Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελα εσύ και σκέφτομαι να βάλω τον Φ. να μας φτιάξει (πιο επιτυχημένο αυτή τη φορά!!) ταιλανδέζικο...

γιάμι!!!!!!

όχι έλα εσύ, το παμε και στα παιδιά τώρα, πάει τέλειωσε και είναι μη του πεις κάτι του μητσακίου! καλύτερα να πισωγυρίσει ποταμός!

πραγματικά με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει έχω να πω ότι δεν υπάρχει πιο κουρασμένος άνθρωπος από μενα αυτή τη στιγμή!

το χω παρακάνει τα μάλα!

πάω να ξαπλώσω γιατί δε με βλέπω καθόλου καλά!

πολλές καληνύχτες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

γιάμι!!!!!!

όχι έλα εσύ, το παμε και στα παιδιά τώρα, πάει τέλειωσε και είναι μη του πεις κάτι του μητσακίου! καλύτερα να πισωγυρίσει ποταμός!

πραγματικά με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει έχω να πω ότι δεν υπάρχει πιο κουρασμένος άνθρωπος από μενα αυτή τη στιγμή!

το χω παρακάνει τα μάλα!

πάω να ξαπλώσω γιατί δε με βλέπω καθόλου καλά!

πολλές καληνύχτες!

Αννούλα, κοίτα να ξεκουραστείς πλιζ...καληνυχτούλες σε όλες, πάω κι εγώ σιγα σιγά.

ΥΓ(εγω μου φάινεται ανυπομομονώ πιο πολύ απο το Μητσάκι!!)

Καλημέρα!!!

Τι ωραία, θα συναντηθείτε όλες οι εγκυούλες ε? Τέλεια, συγκρίνεται κοιλιές και βγάλτε φώτο να σας δούμε!!!

Διάβασα χθες τα μισά και σήμερα κάτι λίγα αλλά δεν θυμάμαι και πολλά.

Ελεάννα καλό ακούγεται το σπίτι, το ενοίκιο τσιμπημένο βέβαια αλλά δεν ξέρω πόσο πάνε στην Αθήνα και στις περιοχές που αναφέρεις τα ενοίκια.

Εμείς καλά, νομίζω δηλαδή. Ο μικρός έχει χάσει τον έλεγχο, δεν τον αντέχουμε πλέον, φέρνει τα πάνω κάτω όταν μπει στο σπίτι. Ρε κορίτσια εσάς σας ακούν καθόλου? Εμένα τις περισσότερες φορές δεν ακούει όταν του μιλάμε, κοινώς 'μας γράφει' πράγμα που καταντάει από ενοχλητικό έως άκρως εκνευριστικό! Χθες βράδυ από τις 11 πήγε 12 να κοιμηθεί. Μια τον ενοχλούσε το μπεμπιλίνο, μια δεν ήθελε να βάλει μπεμπιλίνο, μια τον πείραζε το μαξιλάρι, μια δεν τον είχα σκεπάσει καλά και φώναζε, την άλλη του έσβησα το φως και λύσσαξε γιατί ήθελε να το σβήσει αυτός.

Καπρίτσια, καπρίτσια, καπρίτσια! Έτσι είναι και τα δικά σας?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα ελέ μου!

ω ναι έτσι είναι και τα δικά μου και τα περισσότερα παιδάκια δηλ..

μη σ ανησυχεί το πως και το γιατί είναι ετσι έτσι το παιδί, αναφορικά με τα καπρίτσια πάντα μιλάω.

τα νάζια και τα πείσματα θεριεύουν όταν βρίσκουν "λίπασμα", αν με νοείς.

είναι ένας καλός χρόνος θεωρώ για να ξαναπέσουν στο τραπέζι τα όριά του.

οι σχέσεις μας με το παιδί είναι σα τις συμβάσεις εργασίας.

σαφώς περνώντας ο καιρός υπάρχει μια αύξηση δικαιωμάτων, αναπροσδιορίζονται όμως και οι όροι των σχέσεων και των δύο πλευρών.

