Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε μας σωζει τιποτα, αυτο να λέγεται!

Εννοείται πως το πρώτο 4μηνο της μπεμπας δε θα ΄πηγαινει σχολείο η Μαριλιζα,πάμε καλα?

Απο Μάρτη με το καλό και πρώτα ο Θεός..και αν μας πάρουν βεβαια!

Οχι το δήμο Χαϊδαρίου καλε, το ΕΣΠΑ!

καλα αυτα τα υπνος μεχρι τις 11 τα εχω ηδη ξεχασει...

Σημερα που ελειπε ο Λ. ολη μερα στο ράλυ,ψιλογκρινιαζα και ελεγα αντε τωρα πρέπει να παω και γω καμια βόλτα να πατσίσω

και μου λεει

"εσυ τωρα με το 2ο..καλά....να τις ξεχασεις τις βολτες":?:?:?:shock::shock::shock::twisted::evil::evil::evil::roll:

Εκανες τη ζύμη με τη sprite?!!:tongue:

το "δημιουργικά" τελειώνει μετα τις 5 ωρες που ασχολεισαι non stop πιστεψε με!

Αν τον ειχες απο το πρωι μεχρι το απογευμα ολομόναχη σου θα είχες εστω και μια μικρουτσικη επιθυμία να τον στειλεις και συ σχολείο κι ας μη δουλευες!

Eγω παντως σου ευχομαι στο επομενο με το καλο να μη χρειάζεται να δουλευεις και να το μεγαλωσεις οπως επιθυμεις πραγματικα!

ααααα ντααααααξ ρε δε το χα καταλάβει!

δηλ μέχρι το μάρτη θα εκμεταλλεύεται άλλο παιδάκι αυτή τη θέση ε;;;

μια χαρά τότε!

αφού δεν επαρκούν οι θέσεις στους δημόσιους σταθμούς η χρονιά να μοιράζεται στα δύο και να εξυπηρετεί κατά το ήμισυ δύο οικογένειες!

δίκαιο μου φαίνεται αυτό!

οπότε ούτε θα κρατείται μια θέση που ουσιαστικά δε θα χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά βούληση, ούτε θα πληρώνει όλο το χρόνο ιδιωτικό σχολείο μια οικογένεια που θα ζορίζεται.

σωστόοοοοςςςς!!!!!!!!

α ρε αγγέλω με το μισό μυαλό δικό σου και το μισό δικό μου φτιάχναμε πολιτική παράταξη όλα τα λεφτά!

(θέλω τη συνταγή της ζυμο-σπράιτ τώρα!!!!!!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμείς μέσο δεν έχουμε και δε θα χουμε ποτέ, δε μεγάλωσα έτσι, δε μεγάλωσαν οι δικοί μου έτσι, πείτε το από ιδεολογία μέχρι χαζομάρα...όπως να ναι..."πάντα γελαστοί και γελασμένοι" έλεγε ο αείμνηστος (μητροπάνος ντε!)

αναφορικά με το δημόσιο, η δική μου θέση είναι κάπως διαφορετική.

λόγω επαγγέλματος θέλω να πω.

οι καθηγητικές σχολές όπως και να το κάνουμε έχουν και θα πρεπε να έχουν ένα συγκεκριμένο προορισμό. το δημόσιο. τι άλλο;

απ τη στιγμή που επισήμως η εκπαίδευση είναι δημόσια η επαγγελματική αποκατάσταση των διδασκόντων δε θα πρεπε να αφορά μόνο το δημόσιο τομέα;

γιατί να υπάρχει τόσο ανδρωμένος μηχανισμός ιδιωτικής παιδείας και παραπαιδείας; για να εξυπηρετεί αυτό που το κράτος δε μπορεί να καλύψει. σε βάρος όμως χιλιάδων αδιόριστων εκπαιδευτικών και κυρίως εις βάρος ολόκληρου του λαού μιας και όλοι κάποια στιγμή θα χρηστεί να πληρώσουν τα εκπαιδευτικοχαράτσια!

το θέμα είναι ότι μια μεγάλη επαγγελματική κάστα στρέφεται στο παράνομο. γιατί δε του δίνεται η δυνατότητα και δε θα του δωθεί ποτέ να εργαστεί στο νόμιμο!

εδώ το δημόσιο δεν αποτελεί βόλεμα αλλά φυσική εξέλιξη επαγγελματικής αποκατάστασης.

λοιπά επαγγέλματα μπορούν κάλλιστα να εργαστούν σε ιδιωτικό τομέα.

