Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως εγω οπου ακουω πολλά κεράσια κρατάω κ μικρό καλάθι!

Για κάποιο λόγο δε μπορείς να εμπιστευτείς τα λεγόμενα άλλων ανθρώπων ε? Ολοι λένε ψέμματα? Κάποιοι ναι, όχι όμως όλοι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια ερώτηση θα θέσω μόνο...

Ο κουμπάρος μου είναι οδοντίατρος και φυσικά δουλεύει με πολλά μαύρα. Πήραν και τα 2 του παιδιά μέσω ΕΣΠΑ σε ιδιωτικούς παιδικούς. Ο μισθός του ανέρχεται στις 8χιλιάδες μηνιαίως και δουλεύει η κουμπάρα μου δεν δουλεύει.

Εμείς με φορολογική δήλωση περί τις 20.000 Ευρώ τον χρόνο, το παιδί δεν μπορούσαμε να το βάλουμε. Έπρεπε όμως κάτι να γίνει ο Μάνος εφόσον εγώ γύρισα στην δουλειά τον Απρίλη!

Στην 1η περίπτωση πήραν τα παιδιά γιατί το δηλωθέν εισόδημα είναι 10.000 Ευρώ παρακαλώ, στην 2η μας θεώρησαν πλούσιους και δεν μας πήραν...

Κατανοείτε τι θέλω να πω...

Αγγελική συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Πιάσε κόκκινιο γκαστρούλα:)

Εγώ κατανοώ ότι επειδή ο άλλος εξαπατά πρέπει να το κάνεις και συ???

Γιατί?

Για να επιβιώσεις στον άδικο τούτο κόσμο?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κλεό μπορώ να τα δίνω, μπορούσα μάλλον όταν δούλευα και εγώ αλλά δεν θέλω να τα δώσω γιατί έχω την επιλογή να μην τα δώσω.

Τώρα αν κάποιος μπορεί να μην τα δώσει και τα δίνει γιατί έτσι του αρέσει, πολύ καλά κάνει.

Σαφώς δεν μπορούμε όλοι να ταυτιζόμαστε και το ζητούμενο δεν είναι αυτό άλλωστε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

πραγματικά την απολαμβάνω τη κουβέντα μας, δεν είναι απαραίτητο εννοείται να συμφωνούμε αλλά εμένα προσωπικά μ αρέσει πολύ περισσότερο που διαφωνούμε!

λοιπόν,

το θέμα μάλλον είναι η οπτική γωνία του καθενός, το τι δηλ επιλέγει να δει κάθε φορά.

κάποιοι λειτουργούν με γνώμονα τους πλούσιους που κλέβουν. κι άλλοι τους φτωχούς που πεινάνε. το μισοάδειο και μισογεμάτο ποτήρι, ιστορικός κανόνας!

πάντως δε συμφωνώ με την άποψη "αφού μπορώ να το κάνω το κάνω".

παιδιάαααα ξυπνήστεεεεε είναι παγίδα! χαχαχα!

με την ίδια λογική μπορούν να σου μειώσουν το μισθό, τη σύνταξη, να σ απολύσουν, να μη δώσουν βιβλία στο παιδί σου, να μπουν στο σπίτι σου και να το ρημάξουν, ν αγοράσουν 3000 χιλ κρόσια καναπέ κτλ...ε αφού μπορεί κάποιος γιατί να μη το κάνει ε;

δεν είναι όμως αυτή η δομή του κοινωνικού κράτους!

το ότι κάτι υπάρχει και γίνεται δε με πείθει ότι είναι και το σωστό.

αυτό που θέλω να πω είναι ότι αλλάζουν πια τα πράγματα, και δε στέκομαι στους σταθμούς προς θεού! μακάρι να τα πάρουν τα παιδάκια σας! δεν είναι αυτή η διαφωνία μας.

απλά το κάνουμε με λάθος νοοτροπία, την οποία προς χάρην της ήσυχης συνείδησής μας τη βαφτίζουμε αναγκαία και σωστή.

αλλά ζούμε στη κοινωνία των ανθρώπων που το μεγάλο μέσον τρώει το μικρό! χαχαχα!

μόνο που βλέπω ανθρώπους γύρω μου να πέφτουν απ τα μπαλκόνια πια...

είναι ανησυχίες όλα αυτά δικές μου και τις έχω πολύ καιρό τώρα. απλά μέσω της συζήτησης αυτής τυγχάνει και τις βγάζω στην επιφάνεια.

αφορμή είναι οι σταθμοί, μη θυμώνετε, είτε μιλάω σοβαρά είτε κανω πλάκα.

Ποιον εξαπατώ άραγε???