βοήθησα;

Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εμεις ετοιμαζομαστε για το σχολείο με αργούς πάντα ρυθμούς.....μετα θα παω λαϊκή ελπιζω να βρω κεράσια!!!!

Απο καπρίτσια αλλο τιποτα Ελέ και ανυποχώρητη..άστα...είπαμε Λιοντάρια παιδι μου.

Η δασκάλα μου λεει οτι στο σχολείο ειναι Παναγίτσα,το καλυτερο παιδι, της λεω εγω οτι σπιτι είναι ψιλοτσαούσα,τι να πεις,περνάνε κ αυτά τις φάσεις τους μωρε..

παντως σε σχεση με παλαιοτερα ,3-4 μηνες πριν- εχει στρώσει πολυ τωρα.

Διαφημίσεις

Βοήθησες πολύ. Καταρχάς ανακουφίστηκα που όλα είναι έτσι γιατί έτσι έχω ελπίδες να φτιάξει αργότερα...Η μάνα μου μου λέει πως ο Μάνος είναι καρμπόν εγώ, έτσι ανάποδο και παράξενο πλάσμα ήμουν...για να δούμε... 'ολα εδώ πληρώνονται τελικά':)

Δεν γίνεται συνεχώς να του πηγαίνω κόντρα και να επιμένω στο εναντίον γιατί θα γίνεται συνεχώς σφαγή σπίτι. Έχω απίστευτη υπομονή (τόση που δεν το πίστευα) αλλά...την εξαντλεί και αυτή...Έτσι έχουμε και τις εντάσεις μας που δεν είναι και λίγες...

Αγγελική 4,5 Ευρώ τα πήρα προχθές τα κεράσια. Το πεπόνι 1,5 Ευρώ το κομμάτι και ένα μικρό καρπουζάκι 5 Ευρώ!!!Από λαική εννοώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι μην αγχώνεσαι είναι η ηλικία τέτοια. μεταξύ μωρού και νηπίου. γι αυτό και η αντίδραση.

γι αυτό προτείνω επαναπροσδιορισμό!!!

νέες υποχρεώσεις και νέα δικαιώματα.

να νοιώσει μεγάλος.

αλλά και υπεύθυνος.

μπορεί να το χρειάζεται.

να αισθανθεί ότι καταλαβαίνεις ότι μεγαλώνει κι ότι η μαμά του το στηρίζει αυτό και το επιτρέπει. πχ ναι είναι καλό να έχει άποψη για ό,τι τον αφορά. και η μαμά του είναι υπερ σε αυτό.

όπως και το ότι αν κάνει κάτι εκτός ηλικίας του γκρίνια, πείσμα σε σημείο μωρουδίστικο να το πω έτσι θα απορείς! μα εσύ ο μεγάλος το κάνεις αυτό;

όλα θα τα καταλάβει.

μη του πολυ μιλάς, άσε χώρο και αέρα στις σχέσεις σας και αντέδρασε με αυστηρότητα όταν τα όρια ξεπερνιούνται.

Καλημερούδια κορίτσια..ωράιες συμβουλές Αννούλα.

Περνάμε κι εμείς τις φάσεις μας , που μπορεί να διαρκούν ακόμα και μια μέρα μόνο, δηλαδή στραβοξυπνάει και μπορεί να πάει όλη η μέρα με γκρίνια και λοιπά. Ο πατέρας του είναι πιο αυστηρός, αλλά τα παίζει και γρήγορα δηλαδή η υπομονή του εξαντλείται.

Καλημέρες!!!

Ελέ μην αγχώνεσαι...όπως κατάλαβες όλα έχουν τις στραβές τους!!!

έπρεπε να ήσουν χθες το μεσημέρι εδώ να δεις τι γινόταν!

που δεν ήθελε να κοιμηθεί και πέταγε όλα της τα παιχνίδια κάτω...

ο πατέρας της να προσπαθεί να δουλέψει, εγω να κοιμάμαι όρθια γιατι για κάποιο λίγο νυσταζα τρομερά και η Βαλ να διαλύει το σύμπαν!

