Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλό αλό. Ουφ πάει και το σαλόνι. Έπλυνα κουρτίνες, έβγαλα και το τελευταίο χαλί, άλλαξα και διαρύθμιση και είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε την 'ζωή χωρίς πάνα'. Αχαχα! Το απόγευμα το συμφωνήσαμε...Θα του βγάλω το μπεμπιλίνο γιατί 'με το μπεμπιλίνο δεν θα μας βάλουν στην σάλασσα μανούλα'. Αμ πως! Ωστόσο έστρωσα κάτω από τους καναπέδες σελτεδάκια μην έχουμε ατυχήματα και βλέπουμε...Τα πάει καλά, βέβαια έχει την σιγουριά της πάνας και δεν συνεργάζεται πάντα στα τσίσα. Κακά μόνιμα στο γιογιό, αυτά τα προλαβαίνουμε!

Η μικρή καλά, έδώ έχει θέσει σαν γουρουνάκι στο καρότσι. Πρασινοκίτρινα είναι τα κακά της ακόμη, να ανησυχώ λέτε? Ο γιατρός που τα είχε δει τις προάλλες τα βρήκε οκ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

με το καλό ελευθερία μου, όλοι χρειαζόμαστε διακοπούλες, να αλλάξουμε παραστάσεις γιατί ο χειμώνας έπεται δύσκολος

χάρηκα και με τα νέα της μπεμπούλας, ευτυχώς είναι κάτι απλό γιατί όσο να είναι οι αλλεργίες είναι ζόρικες και ύπουλες, θέλει μεγάλη προσοχή, στα έλεγε και η νεκ που τα έζησε στο πετσί της

ο μάνος καλά στον παιδικό? καλά κι εμείς του χρόνου μάλλον τα ίδια θα ακούμε, μοιάζουν σε αυτό τα αγόρια μας, εγώ του λέω συχνά, καλά παιδι μου καρφιά έχει ο πωπός σου, δεν κάθεται κάπου για 2 λεπτά! κρίμα που είμαστε μακριά, θα κάνανε καλή παρέα, θα γκρέμιζαν μαζί τον τόπο

Ναι ναι εγώ να δεις πως χρειάζομαι διακοπές. Με 2 παιδιά βέβαια δεν είναι και οι πιο ξένοιαστες διακοπές αλλά δεν βαριέσαι. Μπορεί να κλείσω και ένα διαμέρισμα στον θείο μου που έχει προς ενοικίαση στις Γούβες και να αράξω εκεί όταν κατέβει και η αγαπημένη μου ξαδέρφη από Αθήνα, να έχω και παρέα.

Για την αλλεργία το έχω στο μυαλό μου...Με παραξενεύουν λίγο οι πρασινοκίτρινες κενώσεις, έχει ακόμη όμως λίγες μυξούλες που ίσως τις δικαιολογούν. Δίνω λίγο χρόνο και αν δεν φτιάξει θα επιχειρήσω και μια διατροφή χωρίς αγελαδινά (Νεκτ τότε θα σε χρειαστώ) μήπως δω διαφορά. Πάντως από ανάπτυξη πάμε σούπερ, ο γιατρός δεν ανησυχεί καθόλου.

Ο Μάνος χθες γύρισε 3 φορές πίσω στο σχολείο, αγανάκτισα να τον πάρω να φύγουμε και σήμερα μου δήλωσε πως δεν θέλει να έρχεται σπίτι, θέλει να τον αφήνω όλη μέρα στο σχολείο!!!Μάλιστας λέω!! Καλά πάμε ναι, του δίνει πολλά ο παιδικός τι να λέμε.

Για του χρόνου θα κάνω αίτηση σε άλλον παιδικό, πιο κοντά σε εμάς αλλά καθότι είμαι άνεργη δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω αν δεν περάσουμε πάλι μέσω ΕΣΠΑ.

Όσο για τις αταξίες Ελεάνα μου, το χω πάρει απόφαση. Είναι ζωηρό παιδί, τι να κάνουμε.

