Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντινάκι μου πολύχρονη να σαι!!! κι ό,τι επιθυμείς!

Ελεάνα χρόνια πολλά και καλά και σε σένα!

να σας χαιρόμαστε κορίτσια!!!

(μη βάζεις γλυκά! ζάχαρο είπαμε!)

κι έφαγα βάφλα χτες! πήγαμε βόλτα με το ν στο σούνιο με τη μηχανή οι 2 μας, ωραία ήταν!!! πότε θα το ξανακάνουμε!!!!!!!!!!!!!

κάθε χρόνο τέτοια μέρα για μένα τελειώνει η χρονιά!

είναι το σήμα κατατεθεν...

πρώτο μάθημα πανελληνίων η αιτία. για να δούμε τι θα βάλουν και φέτος να γελάμε!

έχω κι ένα κάρο δουλειές να κάνω εξωτερικες να δω πότε θα προλάβω να λύσω τα θέματα.

γιορτάζει και η κουμπάρα μου και μας έχει καλέσει σε μπαράκι το βράδυ, δύο τα τινά πως θ αντέξω την ώρα και τι δώρο να της πάρω!!!!!!

αυτ΄οτο ζωάκι του δάσους που κουβαλάω μ έχει τρελάνει κανονικά! με ξυπνάει! σημερα κοιμόμουν στο πλάι με το χέρι στη κοιλιά και μου το διωχνε! πήγαινε το χέρι πάνω κάτω ε βαρεθηκα δε μπορούσα να ξανακοιμηθώ σηκώθηκα 7 παρά.

μα τι άνθρωπος!!!

δε θα ξανακοιμηθώ ποτέ μου μου φαίνεται!!!!!!!!!

αγγελίνα κι εγώ από πολύ νωρίς τον κατάλαβα, 12η βδομάδα μη σου πω! βοηθάει και η θέση, είμαστε και πιο υποψιασμένες ίσως κτλ κτλ

καλημερα σας!!

ντινακι και ελεανα να σας χαιρομαστε!! και οι υπολοιπες οσους εχετε !!

ντινακι ευχαριστω κια για το κερασμα !!

αγγελικη ..παιζει να τη νιωθεις !!!και εγω την αγγελικη μου την καταλαβα λιγο μετα την αυχενικη θυμαμαι!!

αννα ..καλες διακοπες!!καλη επιτυχια στα παιδακια σου!!

νεκ μου ....προδιαγεγραμμενη η πορεια του πεθερου σου ...μακαρι να ειναι συντομη η ολη διαδικασια!!και γενικα καλα κουραγια !!

με τη μικρη σου μην της δινεις πολυ αερα ...ασε την και λιγο να νιαουρισει!!και οσο νιαουριζει ...κανε την αδιαφορη !!

εμενα οι δικες μου ευτυχως στρωσαν ....καλα για τη χριστινα μου δεν εχω παραπονο...εχει εξελιχθει στη τελεια δεσποινιδα ....και η μικρη καλη ειναι ,,,,,,,κανει καποιες διαολιες !!!επιτελους πηγα κουρευτηκα ,,,,εβαψα μαλλι ...φουντουκι !!!κουρεψα και τα κοριτσια!!

πηγαμε κουνιες ....βολτες .....ηρθα και γραφειο!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημερα γειτονισσες!

ντινακι χρονια σου πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

ελεαννα χρονια πολλα και σε σενα!

οσες εχετε εορταζοντες να τους χαιρεστε!

αγγελικη δεν ειναι καθολου απιθανο να την ενιωσες την κουκλα σου!κ εγω νωρις ενιωσα το μπεμπη νομιζω 13 βδομαδα η και νωριτερα.με το καλο και παλι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ντινάκι και Ελεάννα χρόνια πολλά!!!

Πολυχρονες κορίτσια και αν το επιθυμείτε συντομα με γεμάτες κοιλίτσες!!!;)

Άννα μπορεί ο Jason, μετα απο τέτοια παρτυ στην κοιλιά, να βγει κουρασμένος και να κοιμάται όλη μέρα βρε!!!:tongue:

Καλά ρισπέκτ και ξαναμαναρισπεκτ ρε κοπελιά...

