Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανταλενάκι ευχαριστώ! Όμορφο το Εβελίνα ναι και εμένα μου αρέσει πολύ!

Αγγελική καλημέρα! Βλέπω να σκίζει το Μαριλιζάκι ό,τι παραμύθι βρεθεί μπροστά της. Όλα τα παραμύθια ντε έχουν και από έναν κακό:)

Βρισίες και εμένα δεν λέει. Μια φορά είπε το 'μα...κα' μες το αυτοκίνητο, δεν δώσαμε σημασία και το ξέχασε!

Μαρίτα και Ελεάνα καλημέρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα όμορφη εγγυούλα! πως τα πας; έτσι και έτσι είμαστε ακόμη. μια κλαίνε, μία περνάνε καλά. το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν σωστή η επιμονή μου να πάνε, γιατί οι νηπαγωγοί του σταθμού (του δημόσιου μην ξεχνιόμαστε!) δεν πολύθελανε και προσπάθησαν και πολύ μάλιστα να με αποτρέψουν. ευτυχώς όμως μπορούσα να αντικρούσω τα επιχειρήματά τους.

το πρόβλημα στην δική μου περίπτωση είναι ότι εδώ που μένω δεν υπάρχει ιδιωτικός σταθμός σε πολύ μεγάλη απόσταση σε διαφορετική περίπτωση θα τους είχα στείλει από πολύ νωρίτερα, περισσότερες ώρες και νομίζω ότι θα είχαν βοηθηθεί. πάντως από Σεπτέβριο, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν απαλλαγεί από την πάνα, θα τους στείλω φουλ.

fYFap3.pngIV83p3.png

Αλλά πες μου τωρα, οτι θα ερθει ο τάδε βυσματίας γνωστος σου και θα σου πει "Θες να βάλω τις μικρες σου στο σταθμο?"

και συ θα πεις "α,οχι σε παρακαλω τι ειναι αυτα που λες"

Σορυ αλλά ακομη και αν πιστευα ολα αυτα που λες,αυτο δε θα το πιστευα με τιποτα ουτε για σενα ουτε για κανεναν άλλον!!!!!!

Να το κοιτάξεις τότε αυτό το θέμα που έχεις,

γιατί εγώ αυτό που λες το εχω κάνει κ θα το ξανακάνω

και ξέρω και άλλους που το χουν κάνει και θα το ξανακάνουν, (και τους ξέρεις και συ)

αλλά άμα δε πάει το μυαλό σου ότι υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι τριγύρω, πραγματικά,

να το κοιτάξεις!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γειά σου Λινάααααααακι!!!! τι ωραία που διάβασα νέα σου..

εμείς μια χαρά, η μεγάλη ψήθηκε 2 μέρες 39-40 ακατέβατο με depon -algofren και μπάνια, και μετά τίποτα, ούτε καταροή, σαν να μην είχε αρρωστήσει ποτέ,

την πήγα και ένα νοσοκομείο γιατί ήταν πολύ υψηλός ο πυρετός και ανησύχησα αλλά και από εκεί μας είπαν, οκ ίωση..μόνο αντιπυρετικά.

μου αρέσει η κουβέντα αλλά δεν προλαβαίνω.....από εμένα 12 ποιντσ γκοου το ....κλοκλό, έτσι γιατί έχουμε και παιδιά και οφείλουμε να τα κάνουμε και λίγο υπεύθυνα και λίγο καλύτερα από εμάς και τους παπούδες μας και να δίνουμε και εμείς το παράδειγμα.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Καλημέρα όμορφη εγγυούλα! πως τα πας; έτσι και έτσι είμαστε ακόμη. μια κλαίνε, μία περνάνε καλά. το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν σωστή η επιμονή μου να πάνε, γιατί οι νηπαγωγοί του σταθμού (του δημόσιου μην ξεχνιόμαστε!) δεν πολύθελανε και προσπάθησαν και πολύ μάλιστα να με αποτρέψουν. ευτυχώς όμως μπορούσα να αντικρούσω τα επιχειρήματά τους.

το πρόβλημα στην δική μου περίπτωση είναι ότι εδώ που μένω δεν υπάρχει ιδιωτικός σταθμός σε πολύ μεγάλη απόσταση σε διαφορετική περίπτωση θα τους είχα στείλει από πολύ νωρίτερα, περισσότερες ώρες και νομίζω ότι θα είχαν βοηθηθεί. πάντως από Σεπτέβριο, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν απαλλαγεί από την πάνα, θα τους στείλω φουλ.

Καλα λεω πως παω,απο τοτε που σας ειπα οτι την ενιωσα δεν εχω αισθανθεί κατι ομως και με τρωει το άγχος.

