Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπα δεν εχει να κανει με την ελευση του νέου μέλους....αφου δε σας λεω οτι μας βγαζει το λάδι τωρα τελευταια στον ύπνο..απλα τις περασμένες μέρες λογω κουρασης κάναμε τις πάπιες και την αφηναμε να κοιμαται στο μεγάλο.εμεις φταιμε, ναι ναι,το ξερω.

Θελω και γω διακοπες....η φιλη μου με πρηζει να παω μια εβδομαδα στη Χιο τον ιούλιο,αλλά βεβαια δε ξερει οτι ειμαι εγκυος,δε θα ειναι ταλαιπωρια ρε γμτ?απο την αλλη σκεφτομαι οτι όλο το καλοκαιρι στο Λουτράκι θα σαλτάρω μα την Παναγία.

Μερικές φορές ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να φορτίσουμε μπαταρίες, γιατί αλλιώς δεν παλεύεται έυκολα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Sorry που επεμβαίνω αλλά Αννούλα λίγο είναι βρε να έρθετε Σάββατο και να φυγετε Κυριακή!!!

εγω έχω πει και στη Βελ οτι πιθανότατα δε θα μπορώ να ακολουθησω πολύ αλλά θα τη βρούμε την άκρη!!!

περιμένω να δω ο άντρας μου αν θα καταφέρει να ξεκλέψει λίγο χρόνο γιατι είναι στο φουλ τωρα...δουλεύει σερί κάθε μέρα 9-23:00!

α και για να μην το ξεχασω Βελ:

κομμωτήριο Nicolas

Λακωνικής 71

τηλ. 27210-95081

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Sorry που επεμβαίνω αλλά Αννούλα λίγο είναι βρε να έρθετε Σάββατο και να φυγετε Κυριακή!!!

εγω έχω πει και στη Βελ οτι πιθανότατα δε θα μπορώ να ακολουθησω πολύ αλλά θα τη βρούμε την άκρη!!!

περιμένω να δω ο άντρας μου αν θα καταφέρει να ξεκλέψει λίγο χρόνο γιατι είναι στο φουλ τωρα...δουλεύει σερί κάθε μέρα 9-23:00!

α και για να μην το ξεχασω Βελ:

κομμωτήριο Nicolas

Λακωνικής 71

τηλ. 27210-95081

Thanx Σοφάκι, πάω για δουλειές στην κουζίνα, φαγητο και πιάτα γκκρρρρρρρ

όχι δε δουλευουμε, στις 18 αρχίζει ο νίκος τα θερινά, εγώ δε θα δουλέψω εννοείται.

οκ να δούμε πως θα εγκλιματιστούν τ αγόρια (εμείς είμαστε και πολλοί!) και φεύγουμε δευτέρα.

από θάλασσες τι λέει;

είναι νωρίς για μπάνια λέτε;

θα ναι κρύα η θάλασσα ακόμα λογικά ε;

όχι δε δουλευουμε, στις 18 αρχίζει ο νίκος τα θερινά, εγώ δε θα δουλέψω εννοείται.

οκ να δούμε πως θα εγκλιματιστούν τ αγόρια (εμείς είμαστε και πολλοί!) και φεύγουμε δευτέρα.

από θάλασσες τι λέει;

είναι νωρίς για μπάνια λέτε;

θα ναι κρύα η θάλασσα ακόμα λογικά ε;

Την Κυριακή πρωι-μεσημέρι που πήγαμε Καρδαμύλη και περάσαμε κατά μήκος της παραλίαςς, είχε πολύ κόσμο, κατά τη γνώμη μου, αφού παρατήρησα λίγο, πολύ περισσοτερους στην παραλία έξω, ρακέτες-θεαθήναι,-ηλιοθεραπεία και λιγότερους τολμηρούς μέσα στη θάλασσα. Τι να πω, εχθές οι αμμάδες στο πάρτυ, που ρώτησα αν έχουν κάνει μπάνιο, μάλλον έπεσα σε "δικές" μου, γιατι , με μια φωνή μου είπαν, "Κατά τον Άυγουστο μας βλέπω να μπαίνουμε"-μαι δε χαρακτηριστικά μου είπε" Εγώ, αν δεν πάει 20 λεπτά το κιλό το καρπούζι(!) , δεν μπάινω νωρίτερα":shock::shock:

Ας μας πει και το Σοφάκι, που κάτι επεχείρησε ο άνδρας της ήδη νομίζω

Διαφημίσεις

Την Κυριακή πρωι-μεσημέρι που πήγαμε Καρδαμύλη και περάσαμε κατά μήκος της παραλίαςς, είχε πολύ κόσμο, κατά τη γνώμη μου, αφού παρατήρησα λίγο, πολύ περισσοτερους στην παραλία έξω, ρακέτες-θεαθήναι,-ηλιοθεραπεία και λιγότερους τολμηρούς μέσα στη θάλασσα. Τι να πω, εχθές οι αμμάδες στο πάρτυ, που ρώτησα αν έχουν κάνει μπάνιο, μάλλον έπεσα σε "δικές" μου, γιατι , με μια φωνή μου είπαν, "Κατά τον Άυγουστο μας βλέπω να μπαίνουμε"-μαι δε χαρακτηριστικά μου είπε" Εγώ, αν δεν πάει 20 λεπτά το κιλό το καρπούζι(!) , δεν μπάινω νωρίτερα":shock::shock:

