Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκια μου!!! δεν ξέρω τι έχει πάθει σήμερα και δε μου φορτώνει τις σελίδες εδώ... κάνει δέκα ώρες! ελπίζω να αποσταλεί και το μνμ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΑΝΑ ΜΑΣ!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!!!!!

χρόνια πολλά και σε παιδάκια, αδέλφια, γονείς, συγγενείς και αγέννητα τέκνα! ;)

με το καλό του χρόνου να γιορτάζεις την δεύτερη κόρη σου αγγελικούλα μου! αχ το γράφω και ανατριχιάζω!

καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά με πανελλήνιες εξετάσεις! καλή δύναμη στους οικείους τους! αννούλα καλά αποτελέσματα στους μαθητές σου!

πολλά φιλάκια! η κόρη έχει ξεφύγει! με έχει καβαλήσει κανονικά όμως! φωνάζει και μπουμ! εμ εκεί που ανέβηκες της λέω δεν το γλιτώνεις το μπουμ! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας, να είμαστε καλά κορίτσια να χαιρόμαστε τους αντρούληδες και τα ζουζούνια μας

ντινάκι χρόνια σου πολλά κοριτσάκι και γρήγορα με ένα ακόμη μωράκι

αγγελική με το καλό η κωνσταντίνα σου, μου αρέσει πολύ σαν όνομα, πιο πολύ από το κωνσταντίνος, και να χαίρεσαι τον πεθερό σου, κι ο δικός μου γιορτάζει σήμερα

αχ για το μωράκι είμαι στο ψήσιμο, τι του λέω για την ηλικία, θα είναι μόνος του ο αντρίκος, και τέτοια, μέσα στο καλοκαίρι μου υποσχέθηκε θα το σκεφτούμε σοβαρά και αν είναι θα το βάλουμε μπρος, θα μου βγει κριαράκι το παιδί?

νεκ μου εύχομαι ότι καλύτερο για τον πεθερό σου και κουράγια σε εσάς και κυρίως στον άρη, είναι δύσκολα πολυ γι'αυτόν τώρα, προσπάθησε να του συμπαρασταθείς όσο μπορείς!

ντίνα καλή επιτυχία στον αδερφό σου, σε κάθε περίπτωση οι πανελληνίες δεν είναι το παν, θα βρει το δρόμο του ανεξάρτητα αποτελέσματος, αρκεί να του αρέσει αυτό που θα επιλέξει, αν και στις μέρες μας δεν αρκεί μόνο αυτό, κάθε επιτυχία εύχομαι!

που εξαφανιστήκατε όλες???? σήμερα έχει πολλή μουντάδα και προσπαθώ να μαζεύω σιγά σιγά και βαριέμαι

μια πολύ καλή μου φίλη είναι έγγυος και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό, ελπίζω να πάνε όλα καλά και τα χριστούγεννα να κρατά το καλύτερο δώρο της ζωής της!

ααα για αγορομάνα δε τα λες καλά φιλενάδα...

Γκόμενες υπάρχουν πολλες...

Μάνα ειναι μόνο μία!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

μωρε εσύ καλά τα λες! παρόλο που με δουλεύεις, καλα τα λες! :mad::lol:

αλλά εδώ η πέτρα του σκανδάλου είναι η γκόμενα!

η δόλια η μάνα πλήρωνε!

:lol:

Διαφημίσεις

ελεάνα μου για το ψήσιμο που λες πρέπει να το θέλουν και οι δύο το εγχείρημα, αλλιώς...

εσένα ο άντρας σου δε θέλει καθόλου ή το σκέφτεται γι αργότερα;

μωρέ θέλει αλλά τον έχει πιάσει ανασφάλεια με τα οικονομικά, και τη δουλειά του και όλα αυτά, θα μου πεις τι 1 τι 2 αλλά το σκέφτεσαι, δεν έχουμε και άλλους πόρους, ευτυχώς υπάρχει κάποια ενίσχυση από γονείς αλλά κι εκείνοι συνταξιούχοι είναι,

