Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!

δυσκολο πρωινο σημερα ....χαζεψα με την τηλεοραση χθες ..μου ξυπνησε και το μικορ τη νυχτα!!

αα...δε σας ειπα βαζω τη χριστινα για υπνο ...10 παρα ..και πεταγεται στο 3λεπτο ...μαμα φοβαμιαι!!!!!!!!να βγω χουχουρεψαμε λιγο μαζι και ξανακοιμηθκε ...αλλα πρωτη φορα ακουω το "μαμα φοβαμαι""""πολλα συναισθηματα

εμεις θα φυγουμε αυτ το σκ εχουμε παρει αδεια και δευτερα ...βαφτιζει ο αδερφος μου την κυριακη....

και σκεφτομαι ..να τα αφησ κατω ολη τη βδομαδα με τους γονεις μου και να ξαναπαμε για το τριημερο ....αλλα με μπερδευει ο κωλοκαιρος ...

ελεανα...μη τρελαινεσαι!!!

ντινακι ...το χερι ειναι αντανακλαστικη κινηση δυστυχως ......τωρα που το σκεφτομαι καιρο εχουν να φανε καμια οι δικες μου!!!περιεργως περναμε καλη φαση......

πριν καμια 10αρια μερα εριξα μια στο χερι στην αγγελικη ...γιατι επιδεικτικα εχυνε κατω το νερο της για 1000156 φορα .....ποσο στενοχωρηθηκα και εγω !!!στα καπακια το ξαναεκανε δεν το συζηταω !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

περαστικά ντινάκι!

καλά παίρνω επαξίως και δικαιωματικά το βραβείο της πιο αυστηρής μάνας έβερ!

και το περίεργο είναι ότι δε το μετανοιώνω και ιδιαίτερα!

για να δούμε τον αντίκτυπο...

χαχαχα!

ελενίτσα κάνε χώρο και για μένα, σε δυο μήνες θα μαστε συνάδελφοι!!!!!!!!!!!!

οιμέ!

και το σίδερο δε τελειώνει!!!!!!!!

κι έχω φάει ένα ταψί γεμιστά απ τις 11.30!!!!!!!!! ούτε στα χωράφια να δούλευα!

και νυστάααζω....

αννιω..εγω ξαπλωνω ακομα τη μικρη .....μερικες φορες και τη μεγαλη για να μην κυνηγιομαστε !

τα γεμιστα καλα ειναι ...και εγω προχθες εφαγα αρκετα !!

εφαγα μια κληση για παρκαρισμα ξεγυρισμενη ...80 ευρω κατω αποτο γραφειο .....παρακρισμα πανω στο πεζοδρομιο .....να χαμε να διναμε !!

τι θα γινει αυτο το πραγμα !!ολο λογαριασμοι ....λενε εντωμεταξυ οτι με τις φορολογικες δηλωσεις θα ξεπαραδιστουμε ..συναδελφοι του γιωργου με γυναικα ανεργη ...φτανουν τα 2 χιλιαρικα εφορια ....

μας χαλσε και η φωτογραφικη ...την πηγαμε στη sony 200 ευρω επισκευη ...εννοειται οτι θα παμε για καινουρια .....

θελει και η χριστινα ρουχα ...τα 3αρια της ειναι στενα ....κοντα !!!ειχα απο περυσι 3αρια αρκετα λογω της βαφτισης ...και της ειναι μικρα ....

ουφ καπου πρεπει να βρω μια μαμα με κοριτσακια μεγαλυτερα ...να μου πασαρει κανα ρουχαλακι ....δεν της προλαβαινω ....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

να ρωτήσω παίζει να χει καμία αλλαξιέρα που να μη χρειάζεται;

τη φουσκωτή εννοώ που μπαίνει πάνω στο έπιπλο.

ή κάτι τέτοιο.

