Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα με νεύρα, μου κανανε το σαλόνι μπάχαλο πάλι, μάζευα γάλατα χυμένα από παντού. πόσες φορές του χω πει να μη τρώει-πίνει στο σαλόνι..ώρε θα αντιλαλήσουν οι λόφοι της αττικής απ τις σφαλιάρες από δω και μπρος!

κατά τ άλλα καλό σκ να περάσουμε!

χτες ψόφησα απ το κρύο. τώρα λέω ν ασχοληθώ με κανα πλυντήριο λογικά θ ανοίξει ο καιρός.

Αγγελική το τικεράκι σου για το νέο μωρο πολύ τέλειο, δέιχνει εν δυνάμει και τη Μαριλίζα να φιλάει την κοιλιά σου , εν αναμονεί της νέας μπέμπας, έτσι, έτσι.........

ναι,ευχαριστω Syb,οσο περνάνε οι μερες, εχει πάθει παρακρουση...ολο για τη μπέμπα ρωτάει...

με το πυο ξυπνησα μου λεει "τι κανει η μπεμπα θα ερθει?"

καλημέρα με νεύρα, μου κανανε το σαλόνι μπάχαλο πάλι, μάζευα γάλατα χυμένα από παντού. πόσες φορές του χω πει να μη τρώει-πίνει στο σαλόνι..ώρε θα αντιλαλήσουν οι λόφοι της αττικής απ τις σφαλιάρες από δω και μπρος!

κατά τ άλλα καλό σκ να περάσουμε!

χτες ψόφησα απ το κρύο. τώρα λέω ν ασχοληθώ με κανα πλυντήριο λογικά θ ανοίξει ο καιρός.

mammy cool, με δυο αντράκια και οσονούπω τρία λογικός ο χαμός, λογικό και να τα παίρνεις, με τον μεγάλο ή τον μικρό?

μακάρι να ανοίξει ο καιρός αλλά ακόμη δεν το βλέπω, μέσα και σήμερα? θα λαλήσουμε οικογενειακώς?

Διαφημίσεις

ναι,ευχαριστω Syb,οσο περνάνε οι μερες, εχει πάθει παρακρουση...ολο για τη μπέμπα ρωτάει...

με το πυο ξυπνησα μου λεει "τι κανει η μπεμπα θα ερθει?"

καλό αυτό, αρκεί μετά που θα τη δει να μη λέει βάλτη πάλι μέσα!

που στε μωρέ!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: αχαχαχαχα!!!!!!!

μιλάμε ότι μπήκα και είδα πρώτα το κεντρικό καφέ πράμα που δεν το κάνω ποτέ μιας και έχω αποθηκευμένη τη σελίδα του αυγούστου και μπαίνω αμέσως εδώ.

και διαβάζω κομμένο το ραντεβού το νεόμβρη και βλέπω τελευταία δημοσίευση αντριάννα! λέω δικό μας άτομο σε τέτοιο θέμα??? κάτι παίζει! δεν έχω διαβάσει τίποτα μα την παναγία, έτυχαν πολλά και μαζεμένα αυτές τις μέρες και νομίζω ότι έχει στραβώσει το στόμα μου... η μισή πλευρά έχει παραλήσει! εγκεφαλικό μου προκαλέσατε βρε!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ντρέπεστε ρε!!!!!!!!!!! όλοι αντάμα και η ψωριάρα χώρια????????? :lol: :lol: :lol:

ένα τηλέφωνο????? ένα μνμ "μάντεψε ποια είναι έγκυος?" ????????????? έστω μία αναπάντητη μιας και είμαστε σε δύσκολους καιρούς??? τα ξεχάσατε μωρέ τα καλά!!!??????? αχ αχ αχ!!!!!! :lol: :lol:

και δε με αφήνει και η μικρή να διαβάσω!!!!!!! το βράδυ θα κάνω αναδρομή!!!!!!!! θα σκάσω μέχρι τότε!!!!!!!!!! αχαχαχα!!!!!

φτου σας ρε!!!!!!!!!

αγγελικούλα μου με το καλό!!!!!!!!!! άντε βρε και μας είχες κοψοχολιάσει τόσο καιρό!!!!!! σκατουλίτσα!!!!! όλα καλά να πάνε! μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ένα υπέροχο μπουμπούκι στην αγκαλίτσα σου!!!!!! σκορπιδάκι?????

αχ πότε θα διαβάσω λεπτομέρειες!!!!!!!!!!!!!

