Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφια, λεω αυτο και φευγω...με με βρισεις ε?

μας ελεγε ο Κουρτης εχθες ,για ζευγαρι απο Πελοπονησο, που πηγε για β' εκει (αυχενικη εκαναν αλλου) και του λενε "γιατρε εμεις το ξερουμε το φύλο,αγορι ειναι"

και τους λεει ο Κουρτης "ε οχι και αγόρι,κοριτσαρος"

και παθανε σοκ αυτοι...!!!!!!!!!χαχαχα

Τεσπα,ολα καλα θα ναι βρε,το τσουτσουνι φαινεται,αν το ξερα οτι θα ερχοσουν,θα εκλεινα ραντεβου ιδια μερα να γνωριστουμε βρε συ..κριμα...

Λεπον,θα στο στειλω λεπτομερεςι για τις συγκοινωνίες μετα σε πμ γιατι πρεπει να παω να παρω το λέλουδο απτο σχολειο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ποιά στάση στο μετρό Αγγελική?

απο Νέα Ερυθραία θα ξεκινήσω...

που προτείνετε να αφησουμε το αμαξι???

Ναι Αννούλα ήρθε και η σειρά μου για Β' και έχω μια μικρη αγωνία!!!

ο άντρας μου έχει μεγαλύτερη όμως, μήπως εξαφανίστηκε το τσουτσούνι που μας έδειξε ο ντοκτορ!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

εγώ λέω εθνική άμυνα;;; είναι και η ίδια γραμμη δε θ αλλάξεις (μπλε)

Σοφια, λεω αυτο και φευγω...με με βρισεις ε?

μας ελεγε ο Κουρτης εχθες ,για ζευγαρι απο Πελοπονησο, που πηγε για β' εκει (αυχενικη εκαναν αλλου) και του λενε "γιατρε εμεις το ξερουμε το φύλο,αγορι ειναι"

και τους λεει ο Κουρτης "ε οχι και αγόρι,κοριτσαρος"

και παθανε σοκ αυτοι...!!!!!!!!!χαχαχα

Τεσπα,ολα καλα θα ναι βρε,το τσουτσουνι φαινεται,αν το ξερα οτι θα ερχοσουν,θα εκλεινα ραντεβου ιδια μερα να γνωριστουμε βρε συ..κριμα...

Λεπον,θα στο στειλω λεπτομερεςι για τις συγκοινωνίες μετα σε πμ γιατι πρεπει να παω να παρω το λέλουδο απτο σχολειο.

ναι μωρέ για πλάκα τα λεω κι εγω για τον άντρα μου....με τη Βαλ ξετρελαμένος είναι οπότε και κορίτσι να ήταν πάλι, πάλι ξετρελαμένος θα ήταν!!!

μας έλεγε ο γιατρός μου για ένα ζευγάρι που περιμενε το 2ο παιδάκι και ο άντρας ήταν σιγουρος οτι ηταν αγόρι...

τους λέει ο ντοκ οτι είναι κορίτσι κι αρχίζει ο άντρας τη γυναικα του στα μπινελίκια και στις Χριστοπαναγίες...

τον πέταξε έξω απο το ιατρείο ο γιατρός και κρατησε τη γυναίκα εκεί μια ωρα να ηρεμήσει!

οπότε υπάρχουν και χειρότερα!!!:tongue::tongue::tongue:

αν θες να γνωριστούμε να κανονισεις να έρθεις επίσκεψη στο συνεργό σου εεεμμμμ στη Syb σου εννοώ!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι μωρέ για πλάκα τα λεω κι εγω για τον άντρα μου....με τη Βαλ ξετρελαμένος είναι οπότε και κορίτσι να ήταν πάλι, πάλι ξετρελαμένος θα ήταν!!!

μας έλεγε ο γιατρός μου για ένα ζευγάρι που περιμενε το 2ο παιδάκι και ο άντρας ήταν σιγουρος οτι ηταν αγόρι...

τους λέει ο ντοκ οτι είναι κορίτσι κι αρχίζει ο άντρας τη γυναικα του στα μπινελίκια και στις Χριστοπαναγίες...

τον πέταξε έξω απο το ιατρείο ο γιατρός και κρατησε τη γυναίκα εκεί μια ωρα να ηρεμήσει!

