Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε 3 χρόνια ίσως???

Ναι την πήρα την αίτηση αλλά θα κάνω τώρα αίτηση σε έναν σταθμό πιο κοντά σε εμάς, εφόσον δεν χρειαζόμαστε πλέον βρεφικό τμήμα.

Το θέμα είναι πως καθότι άνεργη δεν έχω τα χαρτιά που ζητάνε και δεν ξέρω τι θα παίξει.

Μέσω ΕΣΠΑ χρειάζεται κάρτα ανεργίας να φανταστώ?Πρέπει να πάω να την ανανεώσω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε 3 χρόνια ίσως???

Ναι την πήρα την αίτηση αλλά θα κάνω τώρα αίτηση σε έναν σταθμό πιο κοντά σε εμάς, εφόσον δεν χρειαζόμαστε πλέον βρεφικό τμήμα.

Το θέμα είναι πως καθότι άνεργη δεν έχω τα χαρτιά που ζητάνε και δεν ξέρω τι θα παίξει.

Μέσω ΕΣΠΑ χρειάζεται κάρτα ανεργίας να φανταστώ?Πρέπει να πάω να την ανανεώσω!

ναι χρειάζεται κάρτα ανεργιας και το χαρτι που δείχνει οτι ησουν επιδοτούμενη και ενα αλλο για την εξατομικευμενη προσεγγιση αν το θυμαμαι καλά.

το ζητας απο τον οαεδ.

Ρε συ και γω ανεργη ειμαι, αλλά μου ειπανε στο δήμο οτι θα βαλω φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας.

Σιγουρα προτεραίοτητα εχουν όσες εργάζονται, μου το πανε κι αυτο και οσες επισης εχουνε μέσο λέω γω.;)

Και μη πληρώσεις κουριερ εφέτος, στειλε μου την αιτηση σου να στην καταθέσω μαζι με τη δικια μου.

καλημέρα,

τι να πρωτοσχολιάσω κι έχω και δουλειές, λοιπόν, νεκ του χρόνου θα έρθω πρωτάκι στο σχολείο σου ή δασκάλα αν με παίρνετε, να τους κάνω ιστορία αρχιτεκτονικής να τρελαθούνε τα μικρά!

όσο για τις τύψεις, ξέρεις κάθε φορά λες ότι την επόμενη θα συμπεριφερθείς πιο σωστά και απέναντι στο παιδί και πιο παιδευτικά, αλλά είναι και η ρημάδα η υπομονή που χάνεται, και αυτό το παιδί ενώ είναι τόσο γλυκό και χαδιάρικο ώρες ώρες γίνεται άλλο πράγμα, τον πιάνει μία τρέλλα μάλλον από βαρεμάρα και δεν ξέρει τι κάνει, εκεί είναι που τρωγόμαστε, επίσης τον πιάνει και μια γκρίνια, κι επειδή ως κλασικός καρκίνος θέλω να γκρινιάζω μόνο εγώ, αλλά την γκρίνια των άλλων δεν την αντέχω, οταν γκρινιάζει ο κακομοίρης που συμβαίνει αραιά και που, πάλι αρχίζω και τα παίρνω και είναι κακός σύμβουλος αυτό

άννα, πολλές δουλίτσες, αν θες καμιά βοήθεια πες, μήπως να έφερνες το μανιώ κατά δω, να παίξουν με το δικό μου και να πας για τα εξωτερικά σου?

οι αιτήσεις για το έσπα είναι ανεξάρτητες από τις αιτήσεις για τους παιδικούς στους δήμους? ή κάνεις κι από τις δύο, εδώ λέει λήγουν 1/6 κι εμείς δε θα έχουμε μετακομίσει και δεν ξέρω τι θα κάνω

άσχετο και ρατσιστικό: πώς είναι δυνατόν όλες οι αλβανίδες μάνες να έχουν καταφέρει να βγάλουν την πάνα στα μωρά τους από 20 μηνών, τα ξεβρακώνουν λέει και τα αμολάνε, και τα στέλνουν και παιδικό έτσι, τι να πω, αυτό λέγαμε με μια άλλη μαμά που έχει συνομίληκο αγοράκι και παίζουν με τον αντρέα, άλλη μέθοδος, ή μάλλον καμία μέθοδος, και μας τη λέγανε κιόλας χθες που είναι σχεδόν 3 τα δικά μας και δεν τους την έχουμε βγάλει ακόμη

ελέ μακάρι να τα καταφέρετε να βρεθείτε με τη νεκ, να είστε τόσο κοντά και να μην έχετε βρεθεί? περιμένουμε εντυπώσεις αλλήλων!!!!!!!!!!!