βόλτα με τη μηχανή, μπαράκι το βράδυ....φτου φτου και ξαναφτου για την ενεργεια σου!!!

στην κουμπάρα κλείσε να παέι για ένα μασαζακι ή μανι-πεντι να το ευχαριστηθεί!!!

Αχ Αγγελική την ένιωσες την κουκλίτσα???τέλεια!!!

άντε του χρονου με το καλό να της ευχόμαστε για τη γιορτούλα της της κερασένιας σου!!!:D

Τελικά μόνο εγω αργησα να ακούσω το 2ο ε?

Βασικά και τη Βαλ και τον μπέμπη 16w+1d τα ακουσα και τα 2!:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα πάλι...

Πηγα στα Lidl και πηρα κάτι παπουτσάκια της μικρης,10 ευρο, βασικα για τις κουνιες,μη διαλύσει τα κανονικά,μια χαρα λεμε,άριστη ποιοτητα!

Αφηστε ,για το ονομα υπάρχουν δευτερες σκέψεις...ο Λ. εφαγε φλας να βγαλει τη μανα του!!!!!!!!!!!!! Μου τη λέει τωρα που "πεταχτηκα" και μιλησα πρώτη...

τι να πω, ας το σκεφτοταν νωρίτερα.Αφου ο πατέρας του είπε οτι το θέλει,απο περυσι το χε πει, πως οτι και αν ειναι το παιδι θα παρει το ονομα μου..

Πραγματικά και μεσα απο την καρδιά μου,δεν εχω κανενα προβλημα να τη βγαλω, πέρα απο τι κάνει πολλες φορες, μου έχει φερθεί και με εχει βοηθησει πολύ περισότερο απο τη μανα μου και ξερω οτι και τωρα αυτη θα ναι δίπλα μου .

Ισως να χει και δίκιο τελικα κ γω τωρα που το ξανασκέφτομαι κλίνω πιο πολυ προς τα κει.

Αλλά το πέρνεις τωρα πίσω? και πως? και δε παρεξηγηθει ο πεθερος?

Ασχετο, πηρα το γιατρο να τον ρωτησω τι σιδηρο κ ασβέστη να παρω κ μου πε οτι δε χρειάζεται και αμαν πια στην Ελλάδα να δίνουν συνεχεια φαρμακα κ συμπληρώματα. Sorry κιολας του λεω, ημαρτον Παναγια μου, που πηγα κ έμπλεξα πάλι με τον Αγγλαναθρεμένο μου λετε?

Σοφάκι,διαβαζα που εγραφες για το Γιαννικο,δε ξέρεις ποσο καιρό το σκέφτομαι...στα ορια ειμαι,λενε τοσο καλα λογια ολες για αυτον,απλα επειδη και ο δικος μου εχει εμπειρία απο φυσιολογικο μετα απο καισαρικη δε ξερω τι να κάνω.

Το θεμα ειναι οτι μου ξεκαθαρισε πως αν διαλέξω Αττικο ειναι μονοδρομος,δλδ καισαρικη στις 38εβδ.

Αν διαλέξω ιδιωτικο το κοιταμε για φυσιολογικα και αν δε μας κάτσει,τοτε κανουμε καισαρικη λιγο πριν την Πητ αν μας πέρνει και οχι στις 38εβδ που πάνε ολες.

Καλημέρες κορίτσια..χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, Ελεάννα, Ντινάκι, να είστε καλά, να χαίρεστε το όνομα σας , και του χρόνου, οτι επιθυμείτε, Αγγελική, οσονούπω θα γιορτάζεις και πιο άμεσα,με το καλό, να χαίρεσαι το πεθέρι προς το παρον.

Εμείς εδώ καλά, εχθές είχαμε πάει βολτίτσα στην Καρδαμύλη, ήταν πολύ όμορφα, πήγαμε στην παλιά Καρδαμύλη, και φάγαμε στην παραλία, ωραίοι τόποι, οικείοι σε εμένα, ήταν μια όμορφη μέρα.

Πάω κάτω για πρωινό με τον μικρό, φτιάξαμε κεικ σοκολάτα -πορτοκάλι εχθές, δεν είναι εμφανίσιμο πολύ, ωράια γέυση έχει.

