το χαμογελο στα χειλη ..εσυ τον εχεις και κακομαθημενο !!!

και επισης μην περιμενεις σπιτι στην τριχα οπως το εχεις τωρα !!!!

ουτε να πας δουλεια ουτε αν με το καλο κανεις δευτερο μωρο !!!....

δε σας ειπα το καλυτερο ...φευγουμε χθες το απογευμα ...οι μικρες μας γραψαν κανονικα στον αποχαιρετισμο ....πηγαν να δουν κατι αλογα που περναγαν εκεινη την ωρα ...και με παιρνει η μανα μου κατα τις 9 μιση χαζοσυγκινημενη .....ειπε στη χριστινα οτι τωρα που λειπει η μαμα πρεπει να προσεχει την αγγελικη και να πανε μαζι για υπνο...και εχει παρει η χριστινα τη μικρη απο το χερι ..εχουν μπει στο δωαματιο ...ξαπλα στο διπλο κρεβατι αγκαλια μαζι με τα γαλατα και της λεει παραμυθια ...μιση ωρα και στο τελος της τραγουδαει και ενα νανουρισμα!!!!!!!ειναι τελειο το κοριτσακι μου να θελει!!!!

για οποια εχει απορια ..εννοειται οτι δεν κοιμηθηκαν

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Ελεάνα εμένα πάλι ο παιδίατρος πέρυσι επέμενε πως το παιδί πρέπει να πάει παιδικό, είναι πολύ δραστήριο και κοινωνικό μου είχε πει για να το κλείσεις στο σπίτι. Και σκέψου ήμουν και έγκυος και ξέραμε τι μας περίμενε σε περίπτωση ιώσεων. Όχι πως ήταν και εύκολα τελικά αλλά δεν το μετανιώνω. Θα με έκλαιγαν οι ρέγγες εδώ με την μικρή και έναν Μάνο μες το σπίτι!

Την Νεκτ την άφησα στους δεινοσαύρους, λέτε δεν έκανα καλά??:)

Η Σοφία που είναι ρε παιδιά? Είπε πως τελιώνει το στικάκι της νομίζω? Είχε το μωρό άρρωστο και ανησυχώ.

Σχετικά με τις δουλειές, αν εννοείς δουλείες σπιτιού κάνει ελάχιστες ο Στεφ. Βοηθάει όμως πολύ με τα παιδιά και βασικά από τις 5μιση που μπαίνει σπίτι μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούν, ασχολείται με τα παιδιά. Χθες μου έλεγε 'όλα τα κάνω, μόνο που δεν θηλάζω':)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Πωπω πόσα γράψατε καλέ?

Χαμός στο καφέ βλέπω!

Λινάκι τι κάνεις βρε ψυχή?

Μπράβο τα μικρά που παίζουν μαζί όμορφα, πολύ καλό αυτό, όσο για τις κουβεντούλες τις όμορφες όλο και κάπου τις πήρε το αυτί τους, μάλλον στο σχολείο ή από τα άλλα παιδάκια που παίζουν μαζί, πιστεύω θα τις ξεχάσουν αν κάνετε πως δεν σας κάνουν αντύπωση!

Κι εμένα ο Γιάννης ρε γμτ έχει πολλά ατυχήματα αν και έχει βγάλει την πάνα από τις απόκριες, δεν ξέρω τι φταίει, τον κυνηγάω να τον βάζω πάλι εγώ για τσίσα γιατί μόνος του δε μου λέει τίποτα!

Αννούλα τελειώνεις για φέτος τα μαθήματα, άντε να ξεκουραστείς λιγάκι!

Πολύ τρέξιμο διαβάζω ρίχνεις τελευταία και δεν είσαι για πολλά πολλά τώρα, μην ξεχνάς και το σκιουράκι!

Α τι καλά, θα σου βαφτίσει η Κλεο το Ιασονάκι, καλά κατάλαβα? Τέλεια!!

Βελουδάκι πώς είσαι φιλενάδα?

8ο Μήνα κιόλας ε?

Πωπω κοντεύεις!

Πώς είσαι, την παλεύεις?

Πιάνουν και οι ζέστες τώρα!

Τζινάκι καλύτερα η μικρή με την ίωση ευτυχώς!

Για να πήγατε νοσοκομείο θα φοβηθήκατε με τον πυρετό σίγουρα, δεν είναι και λίγο 39-40!

