Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χίλια ευχαριστώ κατ!!!!!

για τις συμβουλές!

είναι που ναι και δύσκολα τα δικά μου τα παιδιά στα φαγητά...τα πιο άνοστα θα μου τα φέρουν καπέλο...χαχα

θα βάλω στο κοκκινιστό χώρια για μένα μακαρόνια ολικής.

πιστεύω ότι από βδομάδα που θα μαι λίιιγο πιο χαλαρά θα το κανονίζω καλύτερα.

από γλυκό που λές τι εννοείς;;; μπορείς να φας πάστα ας πούμε;;;

γιατί χτες με 2 φέτες μέλι το απόγευμα πέθανα και δεν έφαγα τίποτα για βράδυ...

μόνο με το παγωτό δε βλέπω παρατράγουδα, πχ παγωτό γιαούρτι που δοκίμασα οκ.

γενικά γλυκά δε τρώω, δε τρελαίνομαι κιόλας.

γενικά σ αυτό το παιδί δε τρελαίνομαι και για κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τ άλλα.

(άφαγος θα μου βγει κι αυτός!)

νομίζω τα τυροπιτοειδή-ψωμοειδή με πειράζουν περισσότερο. το χω κόψει μαχαίρι το ψωμι.

1 γλυκο τη βδομαδα μου ειχε πει οκ....γλυκο του κουταλιου κατα προτιμηση...επειδη του το ειχα ζητησει

ψωμι 1, 2 φετες τη μερα ...ολικης αλεσης επισης

γενικα απεφυγε τις σαλτσες ...δηλαδη στο κοκκινιστο ..εσυ μη βαλεις σαλτσα ...

εγω εβαζα στα μακαρονια ...φρεσκια ντοματα τριμμενη ας πουμε ..και λιγο λαδακι ..

αλλα το μυστικο ειναι τα 6 γευματα τη μερα ...ουσιαστικα ανα τριωρο πρπει να τρως κατι ....και λιγο εννοειται

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα οι σφολιάτες ειναι πολυ βαριές και εχουνε και ενα κάρο θερμιδες.

Οσο μπορείς να τις αποφευγεις.

Μακαρόνια ολικης εγω τρωω εδω και πολλους μήνες,τα αλλα ανακάλυψα οτι με πρηζουνε αφανταστα.φαντασου αυριο με τον κιμα 3 μακαρονια θα κανω,για μενα,για Λ και για τη μικρη.

Αν αποφευγεις αυτα που ειπε η Καθριν μια χαρα θα το πας,τωρα με τις ζεστες τραβιουνται και τα φρούτα και τα βαρια φαγητα δε σου κανει ορεξη να τα φας.

Ντινα,καλο θα του κανει ο σταθμος,ειναι πιστευω η ιδανικη ηλικία για να πάει,μην αγχωνεσαι μωρε και οι αρρωστειες καλως ή κακώς μες το προγραμμα ειναι,ή τωρα θα τις περάσει ή στο δημοτικό.

καλα ειναι τα κροκς δλδ? και δε φευγουν απο τα ποδαράκια τους?

Καλησπέρα Αγγελική!

Μιά χαρά είναι!Στην αρχή δεν τα ήθελε γιατί ήθελε να πάρουμε κάτι "ποδοσφαιρικά" (αυτό το παιδί είναι λίγο μικρομέγαλο χαχα) αλλά τώρα δεν τα βγάζει απο τα ποδαράκια του τα all star που δοκιμάσαμε δεν του καθόντουσαν καθόλου καλά στα ποδαράκια...έδωσα παραγγελία και στο myshoes για κάτι πεδιλάκια πόλυ καλή τιμή...

Αγγελική τι ξέρεις για την επιδότηση παιδικών ιδ. σταθμων?Κάτι είχες κάνει εσύ με αυτό?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ντινάκι σε δημόσιο ή ιδιωτικό ρώτησες? εγώ το έχω αποφασίσει γι'αυτό βιάζομαι να μετακομίσω να προλάβω τις προθεσμίες για το δημόσιο της περιοχής, βέβαια από τη θεωρία στην πράξη....αλλά νομίζω ότι καλό θα είναι να πάει από του χρόνου, έχω κουραστεί ψυχολογικά, θέλω να έχω χρόνο και για άλλα πράγματα, κυρίως επαγγελματικά, και δε θα του προσφέρω τίποτα αν τον παρκάρω στην τηλεόραση συνέχεια! και ο μικρός μάλλον είναι έτοιμος, είναι πολύ κοινωνικό παιδάκι, κάνει αμέσως παρέες, τον συμπαθούν όλοι μόλις τον γνωρίσουν και μένει άνετα χωρίς εμάς, επίσης εδώ και ένα χρόνο μας ζητάει να πάει σχολείο, από πέρσι το καλοκαίρι, αλλά είπαμε να μείνει ένα ακόμη χρόνο σπίτι για τις ιώσεις, μας το πρότεινε και η γιατρός!