τη δικιά μας, είναι αυτή από το mother που παίρνει γύρω ειδική θήκη, αλλά εμείς στρώναμε πετσετούλα για να την πλένουμε εύκολα, την έχουμε αφήσει στο εξοχικό γιατί την είχε κάνει στρωματάκι να κάθεται, έχω μία στη μάνα μου αλλά πρέπει να περάσω κάποια στιγμή να την πάρω, είναι λίγο λεπτούλα πάλι από το mothercare, τη βιάζεσαι? αν σου κάνει πές μου να το έχω υπόψη μου

τώρα που διάβασα για το χέρι πάλι νιώθω τύψεις, συνήθως του δινω ή στον πωπό, ή στο χέρι αλλά ελαφριά, αντί να το κρατήσω, του δίνω μια ψιλή κυρίως για το εννοιολογικό του ζητήματος, τι γράφω η μάνα μεσημεριάτικά, αλλά χθες και άλλη μια φορά, θύμωσα, και ήταν λίγο δυνατή, όταν πάει να με χτυπήσει και ξέρω ότι κάνει κάτι επικίνδυνο τα παίρνω, καλά με τα νερά και τα ποτήρια το έχω πάρει απόφαση αλλά τώρα το χύνει κατά λάθος, πιο παλιά το έκανε κι αυτός επίτηδες

σήμερα το φαγάκι μας πέτυχε πολύ, είναι και από τα αγαπημένα μου και το έχω ταράξει, μοσχαράκι κοκκινιστό ξεκίνησε, αλλά στην πορεία έβαλα διάφορα μυρωδικά, μπαχάρια, πιπερίτσα φλωρίνης και μπόλικη φρέσκια ντομάτα γιατί ξέμεινα από πουρέ, και έκοψα τα κομμάτια μικρά-μικρά κι έγινε τας κεμπάμπ, έβρασα και ρυζάκι μπασμάτι με λίγο βουτυράκι φρέσκο, αφού κάηκα για να το φάω! άρέσε και στο μικρό!

.συναδελφοι του γιωργου με γυναικα ανεργη ...φτανουν τα 2 χιλιαρικα εφορια ....

ουφ καπου πρεπει να βρω μια μαμα με κοριτσακια μεγαλυτερα ...να μου πασαρει κανα ρουχαλακι ....δεν της προλαβαινω ....

2.600 μας εβγαινε εμάς να πληρωσουμε, κοντέψαμε να παθουμε εγκεφαλικό.

τα κωλοτεκμήρια διαβίωσης,ας ειναι καλα η λογιστρια με τα κολπα της που τα συνέφερε λίγο.

Ολα τα χρόνια πέρναμε επιστροφη και τωρα θα πληρωσουμε κιολας.

ΜΑυριστε τους στις εκλογες κοριτσια,καντε πρωτα φορολογικη ομως ε?

Θελω και γω μάνα με μεγαλυτερα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!

Θες να μου δίνεις της Χριστίνας να σου δίνω της Μαριλίζας?χαχαχα

θα το γλιτώσουμε το μπουρίνι???

άσχετο, του έφτιαξα έναν σούπερ δυναμωτικό χυμό στον αποχυμωτή, μπανάνα, πορτοκάλια, αχλάδι, φράουλες, όμως επειδή βιαζόμουνα το αχλάδι το έβαλα ολόκληρο-πλυμένο εννοείται- αλλά ζορίστηκε αρκετά, λετε να τον χάλασα?

Διαφημίσεις

2.600 μας εβγαινε εμάς να πληρωσουμε, κοντέψαμε να παθουμε εγκεφαλικό.

τα κωλοτεκμήρια διαβίωσης,ας ειναι καλα η λογιστρια με τα κολπα της που τα συνέφερε λίγο.

Ολα τα χρόνια πέρναμε επιστροφη και τωρα θα πληρωσουμε κιολας.

ΜΑυριστε τους στις εκλογες κοριτσια,καντε πρωτα φορολογικη ομως ε?

Θελω και γω μάνα με μεγαλυτερα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!

Θες να μου δίνεις της Χριστίνας να σου δίνω της Μαριλίζας?χαχαχα

εμάς δεν τα έχει βγάλει ακόμη, το περιμένουμε το μπουγιουρντί!