η αλήθεια είναι ότι η συμπ μου είπε να σου στείλει κανα μήνυμα αλλά θεώρησε ότι θα σαι σχολείο και κρίμα να πάθαινες το εγκεφαλικό μπροστά στα παιδάκια! χαχα! άντε στη καλύτερη γλυτώσανε το τεστ!!!

Διαφημίσεις

πότες έχεις πητ δεν είδα τριγύρω να λες!

εν τω μεταξύ πολλή πλάκα! μόλις πρωτοδιάβασα λέω σαν την τρελή δεν το πιστεύω!!! και απαντάει ο άρης: "ποια είναι έγκυος?" :lol::lol::lol::lol:

Xaxaxaxaxaxaxa, αυτός μας έχει πάρει χαμπάρι!!

μμμμ... αυτά σας λείπανε!

ο πεθερός ακόμα στο ηράκλειο, παίζει να βγει τη δευτέρα. καθαρές όλες οι εξετάσεις, πλην του συκωτιού. κίρρωση στο τελευταίο στάδιο, με όλα τα συμπτώματα της νόσου μαζεμένα. δεν επιδέχεται καμία θεραπεία. από λίγους μήνες μέχρι μάξιμουμ 2-3 χρόνια του δίνουν. από έγκυρες πηγές έτσι όπως δείχνουν τα πράματα δεν βλέπω να βγάζει τη χρονιά, μη σας πω το καλοκαίρι...

έχει σημάδια αιμορραγίας κι αυτό δεν είναι καλό. έχει πέσει και η άμυνα του οργανισμού και κάνει πυρετούς και λοιμώξεις στο αναπνευστικό. το πιο πιθανό είναι να πέσει ξαφνικά σε κώμα. τον καιρό που απομένει θα βρίσκεται μεταξύ σπιτιού και νοσοκομείου.

ο άρης πηγαινοέρχεται στο ηράκλειο. αν βγουν θα πάει να τους πάρει αυτός να τους πάει σητεία και θα ξαναγυρίσει. βενζίνες και άγιος ο θεός δλδ. θα μου πείτε τέτοια σκέφτεσαι μωρή γαϊδούρα? εμ πώς να μην τα σκεφτώ που σε διάστημα 20 ημερών του έχω δώσει (γιατί από το μισθό του κρατάνε δάνεια κλπ.) κοντά 200 ευρώ σε βενζίνες? και πραγματικά ζοριζόμαστε δεν είναι ότι μας περισσεύουν πλέον...

αγχώνομαι και απίστευτα με τους δρόμους... πήγαινε έλα τόσα χιλιόμετρα. δεν το αντέχω! κατά συνέπεια νιώθω απίστευτο θυμό και με το ζόρι συγκρατώ τα νεύρα μου! τα έχω με τον πεθερό που θυμάμαι ώρες-ώρες περιστατικά που έδειχναν πόσο εξαρτημένος ήταν από το αλκοόλ που μου έρχεται αηδία! εις βάρος των παιδιών του, των εγγονών του, της οικογένειάς του και τέλος της υγείας του.

το μόνο θετικό είναι ότι αυτό το αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα του άρη που μου σπάει τα νεύρα... στην περίπτωση αυτή είναι άκρως ανακουφιστικό. το ότι είναι ορθολογιστής. κυνικά ορθολογιστής θα έλεγα. αν τον άκουγε κάποιος που δεν τον ξέρει θα έλεγε ότι δεν αγαπάει τον πατέρα του. με δυο λόγια έχει αποδεχτεί την κατάσταση και το γεγονός ότι σε λίγο καιρό θα φύγει, τον θεωρεί μοναδικό υπεύθυνο για την κατάστασή του, δε δέχεται δικαιολογίες του κόσμου ότι δεν ήξερε γέρος άνθρωπος ότι το αλκοόλ σκοτώνει και δηλώνει ότι αυτό το λίγο χρόνο που απομένει αν τυχόν και ξαναπιεί ο πατέρας του (που δεν υπάρχει φυσικά περίπτωση, πεθαίνει από αυτό και θα το ξαναβάλει στο στόμα του?) θα τον αφήσει μόνο του να πεθάνει στην επόμενη εισαγωγή στο νοσοκομείο και θα απαγορεύσει και στη μάνα του να πάει. και η ζωή συνεχίζεται με όλη τη σημασία της φράσης! με είχε ρωτήσει και η ντίνα προ καιρού πώς είναι ο άρης. μη μου αγχώνεστε μια χαρά είναι! τουλάχιστον προς το παρόν. να΄ναι καλά η μάνα του που τον έκανε κριό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...