Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για τους ξένος τι να πώ???Τους Αλβανούς τους φοβάμαι...ντρέπομαι που το λέω αλλά φοβάμαι...και τους Πακιστανούς τους φοβάμαι...ένα σωρό αρρώστειες σέρνουν...και νευριάζω που δεν μπορώ να πάω στο κέντρο με το γιό μου γιατί έχει πήξει στους ξένους...που κλέβουν και δημιουργούν ένα σωρό προβλήματα...και Έλληνες κακοί υπάρχουν φυσικά αλλά πρίν μπεί όλος αυτός ο ταλαιπωρος κόσμος χωρίς κανένα έλεγχο στην Ελλαδίτσα πως ήμασταν...ο κόσμος κοιμόταν ακόμα και στα μπαλκόνια και δεν γύριζε εκατό φορές το κλειδί στην πόρτα...Λυπάμαι αλλά στα δελτία ειδήσεων το 90% μιλάνε για Αλβανούς,Ρουμάνους κτλ...σίγουρα όμως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παίξει ο Λ με ένα ξένο παιδάκι...πολύ καλή μου φίλη είναι Αμερικανίδα...γιατί εκεί δεν έχω πρόβλημα???Απλά τους φοβάμαι...μην ανησυχείτε όμως σε λίγο δεν βρίσκουν τίποτα να κλέψουν και θα την κάνουν και αυτόι απο εδώ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Ντινάκι και σκεφτομουν ,θα γυρισει και θα μου πει "πετυχα τον άντρα της Ντινας στο τάδε χωράφι"!!!!!!!!!!!:D

Χαχαχαχα!!!!Καλά θα είναι άλλοι δικοί μας εκεί αλλά δεν τους ξέρει ο Λ!!!χαχαχχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Για τους παιδικούς δεν ξέρω...αν και θα μπορούσα να βάλω κάποιον γνωστό για την αίτηση δεν το κάνω...έχω την γιαγιά στο σπίτι που ίσως του χρόνου (καλά να είναι η γυναίκα) να μην μπορέί να κρατήσει τον μικρό...τότε τι θα κάνω???Πως θα αισθανθώ αν κάποιο παιδάκι που η μαμά του δεν δουλεύει πάρει την θέση του Λ???

Αυτό δεν πληρώνουμε τώρα στη Ελλαδίτσα μας???Δε θα αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα μας αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς τον τρόπο που σκεφτόμαστε!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λέω να κάνω καρπονάρα σήμερα και να τελειώσω και το σπίτι...ακόμα περιμένω τον Δ να μου φέρει την σκάλα απο το μαγαζί...δεν έχει τελειώσει...και οι ντουλάπες είναι ακόμα χ'άλια...νευριάζω αλλά έχε χάρη που τον αγαπώ πολύ ...πολλά νευρα γενικά έχω αυτό τον καιρό και ευτυχώς που ο Δ όλο πίσω κάνει αλλιώς θα τρωγόμαστε συνέχεια...πάλι καλά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχει εξαντληθεί το σορτσάκι που ηθελα, τι γκαντεμια.

Καλά του χρόνου πιο πολλες θα ειναι οι άνεργες μαμαδες παρά αυτες που θα δουλευουν,ετσι οπως πάμε κατα διαόλου.

παντως στο δικο μας σταθμο μου έλεγε η δασκάλα οτι ειναι αρκετες οι άνεργες που εχουν βάλει τα παιδια τους στον παιδικο, μαλιστα ένα παιδάκι ξεκινησε πριν λιγο καιρο...γινεται αυτο αραγε? πρέπει να εχει κολλητο το δήμαρχο μάλλον!

Αν μια κοπέλα ειναι ανεργη και ψαχνει για δουλειά λογικο το βρισκω να κανει οτι περνάει απο το χέρι της για να παει το παιδι της παιδικο και γω εξάλλου εφέτος με αυτη την προοπτικη την εγραψα άλλο που δε μου έκατσε η δουλειά.

τωρα του χρονου θελω παρα πολυ να πάει,γιατι απλα δε θα την παλευω με 2 στο σπιτι,ειναι δεδομένο.Αυτο και αν ειναι full time job να εισαι σπιτι και να μεγαλωνεις 2 παιδια.

Διαφημίσεις

καλησπέρα, εγώ πάλι τσακώθηκα με τον γ. γιατί με βλέπει που μαζεύω κι απλά ασχολείται με τον μικρό, δηλ. τίποτα, απλά τον κοιτάει, και όταν του είπα κάτι, αν πακετάρουν και τους πίνακες τι γύρισε και μου είπε, αφού σου είπα όλα τα πακετάρουν άμα θες, κοινώς είσαι μ...ας που κάθεσαι και μαζεύεις, δηλ. μας περισσέυουν τα λεφτά να πληρώνουμε τζάμπα εργατικά, κι άλλοι δουλεύουν και βοηθάνε, κι εγώ τώρα λευκή απεργία!

