Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

21 -11 της παναγίας! τέλεια ημερομηνία ακόμα κι αν λόγω της κατάστασης δε θα φτάσει ως εκεί! κι 11-11 καλό ακούγεται! αν ήταν και το 2011 θα είχε και πλάκα!

αχ ρε αγγελικούλα δε φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι! και πόσο ήθελα να έρθει αυτό. προσφάτως το ξανασκέφτηκα. και έρχεται και το σκορπιδάκι σου που τόσο ήθελες!

αχ κοπελιά σε όλες μου τις φίλες λέω το φλεβάρη να βάλουν ζώνη αγνότητας!!! αχαχα!!! άμα σου πω τι μου κάνει η σκατούλα!!!! δεν υπάρχει πόσο σκορπίνα είναι! με τα όλα της! και μετά μου λέτε να μην πιστεύω στα ζώδια! χεχεχε!!! δε λέω άλλα για να μη σου διαλύσω το ροζ συννεφάκι σου! :lol: :lol: :lol: αφήνω να στο διαλύσει η τσαούσα η μέλλουσα ροζούλα σου!

παρόλα αυτά τη δαγκώνω συνέχεια ε???!!! με τρελαίνει η ζήλια της, η φωνή και ο τσαμπουκάς της! είμαι μαζόχααααααααα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι έχω κι ένα κουτσομπολιό πανάσχετο! η κόρη της νονάς του άρη...δλδ η πνευματική του αδερφή κέρδισε στο πρότο 400.000 ευρώ!!!

αχαχαχα!!! του λέω χάθηκε να τα κερδίσει η κανονική του αδερφή να δούμε κι εμείς κανένα φράγκο??

γύρισα και λίγο στα προηγούμενα. με είχε ρωτήσει η ντίνα σχετικά με τους παιδικούς σταθμούς. το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι το θέμα με τις ιώσεις. αν μπορείς με αντιγριπικό εμβόλιο ή ομοιοπαθητική που λέει και η κλοκλό και μάθεις και μερικές βασικές αρχές υγιεινής στο παιδί π.χ να πλένει χεράκια όποτε πρέπει ίσως να το περάσετε λάιτ.

από την άλλη βρίσκω πολλά θετικά. κοινωνικοποιείται, μαθαίνει τους κανόνες της σχολικής κοινότητας και συνηθίζει με αποτέλεσμα αργότερα στο νήπιο και το δημοτικό να ενταχθεί πιο ομαλά και σαν μοναχοπαίδι έχει να μάθει πολλά όπως τη ματαίωση, να μοιράζεται πράγματα, να περιμένει μέχρι να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του, ότι δεν θα έρχεται μόνος πρώτος κλπ.

και φυσικά προσφέρουν πολλά οι δασκάλες σε γνωστικό και συναισθηματικό επίπεδο με τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί με τα παιδιά.

ελεάνα που με ρώτησες. ψαλίδι παιδικό πλαστικό με στρογγυλεμένες άκρες και πάντα με εσένα δίπλα. μακριά όλα τα υπόλοιπα ψαλίδια μην πέσουν στα χέρια του και νομίζει ότι μπορεί κι αυτά να τα χρησιμοποιήσει. μπορείτε να κόβετε διάφορα. υπάρχουν και πολλά βιβλία με δραστηριότητες. στον παιδικό είναι απίθανο να χρησιμοποιούν...

ίσως όχι και στο προνήπιο. νήπιο σίγουρα. στην α τάξη απαιτούνται σωστοί χειρισμοί του ψαλιδιού. οπότε έχουν προηγούμενες γνώσεις σχετικά με χαρτοκοπτική.

σχετικά με το βραχύ χαλινό θα γράψω αργότερα η μικρή γκρινιαζει...

Καλημερα,

Σηκωθηκαμε σημερα και η μικρη φωναζε "μαμα μαμα δε βεπω"

τίγκα στην τσιμπλα τα ματακια της,μάλλον εβαλε μύξα με το χεράκι εκει.