Καλή παρέα θα κάναμε όλες εδώ μέσα αλλά ας όψονται τα χιλιόμετρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

νιώθω τρελλές τύψεις, πριν λίγο μάλωσα το μικρό γιατί έκανε νερά στο μπάνιο και πήγε να με χτυπήσει κρατώντας ένα μεταλλικό αυτοκινητάκι, το οποίο με βρήκε λίγο στο πρόσωπο, και αντανακλαστικά του έδωσα μια στο χέρι, αλλά μάλλον το έκανα πιο δυνατά από ότι έπρεπε και του έχει μείνει σημαδάκι κόκκινο, μου τη δίνει που χάνω την υπομονή μου, το παθαίνω όταν πάω να με χτυπήσει και συνήθως το κάνει πολύ άτσαλα ή κάτι κρατάει εκείνη την ώρα, αλλά τώρα βλέπω την κοκκινίλα και νιώθω όπως είπα τρελλές τύψεις, και περνάνε και περίεργες σκέψεις από το μυαλό μου, έτσι ξεκίνησαν μερικοί γονείς και μετά ξυλοφορτώνουν τα παιδιά τους, και τέτοια, και πριν κάνω παιδί και όσο ήταν μωράκι έλεγα δε θα απλώσω χέρι πάνω του, πώς μου ξέφυγε, συνήθως του δίνω καμιά απαλή στον πωπό ή στο χέρι του στυλ είναι λάθος αυτό που έκανες ή πας να κάνεις, αλλά τώρα αντέδρασα ενστικτωδώς, λάθος, μου λέει δεν πονάει, του ζήτησα συγγνώμη αλλά δεν αισθάνομαι καλύτερα, μάλλον χειρότερα όσο περνάει η ώρα

Αλό αλό. Ουφ πάει και το σαλόνι. Έπλυνα κουρτίνες, έβγαλα και το τελευταίο χαλί, άλλαξα και διαρύθμιση και είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε την 'ζωή χωρίς πάνα'. Αχαχα! Το απόγευμα το συμφωνήσαμε...Θα του βγάλω το μπεμπιλίνο γιατί 'με το μπεμπιλίνο δεν θα μας βάλουν στην σάλασσα μανούλα'. Αμ πως! Ωστόσο έστρωσα κάτω από τους καναπέδες σελτεδάκια μην έχουμε ατυχήματα και βλέπουμε...Τα πάει καλά, βέβαια έχει την σιγουριά της πάνας και δεν συνεργάζεται πάντα στα τσίσα. Κακά μόνιμα στο γιογιό, αυτά τα προλαβαίνουμε!

Η μικρή καλά, έδώ έχει θέσει σαν γουρουνάκι στο καρότσι. Πρασινοκίτρινα είναι τα κακά της ακόμη, να ανησυχώ λέτε? Ο γιατρός που τα είχε δει τις προάλλες τα βρήκε οκ.

εγώ περιμένω να μετακόμίσουμε και βάζω μετά μπρος το σχέδιο, κι εγώ θα του πάρω πολλά βρακάκια κι ας τα λερώνει, ίσως έτσι να το καταλάβει γιατί μέχρι τώρα καμία πρόοδος, δε θέλει να πάει ούτε στο γιογιό ούτε στο στεφανάκι στη λεκάνη, βλέπω ότι ετοιμάζεται να τα κάνει, τον πάω στο καθικάκι, και δεν κάνει τίποτα, περιμένει να του βάλω πάνα

Διαφημίσεις

κι αν του το έσπασα, λέτε να έπαθε μόνιμη βλάβη, γιατί το έκανα?

Ελεάνα, σταματα ακοριτσάκι μου και μην αυτομαστιγώνεσαι τόσο πολύ.όλες μα όλες χάνουμε ψυχραιμία, κάποιες απο εμάς επίσης τους ξεφέυγει το χέρι λίγο, μην τρελαθούμε κιόλας δηλαδή..εμένα σήμερα είχε έρθει απο πάνω μου στον καναπέ και μου τραβούσε τα μαλλιά, δεν το είχε ξανακάνει, φαίνεται οτι του καλάρεσε, του λεώ πονάω μην το ξανακάνεις, μου λεέι θα το ξανακάνω, του λέω θέλεις να δεις ακριβως πως αισθάνομαι και πόσο πονάει? και τότε, του τραβάω και εγώ λίγο το τσουλούφι, και εκεί κατάλαβε και νομίζω οτι θα το ξανασκεφτέι περισσότερο πριν το ξανακάνει πάλι, ίσως και όχι- μάλλον αντιπαιδαγωγικό ,αυτο μου ήρθε εκέινη τη στιγμή, αυτό έκανα..δεν ξέρω και τι ακριβώς ενδείκνυται, γενικότερα οι οδηγίες λένε σε αυτές τις φάσεις, σταματάμε το παιδί , το εμποδίζουμε να συνεχίζει να έχει την όποια βίαιη συμπεριφόρά απέναντί μας, με το να το κρατάμε απο τα χέρια, αν μας χτυπάει με αυτά π.χ.-τι να πω, πόσο εύκολο στην πράξη είναι αυτό, και κυρίως για πόσο ακόμα..?