καλησπέρα κοριτσάκια μου! σας διάβασα αλλά θυμάμαι τα μισά! μνήμη χρυσόψαρο η δικιά σου...

με τη σειρά, ντινάκι δεν πρόλαβα να δω τον κούκλο λεωνίδα, θα τον δω φέις? περαστικά του κιόλας και αγύριστα!

τζίνα μου περαστικά και στο μαριλενιώ μας! 40 πυρετό? μόνο στο άκουσμα παθαίνω κατιτίς!

αννούλα μου, μου θυμίζεις τη διαφήμιση με τις μπαταρίες τις ντούρασελ! με την κοιλιά τούρλα και τον σκίουρο να κάνει τούμπες κάνεις τόσα πράματα? χαρά στο κουράγιο σου! βάστα γερά γιατί σε περιμένει πολλή δουλειά μετά από όσα διαβάζω και από την ελενίτσα!

με τις πάνες, βουρ στον πατσά κορίτσια! ξεβρακώστε αβέρτα! μια-δυο θα μπούνε στο νόημα! εγώ δεν επιχειρώ κόψιμο πάνας μπέμπας γιατί είναι πολύ ανώριμη ακόμα. δε νιώθει που λέμε κι εδώ στην κρήτη. καμία σχέση με τον αδερφό της στην αντίληψη. περιμένω να μεγαλώσει λίγο ακόμα. την περασμένη βδομάδα έκανε κάτι άσχημα κακά και σύγκαψε στο πουλάκι στο επί τόπου. μιλάμε ούρλιαζε στο πλύσιμο, άγγιγμα κλπ. πήρα μελάνι γιατί δεν βρήκα κηραλοιφή (αλλά έχω σκοπό να φτιάξω!) και την ξεβράκωσα. δεν υπήρχε περίπτωση να της βάλω πάνα με τέτοιο χάλι. κατουρήσαμε την πρώτη μέρα και στο γιογιό, ευτυχώς κακά μετά από συνεννόηση (πώς το έπαθε?) κάναμε στο γιογιό, και έπειτα πάτωμα, χαλί, έπιπλο πίσω από τον καναπέ και καρέκλα κουζίνας! κατουράει συνέχεια και πίνει και όλη μέρα πολλά νερά οπότε τσίσα δεν παίζει. τις επόμενες μέρες πετύχαμε τα κακά 3-4 φορές στο γιογιό. άλλοτε τα κάνει στην πάνα. τη βάζουμε στο γιογιό μετά τον ύπνο και το φαγητό κι ότι κάτσει. θα το κάνουμε για να συνηθίζει και βλέπουμε αργότερα για πιο δυναμικά.

ελεάνα σχετικά με το μπατσάκι στο χεράκι σου λέω μας είχε πει ο ψυχολόγος ότι οι τύψεις απαγορεύονται στο γονιό. να μάθει από το λάθος του για να συμπεριφερθεί ανάλογα την επόμενη φορά αλλά με τις τύψεις δεν καταφέρνει τπτ. είναι αντιπαραγωγικές ένα πράμα! ;) και μας είχε πει φαντάσου ούτε συγνώμη να ζητάμε από τα παιδιά. εγώ με αυτό το σκεπτικό νομίζω ότι θα διαφωνώ όσον αφορά σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας...

πάντως κι εγώ αν του φωνάξω ας πούμε ή του φερθώ απότομα δεν του ζητάω συγνώμη. όχι πάντως επειδή ακολουθώ την τακτική του ψυχολόγου.

περιμένω να ηρεμήσουν τα πνεύματα και πάμε συζητάμε και του εξηγώ ότι δεν ήταν σωστό που θύμωσα και θα προσπαθήσω να μην συμπεριφερθώ έτσι ξανά αλλά να με βοηθάει και αυτός με τη δική του συμπεριφορά.

βέβαια ο γιώργος σαν παιδί απλά δεν υπάρχει...

θέλω να κάνω άλλα δέκα τέτοια! ο θεός μου έστειλε την κόρη γιατί λυπήθηκε τη μάνα μου και σου λέει "κάτσε μήπως το ξανασκεφτεί αυτή και σταματήσει να γεννοβολάει".