Της Παναγίας ναι! Μαρεσαι πολυ αυτη η ΠΗΤ!

Βρε Νεκ,μη μου λες για Σκορπιους, αν πάρει τον κωλοχαρακτηρα μου καήκαμε!!!!!!!!

2 Σκορπινες και 1 Λιονταρίνα, τον βλέπω τον Λ. να τα μαζευει και να πηγαινει στη μάνα του!!!!!!!!!!!χαχαχα

Εκτος κι αν πεισω το γιατρο να με πάει φυσιολογικά και την παω για Τοξοτίνα, 22 δεν αλλάζει το ζώδιο? ε αποκλειεται να γεννησω πριν την ωρα μου!

Μπράβο στον Αρη που αντιδράει ετσι,ειναι αμυνα κ αυτο Νεκ,μπορει να το κάνει για να μην αφεθεί στη στενοχώρια του και τον πάρει απο κάτω.

δλδ τελικα έχει καρκίνο ή οχι, δε καταλαβα..

δε ξερω τι να ευχηθω ή τι να μην ευχηθω, τουλαχιστον ας μη πονάει ο άνθρωπος και ας γινουν τα πράγματα ησυχα κ ανώδυνα.

Καλημερα,

Σηκωθηκαμε σημερα και η μικρη φωναζε "μαμα μαμα δε βεπω"

τίγκα στην τσιμπλα τα ματακια της,μάλλον εβαλε μύξα με το χεράκι εκει.

Της Παναγίας ναι! Μαρεσαι πολυ αυτη η ΠΗΤ!

Βρε Νεκ,μη μου λες για Σκορπιους, αν πάρει τον κωλοχαρακτηρα μου καήκαμε!!!!!!!!

2 Σκορπινες και 1 Λιονταρίνα, τον βλέπω τον Λ. να τα μαζευει και να πηγαινει στη μάνα του!!!!!!!!!!!χαχαχα

Εκτος κι αν πεισω το γιατρο να με πάει φυσιολογικά και την παω για Τοξοτίνα, 22 δεν αλλάζει το ζώδιο? ε αποκλειεται να γεννησω πριν την ωρα μου!

Μπράβο στον Αρη που αντιδράει ετσι,ειναι αμυνα κ αυτο Νεκ,μπορει να το κάνει για να μην αφεθεί στη στενοχώρια του και τον πάρει απο κάτω.

δλδ τελικα έχει καρκίνο ή οχι, δε καταλαβα..

δε ξερω τι να ευχηθω ή τι να μην ευχηθω, τουλαχιστον ας μη πονάει ο άνθρωπος και ας γινουν τα πράγματα ησυχα κ ανώδυνα.

καλημέρα γκαστρούλα! πρωινή-πρωινή σήμερα! σε ξύπνησε το λέλουδο? αχ αυτή η πρώτη εγκυμοσύνη τι ωραία που ήταν ε??? :tongue:

κι εμένα το έχει πάθει η μικρή που δακρύζει το ματάκι της να ξυπνήσει πειρατίνα!

για τον πεθερό, ότι και να ευχηθείς την ίδια οδό θα έχει. ανώδυνα, ανεπαίσχυντα και ειρηνικά... να ευχόμαστε μόνο. δεν έχει καρκίνο αλλά η κίρρωση του ήπατος είναι το ίδιο πράμα. όσο για τον άρη, περιμένω κι εγώ αφού θα φύγει να δω να ξεσπάει. πιο πολύ θα λυπάται για τη μάνα του. κακά τα ψέμματα όλη της η ζωή ήταν μες στην πίκρα... ούτε ο χριστός τόσα πάθη που λέει ο λόγος. ο αρης αυτή πονάει κι όχι τον πατέρα του. την ταλαιπωρία και τη στεναχώρια της σκέφτεται. τι φταίει κι αυτή να πληρώνει το ξερό κεφάλι του άλλου.

