Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμοτικόν που κλείνει τα μάτια και δε διαβάζει πεισματικά τα όσα γράφεις!!!!!!!!!

:tongue:

Αννούλα....ευκαιρία να έρθετε να τη δείτε να σας γνωρίσω κιόλας!!!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μου χρυσώνεις το χάπι!!!!!

πέρα απ τη πλάκα θα κάνετε τέλεια παρέα! να φιλήσεις λεοντάκο...

κι ως γνήσια καρκίνος ζηλεύω!!!!!!

Ελπίζω να συνεχίσουν να θέλουν τα παιδιά να κάνουμε παρέα γιατι 2-3 φορές να βρεθούν ακόμα με τη Βαλ ο Λεόντης, θα πάψει να είναι το ησυχο παιδάκι που ήξεραν!!!:tongue::tongue::tongue:

εν τω μεταξυ σούπερ εγκυούλα η Βελ!

μια κοιλίτσα τέλεια!

η δικιά μου κοντεύει να σκάσει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τ αγόρια κάνουν πολύ προτεταταμένη κοιλιά, ρώτα κι εμένα. βαρέθηκα ν απαντάω σ ερωτήσεις τύπου "τελειώνεις";;;

ΑΑΑ πρέπει να κόψω τις κούνιες μου φαίνεται! πολλά ακούω!!!!

Αλό....

Σοφάκι,γνωρισες τη Syb μου?

κανενα προβλημα αν θελει να τσιλιμπουρδίζει δεξια κ αριστερα ο Λεόντης μας!!!

Ειμαστε πολυ openminded συμπεθέρια!

Μέχρι το γάμο έχουμε καιρό...αφου ετσι κ αλλιως σε μας θα καταλήξει!

Ουφ,νιωθω τοσο κουρασμένη,με εχει πιασει και μια τρελη υπνηλια τωρα,τι το θελα το σήκωμα απτο χάραμα μου λετε?

τουλαχιστον ηπια καφεδάκι με την κολλητη μου,ειδα και τη μπεμπουλα,ωραια περασα!

δεν εχω κουράγιο να παω να παρω τη ΜΑριλιζα απτο σχολείο λεμε,σέρνομαιιιιιιιιιιι

Βελ,τελικα δε μας ειπες για τις ντοματες καλε!

Ανυπομονω για κεράσια...9 ευρο το κιλο τα ειχανε την περασμένη Πέμπτη,που να τολμήω να παρω,ελπιζω αυριο να χουνε πέσει οι τιμες!

Διαφημίσεις

τ αγόρια κάνουν πολύ προτεταταμένη κοιλιά, ρώτα κι εμένα. βαρέθηκα ν απαντάω σ ερωτήσεις τύπου "τελειώνεις";;;

ΑΑΑ πρέπει να κόψω τις κούνιες μου φαίνεται! πολλά ακούω!!!!

α ωραία....είχα στη Βαλ τεράστια κοιλιά, τωρα θα την έχω και προτεταμένη....

μια κινούμενη κοιλιά θα είμαι!!!:tongue::tongue::tongue:

στις κούνιες να πηγαίνεις...με ωτοασπίδες!!!

μην κάθεσαι και χαλιέσαι άδικα!!!!

Αλό....

Ουφ,νιωθω τοσο κουρασμένη,με εχει πιασει και μια τρελη υπνηλια τωρα,τι το θελα το σήκωμα απτο χάραμα μου λετε?

τουλαχιστον ηπια καφεδάκι με την κολλητη μου,ειδα και τη μπεμπουλα,ωραια περασα!

δεν εχω κουράγιο να παω να παρω τη ΜΑριλιζα απτο σχολείο λεμε,σέρνομαιιιιιιιιιιι

Ανυπομονω για κεράσια...9 ευρο το κιλο τα ειχανε την περασμένη Πέμπτη,που να τολμήω να παρω,ελπιζω αυριο να χουνε πέσει οι τιμες!

α όντως πολύ ανοιχτόμυαλη σε βρίσκω!!!

Αλλά τη Μαριλίζα τη ρώτησες????

μπορεί να αισθάνεται προδομένη!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

9 ευρω τα κεράσια ε????????

ρε τι λένε.....

ε τωρα θα έχουν πάει στα 6-7 ευρώ πιστευω...

που και πάλι....ακριβούτσικα είναι...

εγώ πάντως έχω ταράξει τα πεπόνια!!!

1 την ημέρα τρώω!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αλό....

ρε , αγγελικη στο κολωνακι ψωνιζεις??

5 ευρω πηρα 1 κιλο απο τη λαικη το σαββατο

και 4,5 ευρω ο γιωργος τη δευτερα απο βασιλοπουλο ...

τα φαγαμε ολα το σκ

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ρε , αγγελικη στο κολωνακι ψωνιζεις??

