Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελ όλα ίδια είναι ο Λ όταν πάτησε τα 2,5 άλλαξε αρκετά...σαν να κατάλαβε πως όλα τα μπορεί...προσπαθούμε να βάλουμε και εμείς κάποια όρια...λίγο πιό δύσκολο στην δική μας περίπτωση γιατί είναι το μοναδικό παιδί στις δύο οικογένειες...δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα και εμείς με τις μέρες μας είμαστε πότε έτσι πότε αλλιώς...με τα πείσματα και τα νάζια δεν έχω θέμα γιατί έχω πολύ υπομονή γιατί δεν γίνετε αλλιώς...αν καμιά φορά τον βλέπω να γκρινιάζει του δίνω περισσότερο σημασία...αφήνω αυτό που κάνω και προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει...αν δεν βγάλω άκρη και η γκρίνια συνεχίζεται τον αφήνω...κάνω κάτι άλλο...σε λίγο του έχει περάσει και έχει έρθει απο μόνος του να με βρεί...και με την ζωηράδα πάλι υπομονή θέλει...το ζωηρό παιδί,λεει η μαμά μου, είναι ζωντάνια!!!!Εγώ και ο μπαμπάς του λένε οι μαμάδες μας είμαστε πολύ ησυχα παιδάκια...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ξαναρθα πήγα με τη νύφη μου για ψώνια, για παιδικά δωράκια που είχε να κάνει...

ο μάνος κύριος όλη την ώρα! κάτσαμε και για καφέ, στη καρέκλα ήταν πάνω από μία ώρα. εύγε τα στρώνω σιγά σιγά.

μετά βέβαια χαλάσαμε ένα σωρό "ευλώ" στ αυτοκινητάκια αλλά οκ.

τώρα θα σας πω το αυριανό μου πρόγραμμα, ελπίζω να μη με βρίσετε, ξέρω ότι ίσως και να μην έπρεπε απ την άποψη ότι ποτέ δεν είδα και δε θα δω ανταπόδοση αλλά και πάλι με ξέρετε είμαι κάπως σε τέτοια θέματα...

θα εξηγηθώ...

αύριο μεσημέρι ανεβαίνω θεσ.νικη...

με το ν δηλ με τ αυτοκίνητο

για 1-2 μέρες.

τα παιδιά θα μείνουν εδώ με τη μάνα μου.

θα πάω να δω τη κουνιάδα, σάββατο μπαίνει χειρουργείο για το "θέμα".

ξέρω γω

συναισθηματικά θέλω να μαι εκεί.

είναι τόσο σημαντικός ο λόγος που ας κουραστώ δε πειράζει.

έστω να κρατάω την ανηψιά μου, σε κάτι να βοηθήσω...

Ελ όλα ίδια είναι ο Λ όταν πάτησε τα 2,5 άλλαξε αρκετά...σαν να κατάλαβε πως όλα τα μπορεί...προσπαθούμε να βάλουμε και εμείς κάποια όρια...λίγο πιό δύσκολο στην δική μας περίπτωση γιατί είναι το μοναδικό παιδί στις δύο οικογένειες...δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα και εμείς με τις μέρες μας είμαστε πότε έτσι πότε αλλιώς...με τα πείσματα και τα νάζια δεν έχω θέμα γιατί έχω πολύ υπομονή γιατί δεν γίνετε αλλιώς...αν καμιά φορά τον βλέπω να γκρινιάζει του δίνω περισσότερο σημασία...αφήνω αυτό που κάνω και προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει...αν δεν βγάλω άκρη και η γκρίνια συνεχίζεται τον αφήνω...κάνω κάτι άλλο...σε λίγο του έχει περάσει και έχει έρθει απο μόνος του να με βρεί...και με την ζωηράδα πάλι υπομονή θέλει...το ζωηρό παιδί,λεει η μαμά μου, είναι ζωντάνια!!!!Εγώ και ο μπαμπάς του λένε οι μαμάδες μας είμαστε πολύ ησυχα παιδάκια...

ευτυχώς νομίζω τα πιο ζωηρά παιδιά δεν είναι πολύ γκρινιάρικα, εμάς οι φάσεις γκρίνιας δεν κρατάνει πολύ, αλλά θέλει ή αδιαφορία όπως λες ή κάποιο κίνητρο, να κάνουμε κάτι διαφορετικό, γιατί σε εμάς η γκρινια είναι ή πείσμα, να περάσει το δικό του, ή κυρίως βαρεμάρα ή κούραση

Διαφημίσεις

Αχ εμένα έχει και ένα στόμα που και να θέλουμε να νευριάσομε με αυτά που λέει μας πιάνουν τα γέλια...είναι και λίγο μαλαγάνας και καταφερτζής!

αυτή η μαλαγανιά μας έχει φάει κι εκεί που τον μαλώνουμε μετά κι εμας μας πιάνουν τα γέλια οπότε άκυρο το μάλωμα, εκτός αν κάνει κάτι επικίνδυνο οπότε κοψοχολιαζομαι και γίνομαι τούρκος μπας και καταλάβει και δεν το ξανακάνει

ξαναρθα πήγα με τη νύφη μου για ψώνια, για παιδικά δωράκια που είχε να κάνει...

