Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια..

είχα πάει γιατρο σήμερα,όλα καλά ευτυχώς, το μωρό το βρίσκει στα 1800 γραμμάρια, εμένα εντάξει, πλακούντες, αμνιακά και λοιπά..ανακουφίστηκα αρκετά είν' η αλήθεια.

Μετά επιστρέψαμε σπίτι, είχε έρθει και ο αδερφούλης μου απο Αθήνα για επίσκεψη , και σήμερα μόλις, , κορίτσια, για πρώτη φορά, δεν μου είχε ξανασυμβέι σε όλη την εγκυμοσύνη, πεθύμησα γλυκό, σοκολάτα παγωτό, το ήθελα τόσο, και με είχαν πιάσει κάτι νεύρα που δεν είχα, απο νευρικό σύστημα ήμουν, και εσέις θα το ξέρετε, πως είμαστε λεχώνες στο νοσοκομείο, όπου κινδυνέυεις να κλάψεις με το παραμικρό, υπομονή μηδέν και τα μυαλά στα κάγκελα, ε , ένα τέτοιο πράγμα και να έχω και τον φ. να μην μου δέιχνει την απαιτούμενη κατανόηση, μόνο να μου πλασάρει κάτι παστέλια που είχαν ξεμείνει στο ντουλάπι, κάτι κουταλιές μέλι και μ&^%κίες, για να μην ξεκουβαλήσει να βγέι!! κρανίο εγω, ευτυχώς ο αδερφός μου βγήκε έξω και έσωσε την κατάσταση, έχω φάει καναδυο παγωτά τώρα και έχω έρθει στα ίσα μου..ρε τι είναι αυτοί οι άνδρες καμμιά φορά, να μην κατανοούν ντιπ για ντιπ!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...