Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελίνα αν θες τη γνώμη μου μη λες και πολλά για το μωρό στη μαριλίζα.

όχι για τίποτε άλλο αλλά υποσυνείδητα όλο αυτό τα αγχώνει, τα ταράζει, τα βγάζει απ τη σειρά τους...εμείς ξέρουμε τι πρόκειται να γίνει, εκείνα όμως όχι.

σίγουρα μπορεί να μη φταίει αυτό για τα ξενύχτια σας αλλά έστω κι ένα μικρό ποσοστό να υπάρχει ας μη το μεγαλώνουμε.

πόσο μπορεί να νυστάζει ένας άνθρωπος!!!!!!!!!!!

γύρισα από βιοιατρική, αύριο τ αποτελέσματα.

σ όλο το δρόμο σκεφτομουν το πόσο θα θελα να μπαινα σ ένα καράβι και να φευγα.

θέλω επειγόντως διακοπές!

πάντα δηλ αλλά και τώραααααα!!!!!!

αν έρθει νωρίς το ιασονάκι και πάνε όλα καλά σίγουρα κάπου θα πάμε!!!!! δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε αθήνα!

από 20 ιουλίου μέχρι 5 αυγούστου περιμένω.

15αυγουστο έχω φύγει για το εξοχικό!!!!!!!!!!!!

μόνο να πάνε όλα καλά!

Νυσταγμένες καλημέρες και απο εδώ..όχι λόγω Λ. , εγώ ξενύχτησα διαβάζοντας, ο μικρός καθώς δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι, μετά τον πήγαμε σε γιορτη ένος παιδιού , οπότε επιστρέφοντας γύρω στις 11 , έπεσε ξερός..πως είστε?

Εχτές περάσαμε καλά, πολλές μητέρες με παιδάκια, είχαμε και εμείς το συμβάν μας, σ ε μια φάση έρχεται όλη η παρεά των αγοριών έξω στην βεράντα , άνευ Λ. και μου λένε:" Κυρία, ο Λ. σφίγγει το ΄χερι του ΜΕΓΑΛΟΥ!!, ελάτε"

Πάω κι εγώ μέσα, επικρατούσε σιωπή και ακούω το Λ. να μου ανακοινώνει, , με επίσημο τρόπο"Χτυπησα το μεγάλο.." Δίπλα καθόταν ένα παιδάκι, που μου ανακοινώνει , επίσης με επισημότητα" Εγώ είμαι ο μεγάλος,ο Λ. με τσιμπάει,είμαι 3 χρονια μεγαλύτερος" . όλη η παρέα περίμενε την δική μου αντίδραση για απόνομή δικαιοσύνης. Γεγόνός είναι οτι δεν υπήρχαν κλάματα ή πολλή βία..τι να πω? Ο Φ. σκύλιασε με τον Λ., τελικά ζητήσαμε συγνώμη, και στο σπίτι ο Φ. επανέφερε το ζήτημα, και ο Λ. πήγε για ύπνο χωρις παραμύθι , εχθές(πιστέυω οτι πήγε χωρίς, τόσο εύκολα επειδή ηταν και πεθαμένος και απο την κούραση).

Αγγελική καλή ξεκούραση όποτε μπορέσεις, γεγονός έιναι , θυμάμαι στο σταθμό να με συμβουλεύουν να μην του τα πολυζαλίσω του Λ. απο νωρίς σχετικά με την έλευση του νέου μωρού.

Διαφημίσεις

εδώ εμείς στο σπίτι μας έχουμε κι έναν κύριο που θα ξεκινήσει το σεπτέμβρη τη σχολική του καριέρα! και θα θελα να περάσει καλά το τελευταίο καλοκαίρι του ως νήπιο...

χαχαχαχα

γιατί ξέρετε τι μάνα είμαι και πως θα δεινοπαθήσει στα χέρια μου ο "μαθητής"!