Εφυγα, τα ξαναλέμε

Καλημερα πάλι...

Πηγα στα Lidl και πηρα κάτι παπουτσάκια της μικρης,10 ευρο, βασικα για τις κουνιες,μη διαλύσει τα κανονικά,μια χαρα λεμε,άριστη ποιοτητα!

Αφηστε ,για το ονομα υπάρχουν δευτερες σκέψεις...ο Λ. εφαγε φλας να βγαλει τη μανα του!!!!!!!!!!!!! Μου τη λέει τωρα που "πεταχτηκα" και μιλησα πρώτη...

τι να πω, ας το σκεφτοταν νωρίτερα.Αφου ο πατέρας του είπε οτι το θέλει,απο περυσι το χε πει, πως οτι και αν ειναι το παιδι θα παρει το ονομα μου..

Πραγματικά και μεσα απο την καρδιά μου,δεν εχω κανενα προβλημα να τη βγαλω, πέρα απο τι κάνει πολλες φορες, μου έχει φερθεί και με εχει βοηθησει πολύ περισότερο απο τη μανα μου και ξερω οτι και τωρα αυτη θα ναι δίπλα μου .

Ισως να χει και δίκιο τελικα κ γω τωρα που το ξανασκέφτομαι κλίνω πιο πολυ προς τα κει.

Ασχετο, πηρα το γιατρο να τον ρωτησω τι σιδηρο κ ασβέστη να παρω κ μου πε οτι δε χρειάζεται και αμαν πια στην Ελλάδα να δίνουν συνεχεια φαρμακα κ συμπληρώματα. Sorry κιολας του λεω, ημαρτον Παναγια μου, που πηγα κ έμπλεξα πάλι με τον Αγγλαναθρεμένο μου λετε?

Ωπα φιλενάδα, δεν είδα το τελευτάιο σου μήνυμα, οπότε παίζει σαν το Ρουβά κι εσέις, να πάτε για το Αναστασία , δηλαδή?

Απο παποτσάκια, του πήρα απο το jumbo κατι που λεέι οτι είναι για τη θάλασσα, μια χαρά μου φάινονται, τα βάζουμε στο σπίτι, σταθερά είναι και πάμφθηνα.

Ωπα φιλενάδα, δεν είδα το τελευτάιο σου μήνυμα, οπότε παίζει σαν το Ρουβά κι εσέις, να πάτε για το Αναστασία , δηλαδή?

Απο παποτσάκια, του πήρα απο το jumbo κατι που λεέι οτι είναι για τη θάλασσα, μια χαρά μου φάινονται, τα βάζουμε στο σπίτι, σταθερά είναι και πάμφθηνα.

Ενταξει ,έληξε το θέμα.πηρα τωρα την πεθερα για ευχες και μου λεει "αντε του χρονου θα γιορτάζουμε κ την Κωνσταντίνα μας"

ε, της λεω,μηπως θελετε να το ξανασκεφτείτε και μπλαμπλαμπλα........

και ηταν κάθετη! οποτε τέλος!

Κωνσταντίνα!

Διαφημίσεις

Καλημερα πάλι...

Σοφάκι,διαβαζα που εγραφες για το Γιαννικο,δε ξέρεις ποσο καιρό το σκέφτομαι...στα ορια ειμαι,λενε τοσο καλα λογια ολες για αυτον,απλα επειδη και ο δικος μου εχει εμπειρία απο φυσιολογικο μετα απο καισαρικη δε ξερω τι να κάνω.

Το θεμα ειναι οτι μου ξεκαθαρισε πως αν διαλέξω Αττικο ειναι μονοδρομος,δλδ καισαρικη στις 38εβδ.

Αν διαλέξω ιδιωτικο το κοιταμε για φυσιολογικα και αν δε μας κάτσει,τοτε κανουμε καισαρικη λιγο πριν την Πητ αν μας πέρνει και οχι στις 38εβδ που πάνε ολες.

Καταρχην έχει δικιο ο γιατρός σου!!!

αν οι εξετάσεις σου είναι καλές γιατι να παρεις συμπληρωματα???