Σε δημοσιο τα πας?νομιζα σε ιδιωτικο.

Τρωνε εκει? επειδη ελεγες οτι ειχανε προβλημα με το φαγητο γενικά.

Ελεάνα,οι αιτησεις για το εσπα ακομη δεν εχουν ξεκινησει,γιατι λες οτι δε προλαβαινεις?

Διαφημίσεις

Και όσο για τα υπόλοιπα που λέω,

επειδή δε συνηθίζω να αραδιάζω φούμαρα,

όποιος έχει αμφιβολία μπορεί να ανοίξει ένα -καλό- βιβλίο ιστορίας και να δει τη σύγχρονη ιστορία του αραβικού κόσμου, και κάποια familiar ονόματα εκεί μέσα

ε τώρα τα περί πεθεράς μου, τα ονόματα των εδρών στο Πανεπιστήμιο κοινή θέα είναι

ε αν κάποιος αμφιβάλλει ότι η μαμά μου κ ο δήμαρχος ήταν συμμαθητές, τι να πω! Να ψάξω φωτογραφίες της τάξης? Ε δε νομίζω!

Πάω γιατί έχω και δουλειά!

Πολύ ξύστηκα!;)

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλα λεω πως παω,απο τοτε που σας ειπα οτι την ενιωσα δεν εχω αισθανθεί κατι ομως και με τρωει το άγχος.

Σε δημοσιο τα πας?νομιζα σε ιδιωτικο.

Τρωνε εκει? επειδη ελεγες οτι ειχανε προβλημα με το φαγητο γενικά.

Ελεάνα,οι αιτησεις για το εσπα ακομη δεν εχουν ξεκινησει,γιατι λες οτι δε προλαβαινεις?

δεν πρέπει να έχεις κάνει πρώτα την κανονική? βασικά δεν ξέρω τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω να αποδείξω διεύθυνση κατοικίας, γιατί αποκλείεται να προλαβαίνουμε να κάνουμε μεταφορά της μερίδας, το μισθωτήριο συμβόλαιο αρκεί? υπάρχει καμία κοπέλα να μένει σε νοικιασμένο σπίτι και να τα στέλνει παιδικό?

Και όσο για τα υπόλοιπα που λέω,

επειδή δε συνηθίζω να αραδιάζω φούμαρα,

όποιος έχει αμφιβολία μπορεί να ανοίξει ένα -καλό- βιβλίο ιστορίας και να δει τη σύγχρονη ιστορία του αραβικού κόσμου, και κάποια χfamiliar ονόματα εκεί μέσα

ε τώρα τα περί πεθεράς μου, τα ονόματα των εδρών στο Πανεπιστήμιο κοινή θέα είναι

ε αν κάποιος αμφιβάλλει ότι η μαμά μου κ ο δήμαρχος ήταν συμμαθητές, τι να πω! Να ψάξω φωτογραφίες της τάξης? Ε δε νομίζω!

Πάω γιατί έχω και δουλειά!

Πολύ ξύστηκα!;)

βρε κλεό τα κορίτσια σου θα γραφτούν και σε βιβλία ιστορίας???? άσχετο, αλλά ήθελα να σε ρωτήσω καιρό, την ελλαδίτσα μας βρήκε η οικογένεια του χ.να έρθει, δεν πήγαινε κάπου άλλου να βρει την υγειά της, αλλά ήταν το πεπρωμένο για να γνωριστείτε!

αλήθεια πώς πάνε τα πράγματα κάτω? δε λένε τώρα τίποτα στην τηλεόραση

Να το κοιτάξεις τότε αυτό το θέμα που έχεις,

γιατί εγώ αυτό που λες το εχω κάνει κ θα το ξανακάνω

και ξέρω και άλλους που το χουν κάνει και θα το ξανακάνουν, (και τους ξέρεις και συ)

αλλά άμα δε πάει το μυαλό σου ότι υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι τριγύρω, πραγματικά,

να το κοιτάξεις!

Δικαιωμα μου να αμφιβάλλω!!!!!!!!!!!!!

Σιγουρα ο δικος σου ο γιατρός ειναι πολυ καλυτερος,τον δικο μου εξάλλου τον εχω βρει με μέσον.:tongue::tongue::tongue:

Επισης δε καταλαβαινω τι νοημα εχει η επιδειξη πτυχίων και θέσεων,πραγματικα!Αν και δεν ειπα οτι οι αμφιβολίες μου ειναι για αυτα, κάπου το έχασες.

Η ιστορία του αραβικού κόσμου μου είναι παντελώς αδιάφορη!