αν θες να γνωριστούμε να κανονισεις να έρθεις επίσκεψη στο συνεργό σου εεεμμμμ στη Syb σου εννοώ!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμείε εδώ εχθές , που πήγαμε στον γιατρό εδώ, σε μια φάση, εκεί που βρισκόμαστε μπροστά στην οθόνη και κοιτούσε τα νεφρά του παιδιού, λέει :- το βλέπετε αυτο που προεξέχει? εσείς τι λέτε ότι είναι αυτό?

- Προεξέχει, τι προεξέχει γιατρέ:confused::confused:.

Ο γιατρός μας έκανε πλάκα..:tongue::tongue:.

Καλά, σε σχεση με τα μπινελίκια που είπες Σοφία, και με την λογική να το πάρουμε(άσχετως του παραλόγου των ενεργειών αυτού του παπαρούλη πατέρα), είναι γνωστο τοις πάσι πια οτι ο σύζυξ καθορίζει το φύλο..ας έκανε μια ξηγα ο γυναικολόγος σε εκείνη τη φάση, να βουλωνε κανά στόμα..

Διαφημίσεις

τελευταία και καταιδρωμένη ούτε εγώ το είχα καταλάβει, είμαι και λίγο τούβλο σε αυτά, οπότε αγγελική μας ξάφνιασες, για να είμαι ειλικρινής ανδριάννα σκέφτηκα αλλά η σειρά ήταν της αγγελικής , οπότε με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό

Κλεο και Ελεάνα ,σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!

Ηρθαμε κ εχει μια γκρίνια άλλο πράμα.

Ακου να βρισει τη γυναικα,Εντελως χωριάτικη συμπεριφορα αυτο,ποπο,παλια λεγανε "αυτη κανει μονο κορες ή γιους" εμ,ο άντρας τα κανει ολα λεμε.

sorry βρε κορίτσια, αλλά εγω θα τον είχα πετάξει έξω από το σπίτι μετά, χωριά που δεν έπαιζε να έχω παντρευτεί τέτοιον άνθρωπο, καλά έπρεπε να ήμουνα εγώ στη θέση του γιατρού, θα με έτρωγε το χέρι μου, γιατί ο τύπος είναι για πολλές σφαλιάρες, υποψιάζομαι και ενδοοικογενειακή βία...

Για καφέ πήγα με την κουμπάρα μου!

Ωραία τα είπατε, πάντα έτσι χαρούμενες και μονιασμένες να είμαστε!

Αγγελική πες λεπτομέριες ρε συ...Άγχος ε? Έκανε παιχνίδια η χοριακή?Το περιμένατε?Πώς το ανακοίνωσες στον Λ?Άντε βρε με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμείε εδώ εχθές , που πήγαμε στον γιατρό εδώ, σε μια φάση, εκεί που βρισκόμαστε μπροστά στην οθόνη και κοιτούσε τα νεφρά του παιδιού, λέει :- το βλέπετε αυτο που προεξέχει? εσείς τι λέτε ότι είναι αυτό?

- Προεξέχει, τι προεξέχει γιατρέ:confused::confused:.

Ο γιατρός μας έκανε πλάκα..:tongue::tongue:.

Καλά, σε σχεση με τα μπινελίκια που είπες Σοφία, και με την λογική να το πάρουμε(άσχετως του παραλόγου των ενεργειών αυτού του παπαρούλη πατέρα), είναι γνωστο τοις πάσι πια οτι ο σύζυξ καθορίζει το φύλο..ας έκανε μια ξηγα ο γυναικολόγος σε εκείνη τη φάση, να βουλωνε κανά στόμα..

Σας έκανε και πλακίτσα ο "γιατούλης ο Δημήτης"????

βρε τι ξηγα να του έκανε ο γιατρος του αγριανθρωπου???

αποτι καταλαβα απο την περιγραφη, τον πέταξε έξω για να μην τον αρχίσει στις γρηγορες...

Κλεο και Ελεάνα ,σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!

Ηρθαμε κ εχει μια γκρίνια άλλο πράμα.

Ακου να βρισει τη γυναικα,Εντελως χωριάτικη συμπεριφορα αυτο,ποπο,παλια λεγανε "αυτη κανει μονο κορες ή γιους" εμ,ο άντρας τα κανει ολα λεμε.