5 ευρω πηρα 1 κιλο απο τη λαικη το σαββατο

και 4,5 ευρω ο γιωργος τη δευτερα απο βασιλοπουλο ...

τα φαγαμε ολα το σκ

βρε κορίτσια είναι καλά? τώρα δε βγήκανε? θα περιμένω καμιά βδομάδα ακόμη μάλλον, τα πεπονάκια είναι ελληνικά? νωρίς δεν είναι? εγώ περιμένω βερυκοκάκια!!! έχω την αίσθηση ότι έχω να φάω πολλά χρόνια κεράσια που να μην είναι άνοστα!

λέμε σήμερα να κλείσουμε το σπίτι, θα έχω καμία κοντά ή πάλι αλλού για αλλού?

μήπως είναι πολύ μεγάλο (132?) αλλά πάλι μου αρέσει να έχω χώρο, αρκεί να μην πέσω στη λούμπα και αρχίζω να το γεμίζω πάλι, μου αρέσει που έχει ζαρντινιέρες (βαρέθηκα τις γλάστρες που βγάζουν νερά, κάνουν σημάδια, θα έχω μερικές μεγάλες μόνο), wc με ντουσιέρα για να μην αλλάζω νερά σε κουβάδες, και να εχω τα καθαριστικά μου μαζεμένα, επίσης να ξέρω ότι το ένα μπάνιο είναι για τους επισκέπτες, και τέλος το 3ο δωμάτιο που θα μπορω΄να έχω τα χαρτιά μου μαζεμένα, και ότι θέλω να κρύψω, η βεράντα στην κουζίνα για πρωινό καφεδάκι, αρνητικά είναι ότι τα μπάνια ειναι λιγο 80's αλλά καλοδιατηρημένα, δεν έχουν ντουλαπάκια, έχουμε βέβαια ένα μεγάλο spare ντουλάπι από ικεα, και οι ντουλάπες είναι οι παλιές, οι βαφτές που θέλουν ντύσιμο, έχει πολλά παράθυρα με σιδηρόδρομους, καλά αυτό το αλλάζω αν θέλω, τα πολλά μπαλκόνια είναι και θετικό, για πάρτυ, και για άνετο άπλωμα, και αρνητικό, για το καθάρισμα, επίσης ξαναγυρίζουμε σε 1ο, να πάει και η καρδιά μου στη θέση της με το παιδί, δεν ξέρω δε θέλω να είμαι ψηλά μέχρι να μεγαλώσει, η γειτνίαση με συγγενείς ?

πείτε καμιά γνώμη γιατί αν πάλι δε μου αρέσει θα με κυνηγάει ο γιάννης, βέβαια η πρώτη εντύπωση ήταν καλή και αυτό με εμένα είναι θετικό, δηλ. έχει καλή ενέργεια το σπίτι

το τζάκι είναι στα θετικά? δεν είχα ποτέ μου, είναι μπελλάς να ανάψει? ζεσταίνει καθόλου το χώρο? επίσης αυτονομία δεν είχα ποτέ και ηλιακό, μιλάμε άλλη σχολή, θετικά αυτά? καλά με το θερμοσίφωνα μάλλον θετικό γιατί όλη την ώρα θέλεις ζεστό νερό, και για το παιδί και για την κουζίνα!

Διαφημίσεις

ελεαννα , τα κερασια ειναι σουπερ....τα πεπονια τα μικρα ειναι κρητης!που βγιανουν πρωιμα ...

τωρα για το σπιτι ..το τζακι ειναι καλο για χουζουρι και σιγουρα ζεσταινει σαλονι καλα

ο ηλιακος ειναι μαστ ,....ζεστο νερο εστω για πιατα και κανα κολαρακι το χειμωνα ..και ζεστο νερο φουλ απο μαρτη μεχρι οκτωβρη ...

αυτονομια ...εννοειται !!!!

τωρα ο πρωτος με χαλαει.....τον φοβαμαι για κλεψιες !!!μη το γρουσουζευω κιολας ...

και το μπαλκονι σουπερ ...αλλα ενα δωματιο το καλοκαιρι!!

οσο για τα τερταγωνικα σουπερ ακουγεται ...το δικοα μας ειναι 85...και αρκετα στριμοχωρο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

για τις κλεψιές έχει δίκιο, απλά μου φαίνεται αρκετά ασφαλής και η περιοχή και η πολυκατοικία, βέβαια το ρίσκο πάντα υπάρχει