Άντε με αυτές τια παλιοϊώσεις!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ναι βρε Ελεάνα,θα συμφνωνησω με τα κοριτσια, εξάλλου το χειμώνα που μας πέρασε,ποσες φορες αρρωστησε? αρκετες αν θυμαμαι καλα.

Τζινα την ιδια ιωση εχουμε? και μας μονο πυρετο κάνει.ευτυχως σημερα μετα απο 2,5 χρονια ήπιε σιροπι! της λέω διαλεξε "υποθετο ή σιροπι" και μου λεει "σα το πιω μαμα"

γιατι παντα μας το πεταγε στη μουρη,πηρε τη συριγγα και το ήπιο μονη της! Θαύμα λεω!

Διαφημίσεις

Εμείς καλύτερα είμαστε με το κρύωμα, η μικρή έχει λίγες μυξούλες ακόμα και φλεματάκι αραιά και που, τώρα μόνο ξεψάρωσε που την τάιζα συνέχεια και ξυπνάει και ζητάει και μόνη της στήθος κάθε μισή-μία ώρα, το βράδυ τουλάχιστον κοιμάται αρκετά καλά, τρώει κάθε 4-5 ώρες μόνο!

Ευτυχώς ο Γιάννης συνεργάζεται αρκετά το καμάρι μου, την κουνάει πόση ώρα στο ριλάξ για να την κοιμήσει, έχω πάθει πλάκα σας λέω! της λέει: "Σώπα βρε μπεμπούλα, ήρθε ο αδερφούλης σου!"

Δε με ενοχλεί όταν την ταίζω και κοιμάται μόνος του το μεσημέρι αν δε μπορώ εγώ να τον κοιμίσω γιατί έχω τη μπέμπα. Τον παίρνει και η μαμά μου λίγες ώρες το πρωί και πάνε βόλτα και περνάει η μέρα καλά σχετικά.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εδώ εδώ Ελευθερίτσα!

Καλέ είδες τη Νεκταρίτσα?

Μπράβο ρε κορίτσια, μετά από τόσο καιρό, έπρεπε να συναντηθείτε!

Άντε το καλοκαιράκι σας περιμένω να βρεθούμε και οι τρεις Ρέθυμνο!

Ο.κ??

Αγγελικούλα περαστικά στη Μαριλίζα μας!

Μπράβο που ήπιε το σιροπάκι μόνη της!

Σου λέει αν είναι να διαλέξω..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ρεαλιστικά τα βλέπω όχι κόκκινα, και δεν μπορώ να αφήσω στην τύχη ούτε αν θα πάει παιδικό, ούτε ένα ακόμη παιδάκι με γονείς τρελλαμένους, έχουμε και λέμε:

-ο γ. το νωρίτερο που θα γυρίσει μαζί με την επιστροφή είναι 7 με 7.30, μετά λοιπόν δε μένουν και πολλά πράγματα, ασχολείται λίγο με τον μικρό, πάει 9, ετοιμάζουμε βραδινό και μετά πάλι λίγο με τον μικρό μέχρι να ετοιμαστεί για ύπνο που το κάνουμε εναλλάξ κάθε βράδυ, οπότε η μόνη δουλειά που μπορεί να κάνει είναι τη φορά που δε βάζει τον μικρό για ύπνο να μαζέψει την κουζίνα, θα μπορούσε κι άλλα, αλλά είναι και λίγο κακομαθημένος και λίγο αραχτός, και λίγο άστα για μετά, στοιχεία του που με εκνευρίζουν γιατί πέφτει όλη η οργάνωση του σπιτιού στις πλάτες μου, την ανέλάβα βλακωδώς από τότε που δούλευα ακριβώς για αυτό το λόγο, κι έτσι απλά κακόμαθε, ώρα να αλλάξει αλλά γίνεται πολύ πολύ αργά, χθες ας πούμε μετά την παιδίατρο εκείνος είχε δουλειά για το γραφείο κι εγώ ήμουνα πάλι με τον μικρό, μας πήρε ο ύπνος μαζί και μείναν όλες οι δουλειές για σήμερα

-τη μαμά μου δε την έχω από κάτω να κρατάει συνέχεια το παιδί και τώρα για να είμαστε πιο εξοχικά πάω ακόμη πιο μακριά, έρχεται 1-2 φορές την εβδομάδα να κάνουμε καμία εξωτερική δουλειά και ίσως καμία έξοδο