Δίπλα μου είναι δημόσιος σταθμός...το ψάχνω γενικά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

1 γλυκο τη βδομαδα μου ειχε πει οκ....γλυκο του κουταλιου κατα προτιμηση...επειδη του το ειχα ζητησει

ψωμι 1, 2 φετες τη μερα ...ολικης αλεσης επισης

γενικα απεφυγε τις σαλτσες ...δηλαδη στο κοκκινιστο ..εσυ μη βαλεις σαλτσα ...

εγω εβαζα στα μακαρονια ...φρεσκια ντοματα τριμμενη ας πουμε ..και λιγο λαδακι ..

αλλα το μυστικο ειναι τα 6 γευματα τη μερα ...ουσιαστικα ανα τριωρο πρπει να τρως κατι ....και λιγο εννοειται

τέλεια ιδέα αυτή με τη φρεσκια ντομάτα!!!

θα τα κανω μακαρονοσαλάτα!!!

γιατί εγώ χωρίς ζυμαρικά δε ζω με τίποτα!!!!

Καλησπέρα Αγγελική!

Μιά χαρά είναι!Στην αρχή δεν τα ήθελε γιατί ήθελε να πάρουμε κάτι "ποδοσφαιρικά" (αυτό το παιδί είναι λίγο μικρομέγαλο χαχα) αλλά τώρα δεν τα βγάζει απο τα ποδαράκια του τα all star που δοκιμάσαμε δεν του καθόντουσαν καθόλου καλά στα ποδαράκια...έδωσα παραγγελία και στο myshoes για κάτι πεδιλάκια πόλυ καλή τιμή...

Αγγελική τι ξέρεις για την επιδότηση παιδικών ιδ. σταθμων?Κάτι είχες κάνει εσύ με αυτό?

τα κόκκινα σταράκια της νονάς έχουν γίνει προέκταση του ποδιού του, τα έχω πλύνει ήδη δύο φορές γιατί με τη μία μαυρίζουν τα κορδόνια και μου τη δίνει, και τώρα λέω σιγά σιγά να του φοράω τα πέδιλα, αλλά με κάλτσα αλα γερμανός τουρίστας γιατί του μπαίνουν χαλίκια και γκρινιάζει, απλά δεν αντέχω άλλο τα κορδόνια, έχουν πλάκα΄, μου αρέσουν, θα του έπαιρνα κι εγώ, αλλά αυτό το μπες βγες, ειδικά αν τα έχει κάνει και θέλει αλλαγή, μιλάμε τα έχω δει όλα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, αύριο νομίζω τελιώνουν πάλι οι μονάδες στο στικάκι, αν χαθώ λίγες μέρες αυτό θα φταίει!

Κλεο που είναι το βιντεάκι της Δαναϊτσας??

Ελευθερίτσα μπράβο στο Μανιώ που πάει τόσο καλά με τα τσίσα και τα κακά!

Ο δικός μου πισωγύρισε και έχουμε κάποια ατυχηματάκια από πριν γεννηθεί η μπέμπα, ειδικά όσες μέρες έλειπα στο νοσοκομείο, τώρα καλύτερα πάει που είμαι σπίτι, πιστεύω να επανέλθει στο πρόγραμμα σιγά σιγά!

Αννούλα έχεις θέμα με το ζάχαρο δηλαδή ή νιώθεις φουσκώματα και θες να τρως πιο ελαφριά?

Κι εγώ θα κάνω αίτηση για το Γιάννη μήπως τον πάρουν του χρόνου στο δημόσιο, μακάρι, να περνάει η ώρα του ευχάτιστα, χειμώνα μέσα και με τη μπουμπού μαζί θα ζοριστούμε σίγουρα!