όσο για τους παιδικούς, εδώ το' χω και θα με πείτε ρατσίστρια αλλά όλες οι αλβανίδες εδώ δε δουλεύουν, τσεκαρισμένο!, και τα παιδιά τους τα πάνε όλα παιδικό από 1 για παρκάρισμα, τους παίρνουν γιατί δε δηλώνουν εισοδήματα πολλά, κοινώς μαύρα, κι αφήνουν έξω ελληνίδες μαμάδες εργαζόμενες, είναι μια κοπελιά που παίρνει το παιδάκι της από μηνών στο κατάστημα γιατί δε ζει η μαμά της και δεν έχει άνθρωπο, πρέπει να δουλέψει και περσι δεν τον πήραν, και δεν ξέρει ούτε για φέτος, άνθρωπος που έχει μαγαζί και τα σκάει χοντρά κάθε χρόνο στην εφορία για να μην έχει πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες, τις οποίες εκμεταλλεύονται κάποιοι που ούτε εισφορές στα ταμεία δίνουν ούτε φόρους, αυτό είναι το άδικό και δημιουργεί ρατσισμό και ξενοφοβία,

όσο για το μέσο, μπορεί να είμαι χαζή αλλα όταν τελείωσα το πολυτεχνείο μπορούσα κάλλιστα να έχω κι εγώ διοριστεί και να μην τρελλαίνομαι τώρα που δεν έχω δουλειά, να κάνω όσα παιδιά θέλω, να παίρνω τις άδειές μου, αλλά το ζώον ήθελα και καλά να τα καταφέρω μόνη μου, οκ, τώρα τα λούζομαι, αλλά δυστυχώς είναι αργά

Εχει εξαντληθεί το σορτσάκι που ηθελα, τι γκαντεμια.

Καλά του χρόνου πιο πολλες θα ειναι οι άνεργες μαμαδες παρά αυτες που θα δουλευουν,ετσι οπως πάμε κατα διαόλου.

παντως στο δικο μας σταθμο μου έλεγε η δασκάλα οτι ειναι αρκετες οι άνεργες που εχουν βάλει τα παιδια τους στον παιδικο, μαλιστα ένα παιδάκι ξεκινησε πριν λιγο καιρο...γινεται αυτο αραγε? πρέπει να εχει κολλητο το δήμαρχο μάλλον!

Αν μια κοπέλα ειναι ανεργη και ψαχνει για δουλειά λογικο το βρισκω να κανει οτι περνάει απο το χέρι της για να παει το παιδι της παιδικο και γω εξάλλου εφέτος με αυτη την προοπτικη την εγραψα άλλο που δε μου έκατσε η δουλειά.

τωρα του χρονου θελω παρα πολυ να πάει,γιατι απλα δε θα την παλευω με 2 στο σπιτι,ειναι δεδομένο.Αυτο και αν ειναι full time job να εισαι σπιτι και να μεγαλωνεις 2 παιδια.

σιγά καλέ!!!! :shock:

μήπως τα παραλες;;;;

άκου δε θα τη παλέψεις με 2 παιδιά!

δεν είναι και μεγάλη υπόθεση μη νομίζεις...αφού παίρνουμε την απόφαση και τα κάνουμε δε μας σώζει τίποτα! χαχα!

υπερβολέεεεςςςςς....:cool:

του χρόνου θα σας έχω και θα λέτε, κυκλοφορούν ιώσεις, δε το πάω το παιδί σχολείο, θα κολλησει το μικρό κτλ

μη σ ακούσω όμως κοπελιά να λες λυπόμουν να τη ξυπνήσω και δε πειράζει να μη πάει και μια βδομάδα και κάτσαμε και κοιμηθήκαμε ως τις 11, θα κάνω μήνυση στο δήμο χαιδαρίου!!!!

:lol::lol::lol:

Το μεσημέρι καρμπονάρα και τώρα έφτιαξα πίτσα "ιταλική μέρα " εδώ!!!!χαχαχχα!!!!

Βρήκα μια καινούργια συνταγή για ζύμη στις συνταγές της παρέας και την έφτιαξε...καλή μοιάζει!!!Βόλτα δεν πήγαμε γιατί μας στα χάλασε ο καιρός...κοιμηθήκαμε στις 3 με ήλιο και στις 5 που ξυπνήσαμε ξενερώσαμε...εδώ γυρωφέρνουμε!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μήπως τα παραλες;;;;

δεν είναι και μεγάλη υπόθεση μη νομίζεις...αφού παίρνουμε την απόφαση και τα κάνουμε δε μας σώζει τίποτα! χαχα!

