Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλεό μου αυτό είπα, πως εννοείται προηγούνται τα παιδιά των εργαζομένων αλλά επειδή ο ρόλος του παιδικού δεν είναι μόνο η φύλαξη αλλά έχει να προσφέρει και εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά στοιχεία, καλό θα ήταν να μπορούν να πάνε όλα τα παιδιά.

Άδικο το βρίσκω να πάρουν το δικό μου παιδί ενώ εγώ είμαι σπίτι κατ'επιλογή και να μην πάρουν το παιδί κάποιας άλλης που πρέπει να αφήσει την δουλειά της για να κάτσει στο σπίτι να το βλέπει με ό,τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην οικογένεια.

Όμως εφόσον μου δίνεται η δυνατότητα θα το εκμεταλλευτώ γιατί μπορεί σε 5-6 μήνες να επιστρέψω πίσω σαν εργασιακή μονάδα και γιατί θεωρώ πως κάνει καλό στο παιδί γενικότερα.

Σοφάκι μπορείς να βάζεις και 2μλ μητρικό γαλατάκι σε κάθε ρουφουνάκι της μπεμπούλας, λειτουργεί σαν αντιβιωτικό και βοηθάει πολύ.

Η μικρή μοιάζει στον Στεφ περισσότερο προς το παρόν, τα μάτια είναι δικά μου όμως. Στον Μάνο μοιάζει αρκετά οπότε μπορεί να αλλάξει. Η μάνα μου επιμένει πως είναι ίδια η πεθερά μου και σκέφτομαι σοβαρά να της κόψω το καλημέρα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Νεκ μου μπορεί εσυ να εχεις γνωρισει καλους αλβανους, εγω ομως οχι..ουτε έναν ποτέ μα την Παναγία.Με τα παιδάκια δεν εχω προβλημα εννοειται!

Καθένας εχει τις αποψεις του,δε χρειάζεται να τσακωνομαστε για αυτους ημαρτον.

Δεν καταλαβαινω γιατι πρέπει να χαρακτηρίζομαι για τις αποψεις μου!

Αν θέλει κάποιος να κάνει παρέα με αλβανους με γεια του με χαρά ,εγω απλα επιλέγω να μην κάνω!

Και διευκρινίζω,μιλησα συγκεκριμενα για αλβανους, για καμια αλλη εθνικοτητα, ουτε ανέφερα ποτέ κάτι για Χρυση Αυγη,ουτε τους υποστηρίζω προς Θεου.

ίσως καποια στιγμή να γνωρισω κι εγω σαν αυτους που περιγράφεις και να αλλάξει η γνώμη μου, μονο στην Κρητη τους φέρανε?

Ετοιμαζομαστε για Λουτράκι...

Φιλάκια!

Η μάνα μου επιμένει πως είναι ίδια η πεθερά μου και σκέφτομαι σοβαρά να της κόψω το καλημέρα:)

δεν της την έχεις κόψει ακόμα? :tongue: πάντως κακά τα ψέμματα και η δικιά μου φέρνει στο μπαμπά της, ο μπαμπάς της φέρνει στην πεθερά μου... κατά συνέπεια η δικιά μου φέρνει στην πεθερά μου! κοντεύω να κόψω την καλημέρα στη μαμά του συντέκνου μας (του γιώργου) που επιμένει ότι είναι φτυστή η πεθερά μου και μάλιστα μια μέρα της το είπε κιόλας και φούσκωνε η δικιά σου σαν παγόνι.

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Νεκ μου μπορεί εσυ να εχεις γνωρισει καλους αλβανους, εγω ομως οχι..ουτε έναν ποτέ μα την Παναγία.Με τα παιδάκια δεν εχω προβλημα εννοειται!

Καθένας εχει τις αποψεις του,δε χρειάζεται να τσακωνομαστε για αυτους ημαρτον.