εμένα ο αιμαοτκριτης είναι στα Ταρταρα οπότε αναγκαστικά παίρνω και ασβέστιο παρολο που μου έχει πει να παίρνω κάθε μέρα, εγω παίρνω οποτε το θυμάμαι γιατι φοβάμαι μην παθω πάλι κανένα κολικό του νεφρού όπως στη Βαλ!

αν το σκέφτεσαι για φυσιολογικό Αγγελική μου ενημερωσου όσο μπορείς καλύτερα και αν ο γιατρός σου έχει και εμπειρία τέλεια!

κάντου βέβαια βασικές ερωτήσεις για το vbac και θα ξεκαθαρίσουν πολλά όσον αφορά τις προθέσεις του γιατι πολλοί γιατροί λένε ναι πάμε για φυσιολογικό για να μη χάσουν την πελάτισα και στο τέλος της κάνουν μια ωραιότατη καισαρική!!! δεν το λεώ για το γιατρό σου φυσικά ε???????

καλά ο Γιαννίκος για μένα είναι μάγκας γιατρός με όλη τη σημασία....

απο όσα έχω διαβάσει καταρχην είναι άνθρωπος...

μακαρι να έμενα Αθήνα...

Για το όνομα μια χαρά!!!

Φανταζομαι η πεθερά σου θα χάρηκε και που τη ρωτησες μήπως θέλουν να το ξανασκεφτούν!;)

Βελ έχω να σου πω οτι είσαι η ηθική αυτουργός που ξαναξεσηκώθηκα με το vbac!!!

θα σου εξηγησω άλλη ώρα γιατί γιατι φευγω τωρα!!!:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ο γιατρός μου είπε οτ έχει εμπειρία (δε την βρηκα καταγεγραμμένη το φορουμ!!!) απλα οτι αν θελω να ξέρω οτι θα πρέπει να παω σε ιδιωτικο = λεφτάκια!!!!!!!!

Κι αν δε μου κατσει μετα να κλαιω και τα λεφτα μου απο πάνω?

Δε ξερω...θα δω...ο προηγουμενος μου πε "εσυ φυσιολογικά δε θα γεννησεις ΠΟΤΕ"

Με 2 μερες προκληση και τίποτα..

Βεβαι ποτέ μη λες ποτέ....

ουφ, εχω καιρο,θα δω..ο Γιαννικος παντως μου χει κάνει φοβερη εντυπωση.

Το Σ/Κ έρχονται οι φιλοι μας απο Χιο με τα 2 κοριτσια τους,θα μεινουν ΣΚΔ,καλά πάει το σπιτι θα το γκρεμισουν οι τσούπρες!

Βελ έχω να σου πω οτι είσαι η ηθική αυτουργός που ξαναξεσηκώθηκα με το vbac!!!

θα σου εξηγησω άλλη ώρα γιατί γιατι φευγω τωρα!!!:D

Είμαι περίεργη, αποκλείεται πάντως να το έκανα συνειδητά,γιατί προσωπικά vbac δεν το σκέφτομαι καθόλου μα καθόλου, ως πιθανό ενεδεχόμενο:oops::oops::oops:.

Κι ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο να μου πεις για κομμωτήριο, και επίσης για κανά κατάστημα με δώρα για παιδιά, θα πάω σε γιορτη σήμερα σε ένα μικρό Κωστή, 4 ετών περιπου και έλεγα μήπως έχεις να προτέινεις τίποτα.

Πολύ ωραίο το δώρο που απευθύνεται στις αισθήσεις που πρότεινες για κουμπάρα Άννας. Άννα , ποια κουμπάρα γιορτάζει, η δικηγορίνα ή η νηπιαγωγός?

το δικηγορινα μας τέλειωσε βελ μου...στρατοδίκης πια η κουμπάρα μου!!!!!!!

όχι η νηπιαγωγός και η αδερδή της οπότε θέλω διπλό δωρο...

προβληματισμένη είμαι, δύσκολο θέμα έπεσε στην έκθεση...

πολύ δύσκολο όμως θεωρώ σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

μου κανε κ μένα εντυπωση το θεμα της έκθεσης.Γραφει μια ανηψουλα μου ημερα στην Κρητη.

Δε το λες και πακέτο αλλά ουτε και βατό, παντως ναι ,τα προηγουμενα θέματα φαντάζουν λιγο παιδικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...