Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Σοφάκι λέγαμε πως θα γεννήσεις Μάη και θα γλιτώσεις το άγχος το δικό μου αλλά με τέτοιο καιρό μόνο ένας Αύγουστος μας σώζει από ιώσεις!!!

Περαστικά και στα δυο και γρήγορη ανάρρωση! Φυσιολογικό ορό στην μικρή και θα ισιώσει απλά θέλει μέρες.

Τζινάκι δεν μπήκες να μας πεις νέα από την Μαριλένα, όλα καλά?

Ντινάκι ο Λίο πώς είναι?

Πάω για τάισμα, γουργουρίζει η γατούλα μου και μετά θα έρθω να σας δείξω κάτι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χμ κάρτα ανεργίας έχω αλλά μου είχαν πει να ξαναπάω Απρίλη και δεν πήγα!!!Ωέο!Επιδοτούμενη ήμουν, οκ αυτό το χουμε το άλλο περί εξατομικευμένης δεν έχω ιδέα τι είναι!

Εμένα μου είπε η προισταμένη του σταθμού χθες πως μόνο αν εργάζεσαι έχεις δικαίωμα με απλή αίτηση και να παρουσιάσω αντί χαρτιά εργοδότη και ένσημα, μια υπεύθυνη δήλωση πως ψάχνω για εργασία. Εύκολο αυτό αλλά δεν πολυσκοτίζομαι. Το μέσον έδωσε σήμα να κάνω τα χαρτιά και θα φροντίσει. Οκ σωστό να προηγούνται οι εργαζόμενες, δεν το συζητώ αλλά ρε παιδιά και εμείς με άλλο ένα μωρό σπίτι δεν θέλουμε βοήθεια? Άσε που ο παιδικός πέρα από χώρος φύλαξης εν απουσία γονέων έχει και εκπαιδευτικό ρόλο.

Τα χαρτιά σε σένα πώς θα τα στείλω βρε κοριτσάκι μου?Με κούριερ δεν πρέπει να τα στείλω μην χαθεί τίποτα??Δεν γλιτώνω κάτι!

επίσης μπορεί να είσαι άνεργη από επιλογή και άνεργη γιατί δεν μπορείς να κυνηγήσεις δουλειά λόγω παιδιού, και άντε και βρίσκεις δουλειά στη μέση της χρονιάς, το παίρνουνε? ή πώς πάς σε συνεντεύξεις με 1 και 2 παιδιά, τα παίρνεις μαζί? άρα όντως και οι άνεργες χρειάζονται,

κανονικά όλα τα παιδιά έπρεπε να μπορούν να πάνε, αλλά ας μη το συζητήσω καλύτερα κι έρχονται και χαράτσια και εκλογές

Διαφημίσεις

Ναι βρε κορίτσια, Μάιος κιόλας και ακόμα κυκλοφορούν ιώσεις, είχαμε κι εμείς κόσμο, επισκέψεις με το που γύρισα από το νοσοκομείο, τι πράγμα κι αυτό, δεν περίμεναν να περάσουν λίγες μέρες και μετά να έρθουν, τώρα το ξέκοψα του Άρη, όποιος τον παίρνει τηλ να έρθει θα λέει συγνώμη αλλά έχουμε άρρωστα τα παιδιά και δεν θέλουμε να έχουν επαφή με πολύ κόσμο.

Ελεάνα καλά τα πάει ο Γιάννης με τη μικρή που δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια, δεν την πειράζει και την προσέχει αρκετά. Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Κοιτάω να σχολούμαι μαζι του όσο μπορώ, τον παίρνει και η γιαγιά του καμιά βολτίτσα και περνάει η μέρα χωρίς δράματα ευτυχώς!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλέ δε σχολίασα το πιο σημαντικό!

Αγγελικούλα με το καλό η μπεμπούλα κορίτσι μου!!

Πολύ χάρηκα όταν είδα το καινούριο τικεράκι!

Αχ και περίμενα να τα διαβάσω αυτά τα νέα από σένα με ανυπομονησία!

Πέρασε και το πρώτο τρίμηνο ήδη ε, φαντάζομαι θα έφυγε το πολύ το άγχος, όλα θα πάνε σούπερ και σε λίγους μήνες θα έχουμε καινούριο μωράκι στο καφέ μας!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ώπα και καλλιτεχνική φωτογράφιση!, κοριτσάρα η Κρητικιά, να είναι καλά πάντα.