στο δικό μας όμως ακριβώς λόγω του δημόσιου χαρακτήρα της εκπαίδευσης δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

(πάντως μισθολογικά ελέ μου το ακριβοπληρωμένο δημόσιο είναι σε πολλές περιπτώσεις μύθος...πχ μισθός νεοδιόριστου εκπαιδευτικού είναι 650 ευρώ πια! και στη λέρο! ξέρεις πόσες οικογένειες γι αυτό το μισθό χωρίζονται απ τα παιδιά τους για μήνες; ουουουου!!!!)

ααααα ντααααααξ ρε δε το χα καταλάβει!

δηλ μέχρι το μάρτη θα εκμεταλλεύεται άλλο παιδάκι αυτή τη θέση ε;;;

μια χαρά τότε!

(θέλω τη συνταγή της ζυμο-σπράιτ τώρα!!!!!!!!)

Λάθος καταλαβες βρε κοπελια.......και εισαι και στους σταθμους τοσα χρονια..!!

Η θεση της Μαριλιζας θα ειναι,απλα θα παμε οταν μπορούμε.

Τωρα αν την παρουν απο το προγραμμα δεν εχω προβλημα να κανει χρηση τους μηνες που δε θα πηγαινουμε κάποιο αλλο παιδάκι, αλλά αν μπουμε μεσω δήμου,επειδη θα πληρωνω για όλους τους μηνες η θεση θα ειναι εκει και θα μας περιμένει.

Η ζυμη σου!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html

εμείς μέσο δεν έχουμε και δε θα χουμε ποτέ, δε μεγάλωσα έτσι, δε μεγάλωσαν οι δικοί μου έτσι, πείτε το από ιδεολογία μέχρι χαζομάρα...όπως να ναι..."πάντα γελαστοί και γελασμένοι" έλεγε ο αείμνηστος (μητροπάνος ντε!)

Προσωπικά,δεν γνωριζω κανεναν, μα κανεναν που να εχει "γνωστο" και να μην τον εχει χρησιμοποιήσει έστω και 1 φορα στη ζωη του.

Είτε αυτο ειναι σταθμος, ειτε νοσοκομείο,ειτε δημοσια υπηρεσία..είτε...είτε...

Η νομοταγης κουλτουρα για μενα δεν εχει να κανει μονο με αυτο.

Ας πουμε εμεις αν ειχαμε μέσον για να μην πληρωνουμε τα χαρατσια της εφορίας εννοειται και θα το χρησιμοποιούσαμε!

Το ιδιο πράγμα για μενα συμβαινει και με την μανικιουρίστα ή την κομμώτρια ας πουμε που έρχεται σπιτι και μου παίρνει το 50αρι και φυσικα δε δηλώνει τα καταμαυρα εισοδηματα της, κλεβει το δημοσιο σωστα? ετσι και γω αν εχω μεσο θα το βάλω για να κλέψω τη θεση καποιου αλλου που δεν εχει.

Εχουμε γνωστο που εχει χτίσει σπιτι και δεν εχει κανει ποτε φορολογικη δήλωση.μια ζωη στη "μαυρίλα" ενω εμεις αναγκαζόμαστε να πληρωνουμε τα πάντα.

Αν καποιος αλλος μεσω γνωστου θελησει να πάρει τη θέση του Λ. στη δουλεια, τοτε εμεις θα παρουμε αναγκαστικά μετάθεση,αντιστοιχα θα κανουμε κ μεις το ιδιο οταν βρουμε ευκαιρία!

Αν δε το κανω εγω,δυστυχως, πολυ δυστυχως θα το κανει σίγουρα καποιος άλλος,οποτε για να μην ωφεληθω εγω?

Μακάρι να μην ειχε κανεις αυτη τη δυνατότητα και να γινονταν όλα αξιοκρατικα και βάσει νόμου.

Αυτη τη στιγμη δεν εχω μεσο στο δημο μου αλλά θα κανω οτι περνάει απο το χέρι μου για να βρω σε περιπτωση που το χρειαστω.

έλα ρε σε κοροιδεύω και κάθεσαι και μου απαντάς κιόλας;;;

369215r4400g440y.gif

πάντως θα ταν μια καλή πρόταση η πρότασή μου! μια κάποια μέση λύση.