του χρόνου θα σας έχω και θα λέτε, κυκλοφορούν ιώσεις, δε το πάω το παιδί σχολείο, θα κολλησει το μικρό κτλ

μη σ ακούσω όμως κοπελιά να λες λυπόμουν να τη ξυπνήσω και δε πειράζει να μη πάει και μια βδομάδα και κάτσαμε και κοιμηθήκαμε ως τις 11, θα κάνω μήνυση στο δήμο χαιδαρίου!!!!

Αν και μάλλον δεν πρέπει να μιλάω γιατί έχω ένα παιδάκι μάλλον όλες μας είμαστε λίγο καλομαθημένες...με όλα τα καλά μας πλύντήρια ρούχων και πιάτων...πάνες μιάς χρήσης καί ένα κάρο ευκολίες και πάλι παραπονεμένες είμαστε...που να ζούσαμε και σε άλλες εποχές που δεν είχαν τίποτα απο όλα αυτά και μάλιστα όλες οι οικογένειες πάνω απο 3 παιδάκια και παιδικός δεν έπαιζε με την καμία ε?...υπάρχουν και μαμάδες με 2 και 3 παιδάκια εργαζόμενες σε φούλ ωράριο που η μέρα τους αρχίζει στις 6 και τελειώνει στις 12...εγώ πάντως δουλεύω απο ανάγκη και αν δεν δούλευα θα έψαχνα τρόπους να περάσω δημιουργικα τον χρόνο μου με τον μικρό...και ναι σίγουρα δεν θα τον έστελνα παιδικό πρίν τα 3-4...μην με βρίσετε για αυτά που λέω ε?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μήπως τα παραλες;;;;

Δε μας σωζει τιποτα, αυτο να λέγεται!

Εννοείται πως το πρώτο 4μηνο της μπεμπας δε θα ΄πηγαινει σχολείο η Μαριλιζα,πάμε καλα?

Απο Μάρτη με το καλό και πρώτα ο Θεός..και αν μας πάρουν βεβαια!

Οχι το δήμο Χαϊδαρίου καλε, το ΕΣΠΑ!

καλα αυτα τα υπνος μεχρι τις 11 τα εχω ηδη ξεχασει...

Σημερα που ελειπε ο Λ. ολη μερα στο ράλυ,ψιλογκρινιαζα και ελεγα αντε τωρα πρέπει να παω και γω καμια βόλτα να πατσίσω

και μου λεει

"εσυ τωρα με το 2ο..καλά....να τις ξεχασεις τις βολτες":?:?:?:shock::shock::shock::twisted::evil::evil::evil::roll:

Το μεσημέρι καρμπονάρα και τώρα έφτιαξα πίτσα "ιταλική μέρα " εδώ!!!!χαχαχχα!!!!

Βρήκα μια καινούργια συνταγή για ζύμη στις συνταγές της παρέας και την έφτιαξε...καλή μοιάζει!

Εκανες τη ζύμη με τη sprite?!!:tongue:

το "δημιουργικά" τελειώνει μετα τις 5 ωρες που ασχολεισαι non stop πιστεψε με!

Αν τον ειχες απο το πρωι μεχρι το απογευμα ολομόναχη σου θα είχες εστω και μια μικρουτσικη επιθυμία να τον στειλεις και συ σχολείο κι ας μη δουλευες!

Eγω παντως σου ευχομαι στο επομενο με το καλο να μη χρειάζεται να δουλευεις και να το μεγαλωσεις οπως επιθυμεις πραγματικα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες!!!!

Αγγελική μου τα καλύτερα σου εύχομαι για το μωράκι σου!!! Μια γλυκιά και όμορφη εγκυμοσύνη!!!

Τί μου κάνετε κοριτσάκια μου? Εμείς ήρεμα... Πέρασε την πρώτη της ιωσούλα κι η Αναστασία την προηγούμενη εβδομάδα και ο Χρήστος κλασσικά 2 στις 4 εβδομάδες του μήνα με μύξα... Να μην μπορεί να ανασάνει και να χτυπιέται στο κλάμα. Αγκαλιά όλο το βράδυ και ψιλοόρθιος μπάς και κοιμηθεί ο καημένος κι εμείς μαζί... Τελικά του βάλαμε χθές otrivin και ηρεμήσαμε. Η χειρότερη φορά ever ήταν αυτή! Και έχω και το μικράκι μου που ξαφνικά έτσι και ξυπνήσει, σπάνια μεν αλλά συμβαίνει κι αυτό, θέλει αγκαλιά-βεντούζα για να ξανακοιμηθεί... Την πέφτω πλέον μέσα στην κούνια κι εγώ όταν την πιάνει και κοιμόμαστε αγκαλίτσα! Ο Χρήστος στο διπλό με τον πατέρα του και εγώ σα σίγμα μες την κούνια!!!:rolleyes: Πάντως αυτή η μυρωδίτσα της με τρελαίνει!!!! Κι έτσι όπως με βουτάει αγκαλίτσα να μη φύγω... άχχχ! πολύ χαδιάρικο αυτό το μικρό και με κάνει ό,τι θέλει ρε παιδί μου! Το Χρήστο τον είχα στρατιωτάκι..:lol:

Τώρα περιμένω να βγεί ένας ψευτομουσακάς από το φούρνο να τον τσακίσω... Περιμένω πώς και πώς μη τον φάω ωμό!:lol:

Αυτά προς το παρόν! Σας φιλώ γλυκά όλες! Μανούλες, εγκυούλες, σποράκια και μωράκια!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Καλησπέρα κούκλες!!!!

