Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι να μην καταπιαστείς εσύ με κάτι, δαιμόνια Κρητικιά:P. Σαν τώρα θυμάμαι που ρωτούσες την Ελέ για το φρούτο που λέγεται online αγορες, σχετικά πρόσφατα ήταν, και , ώπα τωρα, με΄ένα κάρο διαθέσιμες διευθύνσεις μου είσαι:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Είναι να μην καταπιαστείς εσύ με κάτι, δαιμόνια Κρητικιά:P. Σαν τώρα θυμάμαι που ρωτούσες την Ελέ για το φρούτο που λέγεται online αγορες, σχετικά πρόσφατα ήταν, και , ώπα τωρα, με΄ένα κάρο διαθέσιμες διευθύνσεις μου είσαι:tongue::tongue:

είχα βρει και μία με ρούχα για ειδικές περιπτώσεις! γάμους κι έτσι! πολύ ακριβά βέβαια! τα έψαχνα ούσα έγκυος στην αριάδνη που είχαν πλακώσει οι γάμοι. φυσικά τότε είχα και φράγκα και δε με ένοιαζε να τα δώσω αλλά τελικά στον ένα δεν πήγαμε και στους άλλους που ο ένας ήταν εδώ και ο άλλος λασίθι δε με ένοιαζε να βάλω το ίδιο φόρεμα.

κάτσε να το βρω! γμτ ήταν.

http://www.omor.gr/ πάρτε μάτι!

ρε αγγέλω σορτσάκια αγάπη μου γιατί δεν παίρνεις κανονικά λίγο πιο ελαστικά?

ρούχα εγκυμοσύνης μόνο βρακιά και τζιν πήρα εγώ προσωπικά. όλα τα άλλα βολεύτηκα με κανονικά ρούχα! εσύ που είσαι και μινιόν δε σε βολεύουν τα κανονικά? χαμηλοκάβαλα κι έτσι? με μια ζωνούλα θα ήσουν γλύκα! αυτή με τα πατουσάκια!

δεν της την έχεις κόψει ακόμα? :tongue: πάντως κακά τα ψέμματα και η δικιά μου φέρνει στο μπαμπά της, ο μπαμπάς της φέρνει στην πεθερά μου... κατά συνέπεια η δικιά μου φέρνει στην πεθερά μου! κοντεύω να κόψω την καλημέρα στη μαμά του συντέκνου μας (του γιώργου) που επιμένει ότι είναι φτυστή η πεθερά μου και μάλιστα μια μέρα της το είπε κιόλας και φούσκωνε η δικιά σου σαν παγόνι.

Καλησπέρα!!!Ρε συ εσένα σου μοιάζει το Αριαδνάκι τι να λέμε? Δεν έχω εμπεδώσει καλά τον Άρη και δεν είμαι και σίγουρη αλλά νομίζω σου μοιάζει το κορίτσι. Ο Γιώργος ίσως έχει πάρει κάτι από τον μπαμπά του.

Μωρέ άστους να λένε! Πάντως έτσι την πάτησα και εγώ...η μικρή μοιάζει στον μπαμπά της και εκείνος στην πεθερά, που μας κάνει πως η Εβελίνα μοιάζει στο πεθέρι. Θα πηδηχτώ από το παράθυρο λέμε:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δυστυχως οι ανθρωποι χαρακτηριζονται απο τις αποψεις τους και τις κοινωνικες τους συμπεριφορες, οποτε ολοι μας, οταν λεμε κατι, παιρνουμε την ευθυνη των λογων μας και οτι συνεπαγεται αυτο.

ελε μου, αφου συμφωνουμε, γιατι βρε παιδι μου δε το πας σε ενα ιδιωτικο το παιδι, αφου εχεις και τη δυνατοτητα αποτι λς, να παρει τη θεση καμια κοπελα που δεν εχει φραγκο, ουτε γιαγιες και πρεπει να δουλεψει?