για το δεύτερο ποστ για να μιλήσουμε σοβαρά δεν είναι κανόνας όλο αυτό, μερικές φορές τα γενικεύουμε τα πράγματα και δεν είναι απόλυτο ότι όλοι ενστερνιζόμαστε συμπεριφορές και απόψεις. εννοώ το "όλοι κάνουν αυτό" δεν έχει ιδιαιτερο νόημα τις μέρες που διανύουμε. (εκτός απ τα συμφέροντα της συγκεκριμένης διαφήμισης πάντα χαχα!)

θέλω να πιστεύω ότι δεν επιβραβεύουν όλοι τέτοιες συμπεριφορές, είτε από άποψη είτε ακόμα κι από δυσαρέσκεια ή ως θύματα αδικίας αν θες, οπότε ας είμαστε λίιιιγο πιο μαζεμένοι κι ας μη διατυμπανίζουμε οφέλη που τυχόν έχουμε.

για να υπάρχει μια ισορροπία.

αυτή είναι η άποψή μου...

Διαφημίσεις

δυστυχώς άννα κι εγώ έτσι μεγάλωσα, και οι γονείς μου το ίδιο γι'αυτό και δεν καταφέραμε ούτε περιουσία να κάνουμε ούτε αυτοκίνητα ούτε κάποια ιδιαίτερη πολυτέλεια πέρα από το ιδιωτικό σχολείο που πήγα αλλά όπου στερηθήκαμε άλλα οικογενειακώς,

μέσο θα μπορούσαμε να έχουμε από τη στιγμή που οι γονείς μου και ιδιαίτερα η μητέρα μου ήταν πολιτικοποιημένη από νέα, απλά το έκανε για την ιδεολογία, όταν είδε τι σαπίλα υπάρχει στους περί τα κόμματα χώρους, τα παράτησε, έβλεπε ότι όλοι οι υπόλοιποι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επωφελήθηκαν και γι'αυτό είχαν πολιτικοποιηθεί, και τώρα οι ίδιοι είναι που λένε ότι δε ψηφίζουν τα 2 μεγάλα κόμματα όταν τόσα χρόνια είχαν επωφεληθεί και οι ίδιοι και όλο τους το σόι από αυτά,

με αυτήν την έννοια θα μπορούσα να έχω μέσο, αλλά ούτε εγώ ούτε οι δικοί μου θα δεχόντουσαν να συνωστίζονται σε πολιτικά γραφεία

επίσης κι εγώ ήθελα να βγω στο ελεύθερο επάγγελμα για να ασχοληθώ επί της ουσίας με τη δουλειά μου που μου αρέσει πολύ, δεν είναι αγγαρεία, απλα βλέπω πόσο εύκολη είναι η ζωή φιλεναδων και γνωστών που κοίταξαν να βολευτούν κι άφησαν τα πατριωτικά κατά μέρος και αισθάνομαι ολίγον κορόιδο, δε μετανιώνω για τις επολογές μου, απλά ζούμε δυστυχώς σε μια άδικη κοινωνία όπου επιβραβεύει τους εργατικούς με απόλυση και ανεργία, ή υπερωρίες χωρίς αντρίκρυσμα και τους κλέφτες και τεμπέληδες με προνόμια και απολαβές

επίσης, άννα σαφώς και εχεις δίκιο, και οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί στρέφονται στην παραπαιδεία για βιοποριστικούς λόγους, πρέπει να φας και να ζήσεις μέχρι να θυμηθεί το κράτος να σε διορίσει κάπου στα 50 σου, και αυτό είναι το άδικο, προσλαμβάνονται τόσες καθαρίστριες και διοικητικοί χωρίς εμπειρία και σπουδές, χωρίς αντικείμενο για να εξιυπηρετήσουν τους ψηφοφόρους τους και οργανικές θέσεις, γιατρών, δασκάλων, καθηγητών μένουν κενές γιατί μετά δεν επαρκεί η μισθοδοσία, είναι να τρελλαίνεσαι

έλα ρε σε κοροιδεύω και κάθεσαι και μου απαντάς κιόλας;;;

369215r4400g440y.gif

πάντως θα ταν μια καλή πρόταση η πρότασή μου! μια κάποια μέση λύση.

για το δεύτερο ποστ για να μιλήσουμε σοβαρά δεν είναι κανόνας όλο αυτό, μερικές φορές τα γενικεύουμε τα πράγματα και δεν είναι απόλυτο ότι όλοι ενστερνιζόμαστε συμπεριφορές και απόψεις. εννοώ το "όλοι κάνουν αυτό" δεν έχει ιδιαιτερο νόημα τις μέρες που διανύουμε. (εκτός απ τα συμφέροντα της συγκεκριμένης διαφήμισης πάντα χαχα!)