Δεν καταλαβαινω γιατι πρέπει να χαρακτηρίζομαι για τις αποψεις μου!

Αν θέλει κάποιος να κάνει παρέα με αλβανους με γεια του με χαρά ,εγω απλα επιλέγω να μην κάνω!

Και διευκρινίζω,μιλησα συγκεκριμενα για αλβανους, για καμια αλλη εθνικοτητα, ουτε ανέφερα ποτέ κάτι για Χρυση Αυγη,ουτε τους υποστηρίζω προς Θεου.

ίσως καποια στιγμή να γνωρισω κι εγω σαν αυτους που περιγράφεις και να αλλάξει η γνώμη μου, μονο στην Κρητη τους φέρανε?

Ετοιμαζομαστε για Λουτράκι...

Φιλάκια!

καλημέρα!!! ποιος τσακώνεται καλέ? απλά είπα κι εγώ την άποψή μου, ίσως με λίγο παραπάνω ταμπεραμέντο αλλά και ο χθεσινός διάλογος κακά τα ψέμματα, ήταν λίγο προκλητικός. και νομίζω ότι οι απόψεις μας όντως είναι αυτές που μας χαρακτηρίζουν. τι άλλο μας χαρακτηρίζει?

κι εγώ έχω γνωρίσει και κακούς αλβανούς και κακούς σύριους και κακούς διάφορους. έχω γνωρίσει και κακούς έλληνες (ειδικά τέτοιους πολύ περισσότερους) αλλά δεν αντιμετωπίζω όλους τους υπόλοιπους όπως αντιμετωπίζω αυτούς. π.χ. ναι δε μιλάω στο δρόμο στον αλβανό που με φέσωσε που του νοίκιαζα το σπίτι, αλλά μια χαρά πίνω καφεδάκι με την αποκάτω αλβανίδα όσο παίζουν τα παιδάκια μας στην αυλή. μου έχει δώσει και λαχανικά από τον κήπο της, ωραιότατα σγουρά μαρουλάκια. ;)

έχω γνωρίσει και κακό σύριο, μεγάλη ιστορία, αλλά έχουμε και φίλο οικογενειακό σύριο που κάνουμε ωραιότατα τραπέζια με αυθεντικά κι όχι μαϊμού κεμπάμπ! :tongue:

και μάλλον οι καλοί ήρθαν οι περισσότεροι στην κρήτη επειδή εδώ έχει (ή μάλλον είχε) δουλειές, ελιές κλπ. οπότε όσοι ήρθαν ήξεραν ότι θα δουλέψουν.

πρέπει να φύγουμε κι εμείς και δεν πρόλαβα να γράψω τα υπόλοιπα. αλλά πριν να φύγουμε εχω μια απορία. πώς ξεχωρίζεις ρε κοπελιά τους αλβανούς από τις άλλες εθνικότητες για να ξέρεις σε ποιον να μιλήσεις και σε ποιον όχι? :lol:

με όλη την καλή διάθεση γκαστρούλα τα λέω ε?

σου χρωστώ και ξινόχοντρο!

Δυστυχως οι ανθρωποι χαρακτηριζονται απο τις αποψεις τους και τις κοινωνικες τους συμπεριφορες, οποτε ολοι μας, οταν λεμε κατι, παιρνουμε την ευθυνη των λογων μας και οτι συνεπαγεται αυτο.

ελε μου, αφου συμφωνουμε, γιατι βρε παιδι μου δε το πας σε ενα ιδιωτικο το παιδι, αφου εχεις και τη δυνατοτητα αποτι λς, να παρει τη θεση καμια κοπελα που δεν εχει φραγκο, ουτε γιαγιες και πρεπει να δουλεψει?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγω μολις τελειωσα δουλεια, πηγα κ προσωπικα 2 τουρτες στο μητερα για να εξυπηρετησω γνωστους, πωπω τι εγινε, πρεπει να δωσα και εκατο φυλλαδια, ετοιμαζομαι κ για τη καλοκαιρινη κολεξιον! κ νεο κυκλο προμοσιον κ δελτιων τυπου, οποτε,πηξιμο ακολουθει, μια χαρα. Νιωθω σουπερ δραστηρια. Και λιγο βεγγος καμια φορα.....