ο μάνος κύριος όλη την ώρα! κάτσαμε και για καφέ, στη καρέκλα ήταν πάνω από μία ώρα. εύγε τα στρώνω σιγά σιγά.

μετά βέβαια χαλάσαμε ένα σωρό "ευλώ" στ αυτοκινητάκια αλλά οκ.

ουάου, απίστευτο, βρε άννα σε σκεφτόμουνα στην αράχωβα, πώς τα καταφέρατε με 2? εμείς αν δεν χτυπάγαμε κούνιες ή πλατεία με παιδάκια δεν τη βγάζαμε καθαρή, μάλλον είναι λίγο καλομαθημένος ο δικός μου

καλή επιτυχία στην κουνιάδα σου και όλα περαστικά να είναι, κούραση βέβαια, αλλά θέλεις να είσαι με τον άννθρωπό σου και να του συμπαρασταθείς και νομίζω ότι αυτό δεν το κάνει ο καθένας εύκολα, και είναι προς τιμή σου

νεκ μου όποτε μπορείς πες μου για το βραχύ χαλινό και τη μικρή, η παιδίατρος λείπει και ο γιάννης με έχεσε ότι το παιδί είναι καλά και ψάχνομαι τζάμπα και την επόμενη φορά που θα πάμε θα της το δείξουμε

επίσης ήθελα να σε ρωτήσω ως παιδαγωγό, προσπαθώ να κάνουμε χειροτεχνίες και τέτοια, και είδε εμένα με το ψαλίδι και ήθελε κι εκείνος, του έδωσα ένα μικρό για νύχια παιδικό που τσέκαρα ότι δεν κόβει, αλλα φοβάμαι μήπως του βάζω ιδέες, βέβαια όταν το κρατάει είμαστε πάντα μαζί, για να αισθάνεται ότι κάτι κάνει κι εκείνος, στον παιδικό τους κάνουν τέτοια και από τι ηλικία?

Διαφημίσεις

Ναι για βροχή το πάει και εδώ!!!Χαίρεται!!

Στον γιατρό ετοιμαζόμουν να την πάω να δει το φλεματάκι και να της κάνει το εμβόλιο αλλά δεν έβρισκα το βιβλιάριο και τελικά πήγαμε στην γιαγιά μου.

Ελεάνα κάποια φάση, μετά την παλλίνδρομη κύηση, διάβαζα πολύυυυυ! Τελικά το μυαλό μου έπηξε και αντιλήφθηκα πως όσα διαβάζω είναι μισές γνώσεις...Η ημιμάθια λένε είναι χειρότερη από την αμάθεια...Το συζήτησα με τον γυναικολόγο μου που είναι ψείρας και εξηγεί το καθετί και αντιλήφθηκα πως όσα διάβαζα ίσχυαν 'υπό προυποθέσεις' και σε κάποιες περιπτώσεις. Τσάμπα το άγχος που τράβηξα, δεν είμαι ικανή να αξιολογήσω πληροφορίες που δεν κατέχω!

Για να μην τρελαθώ λοιπόν, το έκοψα το σπορ!!!

Άννα μπράβο σου κοπέλα μου, να πας εφόσον το θέλεις. Και εγώ έτσι είμαι, άμα χρειαστεί γίνομαι χαλί και για άτομα που κανονικά 'δεν το αξίζουν'. Υπέρ σου είναι, να πας και περαστικά στην κοπέλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελέανα οι παροχες ειναι πολυ καλες ,αλλά ρωτα ποσο πλήρωναν περυσι κοινοχρηστα, δλδ περισσοτερο για θέρμανση,ειναι πολλα τα τμ για να ζεσταθει το σπιτι και αν ειναι κανα 300-400αρι το μηνα ισως θα έπρεπε να το ξέρετε εκ των προτέρων!

Ξυπνησα στις 7 το απογευμα,αφου καταβροχθισα 1,5 πιατο μακαρονια με κιμά,υποφερω ομως τωρα,ποτε θα χωνεψω Παναγία μου?

το κλείσαμε, σας το είπα? θα κάνω veranda party!!!

καλέ αγγελική αμα ήταν τόσα θα έπεφτα από το μπαλκόνι δε θα έκανα πάρτυ, αυτός μας διάβασε τα περσινά και μου φάνηκαν λογικά, γενάρη-φλεβάρη, δηλ. τοπ καλοριφέρ, 240 ευρώ, λογικό δεν είναι? και είχαν και μωρό οι προηγούμενοι, τι στο καλό θα το άφηναν μέσα στο κρύο?

άσχετο, απαντώ πολύ ετεροχρονισμένα όμως!

ελε έχεις δίκιο, άμα διαβάζεις διάφορα τρελλαίνεσαι, αν ήταν τόσο απλό δε θα χρειαζόμαστε τους γιατρούς! όμως μου κάνει εντύπωση πώς δεν το έχει προσέξει κανένας, όπως γράφει και μια άλλη κοπέλα στο φόρουμ τα αραιά μπροστινά δοντάκια τα θεωρούσα κι εγώ extra χαριτωμενιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...