ευτυχως τα παιδά απο κατω αργούν να επιστρέψουν απο τις δουλειές τους!

καλά μόλις διαπίστωσα οτι το τριημερο του Αγ. Πνευματος είναι και τα γενέθλια μου!

Αννα σιγουρα θα βρεθούμε...ελπίζω να καταφερω αρκετά γιατι ο συζυγος είναι σε φάση-καφάσι με τη δουλειά...χθες ήρθε σπίτι στις 3, έφαγε και συνεχισε να δουλευει...έφυγε στις 5 και επέστρεψε στις 10...όπου συνεχισε να δουλευει!

έχω μια πολύ καλή ιδέα για εκδρομούλα για καφέ και φαγητό και ελπίζω να τα καταφέρω να πάμε αν θέλετε κι εσείς!

αν εμεις δε μπορέσουμε τελικά θα σας πω που είναι...είναι τέλειο μέρος!!!

παιδική χαρά, ζωα όλων των ειδών(στρουθοκαμηλοι, άλογα, ελάφια, πάπιες,αλεπού,κλπ) και για να μην ξεχνιόμαστε: τέλειο φαγητό με ειδικότητα στο ψαρονέφρι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

3 ευρο τα ειχανε σημερα!!!!!ζητω!χαχαχαχα

Λεπον εχθες μου λεει το σκατο "μαμα σε λατευω μεχρι το ταβάνι"

Ε,ρε Μαριλιζα της λεω, τοσο λιγο?

και λεει "κατσε να σκετώ μαμα,μεχρι τα αστέρια και τον ουρανο,εισαι η αγαπη μου η μεγαλη"

Με εκανε αλοιφη.

Το μεσημερι παλι,που ηθελα να την ντυσω για ύπνο δεν καθοτανε με τιποτα και τι μου είπε???? "σελω να νευριασεις"

καταλαβες?

Παντως καμια φορα,αντιλαμβάνομαι οτι ενα σκηνικο μπορεί να εξελιχθεί πολυ ασχημα απο λάθος χειρισμους,εχουνε κ αυτα τα κουμπιά τους.

Διαφημίσεις

άντε βρε Βελ....με την κορμάρα μου!!!:tongue::tongue::tongue:

με την κοιλάρα μου να λες καλύτερα!!!

εγω έπρεπε να λέω για σένα, που κοντευεις να γεννήσεις και μόνο μια κοιλίτσα έχεις!!!;)

και δεν το είπα, απλά γιατι οι περισσότερες εδω σε έχουν δει και ξέρουν!!!

λοιπόν αν δεν αισθάνεσαι πολύ καλά, στείλε μου εδω τον Λεόντη...

η Βαλ παραδίδει και μαθήματα κατ'οίκον!:D:D:D

το πρωί που ξυπνησε μου ζητησε να της φορέσω ρούχα για να πάει στον Λεόντη!!!

Εντάξει ξέχασα να αναφέρω και το απαράμιλλο στυλ του Λεόντη που περπατούσε με το χέρι στην τσεπη του τζιν....απίστευτος!!!

και αύριο στον ντοκ, πες του οτι έμαθες οτι βγαζει ωραίες φωτο...;)

και ποιός ξερει....ίσως τα ξαναπούμε αυριο!!!

αχ αυτό με το χέρι στην τσέπη το κάνει κι ο δικός μου και είναι αφασία, αντρακια παιδί μου, σε mini συσκευασία, αλλά κι η δικιά σου δεν πρέπει να πηγαίνει πίσω, το έχω παρατηρήσει, μόλις δουν κοριτσάκι τρέχουν από πίσω, ειδικά άμα τα πηγαίνουν καλά, σηκω κάτσε τον έχουν τον δικό μου, οι γυναίκες θα μας τα φάνε!