άσχετο που εννοείται θα πάρουμε και φέτος βιβλία καλοκαιρινής προετοιμασίας!

μη πω και τα βιβλία του οργανισμού της α δημοτικού!

χαχαχαχαχα!!!!!

μωρε έχε χάρη που θέλει αλλιώς καπέλο θα μου τα φερνε!

εσύ άστα αυτά 9 μέρες μετράω!!!!!!!!!!:D

καλαμάτα είστε; κανατε κονέ;

μπράβο!

μ αρέσει η σοβαρότητα του Λ πάαααρα πολύ!!!!

Ναι, δικτυωνόμαστε σιγά σιγά , μια χαρά..

Άντε, ελάτε, να μας βγάλει πρόγραμμα και η Σοφία, που ξέρει τα κατατόπια, να περάσουμε όμορφα. Για πότε βλέπετε ημερομηνία άφιξης, θα προλάβουμε γενέθλια Σοφίας το Σάββατο εκείνο?

Διαφημίσεις

Μπα δεν εχει να κανει με την ελευση του νέου μέλους....αφου δε σας λεω οτι μας βγαζει το λάδι τωρα τελευταια στον ύπνο..απλα τις περασμένες μέρες λογω κουρασης κάναμε τις πάπιες και την αφηναμε να κοιμαται στο μεγάλο.εμεις φταιμε, ναι ναι,το ξερω.

Θελω και γω διακοπες....η φιλη μου με πρηζει να παω μια εβδομαδα στη Χιο τον ιούλιο,αλλά βεβαια δε ξερει οτι ειμαι εγκυος,δε θα ειναι ταλαιπωρια ρε γμτ?απο την αλλη σκεφτομαι οτι όλο το καλοκαιρι στο Λουτράκι θα σαλτάρω μα την Παναγία.

Μπα δεν εχει να κανει με την ελευση του νέου μέλους....αφου δε σας λεω οτι μας βγαζει το λάδι τωρα τελευταια στον ύπνο..απλα τις περασμένες μέρες λογω κουρασης κάναμε τις πάπιες και την αφηναμε να κοιμαται στο μεγάλο.εμεις φταιμε, ναι ναι,το ξερω.

Θελω και γω διακοπες....η φιλη μου με πρηζει να παω μια εβδομαδα στη Χιο τον ιούλιο,αλλά βεβαια δε ξερει οτι ειμαι εγκυος,δε θα ειναι ταλαιπωρια ρε γμτ?απο την αλλη σκεφτομαι οτι όλο το καλοκαιρι στο Λουτράκι θα σαλτάρω μα την Παναγία.

αγγελικη ...ολα μαζι της φταινε της μαριλιζας!!..

και να πας χιο ..κλεισε αεροπορικα φτηνα....και θα περασεις ζαχαρη ,,,,,,,

πεισε και τον Λ. και θα εισαι οκ !!αλλιως πηγαινε με την κορη

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

εσύ θα μου πεις πότε με θες...

σάββατο πρωί να ξεκινήσουμε;

2 έχει ο μήνας τότε;

καλά μιλάμε κιόλας.

και επιστρέφουμε κυριακή μάλλον ε;

Θα σε πάρω τηλεφωνάκι anyway, πάντως εγώ σας περιμένω για περισσότερες μερούλες, να αξίζουν τον κόπο και τα χιλιόμετρα(μαζί και με τα διόδια που θα πληρώσετε;)).

Δεν ξέρω πως πάτε και απο δουλειές τότε, έχετε μαθήματα ή όχι?, είμαι λίγο άσχετη, πάντως και η Δευτέρα αργια είναι..

Αχ,οσο σκέφτομαι το σπιτι της που ειναι δίπλα στη θαλασσα...και τα φαγητα της μαμας της...ποποπο ....κλείνω κλείνω!!!!!!!! Το σενάριο ειναι να παω μονη μου με Μαριλίζα!

Αν μπορέσει να παρει και ο Λ. άδεια καλώς..!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...