Kαι το κλεινω εδω,αρκετα ασχοληθηκα!

Διαφημίσεις

δεν πρέπει να έχεις κάνει πρώτα την κανονική? βασικά δεν ξέρω τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω να αποδείξω διεύθυνση κατοικίας, γιατί αποκλείεται να προλαβαίνουμε να κάνουμε μεταφορά της μερίδας, το μισθωτήριο συμβόλαιο αρκεί? υπάρχει καμία κοπέλα να μένει σε νοικιασμένο σπίτι και να τα στέλνει παιδικό?

οχι, οι 2 αιτησεις ειναι τελειως διαφορετικα πράγματα.

παρε στο δημο κ ρωτα, συνηθως θελουν λογαριασμο δεκο,αλλά αφου μετακομιες προσφατα μπορεί να το δεχτούν το μισθωτηριο.

Για το εσπα δε θυμαμαι να χρειάζονται τετοιου ειδους χαρτιά.

Αγγελική εμείς στην περιοχή που μένουμε αλλά και στις γύρω περιοχές δεν έχει ιδιωτικό. για να τα πάω σε ιδωτικό θα πρέπει να τα πηγαίνω περίπου 50 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα και αυτό δεν λέει από πολλές απόψεις.

Ελεάνα, το μισθωτήριο συμβόλαιο είναι η πλέον έγκυρη απόδειξη τόπου κατοικίας. τώρα δεν θα σχολιάσω την θέση της γιατρού ότι ο παιδικός δεν προσφέρει τίποτα. θα σου μόνον αυτό. σκέψου ότι το παιδί σου θα αποκτήσει νέες παραστάσεις και νέα ερεθίσματα που εσύ όσο και αν προσπαθήσεις δύσκολα θα του προσφέρεις. τα τρία έτη είναι μια πολύ καλή ηλικία για να βγουν τα παιδιά έξω από το σπίτι τους και να ξεκινήσει μια σταδιακή κοινωνικοποίηση. αν μάλιστα αυτό γίνεται και πιο χαλάρα, δηλαδή χωρίς την πίεση ότι πρέπει οπωσδήποτε το παιδί να πάει παιδικό γιατί οι γονείς δουλεύουν νομίζω ότι ειναι ακόμη καλύτερο.

fYFap3.pngIV83p3.png

έλα ρε κορίτσι μην ανησυχείς. ειναι πολύ νωρίς ακόμη για να την νοιώθεις συνεχώς.

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημερα σας!! τι κανετε ??

φουντωσαν οι συζητησεις βλεπω για τους παιδικους...εγω παντως δεν εχω ετοιμασει χαρτια ακομα ...πρεπει να κανουμε και τη φορ. δηλωση πριν...

εμεις τη κυριακη βαφτισαμε τον ανηψιο ...ολα καλα πηγαν ...εμεις γυρισαμε δευτερα βραδυ ...ανευ τεκνων ....συνεχιζουν διακοπες και θα κατεβουμε και εμεις ξανα για το τριημερο !!

αγγελικη μου πως πας??το μπεμπε???

αννιω ο σκιουρος??

τι κρυο ειναι αυτο??ευτυχως ναυπλιο εκανε καλο καιρο ....οι γονεις καναμε και το πρωτο μας μπανιο ...κρυα η θαλασσα !!

η νεκ δεν εχει μπει ?? καλα ειναι ??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημερα σας!! τι κανετε ??

φουντωσαν οι συζητησεις βλεπω για τους παιδικους...εγω παντως δεν εχω ετοιμασει χαρτια ακομα ...πρεπει να κανουμε και τη φορ. δηλωση πριν...

εμεις τη κυριακη βαφτισαμε τον ανηψιο ...ολα καλα πηγαν ...εμεις γυρισαμε δευτερα βραδυ ...ανευ τεκνων ....συνεχιζουν διακοπες και θα κατεβουμε και εμεις ξανα για το τριημερο !!

αγγελικη μου πως πας??το μπεμπε???

αννιω ο σκιουρος??

τι κρυο ειναι αυτο??ευτυχως ναυπλιο εκανε καλο καιρο ....οι γονεις καναμε και το πρωτο μας μπανιο ...κρυα η θαλασσα !!

η νεκ δεν εχει μπει ?? καλα ειναι ??

Κάνατε μπάνιο βρε θηρία?! Μπράβο,εγω λεω να το τολμησω αυτο το Σ/Κ αν και λεει οτι θα βρεχει,άντε να δούμε.

Καλοφωτιστο το αγορι σας,πηρες το κάθισμα τελικα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...