See you

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

αχ φιλενάδες, φιλενάδες, φιλενάδες....

ας πω κι εγώ τη γνώμη μου

δε νομίζω ότι έχει νόημα αυτή η κουβέντα τώρα πια

ξέρετε τι μας κάνει και διαφέρουμε προς το παρόν απ τις μειονότητες της χώρας μας;

...απλά μια 20ετία... :|

έχουμε καιρό λέτε για τέτοιες κουβέντες λοιπόν;

πως νομίζετε μας έχουν καταντήσει και τι μέλλον έχει προκαθοριστεί για μας και τα παιδιά μας;

εύχομαι μόνο να μη καταντήσει κάποτε και η λέξη "έλληνας" βρισιά.

εύχομαι να μη βρεθούμε κάποτε σε μια ευρωπαική πλατεία και να μας γυρίζουν τη πλάτη άλλες μάνες...

εύχομαι...όπως ευχόντουσαν χιλιάδες πρόσφυγες στην ιστορία πριν αποκτήσουν αυτόν τον άχαρο, άδικο κι ανέντιμο τίτλο.

και είναι πραγματικά όλα τόσο μα τόσο κοντά!

(και οι εκλογές ξαναρχονται....απλά...το νου σας!!!!!)

Εγω μολις τελειωσα δουλεια, πηγα κ προσωπικα 2 τουρτες στο μητερα για να εξυπηρετησω γνωστους, πωπω τι εγινε, πρεπει να δωσα και εκατο φυλλαδια, ετοιμαζομαι κ για τη καλοκαιρινη κολεξιον! κ νεο κυκλο προμοσιον κ δελτιων τυπου, οποτε,πηξιμο ακολουθει, μια χαρα. Νιωθω σουπερ δραστηρια. Και λιγο βεγγος καμια φορα.....

See you

κοπελιά άνε πάνε καλά οι δουλειές και θες βοήθεια φύλα και καμιά θέση υπαλλήλου για αργότερα! πληρώνεις καλά? να παραιτηθώ να έρθω να διπλώνω πάνες? :tongue:

καλοκαιρινή κολεξιόν κουβαδάκια κι έτσι? :lol:

εύχομαι μόνο να μη καταντήσει κάποτε και η λέξη "έλληνας" βρισιά.

εύχομαι να μη βρεθούμε κάποτε σε μια ευρωπαική πλατεία και να μας γυρίζουν τη πλάτη άλλες μάνες...

ήδη ο έλληνας αντιμετωπίζεται απαξιωτικά σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. μου τα λένε φίλοι που σπουδάζουν ή μένουν σε αγγλία κ γερμανία.

στις άλλες χώρες δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι τα ίδια θα συμβαίνουν εκεί. πολλοί μας μισούν κιόλας! είμαστε το ενοχλητικό κουνούπι που πίνει από το αίμα τους.

συνομίλησα πρόσφατα τυχαία με μια γαλλίδα που είχε έρθει εδώ διακοπές κ οι ευρωπαίοι μας θεωρούν τεμπέληδες, κλέφτες, ανεύθυνους.

στο εξωτερικό οι φίλοι μου σχεδόν ντρέπονται να δηλώνουν έλληνες...

και δεν εχουμε δει τπτ ακόμα.