- η πεθερά είναι μεγάλη, 1 φορά την εβδομάδα απλά μας μαγειρεύει

-κοπέλα για το σπίτι σταμάτησα για οικονομία και τα κάνω όλα εγώ

-η δουλειά μου δυστυχώς δε με περίμενε και τώρα να θέλω να δουλέψω πρέπει να βρω να κάνω ή κάτι άσχετο ή να παλέψω για το γραφέιο μου, ή να βγω στα interviews με αμφίβολα αποτέλέσματα λόγω κρίσης και αναδουλειάς αλλά και ότι πλέον είμαι μαμά με άλλες υποχρεώσεις, οπότε δεν είμαι και πολύ καλή υπάλληλος

-παιδικό αν δεν τον πάρουν μέσω έσπα ή δημόσιο δεν έχουμε δυνατότητα να πληρώνουμε

-αισθάνομαι ανεπαρκής γιατί βρέθηκα χωρίς δουλειά και τώρα δεν μπορώ να ανταπεξέλθω όπως θέλω στις ανάγκες του παιδιού μου και πιθανώς κι ενός δεύτερου που όμως οικονομικά δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρουμε

να πω κι άλλα? σίγουρα υπάρχουν κοπέλες σε πολύ χειρότερη θέση από μένα, αλλα και άλλες σε καλύτερη οπότε μην κρίνουμε βάσει των δικών μας δεδομένων, sorry αν είμαι λίγο κάπως αλλά δεν πιστεύω ότι ο σχεδιασμός είναι κάτι αρνητικό, απλά προσπαθώ να προλάβω καταστάσεις ώστε κι εγώ και η οικογένειά μου να είμαστε καλά

Ναι βρε Ελεάνα,θα συμφνωνησω με τα κοριτσια, εξάλλου το χειμώνα που μας πέρασε,ποσες φορες αρρωστησε? αρκετες αν θυμαμαι καλα.

Τζινα την ιδια ιωση εχουμε? και μας μονο πυρετο κάνει.ευτυχως σημερα μετα απο 2,5 χρονια ήπιε σιροπι! της λέω διαλεξε "υποθετο ή σιροπι" και μου λεει "σα το πιω μαμα"

γιατι παντα μας το πεταγε στη μουρη,πηρε τη συριγγα και το ήπιο μονη της! Θαύμα λεω!

κι εγώ το ίδιο της είπα, αλλά η γιατρός το βλέπει ανάποδα, ότι αν κόλλησε τόσες φορές από τη συνανατροφή λίγων ωρών σε ανοιχτό χώρο τι έχει να γίνει σε κλειστό με τόσα παιδάκια συνομήλικα

βρε κλεό τα κορίτσια σου θα γραφτούν και σε βιβλία ιστορίας???? άσχετο, αλλά ήθελα να σε ρωτήσω καιρό, την ελλαδίτσα μας βρήκε η οικογένεια του χ.να έρθει, δεν πήγαινε κάπου άλλου να βρει την υγειά της, αλλά ήταν το πεπρωμένο για να γνωριστείτε!

αλήθεια πώς πάνε τα πράγματα κάτω? δε λένε τώρα τίποτα στην τηλεόραση

Οχι Ελεάνα μου, τα κορίτσια μου σίγουρα όχι!

Ο παππούς τους όμως ναι.

οσο για την ελλαδίτσα, η μαμά του Χ καλέ ελληνίδα είναι.

γνωρίστηκαν όταν ο μπαμπάς του είχε έρθει εκπρόσωπος τύπου της χώρας του τότε σε μια εκδήλωση του Πανεπιστημίου παλιάααααα

και τα υπολοιπα πήραν τη σειρά τους,

ήταν μάλλον πεπρωμένο, ναι.

Οσο για τώρα, καλύτερα σαφώς είναι όλα, έχουν πολύ μέλλον ακόμα, αλλά είναι σε καλό δρόμο απότι φαίνεται, απότι μαθαίνουμε, αν και νομίζω ότι προβλήματα τόσων χρόνων δε λύνονται τόσο εύκολα.

Σα κ μας εδώ ένα πράγμα. Αυτοί τη κάναν την επανάστασή τους, καθοδηγούμενη ή μη, τουλάχιστον κάτι έκαναν.

Μιλάμε σήμερα πολύ κ...βάρεμα, σα τότε που χα την άδεια μητρότητας....χαλαράααααααα, θα το πληρώσω αύριο που θα τρέχω κ δε θα φτάνω.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...