ανυπομονώ για το σάουερ, δεν έχω ξαναπάει, αν μας κάτσει το δεύτερο θα κάνω κι εγώ!!!!να' ταν η ζήλεια ψώρα....

βεβαίως προηγείται η αγγελική! θα βάλουμε τη μαριλίζα να βγαίνει από diaper cake της κλεός

άλο και πάλι, τα κανα όλα!

σ ευχαριστώ ελεάνα μου!

το μανιώ είναι άψογο παντού ευτυχώς και δε με κουράζει.

μέχρι και στη δημοτική βιβλιοθήκη τον πήγα και κιχ δεν έβγαλε, καθόταν στο καναπέ και διάβαζε βιβλίο με ζώα.

τελικά όταν είναι με τον μεγάλο σεληνιάζεται! λογικό θα μου πείτε.

όπως και να το κάνεις τα δύο αγόρια κάνουν παρέα...αλληλοεπηρεάζονται.

(τα τρία αγόρια κάνουν συμμορία;;; οιμέ!!!!!)

άλο και πάλι, τα κανα όλα!

σ ευχαριστώ ελεάνα μου!

το μανιώ είναι άψογο παντού ευτυχώς και δε με κουράζει.

μέχρι και στη δημοτική βιβλιοθήκη τον πήγα και κιχ δεν έβγαλε, καθόταν στο καναπέ και διάβαζε βιβλίο με ζώα.

τελικά όταν είναι με τον μεγάλο σεληνιάζεται! λογικό θα μου πείτε.

όπως και να το κάνεις τα δύο αγόρια κάνουν παρέα...αλληλοεπηρεάζονται.

(τα τρία αγόρια κάνουν συμμορία;;; οιμέ!!!!!)

πρέπει να τον εκπαιδεύσω κι εγώ, μάλλον στο άλλο φόρουμ το διάβαζα, αν παίρνεις παντού τα παιδιά μαθαίνουν σιγά σιγά να συμπεριφέρονται ανάλογα με το χώρο, εγώ δεν το έχω τολμήσει ακόμη, αλλά μάλλον είναι λάθος, έχω βολευτεί με γιαγιάδες και πηγαίνω μόνη μου, ναι μεν ευκολία για μένα, αλλά ο μικρός δεν έχει μαθει να κάνει υπομονή, ευκαιρία τώρα που θα είμαι μακριά και από τις 2 να το παλέψω αυτό, ξέρω ότι στην αρχή θα είναι ζόρι γιατί δεν κάθεται πουθενά, αλλά είναι απαραίτητο για να μη γίνει από αυτά τα κακομαθημένα που σηκώνουν τον τόπο όπου πάνε

στους δύο ποιος είναι ο αρχηγός, ο μεγάλος?

Διαφημίσεις

ε ναι, ο άλλος είναι ο πιστός ακόλουθος!

τον μιμείται απίστευτα!

και έχει αποκτήσει ένα φοβερό λεξιλόγιο! κοίτα που τον έλεγα και χαλβά κάποτε! χαχαχα!

θα ναι ίσως πιο βολικό να τον εξοικειώσεις τώρα με το έξω παρά αν είσαι έγκυος πχ.

είναι και στο παιδί, ο μεγάλος δε καθόταν έτσι σε τράπεζες πχ. και δε περπάταγε. παντού με το καρότσι.

καλημέρα,

οι αιτήσεις για το έσπα είναι ανεξάρτητες από τις αιτήσεις για τους παιδικούς στους δήμους? ή κάνεις κι από τις δύο, εδώ λέει λήγουν 1/6 κι εμείς δε θα έχουμε μετακομίσει και δεν ξέρω τι θα κάνω

άσχετο και ρατσιστικό: πώς είναι δυνατόν όλες οι αλβανίδες μάνες να έχουν καταφέρει να βγάλουν την πάνα στα μωρά τους από 20 μηνών, τα ξεβρακώνουν λέει και τα αμολάνε, και τα στέλνουν και παιδικό έτσι, τι να πω, αυτό λέγαμε με μια άλλη μαμά που έχει συνομίληκο αγοράκι και παίζουν με τον αντρέα, άλλη μέθοδος, ή μάλλον καμία μέθοδος, και μας τη λέγανε κιόλας χθες που είναι σχεδόν 3 τα δικά μας και δεν τους την έχουμε βγάλει ακόμη

βεβαίως προηγείται η αγγελική! θα βάλουμε τη μαριλίζα να βγαίνει από diaper cake της κλεός

ναι Ελεάνα ειναι ανεξάρτητες ,κάνεις και στα δύο και όπου σου κάτσει,με το ΕΣΠΑ να προηγείται στις προτιμήσεις εννοείται!

