Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είδατε τι όμορφα νέα!! το cafe είναι εδώ για να μας φέρνε, ενίοτε ένα χαμόγελο στα χείλη, επίσης για να ξεκαρδιζόμαστε που και που, και σίγουρα "κολλημένες" να μπαίνουμε και να βλέπουμε τα νέα της ημέρας, έιναι πράγματι πετυχημένη η ονμασία cafe, είναι το δικό μας "καφενείο".

Σήμερα το "φρέσκο νέο" της ημέρας είναι η εγκυμοσύνη της Αγγελικής μας(το λέω και ανατριχιάζω, ωράιο δεν ακούγεται?)-να ΄ναι καλά η συμπ μου και το μπουμπουδάκι που κουβαλάει στην (εκνευριστικά μικρη΄) κοιλιά της...

Η αλήθεια είναι οτι το ήξερα απο αρκετά νωρίς, μην σου πω και πριν απ την πρώτη χοριακή(!!)- η φιλενάδα μας ήταν αρκετά συγκρατημένη, με πολλή αγωνία και στο τηλέφωνο ακουγόταν αποκαμωμένη, εξ'ου και την αποκαλώ πια ¨μαραμένο μύδι"-νομίζω πια οτι σιγά σιγά παίρνει τα πάνω της,της εύχομαι μόνο καλή συνέχεια και στον Λ. οτι τον ζηλεύω τον μπαγ@3$σα, ο τυχερότερος άνθρωπος με την αγάπη τριών γυναικών να τον περιβάλλει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτό ξαναπες το!!!!!

καλά μόνο εγώ δεν είχα πάρει γραμμή...

γιατί και στη κλοκλο που το ξεφούρνισα το πρωί το περίμενε!

πάει τα φαγα τα ψωμιά μου...

από δαιμόνιο μηδέν...

ο πίκος απίκος θα γίνω...

Βρε Αννούλι, να πω οτι δεν έχεις κάνει και διατριβή στην αστυνομική λογοτεχνία, να σε δικαιολογήσω..

εμ γι'αυτό κρύβεται η Βελ....

ήταν ο απόλυτος συνεργός και ντρέπεται!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Βελ φανερώσου!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγώ της έλεγα, come out of the closet επιτέλους(οπως οι gay ένα πράγμα, χαχαχαχα) αποκαλύψου, η Αγγελική ήξερε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή γι αυτή.

Η αλήθεια είναι οτι το ήξερα απο αρκετά νωρίς, μην σου πω και πριν απ την πρώτη χοριακή(!!)- η φιλενάδα μας ήταν αρκετά συγκρατημένη, με πολλή αγωνία και στο τηλέφωνο ακουγόταν αποκαμωμένη, εξ'ου και την αποκαλώ πια ¨μαραμένο μύδι"-νομίζω πια οτι σιγά σιγά παίρνει τα πάνω της,της εύχομαι μόνο καλή συνέχεια και στον Λ. οτι τον ζηλεύω τον μπαγ@3$σα, ο τυχερότερος άνθρωπος με την αγάπη τριών γυναικών να τον περιβάλλει..

εχεις δικιο..το ξερες απο την "εποχη της φέτας"χαχαχα

ο Λ. ναι,επεσα απο τα συννεφα και γω...οταν ειπε ο Κούρτης να σας πω φύλο?

απαντάμε, φυσικα να μας πεις..

και λέει,κοριτσι το πρωτο ε?

ναι λεμε

ε, 2-0 το σκορ!

και ακουω το Λ. να αναστενάζει και να λεει "ουφ, μας λυπηθηκε ο Θεος"

Του λεω, πλακα κανεις,ηξερα οτι δεν ειχε προβλημα και οτι υπηρχε μια μικρη επιθυμία του για κορίτσι αλλά και τοσο πολυ ουτε γω δε το περιμενα πια!!!!

Πασας θα μαι μου λεει!χαχαχα

Εγω απο την αλλη,οταν εβαλε τον υπερηχο και ειδα τη φατσουλα,λέω τελος,ιδια η Μαριλιζα,κοριτσι θα ναι!

Αφου ηρθα σπιτι ,εβαλα διπλα τις αυχενικες και δεν ηξερα ποια ειναι η παλιά και ποια η καινουρια! καρμπον λεμε!!!!!!!!!!!