Ας μας πει και το Σοφάκι, που κάτι επεχείρησε ο άνδρας της ήδη νομίζω

πέφτω κάτω και χτυπιέμαι ΤΩΡΑ με το καρπούζι!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

κι έλεγα ότι μόνο ο πατέρας μου είναι έτσι που κάνει 3 ώρες να μπει και φωνάζει 15αυγουστο εγώ θα μπω όταν γίνει καλοκαίρι! μέχρι και τα παιδιά τον κοροιδεύουν!!!!

αχ η καρδαμύλη είναι εκεί που γυρίζεται το έργο με το μπέζο;;;;;;;

τι υπέροχα!!!!! είναι κοντά;;;

θα πάω!

καρδαμύλη είχαμε κατέβει τέτοια εποχή, ή μάλλον πρωτομαγιά όταν ήμουνα έγγυος, ένα διήμερο και τα γυρίσαμε όλα, από καρδαμύλη πήγαμε λιμένι, αρεόπολη, έχω και φωτός στο fb, πολύ ωραία ήταν, και ωραίο ξενοδοχείο, είχαμε θέα την παλιά Καρδαμύλη, Στούπα με τη φοβερή παραλία, λέει για διακοπές, το μόνο αρνητικό που μου έχουν πει φίλοι από εκεί ότι κάνει αρκετή ζέστη το καλοκαίρι, έτσι πέρσι ενώ το σκεφτόμασταν τελικά την αποφύγαμε,

στην Καρδαμύλη έχει κι ένα φοβερό καφέ σε πλακόστρωτο, με κάτι ομελέτες, άσε το πρωινό που μας σέρβιραν, όλη την ώρα έτρωγα θυμάμαι!

Για μπάνιο ουτε να το διανοείσαι Αννούλα!!!

ο άντρας μου έχει κάνει 4 αλλά εγώ που απλά έβρεξα τα πόδια μου παραλίγο να γεννησω!!!

Μούδιασα απο το κρυο!!!

όπως το είπε η Βελ....όλοι πανε παραλία για να μαυρίσουν κυρίως αλλά ελάχιστοι τολμούν να μπουν μέσα...:tongue::tongue::tongue:

καλά αυτό με το καρπούζι τέλειο!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τωρα ειναι ιδανικα για λιμάνι Καλαματας, ουζακι (γι'αυτούς που πίνουν) και ποικιλία (γι'αυτούς που τρωνε!)!

χαχαχαχαχα!!!

Για Καρδαμύλη δεν ξερω να σου πω εγω Αννούλα γιατι με κόρη που ζαλίζεται και άντρα με λαβυρινθο, ούτε καν διανοούμαστε να ξεκινησουμε!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τι ωραία, για διακοπούλες ακούω, τέλεια.

Φέτος καλά να είμαστε θα κάνουμε και εμείς. Κάπου τριγύρω, Χανιά ίσως, το βλέπουμε. Επιτέλους μετά από 8 χρόνια θα κάνω και εγώ καλοκαιρινές διακοπές!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

με το καλό ελευθερία μου, όλοι χρειαζόμαστε διακοπούλες, να αλλάξουμε παραστάσεις γιατί ο χειμώνας έπεται δύσκολος

χάρηκα και με τα νέα της μπεμπούλας, ευτυχώς είναι κάτι απλό γιατί όσο να είναι οι αλλεργίες είναι ζόρικες και ύπουλες, θέλει μεγάλη προσοχή, στα έλεγε και η νεκ που τα έζησε στο πετσί της

ο μάνος καλά στον παιδικό? καλά κι εμείς του χρόνου μάλλον τα ίδια θα ακούμε, μοιάζουν σε αυτό τα αγόρια μας, εγώ του λέω συχνά, καλά παιδι μου καρφιά έχει ο πωπός σου, δεν κάθεται κάπου για 2 λεπτά! κρίμα που είμαστε μακριά, θα κάνανε καλή παρέα, θα γκρέμιζαν μαζί τον τόπο

κάθε χρόνο το λέμε για κρήτη, και κάθε χρόνο το αναβάλουμε, πέρσι γιατί θέλαμε κάπου πιο κοντά, φέτος σκεφτόμαστε το οικονομικό, δεν έρχεσαι για 4-5 μέρες, είναι και το καράβι

αν τα καταφέρουμε θα ήθελα κανένα νησάκι κοντινό, τζια, σύρο, που είναι αγαπημένο πολύ νησί και σχετικά οργανωμένη καθότι Ερμούπολη πρωτεύουσα, νάξο, τήνο, άνδρο, κύθνο, εσείς τι λέτε, έχετε πάει σε κάποιο από αυτά, εγώ μόνο σύρο, τα άλλα τα είχα πάντα στο πρόγραμμα, εκτός από νάξο που άλλοι τη λατρεύουν και άλλοι την απεχθάνονται

αγγελική να πας στη χίο, σε ποια εβδομάδα θα είσαι?, δεύτερο τρίμηνο έτσι? είναι σχετικά ασφαλές! αφού σε περιμένουν κιόλας και έχεις τέτοια φιλοξενία, δεν το συζητώ! να ξεφύγεις και λίγο, όλο Λουτράκι και με πεθερά ζόρι, εγώ στον Κάλαμο που είμαι με τη μάνα μου και πάλι δεν αντέχω!