Οι αλβανίδες μαναδες,λυπουνται να αγοράζουνε πάνες κιολας, το σκεφτηκες αυτο? οποτε δεν τις ενδιαφέρει και πολυ το θέμα πιστευω.

καθολου ρατσιστρια δε σε βρισκω προσωπικα,τους μιλας κ απο πανω στις κουνιες?:tongue:

χιχιχι σάουερ εγω ? δε το χω σκεφτει,θα το κανω σε συνδιασμο με τα γενεθλια της Μαριλιζας λες?

ε ναι, ο άλλος είναι ο πιστός ακόλουθος!

τον μιμείται απίστευτα!

και έχει αποκτήσει ένα φοβερό λεξιλόγιο! κοίτα που τον έλεγα και χαλβά κάποτε! χαχαχα!

θα ναι ίσως πιο βολικό να τον εξοικειώσεις τώρα με το έξω παρά αν είσαι έγκυος πχ.

είναι και στο παιδί, ο μεγάλος δε καθόταν έτσι σε τράπεζες πχ. και δε περπάταγε. παντού με το καρότσι.

o αντρέας από πολύ μικρός δεν το ήθελε το καρότσι, εγώ το παίρνω όμως γιατί αν δεν τον βάλω κάπου δεμένο θα τον κυνηγάω παρά θα κάνω δουλειά, προς το παρόν οι μόνες εξωτερικές δουλειές που κάνουμε μαζί είναι ψώνια και τράπεζες

ναι Ελεάνα ειναι ανεξάρτητες ,κάνεις και στα δύο και όπου σου κάτσει,με το ΕΣΠΑ να προηγείται στις προτιμήσεις εννοείται!

Οι αλβανίδες μαναδες,λυπουνται να αγοράζουνε πάνες κιολας, το σκεφτηκες αυτο? οποτε δεν τις ενδιαφέρει και πολυ το θέμα πιστευω.

καθολου ρατσιστρια δε σε βρισκω προσωπικα,τους μιλας κ απο πανω στις κουνιες?:tongue:

χιχιχι σάουερ εγω ? δε το χω σκεφτει,θα το κανω σε συνδιασμο με τα γενεθλια της Μαριλιζας λες?

καλά οι πάνες είναι το βασικό, το ξέρω, απλά η μέθοδος ξεβρακωμα κι ότι κάτσει, είναι δεν είναι έτοιμο τι να σου πω, πολύ παιδαγωγικό,

κοίτα εδώ στις κούνιες οι ελληνίδες είμαστε μειοψηφία, οπότε κάνει το παιδί παρέα με όλους, πιάνεις αναγκαστικά κουβέντα με τις μαμάδες, εμένα μου μιλάνε όλες, τι να πω, τι μου σούρνουν από πίσω δεν ξέρω,

στο χαλάνδρι δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα

καλό αλλά εμείς θα λείπουμε τον αύγουστο!

πάλι παέι για βροχή????? και άπλωσα σεντόνια, την γκαντεμιά μου

Διαφημίσεις

Σεπτέμβρη λέμε να τα κάνουμε εφέτος με το καλό...οποτε θα σας καλέσουμε!!

Εγω συγγνώμη κιολας, δε τους μιλαω,κι αν τυχόν μου απευθυνουν καμια ερωτηση τυπου "ποσο ειναι η ντικιά σου?" απλα τις αγνοω,κανω οτι δεν ακουσα,παω και φερνω το νερο της Μαριλιζας και τέτοια..συγχωρεστε με αλλά δεν....δε μπορώ να τους συνηθισω,δε τους θελω ρε παιδι μου.