θέλω να πιστεύω ότι δεν επιβραβεύουν όλοι τέτοιες συμπεριφορές, είτε από άποψη είτε ακόμα κι από δυσαρέσκεια ή ως θύματα αδικίας αν θες, οπότε ας είμαστε λίιιιγο πιο μαζεμένοι κι ας μη διατυμπανίζουμε οφέλη που τυχόν έχουμε.

αυτή είναι η άποψή μου...

ναι δυστυχώς πέφτουν όλοι στη λούμπα οπότε με αυτή τη λογική δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ αξιοκρατία, αλλά είναι θέμα νοοτροπίας αλλά και πολίτικών επιλογών με τεράστιο πολιτικό κόστος που δε βλέπω κανένας από όλο το πολιτικό φάσμα να θέλει να το πάρει, ακόμη και το κκε που διατυμπανίζει την ισότητα, και στη σταλινική ρωσία μέσο ήθελες για να πάρεις καλύτερο σπίτι, αυτοκίνητο, θέση.....

αχ ελεάνα μου ομολογουμένως βγάζω περισσότερα χρήματα ως αυτοαπασχολούμενη παρόλο που αυτοασφαλίζομαι και πληρώνω, και χωρίς νόημα αφού το ικα πια δε παρέχει απολύτως τίποτα. αλλά τον χω ξαναπει το καημό μου, η μεγαλύτερη μου πίκρα το να μπω σε δική μου τάξη. και πραγματικά δεν είναι βόλεμα για μας το δημόσιο! τα χρήματα είναι ελάχιστα! και αλήθεια τι βόλεμα θα ναι αυτό αν αναγκαστώ να πάω με 3 μωρά παιδιά μόνη για 3 χρόνια και βάλε σε κάποιο ακριτικό νησί ενώ ο άντρας μου θα ναι αθήνα;

θα το κανα όμως από χτες...

και πραγματικά σε τίποτα δε θα με διευκόλυνε, ούτε σε καμία περίπτωση δε θα απλοποιούσε τη ζωή μου. νομίζω είναι κατανοητό αυτό.

ααα και αφού είμαστε και ενήλικες και σκεπτόμενα άτομα η απάντηση στο ποιος έκλεβε το δημόσιο τόσα χρόνια βρίσκεται ας πούμε εκεί που είναι "κρυμμένες" και οι ασφαλιστικές εισφορές όλων των ταμείων!!!!!!!!!!

πίστεψε με αγγελίνα μου δε φταίει η έρμη η μανικιουρίστα!!! (που παρεπιπτόντως αν σου παίρνει 50 ευρώ σε γδύνει κανονικά!) χαχαχαχα!!!

η δικιά μου η κομμώτρια που έχει μαγαζί και υπάλληλο και τελευταία έχουν πέσει πολύ οι δουλειές αν και μείωσε ιδιαίτερα τις τιμές καθυστέρησε το φπα του τελευταίου τριμήνου και ένιώθε τύψεις......, από την άλλη πώς θα πλήρωνε λογαριασμούς, νοίκι, την κοπέλα, να βγάλει κάτι για την ίδια και το παιδί της!

εγώ πάλι για να έχω μπλοκάκι, για να πάρω μια αμοιβή 300 ευρώ που μπορεί να κάτσει 1-2 φορές το χρόνο πλέον πρέπει να πληρώσω φόρο επιτηδεύματος από 300-500 ευρώ, καλό ε????, πέρσι που πλήρωσα είχα 0 έσοδα, λέω να κάνω αναστολή αλλά και πάλι κάτι πληρώνεις, έλεος!!!!!!!!!!!!!

και μια φορά ξέχασα να στείλω φπα, που ήταν και μηδενικό, φαντάσου, και μου έστειλαν 800 mail, τι θα πληρώσω πρόστιμο, τι θα με στείλουν φυλακή, για μηδενικό φπα, δηλ. σε αυτούς που χρωστάνε χιλιάδες τι κάνουν, μάλλον τίποτα, από εμάς τα φτωχαδάκια τα παίρνουν μόνο

Διαφημίσεις

αχ ελεάνα μου ομολογουμένως βγάζω περισσότερα χρήματα ως αυτοαπασχολούμενη παρόλο που αυτοασφαλίζομαι και πληρώνω, και χωρίς νόημα αφού το ικα πια δε παρέχει απολύτως τίποτα. αλλά τον χω ξαναπει το καημό μου, η μεγαλύτερη μου πίκρα το να μπω σε δική μου τάξη. και πραγματικά δεν είναι βόλεμα για μας το δημόσιο! τα χρήματα είναι ελάχιστα! και αλήθεια τι βόλεμα θα ναι αυτό αν αναγκαστώ να πάω με 3 μωρά παιδιά μόνη για 3 χρόνια και βάλε σε κάποιο ακριτικό νησί ενώ ο άντρας μου θα ναι αθήνα;

θα το κανα όμως από χτες...