Καλησπέρα σε όλες, πως πάτε? καλά εδώ, σήμερα είχα τη μάνα μου που ήρθε επίσκεψη , μαζί με φιλενάδα της, καλά περάσαμε ήταν σύντομο όμως, έφυγαν ήδη..

Ο Φ. είναι λίγο άρρωστος με πυρετό και πονοκέφαλο, ελπίζω να είναι περαστικό.

Σοφάκι Κρητικό, περαστικά στα μωρουδέλια σου

σοφάκι μου περαστικά και στο μικράκι σου! πολύ βυζί και ορό και όλα θα πάνε καλά!

και στο μεγάλο σου πολλά περαστικά!!!! (πώς σου φαίνεται που ο γιάννης λέγεται τώρα ο "μεγάλος"??)

Διαφημίσεις

με τις πάνες, βουρ στον πατσά κορίτσια! ξεβρακώστε αβέρτα!
καλά οι πάνες είναι το βασικό, το ξέρω, απλά η μέθοδος ξεβρακωμα κι ότι κάτσει, είναι δεν είναι έτοιμο τι να σου πω, πολύ παιδαγωγικό

παρδόν?

και συνεχίζω τα απολαυστικά μου μηνύματα που λέει και η αννούλα.

οι ρατσιστικές αντιλήψεις έχουν δημιουργήσει τα κόμπλεξ στους αλβανούς.

έχει καταντήσει βρισιά η λέξη που υποδηλώνει την εθνικότητά τους.

τα ίδια τα παιδιά τους ντρέπονται και αποποιούνται πατρίδα και γλώσσα.

ζούμε σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία και τα παιδιά μας πρέπει να μεγαλώνουν μαθαίνοντας να αντιμετωπίζουν τον συνάνθρωπο ως άνθρωπο κι όχι ως έλληνα, αλβανό, βούλγαρο κλπ.

να μην τρέφουμε και αναπαράγουμε ρατσιστικές και ξενοφοβικές στάσεις με τη δική μας συμπεριφορά.

ακόμα κι αν δεν τους συμπαθούμε, ακόμα κι αν τους μισούμε για να φτάσω στο άλλο άκρο, είναι ανεπίτρεπτο να δείχνουμε το παραμικρό μπροστά στα παιδιά μας.

στο σχολείο αν διανοηθώ να ακούσω βρισιά σχετική με την εθνικότητα θα μου γυρίσει το μάτι ανάποδα. και όχι για το παιδί το οποίο την εκστόμισε αλλά για το γονιό του παιδιού που του "κληροδότησε" αυτή τη συμπεριφορά. τα παιδιά μας δεν είναι ρατσιστές, τα κάνουμε εμείς. και πολύ καλά τα καταφέρνουμε. πώς γίνεται μετά να μας εκπλήσσουν τα ποσοστά της χρυσής αυγής στις εκλογές?

έχω κάνει μάθημα σε διαπολιτισμικό σχολείο και το έχω και παραδίπλα στο σπίτι μου.

τα παιδιά των αλβανών συγκεκριμένα είχαν πάντα τις καλύτερες επιδόσεις και την καλύτερη συμπεριφορά. ήταν τα πιο επιμελή και πολύ φροντισμένα. τα περισσότερα από αυτά είναι πανέμορφα, ξανθά, γαλανομάτικα.

πολλοί γονείς τους έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση και έχασαν περιουσίες και πολύ καλές δουλειές στην αλβανία λόγω των καταστάσεων εκεί. ήταν γιατροί, δικηγόροι, δάσκαλοι.

είναι φτωχοί, ζουν στο υπόγειο παλιόσπιτό σου που δε νοικιάζει ο έλληνας, δουλεύουν στις δουλειές που ακόμα και τώρα που πεινάει αρνείται να κάνει ο έλληνας, πληρώνονται πολύ πιο κάτω κι από το κατώτερο και πάλι λένε ευχαριστώ! πολλές φορές δουλεύουν και χωρίς να πληρώνονται γιατί δεν μπορούν να κάθονται! πού ξανακούστηκε έλληνας να δουλέψει χωρίς λεφτά για να μην κοπροσκυλιάζει?