Ελεάνα, σταματα ακοριτσάκι μου και μην αυτομαστιγώνεσαι τόσο πολύ.όλες μα όλες χάνουμε ψυχραιμία, κάποιες απο εμάς επίσης τους ξεφέυγει το χέρι λίγο, μην τρελαθούμε κιόλας δηλαδή..εμένα σήμερα είχε έρθει απο πάνω μου στον καναπέ και μου τραβούσε τα μαλλιά, δεν το είχε ξανακάνει, φαίνεται οτι του καλάρεσε, του λεώ πονάω μην το ξανακάνεις, μου λεέι θα το ξανακάνω, του λέω θέλεις να δεις ακριβως πως αισθάνομαι και πόσο πονάει? και τότε, του τραβάω και εγώ λίγο το τσουλούφι, και εκεί κατάλαβε και νομίζω οτι θα το ξανασκεφτέι περισσότερο πριν το ξανακάνει πάλι, ίσως και όχι- μάλλον αντιπαιδαγωγικό ,αυτο μου ήρθε εκέινη τη στιγμή, αυτό έκανα..δεν ξέρω και τι ακριβώς ενδείκνυται, γενικότερα οι οδηγίες λένε σε αυτές τις φάσεις, σταματάμε το παιδί , το εμποδίζουμε να συνεχίζει να έχει την όποια βίαιη συμπεριφόρά απέναντί μας, με το να το κρατάμε απο τα χέρια, αν μας χτυπάει με αυτά π.χ.-τι να πω, πόσο εύκολο στην πράξη είναι αυτό, και κυρίως για πόσο ακόμα..?

καλά το τράβηγμα μαλλιών και το δάγκωμα είναι σε ημερήσια διάταξη, κι εγώ του λέω να δαγκώσω μπουτάκι να δεις αν σου αρέσει, τότε σταματάει, στο μαλλί δεν πιάνει, είναι το χαλαρωτικό του, αλλά καμια φορά ξεφεύγει, επίσης μου χώνει κάτι κλωτσιές όταν παίζουμε στο κρεβάτι, σκαρφαλώνει πάνω μου και τέτοια ... αλλά μου κρατάει μούτρα, και με το δίκιο του

Α και εμάς μας ξυλοφορτώνει και επίσης και εγώ χάνω την ψυχραιμία μου. Ιδίως όταν λέω κάτι 50 φορές και δεν ακούει τίποτα. Κάποια στιγμή γυρίζουν τα μάτια μου ανάποδα και επίσης έχει φάει 2-3 και νιώθω τύψεις. Αλλά κάπως έτσι νομίζω μεγαλώνουν τα παιδιά, δεν σημαίνει πως θα γίνει και χούι Ελεάνα μου.

Επίσης εγώ του λέω και του ξαναλέω 'Μάνο μου τα χέρια τα έχουμε για να αγκαλιάζουμε', τώρα το λέει και μόνος του άσχετα πως δεν μένει μόνο σε αυτό. Ε κάποια στιγμή θα το εμπεδώσει ελπίζω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα ελενάκι!!!!

καλημέρα σε όλες!

πολύ γρήγορα πέρασε το καλοκαίρι ε;

σιδερώνω ακόμα...

ευτυχώς δε θα μαγειρεψω, θα φέρει η μανα μου γεμιστά.

δουλεύω κι απ τις 5 πάλι....

καλά δουλεύουμε εμείς, λεφτά έχουμε να πάρουμε από πριν το πάσχα!

τι να πεις...

ο ν λέει δε πειράζει θα χουμε να παίρνουμε το καλοκαίρι αλλά δε το βλέπω και πολύ ευοίωνο όλο αυτό!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ελενάκι τι κάνουν τα παιδάκια σου?

Στις 7 ξύπνησε το μικιό, 7μιση ο Μάνος. Τώρα κοιμάται σχεδόν 2ωρο η μικρή και πρόλαβα σκούπισα και σφουγγάρισα. Ξεμπλέξαμε από τα χαλιά αλλά τώρα η σκούπα και η σφουγγαρίστρα θα γίνουν προέκταση του χεριού μου.