και πραγματικά σε τίποτα δε θα με διευκόλυνε, ούτε σε καμία περίπτωση δε θα απλοποιούσε τη ζωή μου. νομίζω είναι κατανοητό αυτό.

κάνε και την κόρη να μείνεις αθήνα, οι τρίτεκνοι δε δικαιούνται τίποτα????

αν έκανα και τη κόρη θα πήγαινα στο ακριτικό νησί με 4 μωρά!!!!!

χαχαχα!

και αν. ασεπ έχει να γίνει απ το 09. γνωστό αυτό.

τέλος τα κοινωνικά κριτήρια καρδιά μου!

εδώ και μια 2ετία.

τώρα όσα περισσότερα παιδιά και να κάνεις τόσο περισσότερα πληρώνεις.

κόβουν και τα επιδόματα τώρα.

Η πεθερά μου, φιλόλογος, με δύο διδακτορικά, έδρα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, συγγραφέας και ποιήτρια με πολλές εκδόσεις, βραβεία συγγραφής,

με σύζυγο (τον πατέρα του Χ) να έχει διατελέσει υπουργός εξωτερικών της χώρας του, και στη συνέχεια σε μεγάλες θέσεις ανάλογες (μέχρι που αντιτάχθηκε του καθεστώτος)

οπότε όπως καταλαβαίνετε

με ΑΠΕΙΡΕΣ δυνατότητες για "μέσον" για αυτήν και τα παιδιά της,

ΠΟΤΕ δεν εχει χρησιμοποιηθεί τίποτα, η γυναίκα απλά διδάσκει στο δημόσιο λύκειο και παίρνει βία 1000 ευρώ, οι γιοι της ό,τι έχουν κάνει το έχουν κάνει απολύτως μόνοι τους,

και είναι με το κεφάλι ψηλά

και αν όλες οι μανάδες μεγάλωναν τα παιδιά τους σαν και αυτή, η χώρα μας δε θα είχε τη κατάντια που έχει,

εγώ ακολουθώ αυτό το παράδειγμα

και επίσης δε χρησιμοποιώ τον δήμαρχο Αργυρούπολης-Ελληνικού που είναι συμμαθητής και κολλητός της μάνας μου! Και πέρσι και πρόπερσι!

Γιατί ξέρω ότι είμαι σίγουρα σε καλύτερη θέση από άλλες οικογένειες που ίσως πεινάνε, και υπάρχουν τόσες τέτοιες,

και αν μας πάρουν, θα είναι επειδή πραγματικά μπορούσαν να μας πάρουν.

Η τακτική του γλυψίματος δε μας πάει,

και ακόμα κ αν μας πήγαινε το χρέος μας θα το κάναμε,

γιατί κ γω αγανακτησα με τα παλιοχαράτσια τους,

κ προσπαθούσαμε μήνες να μαζέψουμε τα λεφτά,

αλλά τα πληρώσαμε και θα τα ξαναπληρώσουμε,

γιατί αν δε το κάνουμε κάποιος άλλος κακομοίρης θα τη πληρώσει τη νύφη,

έτσι όπως τη πληρώνουμε τώρα όλοι μας!

Ή σχεδόν όλοι δυστυχώς.....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Η ιστορία κύκλους κάνει λένε ναι?

Αρα, εσύ που σαι κ διαβασμένη ξέρεις τι θα ακολουθήσει ε?

Λιθοβολισμός στη πλατεία Συντάγματος! Χαχαααααααααα έμπαινε golden dawn που λέει κ ένα φίλος.

Ε ρε κατάντια!

Ασχετο, συμπ,

σε έχω έτοιμη, μπαμ μπαμ,

φυσάς λέμε!

Είδες άμα έχεις μέσον την diapercake maker?

Αμεση εξυπηρέτηση, χιχιχιχι!

Τσάο,

εχω δουλειάααααααααααα έφυγα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...