Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια..πως πάει?

Εχθές συναντηθήκαμε με Σοφία-real fairytale, και ήταν πολύ ωραία. Η συνάντηση κανονίστηκε τελευταία στιγμή, ήταν σε "οικογενειακό" κλίμα, σύζυγοι-παιδιά, με το που βλέπουμε τη Σοφία να καταφτάνει, ο Φ. λέει"είναι αυτή η κοπέλα έγκυος?", απο μακριά με την κορμάρα της το Σοφάκι, απο κοντά η κοιλίτσα , τυπικότατη αγοριού. Μες στη γλύκα, έτσι όπως τη φανταζομουν όταν την άκουγα στο τηλέφωνο και όπως τη διαβάζετε εδώ μέσα. Μια χαρά τακίμιασαν και τα παιδιά μας, η Βαλέρια τον πήρε παραμάσχαλα και του έδειξε τον κόσμο, χαχαχααχα.. ήταν πολύ όμορφα,μακάρι να ξανασυναντηθούμε γρηγορα, και ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΙΣΣΕΣ να έρθετε Καλαματούλα, να μείνετε σπίτι, και να γνωρίσετε το μέρος και τους ανθρώπους του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατά τ'άλλα σήμερα έιμαι έτσι κι έτσι, πονάκια έχω , υγρά επίσης, την έχω βγάλει κάτω στον καναπέ και δεν το πολυκουνάω, όσο μπορώ δηλαδή, έχοντας και έναν Λ. να κουλαντρίσω..

Αύριο πάω για ραντεβού ρουτίνας εδώ στο γιατρό της Σοφίας, μακάρι να έιναι όλα ΟΚ.

Ελεάνα, με γειά το σπίτι, ελπίζω να σας αρέσει περισσοτερο απο το προηγούμενο, όσο π.χ. αρέσει σε εμάς αυτο που είμαστε τώρα, σε σχέση με το προηγούμενο μας. Θα ανανεωθείτε απίστευτα, αφού περάσετε το παλουκάκι της μετακόμισης, βεβαίως-βεβάιως..

Εχθές συναντηθήκαμε με Σοφία-real fairytale, και ήταν πολύ ωραία. Η συνάντηση κανονίστηκε τελευταία στιγμή, ήταν σε "οικογενειακό" κλίμα, σύζυγοι-παιδιά, με το που βλέπουμε τη Σοφία να καταφτάνει, ο Φ. λέει"είναι αυτή η κοπέλα έγκυος?", απο μακριά με την κορμάρα της το Σοφάκι, απο κοντά η κοιλίτσα , τυπικότατη αγοριού. Μες στη γλύκα, έτσι όπως τη φανταζομουν όταν την άκουγα στο τηλέφωνο και όπως τη διαβάζετε εδώ μέσα. Μια χαρά τακίμιασαν και τα παιδιά μας, η Βαλέρια τον πήρε παραμάσχαλα και του έδειξε τον κόσμο, χαχαχααχα.. ήταν πολύ όμορφα,μακάρι να ξανασυναντηθούμε γρηγορα, και ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΙΣΣΕΣ να έρθετε Καλαματούλα, να μείνετε σπίτι, και να γνωρίσετε το μέρος και τους ανθρώπους του.

άντε βρε Βελ....με την κορμάρα μου!!!:tongue::tongue::tongue:

με την κοιλάρα μου να λες καλύτερα!!!

εγω έπρεπε να λέω για σένα, που κοντευεις να γεννήσεις και μόνο μια κοιλίτσα έχεις!!!;)

και δεν το είπα, απλά γιατι οι περισσότερες εδω σε έχουν δει και ξέρουν!!!

λοιπόν αν δεν αισθάνεσαι πολύ καλά, στείλε μου εδω τον Λεόντη...

η Βαλ παραδίδει και μαθήματα κατ'οίκον!:D:D:D

το πρωί που ξυπνησε μου ζητησε να της φορέσω ρούχα για να πάει στον Λεόντη!!!

Εντάξει ξέχασα να αναφέρω και το απαράμιλλο στυλ του Λεόντη που περπατούσε με το χέρι στην τσεπη του τζιν....απίστευτος!!!

και αύριο στον ντοκ, πες του οτι έμαθες οτι βγαζει ωραίες φωτο...;)

και ποιός ξερει....ίσως τα ξαναπούμε αυριο!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωραία εγώ το κλείνω!

έρχομαι ένα σκ στις αρχές ιουνίου! τέλος!

να με περιμένεις!

κι ο ν όλο αυτό λέει! του άρεσε η ιδέα!

μη κλείσεις για κανέναν άλλο! φτάνω λέμε!

Διαφημίσεις

ωραία εγώ το κλείνω!

έρχομαι ένα σκ στις αρχές ιουνίου! τέλος!

να με περιμένεις!

κι ο ν όλο αυτό λέει! του άρεσε η ιδέα!