Ο Μάνοςχθες κατουρήθηκε 2 φορές πάνω του. Καλά που έχω πάρει κάποια ειδικά απορροφητικά βρακιά και κρατάνε τα πολλά πολλά, έτσι δεν πλημμύρισε το σύμπαν. Σήμερα τον έστειλα με μπεμπιλίνο στον παιδικό. Το απόγευμα θα του το βγάλω πάλι όπως και όλο το ΣΚ και αν πάει καλά συννενοηθήκαμε με την δασκάλα την Δευτέρα να τον στείλω χωρίς. Άντε να δούμε, δεν τον κόβω και πολύ έτοιμο!

Αγγελική μήπως η Μαριλίζα έχει επιφυκίτιδα? Είναι κολλητική, tobrex 2-3 φορές και καθάρισες.

Αννούλα χαρά στις αντοχές σου. Ζέστη, κοιλιά, 2 παιδιά και τρέξιματα δεν μου πολυκάθονται όλα μαζί.

Βελ πότε κάνεις ντόπλερ?

Το Σοφάκι μας χάθηκε ε? Αμ έτσι είναι οι διπλομανούλες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!Ελενάκι τι κάνουν τα παιδάκια σου?

Στις 7 ξύπνησε το μικιό, 7μιση ο Μάνος. Τώρα κοιμάται σχεδόν 2ωρο η μικρή και πρόλαβα σκούπισα και σφουγγάρισα. Ξεμπλέξαμε από τα χαλιά αλλά τώρα η σκούπα και η σφουγγαρίστρα θα γίνουν προέκταση του χεριού μου.

Ο Μάνοςχθες κατουρήθηκε 2 φορές πάνω του. Καλά που έχω πάρει κάποια ειδικά απορροφητικά βρακιά και κρατάνε τα πολλά πολλά, έτσι δεν πλημμύρισε το σύμπαν. Σήμερα τον έστειλα με μπεμπιλίνο στον παιδικό. Το απόγευμα θα του το βγάλω πάλι όπως και όλο το ΣΚ και αν πάει καλά συννενοηθήκαμε με την δασκάλα την Δευτέρα να τον στείλω χωρίς. Άντε να δούμε, δεν τον κόβω και πολύ έτοιμο!

Αγγελική μήπως η Μαριλίζα έχει επιφυκίτιδα? Είναι κολλητική, tobrex 2-3 φορές και καθάρισες.

Αννούλα χαρά στις αντοχές σου. Ζέστη, κοιλιά, 2 παιδιά και τρέξιματα δεν μου πολυκάθονται όλα μαζί.

Βελ πότε κάνεις ντόπλερ?

Το Σοφάκι μας χάθηκε ε? Αμ έτσι είναι οι διπλομανούλες!

τι κανετε βρε κοριτσια????εγω τρεχω και δεν φτανω......τα δικα μου τα χερια Ελευθερια μου ειναι κολλημενα αυτα συν το σιδερο και οτι αλλη συσκευ υπαρχει.......επισης σκεψου τι τραβαω και με τα 3.......για αυτο το θεμα που συζητατε περι "ξυλου"....ειναι πονεμενη ιστορια.......ο μικρος μου ειναι ο ανταρτης του σπιτιου......δεν την παλευω αλλο.......και εγω νιωθω τυψεις πολλες φορες αλλα καποιες φορες φτανουμε στα ακρα και εμεις......

Καλημέρα!!!

Αγγελικούλα σε ευχαριστώ!!!!!

Ο μικρός εχθές στις 6 το απόογευμα έκανε ένα 37,9 και πήρε μία φορά depon έπεσε στο 15λεπτο και δεν ξαναέκανε...εγώ ήμουν στην δουλειά και ο Δ ενώ μιλήσαμε δεν μου είπε τίποτα για να μην αγχωθώ...μου το είπε το βράδυ που γύρισα..."εγώ ήμουν δίπλα του" μου είπε ο άντρας μου αλλά εγώ έσκασα που δεν ήμουν μαζί του...σήμερα είναι μεσα στην καλή χαρά το χρυσάφι μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Και εμάς έφαγε δυό στην πάνα την Κυριακή...πέταξε ένα καροτσάκι παιδικό απο αυτά που έχουν τα πιτσιρίκια στην θάλασσα απο το μπακλόνι...δεν τον προλάβαμε...δύο άτομα...μπήκε και τιμωρία...φαντάζεστε να πέρναγε κάποιος απο κάτω ή να έπεφτε σε κάποιο αυτοκίνητο???Πάντως απο ό,τι ξέρω δεν κάνει να χτυπάτε τα χεράκια...κάτι με τα νεύρα λένε...καλύτερα στην πάνα ,ελαφρια ,για την κίνηση και μόνο ή καθόλου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...