μπήκα στην ιστοσελίδα της πρωτοβάθμιας για να δω στην εκκαθάριση το μισθό μου για τον μήνα ιούνιο γιατί μου ήρθε χαρτί ότι ανέβηκα μισθολογικό κλιμάκιο (25 ευρώ πάνω) και είχα περιέργεια να δω πού είμαι. και τι διαπιστώνω? ότι παράλληλα με την αύξηση του μισθού έχουν ανέβει και οι κρατήσεις σε οπαδ, τεαδύ και εισφορές και κέρατα με αποτέλεσμα να παίρνω και 10 ευρώ κάτω από αυτά που έπαιρνα!!!! :lol: :lol: φατσούλα να γελάει και να κλαίει μαζί δεν υπάρχει οπότε ας γελάσω μόνο με τα χάλια μας!

Διαφημίσεις

καλησπέρα,

καταρχάς να πω ότι είστε λίγο υπερβολικές, επειδή εγώ μίλαγα χθες με την αγγελική σαφώς και έρχονται και προς τα μενα τα πυρα, απλά πιστεύω ότι πολλές μιλάτε και λίγο εκ του ασφαλούς, εμείς εδώ είμαστε πραγματικά μειονότητα, και το παιδί κάνει παρέα με όλα τα παιδάκια κι εγώ αντίστοιχα μιλάω με όλες τις μαμάδες, απλά υπάρχει σαφώς μία διαφορά στην κουλτούρα, κυρίως γιατί οι αλβανοί για πολλά χρόνια ήταν αποκλεισμένοι, και τώρα ξαφνικά βρέθηκαν σε ένα ευρωπαικό κράτος, βλέπω λοιπόν ότι περισσότερο ρατσιστικά φέρονται εκείνες παρά εμείς, έχω επιλέξει σε ποιες μαμάδες μιλάω, είναι όμως κι άλλες που παρατάνε τα παιδιά τους, αρπάζουν παιχνίδια, τσακώνονται, κι εκείνες αραχτές. μάλιστα τα ψιλοενθαρρύνουν σε τέτοιες συμπεριφορές, ενώ οι ελληνίδες μαμάδες, αλλά και άλλες εθνικότητες, ινδές, φιλιππινέζες, βορειοευρωπαίες, είναι πίσω από τα παιδιά, δεν τα αφήνουμε να αρπάξουν, να σπρώξουν, να τσακωθούν, και τους ενθαρρύνουμε να μοιράζονται τα παιχνίδια μας, στην παρέα μας υπάρχουν όλων των φυλών τα παιδάκια, αλλά είναι τα καλά παιδάκια από κάθε εθνικότητα!

όσο για την πάνα, νεκ το κάνεις όταν θεωρείς οτί είναι έτοιμο, ότι νιώθει όπως είπες, όχι νωρίς νωρίς για να μην πληρώνουμε πάνες, γιατί μία που τη ρώτησα αυτό μου είπε

μπήκα στην ιστοσελίδα της πρωτοβάθμιας για να δω στην εκκαθάριση το μισθό μου για τον μήνα ιούνιο γιατί μου ήρθε χαρτί ότι ανέβηκα μισθολογικό κλιμάκιο (25 ευρώ πάνω) και είχα περιέργεια να δω πού είμαι. και τι διαπιστώνω? ότι παράλληλα με την αύξηση του μισθού έχουν ανέβει και οι κρατήσεις σε οπαδ, τεαδύ και εισφορές και κέρατα με αποτέλεσμα να παίρνω και 10 ευρώ κάτω από αυτά που έπαιρνα!!!! :lol: :lol: φατσούλα να γελάει και να κλαίει μαζί δεν υπάρχει οπότε ας γελάσω μόνο με τα χάλια μας!

είπαμε το νου σας!!!!!!:lol::lol::lol:

κουράγιο!

Αννουλα,ξερεις κανα σάιτ με ρουχα εγκυμοσυνης?

δεν εχω τιποτα καλοκαιρινο για κάτω και ψαχνω...h&m που πηγα δεν ενθουσιάστηκα..

Θυμαμαι που φορουσες κατι χαριτωμενα μπλουζάκια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...