κοίτα εδώ μιλάνε όλοι με όλους, δηλ. και οι ελληνίδες μαμάδες που γνώρισα μιλάνε με τις υπόλοιπες -γιατί δεν είναι μόνο αλβανίδες, έχουμε κι άλλες εθνικότητες, καλά οι φιλιππινέζοι δε μιλάνε με κανένα, έχουμε και πιο ευρωπαϊκές φυλές- γιατί πάνε μαζί τα παιδιά στον παιδικό, επίσης αν κάθε μέρα κατεβαίνεις και βλέπεις ίδιες φάτσες, σε χαιρετάνε, τους χαιρετάς, εμάς εδώ είναι αριστοκρατία αλβανοι γιατί επιδιώκουν να γνωριστούν, τα παιδιά τους έχουν όλα ελληνικά, και κυρίως αρχαιοελληνικά, ονόματα, προφορά δεν έχουν, το καταλαβαίνεις από τη φάτσα και όταν αρχίζουν να μιλάνε μεταξύ τους, δηλ. είναι απόλυτα ενσωματωμένοι, αλλά έχουν ένα τουπέ, είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία, με τους άλλους δεν έχω πρόβλημα, ξέρω όμως ότι τον αλβανό φίλο δεν τον κάνεις, κι ακόμη σίγουρα έχουν διάφορα κόμπλεξ

Γεια σας κοριτσάκια!

Χάθηκα λίγες μέρες λόγω ίντερνετ, τι κάνετε?

Τα μικρά μας καλά?

Εμείς συναχωθήκαμε, κρύωσε ο Γιάννης και την ψιλοάρπαξε και η μικρή, εμφάνισαν τα συμπτώματα ταυτόχρονα και δεν πρόλαβα να τα προσέξω να μην έρθουν σε επαφή ρε γμτ, από την Κυριακή όλα αυτά, τώρα είναι καλύτερα και τα δυο, λίγες μυξούλες και φλεματάκια έχει η μπέμπα, την ταίζω συχνά γιατί είναι υπναρού και δε σηκώνεται μόνη της να φάει και αφού δεν κάνει να πάρει φάρμακο, το γάλα μόνο ότι της προσφέρει. Μακάρι να περάσει γρήγορα γιατί είναι μικρούλα ακόμα και δεν κάνει να είναι αρρωστούλα.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

γεια σου σοφία, 2 εβδομάδων η μπουμπού ε????

περαστικά και στα δύο τους, κρίμα, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι, πρόσεχέ τη, και δίνε της γαλατάκι να παίρνει αντισώματα, υπναρού λοιπόν, καλό αυτό, για τη μαμά, προλαβαίνει να ξεκουράζεται λίγο και να παίζει και με τον γιαννάκη

πώς τα πάνε, αντιδράσεις?

ναι χρειάζεται κάρτα ανεργιας και το χαρτι που δείχνει οτι ησουν επιδοτούμενη και ενα αλλο για την εξατομικευμενη προσεγγιση αν το θυμαμαι καλά.

το ζητας απο τον οαεδ.

Ρε συ και γω ανεργη ειμαι, αλλά μου ειπανε στο δήμο οτι θα βαλω φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας.

Σιγουρα προτεραίοτητα εχουν όσες εργάζονται, μου το πανε κι αυτο και οσες επισης εχουνε μέσο λέω γω.;)

Και μη πληρώσεις κουριερ εφέτος, στειλε μου την αιτηση σου να στην καταθέσω μαζι με τη δικια μου.

Χμ κάρτα ανεργίας έχω αλλά μου είχαν πει να ξαναπάω Απρίλη και δεν πήγα!!!Ωέο!Επιδοτούμενη ήμουν, οκ αυτό το χουμε το άλλο περί εξατομικευμένης δεν έχω ιδέα τι είναι!

Εμένα μου είπε η προισταμένη του σταθμού χθες πως μόνο αν εργάζεσαι έχεις δικαίωμα με απλή αίτηση και να παρουσιάσω αντί χαρτιά εργοδότη και ένσημα, μια υπεύθυνη δήλωση πως ψάχνω για εργασία. Εύκολο αυτό αλλά δεν πολυσκοτίζομαι. Το μέσον έδωσε σήμα να κάνω τα χαρτιά και θα φροντίσει. Οκ σωστό να προηγούνται οι εργαζόμενες, δεν το συζητώ αλλά ρε παιδιά και εμείς με άλλο ένα μωρό σπίτι δεν θέλουμε βοήθεια? Άσε που ο παιδικός πέρα από χώρος φύλαξης εν απουσία γονέων έχει και εκπαιδευτικό ρόλο.

Τα χαρτιά σε σένα πώς θα τα στείλω βρε κοριτσάκι μου?Με κούριερ δεν πρέπει να τα στείλω μην χαθεί τίποτα??Δεν γλιτώνω κάτι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...