Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχές, στις 38 με το καλο γεννάμε anyway, για πιο μετά δεν πάμε..πάω για ύπνο σιγά σιγά- ο Φ. είνα αρρωστούλης με πυρετο αρκετο , βήχα και πονοκέφαλο και του συμπεραστέκομαι όσο μπορώ.

Σχετικά με όνομα δεν έχουμε καταλήξει ακόμα οριστικά, σίγουρα το Αννα θα παίξει,να δούμε αν το συνδυάσουμε και με κανά άλλο μαζί. Την πεθερά την λένε Ιντα ή Αϊντα(η ίδια το μισεί το όνομά της, έτσι έλεγαν και τη μητέρα της, γιαγιά του Φ., δεν την κόβω να έχει αξιώσεις ιδιαίτερες να βγει το όνομά της..).Καμμιά ιδέα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελέ, μπραβο με το potty training μια χαρά τα πάτε, να δεις που εμείς θα μείνουμε απ τους τελευταίους με πάνα-και τις τελευταίες μέρες έχει ερεθιστέι και το κωλί του..ε μα τι να λέμε, τρια χρονια τώρα επάφη με το υλικό της πάνας συνεχώς, και πάλι καλά-εγώ θυμάμαι με τις σερβιέτες, όπου δεν τις φοράς φυσικά συνεχόμενα και πάλι δημιουργούσαν καμμιά φορά ερεθισμούς και ενόχληση..

Απο παιδικούς σταθμούς, είχα και εγώ εναποθέσει ελπίδες στον παιδικό σταθμό της εκκλησιας εδώ που είμαστε, νομίζοντας οτι δεν θα πληρώνεις κάτι ιδιάιτερο και τελικά , θέλει 200 ευρά το μήνα, δεν το περιμενα-για να δούμε που θα καταλήξουμε τελικά, γιατι με δυο στο σπίτι με βλέπω να τρελαινομαι του χρόνου!!

Καλημερα!!!!

Απτις 06.30 ξυπνησαμε σημερα....γκρρρρρρρρρρρρρ

Πατωσαμε λιγο στη eurovision ε?χαχαχα

Ας ειναι καλά και η Αλβανία που μας εδωσε 12αρι...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αστειευομαι ε? μην αρχισετε παλι!!!!χαχαχα

200 ευρα η εκκλησια? τι λες ρε Βελ?

οι ιδιωτικοι ποσο πανε εκει ρωτησες?

Στο Βολο παντως που στελνει φιλος μας τα δικατου, κανα 240αρι θυμαμαι να λεει εκαστο και ωραριο 07.00-18.00.

Καλημέρα! Τι θέση πήραμε στην Ευροβίσιον ρε παιδιά?Ε μα φαντάζεστε με τόσα χρέη να φορτωνόμασταν και κανένα τέτοιο πολυδάπανο διαγωνισμό?Μην τρελλαθούμε! Καλλιά στον πάτο παρά στην κορυφή στην προκειμένη περίπτωση.

Βελ χμ...συνδιασμός ε...Το Άννα μου αρέσει και σκέτο, τώρα το Άιντε-Ίντα (ίντα κάνετε ενα πράμα??:))Πολλά ν και α βλέπω και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι όμορφο μαζί.

Ααα δεν σας είπα...Η κουνιάδα περιμένει αγόρι!!!!Οπότε όλα τα ρούχα του Μάνου θα πάνε εκεί. Τυχερή γιατί είναι όλα καλά και ακριβά κομμάτια, χαλάλι και με το καλό να έρθει ο μικρός Μάνος!

Είπε πως θα μου δώσει λέει και τα ρούχα της κόρης της αν είναι αγόρι...για να δούμε...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

6μιση??Αμάν βρε Μαριλιζάκι!!!Ααα σας είδα όνειρο!!!Τώρα το θυμήθηκα. Εντομεταξύ η Μαριλίζα φορούσε καπέλο και δεν μπορούσα να δω τα μαλλάκια της και είχα σκάσει!Μεγάλο άγχος:) Ο Λ. Αγγελική ήταν σε έναν αμπελώνα και πήγαμε λέει να τον βρούμε (τι να σημαίνει ο αμπελώνας άραγε) και ήταν και κάποιος άλλος μαζί του, ούτε καν θυμάμαι την φάτσα του όμως. Εσύ όμορφη και γλυκιά γκαστρούλα με μια μικρή κοιλίτσα σας πεπονάκι:)