σχετικά με το να το πας μετά την πητ. δεν ξέρω με την καισαρική τι παίζει. αν δεν υπάρχει θέμα συζήτησέ του το! ποτέ δεν ξέρεις! τα τοξοτάκια είναι σούπερ! ρώτα και την κλοκλό! κι εγώ ήθελα τοξοτάκι αλλά έπεφτα πολύ μακριά! μετά που γκαστρώθηκα είδα το λάθος που έκανα!!! αχαχαχα!!! δεν τα είχα υπολογίσει!

μιλάμε ότι σίγουρα ο λ θα την κοπανήσει!

καταρχάς η μικρά ζηλεύει περισσότερο από το γιώργο, για να μην πω ότι ο γιώργος δε ζηλεύει. αγκαλιά το γιώργο? να τσιρίζει αυτή! νερό να πίνει ο γιώργος "λιολιο" να ουρλιάζει αυτή! να κατουρεί ο γιώργος? να τον σπρώχνει με τον κώλο της για να κάτσει αυτή και να φωνάζει "κακά!!!".

χθεσινό: το απόγευμα σκαρφαλώνει στο τραπεζάκι σαλονιού και πέφτει και χτυπάει ελαφρά στο κεφάλι. το βραδάκι καθόμαστε οι 3 μας στο χαλί και παίζουμε. μια στιγμή μου δείχνει ο γιώργος το χέρι του που είχε χτυπησει προχθές με ένα μέτρο και μου λέει "κοίτα μαμά ένα μιμάκι που έκανα με το μέτρο". δεν προλαβαίνει να τελειώσει τη φράση του και με σκουντάει η μικρή με ένα πείσμα και μου δείχνει το κεφάλι της, έπειτα το τραπεζάκι και μου λέει "μπουμ!" τάξε μου και καλά "κι εγώ έπεσα και χτύπησα!" :lol: :lol: :lol: τρομερή??????????

τονε βάζει κάτω κανονικά, του βουτάει τα μαλλιά και ο καημενούλης είναι τόσο καλός που δεν της κάνει τίποτα, να τη σπρώξει, να τη χτυπήσει, μόνο με φωνάζει να τον γλιτώσω από τα χέρια της.

και άμα δεν περάσει το δικό της ξέρεις ε???? ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε! φυσικά και δεν περνάει... αλλά το τι περνάμε εμείς δε λέγεται! :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερούδια....

αϋπνίες εχω πάλι,απτις 6 σηκώθηκα.

Θα με πείτε τρελή αλλά αν σας πω οτι τη νιωθω???????

Απιστευτο μου φαινεται απο τόσο νωρίς!!!!!!!!!

Ντινάκι μου πολυχρονη!!!!!!!!!!!Να σε χαιρονται οι άντρες σου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!!!!

1470003o8jxwz6q3o.gif

Ελεάνα γιορτάζεις σημερα???!!!!Αν ναι,πολυχρονη κοριτσάκι,να χαιρεσαι τα αγόρια σου και με το καλό το πολυποθητο!!!

2938701p9gm6xhenb.gif

Κοριτσάκια,να χαιρεστε όσους γιορτάζουν σημερα!!!!

Εμεις τον πεθερό!!!!

Καλημέρα!!!

Ξύπνια και εγώ απο τις 7 παρά!!!!Σήμερα είμαι απόγευμα οπότε δεν θα κάνουμε κάτι εδώ!

Αγγελικούλα σε ευχαριστώ πολύ!!!!Με το καλό να υποδεχτείς την μπουπούκα που αν δεν κάνω λάθος του χρόνου θα γιορτάζει ε?

Να χαίρεσαι και τον πεθερό σου!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Το ΣΚ μας ήταν πολύ ήρεμο...το Σ ξεπατώθηκα στις δουλειές (το τι μαζευουν αυτοι οι καναπέδες απο κάτω δεν λέγεται...και σκουπίζω κάθε μέρα)...και το βράδυ πήγαμε σε ένα φλικό σπίτι σε γενέθλια...την Κυριακή εδώ με σουβλάκια ,παγωτό και παιχνίδι με το Λ...λέγαμε να πάμε Γλυφάδα για βόλτα στην παραλία αλλά δεν είχε και πολύ καλό καιρό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...