Αγγελική μου τα καλύτερα σου εύχομαι για το μωράκι σου!!! Μια γλυκιά και όμορφη εγκυμοσύνη!!!

Αυτά προς το παρόν! Σας φιλώ γλυκά όλες! Μανούλες, εγκυούλες, σποράκια και μωράκια!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσάκι!!!!!κα συ να χαιρεσαι τα παιδάκια σου!!!

Καλά,μονο εσυ θα μπορούσες να χωρέσεις μεσα σε παιδικη κουνια ετσι μινιον που εισαι!!!!!!!!!χαχαχα

πες του άντρα σου να σε βγαλει φωτο να μας ανεβάσεις!

Ευχαριστω για τα site Ελε, βασικα μπλουζες μου κανουν οι δικες μου,αντε να παρω κανα φανελάκι πιο μακρυ και οκ, αλλά σορτσάκια και καμια βερμουδα χρειάζομαι οπωσδηποτε.

Ναι μας τα λεει κανονικά τα τσισα και τα κακά.

Κι άλλος Μάνος ε? αντε με το καλό να ορίσει!

Παντως δε καταλαβαινω αφου εχει βγει το ονομα γιατι να το ξαναβγάζουν?

Δε στο λεω για την κουνιάδα, γενικα, αφου και μεις στο σόι μας εχουμε ολα τα ξαδελφια τα ιδια ονοματα πάνω-κατω....με αποτέλεσμα να υπάρχουν 2 Γιωργηδες,2 Αγγελικες και ο παππους μου ο συγχωρεμένος, της μανας μου ο πατέρας να μη βγει απο κανενα παιδι,3 κιολας,ολοι βγαζανε των πεθερικων και ας ηταν διπλά.

Χαζομάρα το θεωρώ.

το ονειρο σου βγηκε πραγματικοητηα, σε κατι χωράφια κ αμπελώνες ειναι τωρα ο Λ. για το ράλυ Ακροπολις,χαχαχα!

Καλημέρα. Γράψω πριν ξυπνήσει η οικογένεια.

Αγγελική η κουνιάδα μου θα βγάλει τον πεθερό της, που τυχαίνει να είναι και αυτός Μανώλης. Τι πρωτότυπο για Κρήτη ε? Έτσι θα υπάρχουν 3 Μάνοι;)

το nextdirect στέλνει Ελλαδα? εχει ενα μαματο σορτσάκι!

απο μεταφορικα τι παιζει ξέρεις?

Στέλνει με δωρεάν μεταφορικά καρδιά μου:shock:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

όσο για το μέσο, μπορεί να είμαι χαζή αλλα όταν τελείωσα το πολυτεχνείο μπορούσα κάλλιστα να έχω κι εγώ διοριστεί και να μην τρελλαίνομαι τώρα που δεν έχω δουλειά, να κάνω όσα παιδιά θέλω, να παίρνω τις άδειές μου, αλλά το ζώον ήθελα και καλά να τα καταφέρω μόνη μου, οκ, τώρα τα λούζομαι, αλλά δυστυχώς είναι αργά

Αυτό το τελευταίο το είχα και εγώ Ελεάνα μου. Δεν ήθελα με τίποτα να βρω δουλειά με μέσον όταν τέλιωσα και το μεταπτυχιακό και???Τι κατάφερα? Να πρέπει να δουλεύω και Σάββατο και να έχω μόνο 1 μέρα να δω το παιδί μου (τότε είχα μόνο τον Μάνο γι'αυτό και τώρα αποφάσισα να μείνω σπίτι), να δουλεύω 45-50 ώρες με ένα μισθό κατώτερο από τους Δημόσιους Υπαλλήλους που δούλευαν μισές ώρες από εμένα και χίλιες δυο άλλες αβάντες που δεν είχα. Δεν το μετάνιωσα, είναι λίγο διαφορετική η δική μου νοοτροπία όσον αφορά στα εργασιακά ζητήματα. Δεν θα πήγαινα σε μια δουλειά απλά για να κάθομαι και να πληρώνομαι (όχι πως δεν δουλεύουν οι Δημόσιοι προς Θεού, αλλά υπήρχαν και τέτοιοι).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...