Για πες μου...εσένα στα λέει τα τσίσα η Μαριλίζα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ στην δεύτερη εγκυμοσύνη δεν πήρα κανένα ρούχο εγκυμοσύνης. Την έβγαλα με μεγαλύτερα νούμερα. Κάποιες μπλούζες ήταν ριχτές στην κοιλιά και μου κάνουν και τώρα απλά είναι μεγάλες. Φορέματα του στυλ που σου έβαλα στα 2 πρώτα σάιτ με βόλεψαν πολύ το καλοκαίρι, εννοώ με λάστιχο κάτω από το στήθος και σαφώς μπαίνουν ακόμη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστω για τα site Ελε, βασικα μπλουζες μου κανουν οι δικες μου,αντε να παρω κανα φανελάκι πιο μακρυ και οκ, αλλά σορτσάκια και καμια βερμουδα χρειάζομαι οπωσδηποτε.

Ναι μας τα λεει κανονικά τα τσισα και τα κακά.

Κι άλλος Μάνος ε? αντε με το καλό να ορίσει!

Παντως δε καταλαβαινω αφου εχει βγει το ονομα γιατι να το ξαναβγάζουν?

Δε στο λεω για την κουνιάδα, γενικα, αφου και μεις στο σόι μας εχουμε ολα τα ξαδελφια τα ιδια ονοματα πάνω-κατω....με αποτέλεσμα να υπάρχουν 2 Γιωργηδες,2 Αγγελικες και ο παππους μου ο συγχωρεμένος, της μανας μου ο πατέρας να μη βγει απο κανενα παιδι,3 κιολας,ολοι βγαζανε των πεθερικων και ας ηταν διπλά.

Χαζομάρα το θεωρώ.

το ονειρο σου βγηκε πραγματικοητηα, σε κατι χωράφια κ αμπελώνες ειναι τωρα ο Λ. για το ράλυ Ακροπολις,χαχαχα!

Διαφημίσεις

Καλέ δε σχολίασα το πιο σημαντικό!

Αγγελικούλα με το καλό η μπεμπούλα κορίτσι μου!!

Πολύ χάρηκα όταν είδα το καινούριο τικεράκι!

Αχ και περίμενα να τα διαβάσω αυτά τα νέα από σένα με ανυπομονησία!

Πέρασε και το πρώτο τρίμηνο ήδη ε, φαντάζομαι θα έφυγε το πολύ το άγχος, όλα θα πάνε σούπερ και σε λίγους μήνες θα έχουμε καινούριο μωράκι στο καφέ μας!

Ευχαριστω πολυ Σοφάκι μου για τις ευχες!!!!

Και συ να χαιρεσαι τα αγγελούδια σου!!!!!!!!

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Κάποτε ο μπαμπάς μας έπαιρνε τα βουνά και τα λαγκάδια με το ραλυ Ακρόπολης αλλά σήμερα επειδή πρέπει να παραδώσει τα κλειδια απο το πρώτο μαγαζί( ναι ακόμα να τελειώσουμε αφου φτιάξαμε τόσα πράγματα και σε αυτό...τυπικότατος ο άντρας μου και σε αυτό...δεν θέλω να φύγω λέει και να αφήσω μισά πράγματα...)έμεινε εδώ και άλλον μας βλέπω για Γλυφάδα...καφεδάκι και περπάτημα με τον μικρό!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Κάποτε ο μπαμπάς μας έπαιρνε τα βουνά και τα λαγκάδια με το ραλυ Ακρόπολης αλλά σήμερα επειδή πρέπει να παραδώσει τα κλειδια απο το πρώτο μαγαζί( ναι ακόμα να τελειώσουμε αφου φτιάξαμε τόσα πράγματα και σε αυτό...τυπικότατος ο άντρας μου και σε αυτό...δεν θέλω να φύγω λέει και να αφήσω μισά πράγματα...)έμεινε εδώ και άλλον μας βλέπω για Γλυφάδα...καφεδάκι και περπάτημα με τον μικρό!!!

Καλημερα Ντινάκι και σκεφτομουν ,θα γυρισει και θα μου πει "πετυχα τον άντρα της Ντινας στο τάδε χωράφι"!!!!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...