οι γυναίκες είναι πολύ καλές νοικοκυρές. ντρέπεσαι να μπεις στο σπίτι τους. και προσφέρουν ακόμα κι από το φαΐ τους.

φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως πάντα σε όλα και σε όλους. αλλά δεν γίνεται να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

συγχωρέστε με κι εμένα ε?!

Πες τα βρε Νεκ

Ηρθα κ γω μετά από καιρό να δω τα νέα μας, και ψιλοκουφάθηκα, όλα μαζεμένα μου πεσανε! Τι παίχτηκε καλέ?

Δηλαδή και τα δικά μου κορίτσια που είναι από άραβα πατέρα κ έχουν κ αραβικό όνομα θα τα κοιτάνε παράξενα? Η μόνο στους Αλβανούς πάει το παραξενο? Γιατί δε βλέπω διαφορά εγώ.....Οι χρυσαυγίτες και μας θα μας κυνηγάνε? Καλή μου φίλη αλβανό εχει παντρευτεί, που μιλάει με προφορά ναι, είναι άψογο παιδί, με άψογη οικογένεια, κ μια χαρά καλοί φίλοι είμαστε, και με τους φίλους του επίσης.

Ελέ η μπέμπα σου είναι μια ζωγραφιά, μοιάζει κ με το Μάνο,

αλλά όσον αφορά τους παιδκούς, σόρι, αλλά

εννοείται προηγούνται οι εργαζόμενες, μετά οι άνεργες χωρίς άλλα εισοδήματα, και μετά οι άνεργες κατ'επιλογήν με άνεση που μπορούν να πληρώσουν έναν ιδιωτικό για παιδαγωγικούς πολύ σωστά λόγους και για βοήθεια.

Βέβαια καλά λέει η Ελεάνα, κανονικά όλα θα πρεπε να πηγαίνουν, αλλά δυστυχώς μιλάμε για τη παρούσα κατάσταση που δε γίνεται αυτο.

Δηλαδή εγώ που αν δε πάνε κ τα δυο δε μπορώ να δουλέψω, ενώ μου χει βγει ο πάτος για να στήσω μια δουλειά απτο μηδέν, κ μου βγαίνει το λάδι καθημερινά να τα κάνω όλα, γιατί να μη τα πάρουν, κ να παρουν της απέναντι που τα στέλνει για να πηγαίνει για γιόγκα ή να αράζει σπίτι για καφέ? Αμα θέλει να αράζει, κανένα πρόβλημα, να τα στείλει ιδιωτικό, εγώ τι φταίω να πρέπει να πληρώνω για να έχω το διακαίωμα να δουλέψω?

Γιατί υπάρχουν και πολλάαααα τέτοια ακραία δυστυχώς κ τα βλέπω συχνότατα και τρελαίνομαι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Σοφία κ Βελ περαστικά σας,

Αννα ηρέμησε λίγο βρε παιδί μου....απαπα....άμα αντέχεις βέβαια καλά κάνεις, αλλά μήπως τώρα στο 3ο 3μηνο να ηρεμήσεις λίγο καλε???

Το σάουέρ σου βεβαια θα σκίσει!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Νεκτ σωστά τοποθετείσαι, ωστόσο νομίζω οι Αλβανοί 'έχουν βγάλει κακό όνομα' και όχι πάντα άδικα...Εννοείται υπάρχουν αρκετοί αξιοπρεπείς και αξιόλογοι, άνθρωποι είναι και εκείνοι αλλά υπάρχουν και πολλοί, πάρα πολλοί περιθωριακοί που ήρθαν στην χώρα μας γιατί δεν τους κράτησε η δική τους χώρα. Παιδιά...μην γελιόμαστε...δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν πίσω από κάθε κλοπή, φόνο, μαστροπία, εμπόριο κτλ κρύβεται και ένας Αλβανός.

Από την άλλη ούτε εγώ είμαι ρατσίστρια και ούτε βλέπω κάποιον αλλοδαπό (άσε που απεχθάνομαι την λέξη) ως κατώτερό μου. Αλίμονο, τα παιδιά μας πρέπει να μάθουν να αγαπούν και να ξεχωρίζουν τον συνάνθρωπο ανεξάρτητα από την εθνικότητα του διαβατηρίου του. Θέλουμε δεν θέλουμε τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν με περισσότερους ξένους γύρω τους, εγώ κακό δεν το βρίσκω πάντως...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...