Και έτσι η ευθυνη για τον ερχομο του περιβόητου "διαδόχου" περνά στον αδελφο του Λ.!χαχαχαχα

Παντως ειμαι πολυ ευτυχισμένη που θα χω 2 κοριτσια,δε το περιμενα οτι θα ενιωθα ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μέσα στη συγκίνηση και τη χαρά της ημέρας, θα έρθω να σας ξενερώσω με την ερωτηση κόλαφο που θα κάνω στην Αγγελική και που η Βελ δεν ήξερε να μου απαντήσει...

όταν πήγατε στον Κούρτη που παρκάρατε????????????

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

θα ερθουμε την Τετάρτη και δεν ξέρω τι παίζει εκεί γυρω....:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αχ τι ωραία αυτα που γράφεις!!!!!!!!

πες κι άλλα....

κακά τα ψέμματα είναι εύκολο με παιδιά του ίδιου φύλου, να το ξέρεις.

και δε μου λες τώρα....στο όνομα καταλήξαμε πάει τέλειωσε;;;;

ή να το ξανασκεφτούμε μήπως πάμε για το τρίτο και βγει αγόραρος;;;;;

Γεια σας

ηρθα και γω καταϊδρωμένη, ή μάλλον καταβρεγμένη απτο χαμό έξω,

μου τα σφύριξαν τα νέα το πρωί, αλλά έτρεχα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν Αγγελική

με το καλό να γίνεις και συ διπλή κοριτσομάνα, καλύτερα δε γίνεται!

Δεν είχα μυριστεί τίποτα Αννούλα βρε, δε διαβάζω και πολλά πια εδώ, απλά το περιμενα όπως όλοι (εκτός από σένα!) βάση λογικής και βάσει σειράς!

Βελουδάκι για να σαι εσύ ονλάιν πρωί πρωί όπως μου είπε ο πίκος δεν ήθελε και πολύ να καταλάβουμε τι γίνεται ε?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Και το ονομα αυτής....Κωνσταντίνα!!!!!!!!!!!!

Γερο να ναι το μωρο μου!

Το ειπαμε βεβαια!

Κοιτα, η αληθεια ειναι οτι έπιθυμουσανε αγορι,λογω ονοματος παντα,αλλά τι να κανουμε...λιγο ξενερωσανε πιστευω αλλά το κρυψανε καλα,πολυ καλα...

Πηγα στον πεθερο και του πα, εμεις εχουμε σκοπο να το δωσουμε το ονομα σας, αν δε θέλετε να το βγαλουμε Κωνσταντινα και να περιμένετε για το 3ο,πειτε μας και θα το κανουμε!

Και λεει, οχι ρε παιδια,προς Θεου!

Εχει και άλλο γιο ευτυχως...ελπιζω να μη βγει και αυτος γλυκοτσουτσουνος και κανει μονο κορες!χαχαχαχα

Τζινάκι μου που είσαι?

Χάρηκα που έκανες το entree που ήθελες με τη νεραιδότουρτα!:D:D

Εχω κάτι φωτό με τα παιδιά μας να σου στείλω, δε καταλαβαίνεις ποιανής είναι το πόδι και ποιανής το χέρι! Και ο άλλος ο πιτσιρίκος έχει αποθανατιστεί να χουφτώνςι τη Μαριλένα μας.....αχ....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Σοφία,στον Κουρτη πηγαμε με μετρο,ειναι πολυ κοντα στη σταση το ιατρείο.

Αν θες μπορεις να αφησεις το αμαξι σε κάνα παρκιν και να πας με το μετρο,βολευει πολυ.

σε ποιά στάση στο μετρό Αγγελική?

απο Νέα Ερυθραία θα ξεκινήσω...

που προτείνετε να αφησουμε το αμαξι???

Ναι Αννούλα ήρθε και η σειρά μου για Β' και έχω μια μικρη αγωνία!!!

ο άντρας μου έχει μεγαλύτερη όμως, μήπως εξαφανίστηκε το τσουτσούνι που μας έδειξε ο ντοκτορ!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Πιο πολυ ξενερωσανε οι δικοι μου, δλδ το δειξανε...καλα πως εκνευριστηκα...

να μου λεει η μανα μου "πάλι κορη,ποπο,ε ενταξει δε πειραζει"

λες και μας το χαριζουνε το παιδι.ημαρτον.

ρε μανα της λεω, εισαι ανεγκέφαλη ( ρητορικη ερωτηση),τα ξεχασες τα περυσινα?άι παρατα μας απο κει.

τα νευρα μου δλδ, να μη ΄σκέφτονται?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...