Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ που είμαι καρκίνος γιατί κάθε 3 και λίγο χτυπάω, μιλάμε τοπ 10 μελανιάς, πέφτω εύκολα, σκουντουφλάω σε γωνίες, καίγομαι, και παντός είδους ατυχήματα, ευτυχώς τίποτα σοβαρό! έχουν να το λένε όλοι για μένα

κι εγώ τα ίδια ακριβώς!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μόνο που εγώ δεν τον έχω άπλετο μπροστά μου, σε σχέση με τους φίλους μου ήμουνα από τις πρώτες που έκανα παιδί αλλά από ότι βλέπω στο φόρουμ είμαι από τις μεγαλύτερες, κλείνω τα 36 τον άλλο μήνα, οπότε δεν έχω και πολλά χρόνια, μέσα στο χρόνο θα ήθελα να το ξέκινησουμε, μην πατήσω τα 36 και έχουμε άλλα

λίγο πολύ αυτό εννοούσα...:|:-|:|

Καλησπερούδια!

Βρήκα λίγο χρόνο και διαβάζω τα νέα σας και κυρίως μπήκα να ευχηθώ στις εορτάζουσες!!!

Ντινάκι μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα. Τα καλύτερα εύχομαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και υγεία πάνω από όλα!

Μερικά λουλουδάκια από μένα

972559cscdell87l.gif

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κωνσταντίνα...θα την γιορτάζετε του χρόνου λοιπόν Αγγελικούλα, παρέα με τον πεθερό. Πολύ όμορφο όνομα, λένε την αγαπημένη μου φιλενάδα και μου δημιουργεί καλό ειρμό! Με το καλό να ορίσει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπράβο, νέα μωράκια στα σκαριά βλέπω από τις εορτάζουσες, τα καλύτερα κορίτσια! Βάλτε μπρος!

Νεκτ τα καλύτερα και για τον πεθερό σου. Ας είναι σκιας ανώδυνα για τον άνθρωπο και έχει ο Θεός για τους υπόλοιπους. Έχε το νου σου τον Κριό, πονάει και δεν το μαρτυράει φιλενάδα. Ξέρω από του λόγου μου, εκεί πάντα ψύχραιμη και δυνατή και η καρδούλα μου το ξέρει. Ξέρεις εσύ πως να συμπεριφερθείς και τι να κάνεις.

Ελεάνα μου ένα και ένα κάνουν δυο. Κατάλληλη στιγμή και βολικές συνθήκες θαρρώ δεν θα ξαναδούμε ποτέ, οπότε κάνε το βήμα και σκέψου άλλο ένα παιδί πόσα ακόμη χαμόγελα και στιγμές ευτυχίας θα σου χαρίσει!

Πανελλήνιες δίνει και εμένα η ανιψιά μου αύριο, κάτω από κακές συνθήκες...Αστάθμητοι παράγοντες, καλά λες Αννούλα. Πολύ στεναχωριέμαι, καλά να πάει το κορίτσι μας. Ντίνα μου καλή επιτυχία στον αδερφούλη σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πήγαμε παιδίατρο σήμερα. Μια χαρά την βρήκε την μπουμπού μου, τελικά το αιματάκι ήταν μάλλον από 3-4 ραγάδες που έχει στον πρωκτό. Αλοιφή και σε 10 μέρες θα περάσει. Κάναμε και τα εμβόλια μας και είμαστε σούπερ. 8.200 και 72 πόντους, 9μηνήτικο μου είπε πως το κάνεις. Κάτι ανέφερε για τροφές τον άλλο μήνα αλλά καλά να είμαστε και δεν το έχω σκοπό. Να κλείσει τον 6ο και το συζητάμε.

Γιόρταζει ο βαφτιστήρας του Στεφ και πήγαμε οικογενειακώς για ένα καφέ να ευχηθούμε στο παιδί.

Μακμαράκι μου να χαίρεσαι το αγόρι σου και με το καλό να έρθει ο αδερφούλης του!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!!!

πολλα νευρα σηερα το πρωι !

ειχαμε παει στη γιορτη του νονου μας χθες ....ολα τα πιστιρικια μαζι ..καλα χαζοπαιζανε ....ο μικρος του νονου ,,,να ριχνει κατι χαζοσπρωξιες στην αγγελικη ( αλλα σε σχεση με αλλες φορες σχετικα καλα )...και εκει που χαιρετιομαστε για να φυγουμε κανει να την αγακαλισαει ο μικρος και πλανταζει στο κλαμα η δικια μου..τη βλεπω μια δαγκωνια στο μαγουλο να !!!

σημερα το πρωι ακομα κοκκινο μαγουλο και δυο δοντια !!!

και αν ειναι δυνατον τον βαλαν τιμωρια στο σκαλακι!!!!!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.....

ενα θα σας πω, 12-4 το ξημερωμα πάνω απο 20 φορες ξυπνησε.

μου ερχοτανε να την πατησω κάτω σα σκουλήκι.

το στομαχι μου ειχε γινει κομπος απο τα νευρα μου.

Οπως καταλαβαινετε κοιμαμαι ορθια.

Ελέ,φτου φτου στο κορίτσι,μεγάλα παιδιά φτιάχνεις εσυ τελικα ε?! μα τι γάλα ειναι αυτο βρε παιδι μου??!!!!!!!;);)

Μπα όχι, τα χτυπηαμτα δεν ειναι του Σκορπιού,του ατζαμή ειναι!!

Πολυ πεταχτηκε η κοιλια μου αποτομα,στη Μαριλιζα πήγε 5ος για να γίνει έτσι...

Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις ευχές σας!!!!

Εδώ εμείς καλά!!!Ο μικρός δεν κοιμάται αν δεν γυρίσω πρώτα το βράδυ...έχθές του έλεγε η πεθερά μου "Λεωνιδάκο χρόνια πολλά για την μαμά Κωνσταντίνα, να την χαιρόμαστε" και ο μικρός της απάντησε με θυμό "η μαμά μου δεν είναι Κωνσταντίνα ,είναι μανούλα"!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Πήγαμε παιδίατρο σήμερα. Μια χαρά την βρήκε την μπουμπού μου, τελικά το αιματάκι ήταν μάλλον από 3-4 ραγάδες που έχει στον πρωκτό. Αλοιφή και σε 10 μέρες θα περάσει. Κάναμε και τα εμβόλια μας και είμαστε σούπερ. 8.200 και 72 πόντους, 9μηνήτικο μου είπε πως το κάνεις. Κάτι ανέφερε για τροφές τον άλλο μήνα αλλά καλά να είμαστε και δεν το έχω σκοπό. Να κλείσει τον 6ο και το συζητάμε.

Γιόρταζει ο βαφτιστήρας του Στεφ και πήγαμε οικογενειακώς για ένα καφέ να ευχηθούμε στο παιδί.

Μακμαράκι μου να χαίρεσαι το αγόρι σου και με το καλό να έρθει ο αδερφούλης του!

Κορίτσαρος η Εβελίνα!!!!Φτου φτού το κορίτσι σας Ελ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...