σε δικαιολογώ πάντως απόλυτα και έκανα ακριβώς την ίδια σκέψη με την αννούλα. αν άπλωνε χέρι επάνω μου παιδί, μαύρο φίδι θα το έτρωγε! δεν το διανοούμαι καν! από το γιο δεν το περιμένω. από την κόρη...σιγουράκι!

σχετικά και με τον αποχυμωτή βάζε τα σε κομμάτια και κάνε και κανένα διάλειμμα αν φτιάχνεις πολλούς χυμούς σε λίγη ώρα. η μαμά μου έκαψε το μοτέρ έτσι. έκανε 3 δόσεις χυμούς και ήταν και βιαστική και έβαλε μεγάλα κομμάτια.

κατά τα άλλα πολύ τρέξιμο, πώς να μη χαθώ. πήγαμε και ημερήσια εκδρομή χθες, είχα γενέθλια και εξόδους, σεμινάρια για το σχολείο και φυσικά πολύ τρέξιμο για τα μαθήματα και πρόβες για το τραγούδι της γιορτής.

αυτό το πολύ χαρούμενο θα πούμε! :lol:

παρά ταύτα έχω πωρωθεί αλλά έχω μπλέξει και με βουτυρόπαιδα (άτιμη νέα γενιά!) και δεν έχουν καθόλου πάθος να βγάλουν στο μουσικοκινητικό κομμάτι...

τη δευτέρα πάμε και εκπαιδευτική εκδρομή στο μουσείο φυσικής ιστορίας και έπειτα στον ιππικό όμιλο ηρακλείου! που΄σαι ρε ελευθερία, δίπλα θα μαστε και δε θα βρεθούμε πάλι! να σου πω να πάρεις τη μπουμπού μια βόλτα να δει τους δεινόσαυρους? :lol:

τρελή κούραση προβλέπεται και μάλλον θα έχω και περίοδο και από τις πρώτες μέρες. περιμένω αύριο αλλά σιγά μην έρθει! έχω πλακωθεί σε δίκταμο και φασκόμηλο που είναι εμμηναγωγά λέει αλλά δε βλέπω προκοπή. στο τέλος με τόσο φασκόμηλο θα μου κοπεί το γάλα! αν δεν αδιαθετήσω, σίγουρα θα αποθηλάσω! :lol: :lol: κάτι είναι κι αυτό!

η χθεσινή εκδρομή πάντως ήταν σούπερ τέλεια σε κάτι εγκαταστάσεις που προσφέρονται και για επισκέψεις σχολείων στα σφακιά στο "λευκορίτη" (κάτι ενοικιαζόμενα δωμάτια σούπερ) με γήπεδα τένις, μπιτς βόλεϋ, ποδόσφαιρου κλπ και χώρο για ιππασία και αναψυκτήριο. μιλάμε εξυπηρέτηση τρομερή και πολλοί φιλικοί όλοι. και του χρόνου εκεί μας βλέπω.

εν τω μεταξύ όλα κερασμένα σε εμάς τους δασκάλους, από τους καφέδες μέχρι το φαγητό. μας έκαναν το τραπέζι και έβγαλαν και της παναγιάς τα μάτια! στα κάρβουνα, μπριζόλες, σουβλάκια, κοτόπουλο, μπιφτέκια, λουκάνικα χωριάτικα, σφακιανό γιαχνί, πατάτες, σαλάτες και ποτά. και στο τέλος και φρούτο. έχουμε να το λέμε!

έκανα και ιππασία! αμέ!!!! αχαχαχα! τι τέλειο μιλάμε! απίστευτη αίσθηση ελευθερίας! θα το επιχειρήσω ξανά και στον ιππικό στο ηράκλειο!

Νεκτ θα είσαι Ηράκλειο?Ιππικό Όμιλο βάφτισα τον Μάνο αλλά μου πέφτει μακριά για να έρθω! Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας είναι στα παραλιακή σωστά????Χμμμ θέλω πολύ να σε γνωρίσω! Τι ώρα θα είστε περίπου εκεί?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...