Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ Αννούλα, γενικώς έχουμε ηρεμήσει, τους τελευταίους μήνες είμαστε θεωρώ σε μια νορμάλ κατάσταση χτυπάω πολύ ξύλο βέβαια γιατί με τα παιδιά τίποτα δεν είναι δεδομένο. κατά τα ψέματα 22 3χρονα παιδάκια δύσκολο να είναι όλα καλά, μετά τις 4 το απόγευμα είναι και όλα του κτηρίου μαζί σε εννιαίο χώρο, γίνονται πολλαπλάσια σε αριθμό και τα μικρά και οι ιώσεις.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

τώρα κοιμάται και θέλω να την σηκώσω για τουαλέτα, την κόψαμε και την βραδινή πάνα αλλά δεν σηκώνεται να πάει με τίποτα. ούτε και το πρωί θέλει να πάει, με το ζόρι την κουβαλάμε, κουτουλάει από την νύστα.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Kαλημέρα Τζινάκι και πολλά περαστικά στην κουκλίτσα.

Ναι μόνο για τις ιώσεις φοβάμαι...θα το ξεπεράσω!

Ο μικρός απο εχθές το βράδυ είναι με μυξούλες...άντε να δούμε όλο τον χειμώνα οκ και τώρα...

Πήρα και στον παιδικό εχθές αλλά ακόμα τίποτα...Αγγελική μην με ξεχάσεις ε?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Ντινάκι,οι αιτησεις στους δήμους εχουνε ξεκινησει,για το ΕΣΠΑ είπαμε Ιούνιο!!!

Εβαλες φωτο του Λίο και τις έβγαλες??!!!!!!Ξαναβάλτες βρε να τον δω!

Στούπα ειναι τέλεια....!!!!!!!!!!Ειχαμε πάει 1 εβδομαδα με το Λ. το αμάξι δε το κουνήσαμε ουτε 1 μερα...φοβερη παραλία.

Τζινάκι περαστικα μωρε,εμενα ξυπνάει καθε πρωί τιγκα στην τσιμπλα, λέτε να κυκλοφορει καμια ιωση τσιμπλας? δε ξερω απο που προέρχεται.

Πάνα εμεις φοράμε μονο στον ύπνο,δε βλέπω να την κοβουμε σύντομα.πινει γάλα πριν κοιμηθει,λογικο δεν ειναι να κατουριέται ολη νυχτα? ισως δοκιμάσω να της το δίνω νωρίτερα.

Μύξα εχουμε μονιμα απτο Σεπτεμβρη,δεν εχει φυγει καθολου,ευελπιστω οταν ξεκινησουμε τα μπάνια να καθαρισει.

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1990807&postcount=13

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2059524&postcount=1806

σε αυτο το site θα δημοσιευτεί η προκήρυξη,εδω ειναι τα περυσινά αρχεία.

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2010/index.html

Και δεν με ταλαιπωρείται!!!!!!!!!χαρα μου οπου μπορω να βοηθησω.

Περιμενω για φαγητο τη γκέισα τον ξάδελφο του Λ, μπορεί να ερθει με τον αδελφο του,εκανα το κοκ-ο-βα,ανυπομονω να φαω.

Πηγα το πρωι στο γιατρο να του δείξω την αυχενικη (λες και αυτος θα δει τιποτ απαραπάνω απο τον Κούρτη,τεσπα) και σηκωθηκα κ εφυγα.

Ποσο εκνευριστηκα Θεε μου, ημουνα 2η στη σειρα,μετα απο μένα περιμένανε άλλες 3-4, μία εκ των οποιων τον παίρνει τηλ στο κινητο και της λεει "ελα στο 2ο" και σηκωνεται και φευγει και πάει στο γιατρό και μεις όλες ειχαμε μεινει σα βλαμένες να περιμένουμε στο ισόγειο.

Θα τον παρω τηλ κ θα του τα χωσω,Γιαννικο σου ρχομαι.

Διαφημίσεις

χειροτερεύουν οι πόνοι κάτω απ το στήθος και πάνω απ τη κοιλιά. απορώ τόσο ψηλά είναι;

σιδέρωσα 3 πλυντήρια, μαγείρεψα και γι αύριο, τάισα άλλαξα κοίμησα μανιώ, άπλωσα άλλα 2 πλυντήρια. πάω για ένα γρήγορο μπάνιο. τρώω. περιμένω μητσάκι. ταίζω μητσάκι. βγάζω φτιάχνω τσάντα για κολυμβητήριο. φεύγω γαλάτσι για μάθημα στις 4.30. και στις 8 που θα γυρίζω να μη ξεχάσω να πάω να παρω και τις εξετάσεις απ τη βιοιατρική!

ΟΛΕ!!!!!

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς προς το παρον....

χειροτερεύουν οι πόνοι κάτω απ το στήθος και πάνω απ τη κοιλιά. απορώ τόσο ψηλά είναι;

σιδέρωσα 3 πλυντήρια, μαγείρεψα και γι αύριο, τάισα άλλαξα κοίμησα μανιώ, άπλωσα άλλα 2 πλυντήρια. πάω για ένα γρήγορο μπάνιο. τρώω. περιμένω μητσάκι. ταίζω μητσάκι. βγάζω φτιάχνω τσάντα για κολυμβητήριο. φεύγω γαλάτσι για μάθημα στις 4.30. και στις 8 που θα γυρίζω να μη ξεχάσω να πάω να παρω και τις εξετάσεις απ τη βιοιατρική!

ΟΛΕ!!!!!

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς προς το παρον....

Ωπα ρε Αννούλα, για σιγά σιγά..:):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...