ε δε μπορεί σ όλο το ηράκλειο θα υπάρχουν και οικογένειες που δουλεύουν σπαστό σε σούπερ μάρκετ με 400 ευρώ κι έχουν περισσότερα από 2 παιδιά! όλοι οι ματσό έχουν μαζευτεί εκεί;

ευλογημένος τόπος! ;):lol::lol::lol:

η δική μου εμπειρία με τους σταθμούς δεν είναι και μεγάλη αγγελίνα μου μη νομίζεις.

τη πρώτη χρονια το μητσάκι δε το πήραν στο βρεφικό και το πήγαινα 1,5 χρόνο σε ιδιωτικό.

τότε δούλευα πρωί ωρομίσθια σε σχολείο στη ν.φιλαδέλφεια και το βράδυ σε φροντιστήριο στο γαλάτσι.

τη δεύτερη χρονιά σε παιδικό σταθμό πια μας πήραν στο δημόσιο επειδή είχαν περισσότερες θέσεις απ ότι στο βρεφικό με κοινωνικά κριτήρια. ήμουν φοιτήτρια τότε γι αυτό. αν θυμάστε ήμουν έγκυος το μάνο κι έγραφα τη διπλωματική. έτσι κατάφερε το μητσάκι και πήγε δημόσιο.

μετά προνηπία και τώρα νήπια υποχρεωτικά.

το μανιώ ούτε πρόπερσι το πήραν ούτε πέρυσι.

και φέτος θα δω πως θα πάει κι αν θα μπορώ να πάω για μάθημα στο καπάκι μετά τη καισαρική το σεπτέμβρη να τον στείλω ιδιωτικό αν είναι. δε πειράζει από κάπου θα κόψω αλλού, δε βαριέσαι, τα χω ξαναπεράσει, και υπο χειρότερες συνθήκες. δε πειράζει αυτά να τανε...αν πάλι η επόμενη χρονιά είναι χειρότερη από τη φετινή θα τον κρατήσω σπίτι μαζί και το μωρό, δε μασάω εγώ μ αυτά, αντέχω.

αυτάααα που λέτε, και δε σας είπα το πιο κορυφαίο!!!!!

σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα μαθήματος!!!!!!!! ΟΛΕ!!!!!!

καλά δε πήγαινε κι άλλο, δε μπορούσα πια να μιλήσω, 3 ώρες συνεχόμενο έντονο μπλαμπλά ιστορίας και ανα 15ρτο δε μπορούσα ν αναπνεύσω από τη πίεση στο διάφραγμα!

πολύ ψηλά έχω βάρος αυτή τη φορά!

έχω κάτι λίγα γυμνάσια στα μέσα ιουνίου αλλά οκ αυτά δε μετράνε, ας φύγουν οι πανελλήνιες.

έχω κι ένα ψιλοσυνάχι σήμερα και νευριάζω...

Εγώ κατανοώ ότι επειδή ο άλλος εξαπατά πρέπει να το κάνεις και συ???

Γιατί?

Για να επιβιώσεις στον άδικο τούτο κόσμο?

ε δε μπορεί σ όλο το ηράκλειο θα υπάρχουν και οικογένειες που δουλεύουν σπαστό σε σούπερ μάρκετ με 400 ευρώ κι έχουν περισσότερα από 2 παιδιά! όλοι οι ματσό έχουν μαζευτεί εκεί;

ευλογημένος τόπος! ;):lol::lol::lol:

Η επόμενη ερώτηση είναι...Εμένα πόσοι με εξαπατούν άραγε???

Και η λογική ό,τι 'αφού μπορώ να το κάνω το κάνω' έχει όρια σαφώς. Όλα τα μπορούμε απλά υπάρχουν καλά και κακά, λογικά όντα είμαστε (θέλω να πιστεύω).

Τελοσπάντων κατάλαβα πως προκαλώ επειδή έβαλα τον Μάνο με μέσον στον σταθμό, θα ήταν ίσως πιο φρόνιμο να το κρατούσα κρυφό όπως ενδεχομένως κάνουν πολλοί άλλοι. Απλά διαφέρει λίγο με την λογική μου.

Γενικώς πάντως και κλείνω την συζήτηση δεν είμαστε ούτε πολιτικοποιημένη οικογένεια ούτε και έχουμε σχέση με πολιτικά γραφεία. Εξάλλου είμαστε από άλλη παράταξη. Το μέσον ήταν καθαρά φιλικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εμ πως να μην έχεις συνάχι βρε Αννούλα, δεν λέει να μπει καλοκαίρι πια!