μη κλείσεις για κανέναν άλλο! φτάνω λέμε!

Aχ ΜΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΡΙ..!κάντε το ρε Αννούλα, Please!! έχω εξοπλιστεί και με νέα έπιπλα, κοιμίζω απο 3 έως 5 άτομα(τι καλό παιδι ο Ν. όλο ωραίες ιδέες..)

άντε βρε Βελ....με την κορμάρα μου!!!:tongue::tongue::tongue:

με την κοιλάρα μου να λες καλύτερα!!!

Σε προκαλώ να βάλεις φωτό σου φιλενάδα..και αν δεν κερδίσω το στοίχημα περί κορμάρας, τι να πω!!

Περιμένω πως και πως να πάω στο γιατρό αύριο, να δω και μουρίτσα μικρής..

Aχ ΜΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΡΙ..!κάντε το ρε Αννούλα, Please!! έχω εξοπλιστεί και με νέα έπιπλα, κοιμίζω απο 3 έως 5 άτομα(τι καλό παιδι ο Ν. όλο ωραίες ιδέες..)

έλα του αγ.πνεύματος μη πάτε πουθενά!!!

ερχομαι λέμε!

μη κλείσεις κανέναν!

Σε προκαλώ να βάλεις φωτό σου φιλενάδα..και αν δεν κερδίσω το στοίχημα περί κορμάρας, τι να πω!!

Περιμένω πως και πως να πάω στο γιατρό αύριο, να δω και μουρίτσα μικρής..

οι φωτο ειναι παραπλανητικές βρε!!!

αν και έβαλα πρόσφατα στο πριβε μου άλμπουμ εδω στο προφίλ μου...

έλα του αγ.πνεύματος μη πάτε πουθενά!!!

ερχομαι λέμε!

μη κλείσεις κανέναν!

Άννα πραγματικά ρισπέκτ βρε κορίτσι μου!!!

μέσα σε όλα!!!

μπράβο σου!!!

και περιττό να αναφερω πόσο χαιρομαι που θα έρθετε γιατι ευελπιστω να γνωρίσω και εσένα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελέανα οι παροχες ειναι πολυ καλες ,αλλά ρωτα ποσο πλήρωναν περυσι κοινοχρηστα, δλδ περισσοτερο για θέρμανση,ειναι πολλα τα τμ για να ζεσταθει το σπιτι και αν ειναι κανα 300-400αρι το μηνα ισως θα έπρεπε να το ξέρετε εκ των προτέρων!

Ξυπνησα στις 7 το απογευμα,αφου καταβροχθισα 1,5 πιατο μακαρονια με κιμά,υποφερω ομως τωρα,ποτε θα χωνεψω Παναγία μου?

Διαφημίσεις

Ξυπνησα στις 7 το απογευμα,αφου καταβροχθισα 1,5 πιατο μακαρονια με κιμά,υποφερω ομως τωρα,ποτε θα χωνεψω Παναγία μου?

Βρε συμπεθέρα, εσύ κι ο βόας ένα πράγμα ρε παιδί μου..πήγες να φάς κι εσύ μια μεριδα περιποιημένη και έπεσες σε χειμερία νάρκη μετά, χιχιχιχιχι

Θα καλοπεράσουμε τριήμερο του Αγίου Πνέυματος δηλαδή, ωραία..Σοφάκι, κοίτα κι εσείς να είστε, μην χάσεις την Αννούλα!

Ασχετο, η Ανδριάνα πως είναι βρε κορίτσια, καιρο έχω να τη δώ εδώ μέσα νομίζω.

Α, και τρομερό hit η μηλόπιτα της Αγγελικής..

σοφία δε το συζητώ ετοιμάσου!!!!!!!!!!!!!!!

σε 2 βδομάδες σκάω μύτη, ετοιμάστε πρόγραμμα, τρώω πολύυυυ!!!!!

Ελα εσύ και σκέφτομαι να βάλω τον Φ. να μας φτιάξει (πιο επιτυχημένο αυτή τη φορά!!) ταιλανδέζικο...

Α, και τρομερό hit η μηλόπιτα της Αγγελικής..

Οοοοοοοοοοο ευχαριστώ...αφού το 'πε και ο σκληρός Ελβετός!:D

Ε,κοίτα μετα τον περυσινό χειμώνα και τους τόνους μήλου...

εχω κ άλλη συνταγη να ξέρεις..εντελως δικια μου εμπνευσεως,ειναι τάρτα ομως.

Αντε,σας ζηλευω που θα συναντηθείτε..μηπως να οργανώσουμε καμια συναντηση στην Καλαμάτα?χαχαχα

θα νοικιάσουμε πουλμανάκι να μας πάει και να μας φέρει!

Τωρα που το λες,εχει εξαφανιστει η Αντριάνα....καλοπερνάει το κοριτσι ,χαλάλι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...