εμένα πάλι με έχει πιάσει το άγχος της ηλικίας, και οτι αν φύγουμε πολύ απο τη νηπιακή ηλικία δε θα το αποφασίζουμε, επίσης σκέφτομαι τη διαφορά με τον αντρέα και θέλω να εκμεταλλευτώ και το ότι είμαι σπίτι λόγω της κατάστασης που δεν κινείται τίποτα στην οικοδομή, αν αρχίσω πάλι δουλειά χαίρεται, δεν ξανασταματάω, για όλους αυτούς τους λόγους προσπαθώ να τον πείσω ότι καλύτερα τώρα παρά αργότερα αν και οι δύο το θέλουμε, που το θέλουμε απλά δε μας έρχεται αβίαστα αυτό, ξέρεις όταν έχεις αδέρφια ξέρεις τι μπορεί να χάσεις, αν δεν έχεις δεν το πολυκαταλαβαίνεις, αλλά σίγουρα θέλω να μην είναι μόνος του ο αντρέας, και αργότερα, να έχει κάποιον δικό του όταν εμείς χαιρετίσουμε

μωρέ θέλει αλλά τον έχει πιάσει ανασφάλεια με τα οικονομικά, και τη δουλειά του και όλα αυτά, θα μου πεις τι 1 τι 2 αλλά το σκέφτεσαι, δεν έχουμε και άλλους πόρους, ευτυχώς υπάρχει κάποια ενίσχυση από γονείς αλλά κι εκείνοι συνταξιούχοι είναι,

εμένα πάλι με έχει πιάσει το άγχος της ηλικίας, και οτι αν φύγουμε πολύ απο τη νηπιακή ηλικία δε θα το αποφασίζουμε, επίσης σκέφτομαι τη διαφορά με τον αντρέα και θέλω να εκμεταλλευτώ και το ότι είμαι σπίτι λόγω της κατάστασης που δεν κινείται τίποτα στην οικοδομή, αν αρχίσω πάλι δουλειά χαίρεται, δεν ξανασταματάω, για όλους αυτούς τους λόγους προσπαθώ να τον πείσω ότι καλύτερα τώρα παρά αργότερα αν και οι δύο το θέλουμε, που το θέλουμε απλά δε μας έρχεται αβίαστα αυτό, ξέρεις όταν έχεις αδέρφια ξέρεις τι μπορεί να χάσεις, αν δεν έχεις δεν το πολυκαταλαβαίνεις, αλλά σίγουρα θέλω να μην είναι μόνος του ο αντρέας, και αργότερα, να έχει κάποιον δικό του όταν εμείς χαιρετίσουμε

κατάλαβα πως το βλέπετε αμφότεροι αλλά μωρέ τέτοια πράγματα φαίνεται τελικά πως δε μπορείς να τα κοντρολάρεις, να τα κανονίσεις, να τα διαμορφώσεις πάντα όπως θες....

μερικές φορές αλλιώς τα φαντάζεσαι κι αλλιώς σου προκύπτουν.

και σ αυτό το μόνο ίσως σύμμαχο που μπορεί κανείς να έχει είναι ο χρόνος.

με νοείς ε;

να τον έχει άπλετο μπροστά του και να μην τον πιέζουν τα περιθώρια, οι μειωμένες αντοχές κτλ.

έχε το κι αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

κατα τ άλλα έφτιαξα μάφιν ζάχαρης-κανέλας με τ αγόρια, βγήκαν θεικά και πανεύκολα. μόνο που είναι λίγα. μόλις 10 τεμάχια απ τα οποία τώρα ούτε 8 δε μετράω...φανταστείτε τι θα γίνει σε λίγο που θα γυρίσουν απ το κολυμβητήριο πεινασμένα.

την άλλη φορά θα κάνω 3πλάσια δόση.

πάω να κάνω κανα μπάνιο ευκαιρία που μαι μόνη. τελικά το βραδινό μπαράκι αναβλήθηκε για σκ λόγω καιρού.

οπότε χαλάρωση....

κατάλαβα πως το βλέπετε αμφότεροι αλλά μωρέ τέτοια πράγματα φαίνεται τελικά πως δε μπορείς να τα κοντρολάρεις, να τα κανονίσεις, να τα διαμορφώσεις πάντα όπως θες....

μερικές φορές αλλιώς τα φαντάζεσαι κι αλλιώς σου προκύπτουν.

και σ αυτό το μόνο ίσως σύμμαχο που μπορεί κανείς να έχει είναι ο χρόνος.

με νοείς ε;

να τον έχει άπλετο μπροστά του και να μην τον πιέζουν τα περιθώρια, οι μειωμένες αντοχές κτλ.