Κλεό μου και σε ιδιωτικό να πάω το παιδί, την θέση δεν θα την πάρει η Δανάη μας:tongue:

Βρε καλό μου δεν μου περισσεύουν τώρα 350 Ευρά για παιδικό. Είπα πως έμεινα σπίτι από επιλογή όχι πως έχω να πληρώνω παιδικό. Αν έπρεπε να πληρώνω απλά δεν θα το πήγαινα! Και το έχω ξαναπεί...αν δεν πάρουν το δικό μου με μέσον θα πάρουν κάποιο άλλο ίσως και μάλλον πάλι με μέσον. Οπότε ποιος χάνει? Και ναι, μπορεί να είναι λάθος η λογική μου αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

www.newlook.com

όλα τα χω πάρει από δω

δεν υπάρχουν φθηνότερα πουθενά.

τιπ: τα παντελόνια του ένα νούμερο πιο μικρό απ τις μπλούζες γιατί έχουν μεγάλη φόρμα.

αν φορούσαμε το ίδιο νούμερο θα στα κληροδοτούσα ευχαρίστως!

ήδη ο έλληνας αντιμετωπίζεται απαξιωτικά σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. μου τα λένε φίλοι που σπουδάζουν ή μένουν σε αγγλία κ γερμανία.

στις άλλες χώρες δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι τα ίδια θα συμβαίνουν εκεί. πολλοί μας μισούν κιόλας! είμαστε το ενοχλητικό κουνούπι που πίνει από το αίμα τους.

συνομίλησα πρόσφατα τυχαία με μια γαλλίδα που είχε έρθει εδώ διακοπές κ οι ευρωπαίοι μας θεωρούν τεμπέληδες, κλέφτες, ανεύθυνους.

στο εξωτερικό οι φίλοι μου σχεδόν ντρέπονται να δηλώνουν έλληνες...

και δεν εχουμε δει τπτ ακόμα.

Αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ, πριν 10 ολόκληρα στην Αγγλία μας αντιμετώπιζαν απαξιωτικά, δεν θέλω να σκεφτώ καν πόσα σκαλοπάτια έχουμε πέσει κάτω τώρα. Και αλήθεια σας το λέω, χειρότεροι δεν είμαστε αλλά μας κρέμασαν κακόφημες ταμπέλες οι από πάνω μας.

Αυτό το 'foreigner΄ δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ακόμη ηχεί στα αυτιά μου αραιά και που εξού και μισώ την λέξη 'αλλοδαπός΄. Τελικά νομίζω πως εμείς οι ίδιοι Έλληνες θα καταντήσουμε σύντομα 'αλλοδαποί΄ στην χώρα μας. Αυτο με τρομάζει περισσότερο από τους Αλβανούς, Ρουμάνους, Βούλγαρους κτλ

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τι ωραία, έκλεισα σήμερα και τις 32 βδομαδούλες βλέπω, καλά πάμε!! φτου φτου φτου

Και στις 38 Βελουδάκι!!Στις 40 δεν εύχομαι, είναι βάσανο! Μπήκες στον 8ο κοπελιά ε??Ουάου!!!Όνομα Άννα είπαμε?Η μαμά σου σωστά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να σας πω και τα δικά μας νέα εν τάχει.

Στο εξοχικό ήμασταν σήμερα και αύριο καλά να είμαστε θα πάμε στο χωριό.

Ερώτηση...όταν βγάζουμε την πάνα υποτίθεται πως πρέπει να μας πούνε πότε κατουριούνται ή δεν παίζει αυτό στην αρχή. Σήμερα ήμασταν όλη μέρα χωρίς πάνα, εκτός από 1 ώρα που του την έβαλα για τον μεσημεριανό ύπνο και τελικά δεν κοιμήθηκε και είχαμε 1 ατύχημα. Καλό είναι αυτό ή κακό? Όμως τον πηγαίνω κάθε μισή ώρα περίπου, μόνος του δεν μου λέει τα τσίσα μόνο όταν τα έχει κάνει ή όταν τα κάνει εκείνη την στιγμή. Με τα κακά δεν έχουμε θέμα. Πάνε 10 μέρες που τα κάνουμε μονάχα στο γιογιό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...