Αυτό το 25-26 τώρα 2 βδομάδες δεν με καλύπτει. Θέλω κάψα πολύ, να καώ να αρπάξω! Αχαχα

Αααα να σου πω...Αν θες τίποτα άλλο για τον σκίουρο και μπορώ να σου στείλω εγώ πες μου πριν τα δώσω όλα στην κουνιάδα. Από ρουχισμό είστε κομπλέ? Έχω κάτι λίγα καλοκαιρινά μιας και γεννάς Αύγουστο πάλι που έτσι και αλλιώς δεν θα τα πάρει η κουνιάδα, γεννάει Οκτώβρη. Αλλαξιέρα εγώ έχω την μεγάλη την πλαστική που χρησιμοποιούσα στον Μάνο μέχρι να γίνει 2 ετών και μετά την έβαλα αμέσως στην μικρή, πολύ με βόλεψε.

Σήμερα τον έστειλα παιδικό χωρίς πάνα και με 3 αλλαξιές ρούχα, εσώρουχα και κάλτσες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα!!! δευτερη φορα που γραφω γιατι τη πρωτη κόλλησε ο υπολογιστής.

μπανια? με τοτοιο κρυο νερο απαπαπα!! σκεφτομουν να τους παρω στολη(για καταδυση)αλλα ειναι ακριβές οπότε περιμένουμε μεσα ιουνίου αν θέλει ο καιρός.

τα παιδια καλα, η ανναμικελά ηταν αρρωστη ευτές τις μέρες μετα απο ολόκληρο χειμώνα τωρα εγινε αυτο.

καλα περνάνε, παιζουν και σκοτώνονται ταυτόχρονα! είναι πολύ δεμένοι πάντος, ακόμα όταν έρχονται φίλοι του δημήτρη δεν την αποχωρίζεται την αδερφή του, βάζει και αυτην στο παιχνίδι.

ελε ποιά συνάντησες? τη νεκ φαντάζομαι ε?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Η επόμενη ερώτηση είναι...Εμένα πόσοι με εξαπατούν άραγε???

Και η λογική ό,τι 'αφού μπορώ να το κάνω το κάνω' έχει όρια σαφώς. Όλα τα μπορούμε απλά υπάρχουν καλά και κακά, λογικά όντα είμαστε (θέλω να πιστεύω).

Τελοσπάντων κατάλαβα πως προκαλώ επειδή έβαλα τον Μάνο με μέσον στον σταθμό, θα ήταν ίσως πιο φρόνιμο να το κρατούσα κρυφό όπως ενδεχομένως κάνουν πολλοί άλλοι. Απλά διαφέρει λίγο με την λογική μου.

Γενικώς πάντως και κλείνω την συζήτηση δεν είμαστε ούτε πολιτικοποιημένη οικογένεια ούτε και έχουμε σχέση με πολιτικά γραφεία. Εξάλλου είμαστε από άλλη παράταξη. Το μέσον ήταν καθαρά φιλικό.

μωρέ αυτό ακριβώς λέω!

είναι παγίδαααα!!!

αυτό που νομίζουμε ότι γλυτώνουμε (γλυτώναμε) στο μικρόκοσμό μας θα το πληρώσουμε (το πληρώνουμε ήδη) σε πολλαπλάσια μορφή! :|

όχι δεν έχει να κάνει με το σταθμό του μάνου!

ούτε με το κρυφό ή το φανερό!

από μέρους μου πολιτικοκοινωνική συζήτηση είναι καθαρά!

(σόρυ αλλά μ αρέσουν αυτά :oops::))

Εμ πως να μην έχεις συνάχι βρε Αννούλα, δεν λέει να μπει καλοκαίρι πια!

Αυτό το 25-26 τώρα 2 βδομάδες δεν με καλύπτει. Θέλω κάψα πολύ, να καώ να αρπάξω! Αχαχα

Αααα να σου πω...Αν θες τίποτα άλλο για τον σκίουρο και μπορώ να σου στείλω εγώ πες μου πριν τα δώσω όλα στην κουνιάδα. Από ρουχισμό είστε κομπλέ? Έχω κάτι λίγα καλοκαιρινά μιας και γεννάς Αύγουστο πάλι που έτσι και αλλιώς δεν θα τα πάρει η κουνιάδα, γεννάει Οκτώβρη. Αλλαξιέρα εγώ έχω την μεγάλη την πλαστική που χρησιμοποιούσα στον Μάνο μέχρι να γίνει 2 ετών και μετά την έβαλα αμέσως στην μικρή, πολύ με βόλεψε.

Σήμερα τον έστειλα παιδικό χωρίς πάνα και με 3 αλλαξιές ρούχα, εσώρουχα και κάλτσες!

εννοείται ό,τι δε χρειάζεσαι είναι καλοδεχούμενα. τα δικά μου πια τα περισσότερα είναι κατεστραμμένα. αλλά μήπως να περιμένεις μπας και έρθει και το φιλιππάκι; (άντε μακάρι να στα ξαναγυρίσω πίσω ;) )

πάντως μη σου πω ότι τα ρούχα του μάνου σου μπορεί να κάνουν και στο δημήτρη μου τόσο τσιληβίθρες που έιναι οι δικοί μου! χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...