για τα τετραγωνικά, τώρα μένουμε σε 90άρι, έχει δύο δωμάτια, συμπαθητικό χώρο υποδοχής, αλλά έχουμε και το γραφείο και μικραίνει, ήθελα ας πούμε μια μεγάλη βιβλιοθήκη που δεν πολυχωρά, μεγάλη κουζίνα, μπάνιο και αποθήκη αντί για wc και δύο καλούτσικα υ/δ, ήθελα όμως οπωσδήποτε 3ο γιατί θέλω να δουλεύω στο σπίτι και έχω πολλή χαρτούρα, έχουμε 3 laptop και γενικά θέλω ένα ακόμη δωμάτιο, επίσης ήθελα wc, είναι πολύ βολικό, τώρα οι βεράντες είναι bonus, μου φαίνεται μεγάλο, αλλα είναι αρκετά large και στους βοηθητικούς χώρους, βέβαια και τα πιο μικρά που βρίσκαμε στα ίδια λεφτά ήταν, μεταξύ 650 και 700 γιατί ήταν πιο καινούργια, parking, αυτονομία, εσείς πιστεύετε ότι θα έβρισκα άνω των 90τ.μ. σπίτι, καλό όμως, όχι παλιατσαρία, με όλες αυτές τις προδιοαγραφές κάτω των 650? μιλάω κυρίως για περιοχή νέο ψυχικό, νέα φιλοθέη γηροκομείου και χαλάνδρι

νεκ, έψαξα κάποια πράγματα το φόρουμ για το βραχύ χαλινό και οι απόψεις διίστανται, άλλοι λένε ότι δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα και ότι είναι αναχρονιστική μέθοδος η διατομή του και άλλοι ότι πρέπει να γίνει και σχετικά νωρίς γιατί μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομιλία και στη διαμόρφωση των μόνιμων δοντιών, τρέχα γύρευε, βέβαια αναφέρουν τα σύμφωνα ρ και λ, και αντρέας δε λέει το ρ ακόμη, το λέει γαλλικά αλλά νομίζω πολλά παιδάκια αργούν να το πουν, επίσης έλεγε χαρακτηριστικά αν το παιδί μπορεί να γλύψει παγωτό είναι μια χαρά, εμείς μπορούμε και με το παραπάνω, δεν ξέρω βέβαια αν τα αραιά μπροστινά δόντια είναι απαραίτητα βραχύ χαλινό? μια άλλη κοπέλα έλεγε ότι τσέκαρε την παιδίατρο έτσι και άλλαξε επειδή η πρώτη δεν το βρήκε στο νεογέννητο, εμάς πάλι καμία από τις 3 αλλά ούτε στο μητέρα και όταν γεννήθηκε και όταν πήγαμε για εξετάσεις δεν το ανέφεραν, είναι όλοι άσχετοι? να πάμε κι εμεις σε παιδοδοντίατρο? ξέρω ένα καλό, αλλά έλεγα αν τον πάω προληπτικά εκεί λίγο πριν σκάσουν τα άλλα δοντάκια, θα το ψάξω λίγο ακόμη

Καλησπέρα!

Πήγαν τα πεθερικά με το Γιάννη στον αδερφό του Άρη και είμαστε σπίτι με τη μπουμπού, έκανα το μπάνιο μου την ταίσα και ξανά για ύπνο η λουλού μου, αυτά μου φαίνονταν πολυτέλειες όταν ήταν ο Γιάννης νεογέννητο, όλη μέρα στο στήθος τον είχα το φαγάνα!

Ανά 2-3 ώρες τρώει η μικρή συνήθως, την ξυπνάω κιόλας πολλές φορές, ελπίζω να παίρνει βάρος μόνο γιατί βγήκε πολύ υπναρού!

Αύριο θα πάμε παιδίατρο να τη μετρήσουμε.

Ντινάκι τελειώσατε το μαγαζί κοριτσάκι ε?

Καλορίζικο! καλές δουλειές στον αντρούλη σου!

Να μας βάλεις το λινκ όταν φτιάξετε το σάιτ εννοείται!

Θα βάλουμε το σταθερό επιτέλους, το κατάλαβε ο Άρης ότι εγώ θέλω ίντερνετ και από το να έχω το στικάκι που είναι ακριβό καλύτερα να βάλουμε το σταθερό!

Ελεάνα πολύ καλό ακούγεται το σπίτι, ειδικά ο ηλιακός, η αυτόνομη θέρμανση, το τζάκι ζεσταίνει κι αυτό εννοείται το σαλόνι ή τον ενιαίο όλο, φέτος όλοι τα δούλεψαν πολύ που ακρίβηνε τόσο το πετρέλαιο, και αρκετά μεγάλο επίσης!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

μπράβο σας σοφία μου, πράγματι κι εγώ την πρώτη βδομάδα όχι μπάνιο ούτε να πλύνω τα δόντια μου δεν προλάβαινα μόνη με τον μικρό, βέβαια ως δευτερομανούλα είναι λιγότερο το άγχος υποθέτω, αλλά κι εγώ συνέχεια θήλαζα, βλέπω τώρα έχετε ήδη ένα πρόγραμμα, ουάου, να τη χαίρεσαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...