Γενικά ένα κάτι το έχουν εδω με τα αγόρια...

η γιαγια που μένει στο ισόγειο όταν ήμουν έγκυος στη Βαλ και της ειπαμε οτι είναι κορίτσι μας είπε:

"ε δεν πειράζει....θα το αγαπήσετε κ αυτό με τον καιρό!"

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

και τωρα που της είπαμε οτι είναι αγόρι, με ρωτάει συνεχεια αν μου μυρισε τιποτα και με φωναξε να μου δωσει και στιφάδο μια μερα γιατι όπως είπε αυτολεξεί:

"θηλια θα δέσω στο λαιμό μου αν πάθεις τίποτα επειδη σου μύρισε κάτι και δεν στο έδωσα!!!"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ενταξει γελάω πάρα πολύ με αυτά!

sorry βρε κορίτσια, αλλά εγω θα τον είχα πετάξει έξω από το σπίτι μετά, χωριά που δεν έπαιζε να έχω παντρευτεί τέτοιον άνθρωπο, καλά έπρεπε να ήμουνα εγώ στη θέση του γιατρού, θα με έτρωγε το χέρι μου, γιατί ο τύπος είναι για πολλές σφαλιάρες, υποψιάζομαι και ενδοοικογενειακή βία...

Ελεάννα τι να πω....

ο τύπος ήταν Νεατερνταλ τελείως προφανώς και φανταζομαι η γυναικα του δεν περίμενε αυτη την αντιδραση για να καταλάβει τι άνθρωπο παντρευτηκε!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γερά να είναι, τι να λέμε!

Και εμένα συγχαρητήρια μου έδιναν που περιμένουμε κορίτσι, το ζευγαράκι λέει είναι το ιδανικό. Σαχλαμάρες. Ιδανικό είναι να μπορείς να φέρεις στο κόσμο μια ζωή, να έχει υγεία πάνω από όλα.

Και εννοείται για το ίδιο το παιδί το ίδιο φύλο είναι το καλύτερο! Φαντάσου Αγγελικούλα σε 2 χρόνια τα κορίτσια σου να παίζουν κούκλες μαζί:)

(Μην πω να ξεμαλλιάζονται και ξενερώσεις:))

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γερά να είναι, τι να λέμε!

Και εμένα συγχαρητήρια μου έδιναν που περιμένουμε κορίτσι, το ζευγαράκι λέει είναι το ιδανικό. Σαχλαμάρες. Ιδανικό είναι να μπορείς να φέρεις στο κόσμο μια ζωή, να έχει υγεία πάνω από όλα.

Και εννοείται για το ίδιο το παιδί το ίδιο φύλο είναι το καλύτερο! Φαντάσου Αγγελικούλα σε 2 χρόνια τα κορίτσια σου να παίζουν κούκλες μαζί:)

(Μην πω να ξεμαλλιάζονται και ξενερώσεις:))

μα να σου πω, γερά και καλότυχα να είναι τα παιδιά μας, και να είμαστε κι εμείς καλά, να τα χαιρόμαστε και να τα συμπαραστεκόμαστε, να είμαστε μαζί στις λύπες, να είναι λίγες, και στις χαρές τους, όλα τα άλλα είναι για τους τύπους,

πριν κάνω παιδί ήθελα κοριτσάκια, αλλά τώρα δεν αλλάζω τον αντρίκο μου με τίποτα, όπως και κάθε μάνα τα παιδιά της, κι αν με το καλό έρθει κι άλλο ένα παιδάκι, ότι και να είναι πραγματικά δε θα με ενδιαφέρει καθόλου το φύλο, θα είναι το παιδί μου και θα το λατρεύω!

Καλά η μόνη χαζή εδώ εγώ είμαι γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι!!!!!

Με το καλό Αγγελικούλα μου!!!!Αχ ωραία η χρονιά μας γεμάτη γεννητούρια και γλυκούλια μωράκια!!!!Αγοράκια και κοριτσάκια γλυκά σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!!!!Τώρα μιά διδυμομανούλα λείπει αυτή την χρονιά απο αυτό το καφέ!!!!!Χαχα μπράβο μου φτιάξατε την διάθεση μιάς και δουλεύω σε λίγο!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...