Διαφημίσεις

Για μπάνιο ουτε να το διανοείσαι Αννούλα!!!

ο άντρας μου έχει κάνει 4 αλλά εγώ που απλά έβρεξα τα πόδια μου παραλίγο να γεννησω!!!

Μούδιασα απο το κρυο!!!

όπως το είπε η Βελ....όλοι πανε παραλία για να μαυρίσουν κυρίως αλλά ελάχιστοι τολμούν να μπουν μέσα...:tongue::tongue::tongue:

καλά αυτό με το καρπούζι τέλειο!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τωρα ειναι ιδανικα για λιμάνι Καλαματας, ουζακι (γι'αυτούς που πίνουν) και ποικιλία (γι'αυτούς που τρωνε!)!

χαχαχαχαχα!!!

Για Καρδαμύλη δεν ξερω να σου πω εγω Αννούλα γιατι με κόρη που ζαλίζεται και άντρα με λαβυρινθο, ούτε καν διανοούμαστε να ξεκινησουμε!!!

εγώ και τρώω και πίνω άνετα!!!!!

στη θάλασσα δε μπαίνω με τίποτα!

αλλά τ αγόρια θα το ζητήσουν στάνταρ!

ειδικά ο μεγάλος με τα κολυμβητήρια όλη τη χρονιά.

να δω τι θα του πω

αχ ανυπομονώωωωωω!!!!!!

πέρυσι έδωσα 156 ευρώ για κρήτη καράβι

και σύρο που κοιτούσα για πάσχα ίδιες τιμές έπαιζαν πάντως.

γενικά η κρήτη ελεάνα μπορεί να είναι απ τους πιο οικονομικούς προορισμούς που έχω πάει.

απ τη νάξο ειμαι οπότε μην περιαυτολογήσω είναι το καλύτερο κυκλαδίτικο νησί. χαχαχα!

όπου και να πας τέλεια θα ναι.

βασικά εγώ είμαι τύπος του φτιάχνω μια βαλίτσα και ξεκινάω για παντού χωρίς καθόλου σκέψη. γι αυτό ζω, είναι το κόλλημά μου!

βρε άννα μου με έχεις μπερδέψει, από το βόλο είσαι ή από τη νάξο?

πάντως παλιά έλεγα θα πάω νάξο όταν κάνω οικογένεια, τώρα ήρθε η ώρα, αλλά τρελλαίνομαι και για σύρο, έχω αδυναμία σ'αυτό το νησί, ο γ. πάλι θέλει κάτι σε πιο κλασικές κυκλάδες, το γνωστό λευκό,

επίσης πριν μείνω έγγυος φλέρταρα πολύ με κύθνο!

είμαι των κυκλάδων , φαίνεται????

χαχαχα ναι τι μπέρδεμα κι αυτό!!!!!!!

σιγά καλέ!

λοιπόν ξεμπερδεύω η μάνα μου είναι βολιώτισσα γέννημα θρέμμα από πρόσφυγες γονείς!

ο πατέρας μου είναι από ένα ορεινό χωριό της νάξου που το λένε μονή!

με το βόλο έχουμε περισσότερη σχέση λόγω σπιτιού!

εκτός κι αν φαληρίσουμε και κατευθυνθούμε προς το νησί που χουμε κάτι ρίζες (ελιές).

αυτά απ τη πλευρά μου...

πατρίδα μας είναι όμως και η θεσ.νικη, λόγω ν. ε εκεί γέννησα και το παιδί μου οπότε έχω ένα δεσμό. και θέλω να χω δηλ.

χαχαχα ναι τι μπέρδεμα κι αυτό!!!!!!!

σιγά καλέ!

λοιπόν ξεμπερδεύω η μάνα μου είναι βολιώτισσα γέννημα θρέμμα από πρόσφυγες γονείς!

ο πατέρας μου είναι από ένα ορεινό χωριό της νάξου που το λένε μονή!

με το βόλο έχουμε περισσότερη σχέση λόγω σπιτιού!

εκτός κι αν φαληρίσουμε και κατευθυνθούμε προς το νησί που χουμε κάτι ρίζες (ελιές).

αυτά απ τη πλευρά μου...

πατρίδα μας είναι όμως και η θεσ.νικη, λόγω ν. ε εκεί γέννησα και το παιδί μου οπότε έχω ένα δεσμό. και θέλω να χω δηλ.

Και που να τη δείτε να χορεύει νησιώτικα..ε,ε,ε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...