αχ αυτό με το χέρι στην τσέπη το κάνει κι ο δικός μου και είναι αφασία, αντρακια παιδί μου, σε mini συσκευασία, αλλά κι η δικιά σου δεν πρέπει να πηγαίνει πίσω, το έχω παρατηρήσει, μόλις δουν κοριτσάκι τρέχουν από πίσω, ειδικά άμα τα πηγαίνουν καλά, σηκω κάτσε τον έχουν τον δικό μου, οι γυναίκες θα μας τα φάνε!

άσε Ελεάνα η δικιά μου είναι άλλο φρούτο!!!

μια σταλιά παιδί με πολύ έντονες αρχηγικές τάσεις και πολύ πολύ κοινωνική!!!

δεν τη σταματάει τίποτα!

Κάναμε μια μινι προετοιμασία στο Λεόντη....σιγα σιγά θα τον εκπαιδευσουμε πλήρως!!!

και κάπου εκεί η Βελ και ο Φ. θα ξαναμετακομίσουν για να γλιτώσουν το παιδί τους!!!

χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

άσε Ελεάνα η δικιά μου είναι άλλο φρούτο!!!

μια σταλιά παιδί με πολύ έντονες αρχηγικές τάσεις και πολύ πολύ κοινωνική!!!

δεν τη σταματάει τίποτα!

Κάναμε μια μινι προετοιμασία στο Λεόντη....σιγα σιγά θα τον εκπαιδευσουμε πλήρως!!!

και κάπου εκεί η Βελ και ο Φ. θα ξαναμετακομίσουν για να γλιτώσουν το παιδί τους!!!

χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

δεν μπορώ να το καταλάβω, άλλα λιονταράκια ήσυχα και ντροπαλά, τα δικά μας αντάρτες, σαν να περιγράφεις τον αντρέα σε κοριτσάκι, αυτό πια με την κοινωνικότητα, μιλάμε με την πρώτη, και με παιδάκια και με μεγάλους, έκατσε προχθες στα καμμένα βούρλα σε ένα άλλο τραπέζι που καθόταν ένα ζευγάρι στον καναπέ τους, του λέω καλά τι κάνεις και τι μου λέει, όμως χωλάμε! του πρόσφεραν και τσιπσ, δεν είπε όχι, και μετά του λέω άντε πάμε φεύγουμε, και του λέει για πλάκα ο κύριος, άμα πατε αθήνα μπορείς να έρθεις και μαζί μας, θέλεις, ναι απαντά το σκατό, μας πούλησε για ένα μπωλ πατατάκια

δεν μπορώ να το καταλάβω, άλλα λιονταράκια ήσυχα και ντροπαλά, τα δικά μας αντάρτες, σαν να περιγράφεις τον αντρέα σε κοριτσάκι, αυτό πια με την κοινωνικότητα, μιλάμε με την πρώτη, και με παιδάκια και με μεγάλους, έκατσε προχθες στα καμμένα βούρλα σε ένα άλλο τραπέζι που καθόταν ένα ζευγάρι στον καναπέ τους, του λέω καλά τι κάνεις και τι μου λέει, όμως χωλάμε! του πρόσφεραν και τσιπσ, δεν είπε όχι, και μετά του λέω άντε πάμε φεύγουμε, και του λέει για πλάκα ο κύριος, άμα πατε αθήνα μπορείς να έρθεις και μαζί μας, θέλεις, ναι απαντά το σκατό, μας πούλησε για ένα μπωλ πατατάκια

δεν ξέρω τι γίνεται με τα ζωδια, δεν το έχω καθόλου...

η δικιά μου πάντως δεν είναι Λιονταράκι...είναι Παρθενάκι!

να τους ανοίξουμε γραφείο δημοσιων σχεσεων στα παιδια μας!!!

χρυσες δουλειές θα κάνουν!!!:D:D:D

α εμένα πιάνει κουβέντα,κλπ αλλά αν της πουν να την παρουν μαζί δεν πάει με την καμία...τους λέει:

"να πάτε εσείς σπίτι σας κι εγω θα πάω στο δικό μου με τη μαμά και το μπαμπά!"

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...