έχε το κι αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

μόνο που εγώ δεν τον έχω άπλετο μπροστά μου, σε σχέση με τους φίλους μου ήμουνα από τις πρώτες που έκανα παιδί αλλά από ότι βλέπω στο φόρουμ είμαι από τις μεγαλύτερες, κλείνω τα 36 τον άλλο μήνα, οπότε δεν έχω και πολλά χρόνια, μέσα στο χρόνο θα ήθελα να το ξέκινησουμε, μην πατήσω τα 36 και έχουμε άλλα

Διαφημίσεις

γεια σας και πάλι! τελικά η κόρη μου κουτσάθηκε! όχι δεν έπεσε το μεσημέρι, άνοιξε την πόρτα του σαλονιού, τη χτύπησε και της πόνεσε το μεγάλο δάχτυλο καθότι ήταν ξυπόλητη.

τώρα περπατάει στη φτέρνα. ρε αγγελική γκαστρουλίτσα (πώς μου αρέσει να το λέω! αχαχα! αν δε σε δω δεν το πιστεύω ένα πράμα!) εσύ που είσαι σκορπίνα έτσι επιρρεπής είσαι στα ατυχήματα? το ξέρω από άλλες φίλες και από τη μάνα μου! όλο σκοτώνεται!

έτσι είναι κι η κόρη μου ρε γμτ! αφού το πρώτο πράμα που σκέφτηκα όταν συνειδητοποίησα ότι θα βγάλω σκορπίνα δεν ήταν ούτε η ζήλια, ούτε η εκδικητικότητα, ούτε η μίρλα, αλλά το "κάθε τρεις και λίγο στα νοσοκομεία θα τη βγάζουμε!"

κατα τ άλλα έφτιαξα μάφιν ζάχαρης-κανέλας με τ αγόρια, βγήκαν θεικά και πανεύκολα. μόνο που είναι λίγα. μόλις 10 τεμάχια απ τα οποία τώρα ούτε 8 δε μετράω...φανταστείτε τι θα γίνει σε λίγο που θα γυρίσουν απ το κολυμβητήριο πεινασμένα.

πάω να κάνω κανα μπάνιο ευκαιρία που μαι μόνη. τελικά το βραδινό μπαράκι αναβλήθηκε για σκ λόγω καιρού.

οπότε χαλάρωση....

πόσταρε καμιά συνταγή όταν μπορέσεις, πας και τα 2 κολυμβητήριο? εγώ δεν αξιώθηκα, άντε να αρχίσουμε μπάνια σε λίγο, εμείς λέμε να πάμε παρασκευή για κανένα ποτάκι, προς κέντρο! πλ.αβυσσηνίας

γεια σας και πάλι! τελικά η κόρη μου κουτσάθηκε! όχι δεν έπεσε το μεσημέρι, άνοιξε την πόρτα του σαλονιού, τη χτύπησε και της πόνεσε το μεγάλο δάχτυλο καθότι ήταν ξυπόλητη.

τώρα περπατάει στη φτέρνα. ρε αγγελική γκαστρουλίτσα (πώς μου αρέσει να το λέω! αχαχα! αν δε σε δω δεν το πιστεύω ένα πράμα!) εσύ που είσαι σκορπίνα έτσι επιρρεπής είσαι στα ατυχήματα? το ξέρω από άλλες φίλες και από τη μάνα μου! όλο σκοτώνεται!

έτσι είναι κι η κόρη μου ρε γμτ! αφού το πρώτο πράμα που σκέφτηκα όταν συνειδητοποίησα ότι θα βγάλω σκορπίνα δεν ήταν ούτε η ζήλια, ούτε η εκδικητικότητα, ούτε η μίρλα, αλλά το "κάθε τρεις και λίγο στα νοσοκομεία θα τη βγάζουμε!"

εγώ που είμαι καρκίνος γιατί κάθε 3 και λίγο χτυπάω, μιλάμε τοπ 10 μελανιάς, πέφτω εύκολα, σκουντουφλάω σε γωνίες, καίγομαι, και παντός είδους ατυχήματα, ευτυχώς τίποτα σοβαρό! έχουν να το λένε όλοι για μένα

οπότε χαλάρωση....

συνταγή για τα πανεύκολα μάφιν παρακαλώ! ;)

θα σας βάλω αύριο και μία θεϊκή συνταγή για ένα πιτάκι συνταγή ουρουγουάης που μας έφτιαξε η διευθύντρια του σχολείου που γιόρταζε σήμερα και που είναι παντρεμένη από εκεί.

δεν υπάρχει!!!!! μιλάμε ότι έπαθα! σαν κιμαδοπιτάκι είναι! τέλειο! εύκολο δεν το λες αλλά αξίζει τον κόπο. είπε τη συνταγή σε μία συνάδελφο, θα τη ζητήσω να την εκτυπώσω αύριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...