Τι άλλα, την πέμπτη θα πάω τη μικρή στην παιδίατρο, μου είπαν να την πάω νωρίς γιατί είχε λίγο ίκτερο στο νοσοκομείο, για να δούμε μεγάλωσε καθόλου το σκατούλι?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γειά σου Σοφάκι!!!!

Να πείς στο Άρη να βάλετε νετ να μην σε χάνουμε μωρέ!Σε λίγο θα ανέβει και το καινούργιο σιτε του μαγαζιου...θα σου πώ να το πείς στο Άρη να ρίξει μιά ματιά αφού έχουν την ίδια τρέλα με τον δικό μου!

Η δίαιτα σήμερα πήγε περίπατο όλο τρώω και γιαουρτογλυκό έφαγα που έφτιαξα...φοράδα θα γίνω πάλι...απογοήτευση είμαι...ίσως φταίει που είμαι ΄βραδινή...στις 12 ξύπνησα και θα ξανακοιμηθώ αυριο στις 7 το πρωι!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γειά σου Σοφάκι!!!!

Να πείς στο Άρη να βάλετε νετ να μην σε χάνουμε μωρέ!Σε λίγο θα ανέβει και το καινούργιο σιτε του μαγαζιου...θα σου πώ να το πείς στο Άρη να ρίξει μιά ματιά αφού έχουν την ίδια τρέλα με τον δικό μου!

Η δίαιτα σήμερα πήγε περίπατο όλο τρώω και γιαουρτογλυκό έφαγα που έφτιαξα...φοράδα θα γίνω πάλι...απογοήτευση είμαι...ίσως φταίει που είμαι ΄βραδινή...στις 12 ξύπνησα και θα ξανακοιμηθώ αυριο στις 7 το πρωι!

σου κάνω παρέα!!! κι εγώ γουρούνα θα γίνω πάνω που είχα χάσει μερικά κιλάκια! εγώ είχα ένα καλό κομμάτι τσιζκέικ κι επειδή ήταν πολύ "διαίτης" είπα να το πασπαλίσω με νιφάδες σοκολάτας να το κάνω βαρβάτο! τώρα καταλαβαίνω τις κοπέλες που πάνε στο μπάνιο να ξεράσουν! εμένα ούτε δάχτυλο θα χρειαζόταν να βάλω με αυτό που έκανα! αλλά οοοοοχι θα κατσικωθεί εκεί στα μπούτια και τους κώλους αεροδρόμιο να μάθω νυχτιάτικα να κάνω παλαβομάρες...

τα υπόλοιπα αύριο από το σχολείο πρωινά-πρωινά γιατί είναι και πολλά! ελπίζω να μην χωθούν πάλι στο γραφείο τα πιτσιρίκια που με βλέπουν στον ύπνο τους...

τσα!!!

καλημέρα, ξύπνησα να κάνω κάτι διορθώσεις σε ένα σχέδιο, να το στείλω να μην το έχω άγχος και είπα να πω την πρώτη καλημέρα, για πρώτη φορά στο καφέ, πάντα τελευταία μπαίνω, πάω να διορθώσω και να την ξαναπέσω, χιχιχι

Καλημερα!!!!!!

Τι πάθαμε σημερα? και γω απτις 06,30 σηκωθηκα να κανω καμια δουλειά γιατι τα ΄χω ρίξει στον κόκορα που λένε.

Εφτιαξα και το φαγητο μου και ειμαι έτοιμη!

Λεω να παω στην κολλητη μου μετα να ζουλήξω λιγο τη μπεμπουλα μας.

Καλα εχθες που πηγα Λητω,επαθα σοκ...φυσιολογικα το πιάσανε το παιδι!!!!!!!!!!!

Σπερματεγχυσεις,4-5 αποτυχημένες εξωσωματικες και ήρθε μονο του!!!!!!!!!!!

Απιστευτο??????? Κι ομως αληθινο!

Ντινα ναι,εμεις με το προγραμμα του ΕΣΠΑ ειμαστε,Ιουνιο αρχιζουν οι αιτήσεις,μην αγχωνεσαι,ανακοινωνονται ολα μεσω ιντερνετ και θα τα μαθουμε στην ωρα τους!!

Πας την αιτηση σου και περιμενεις,διαλέγεις εως και 4 σταθμούς απο την περιοχή σου,οποτε δες και κανεναν αλλον εκει κοντά σου για να εχεις περισσότερες πιθανοτητες να μπει ο Λίο.

Απλα εγω εφέτος θα κανω αίτηση και εκτος ΕΣΠΑ,δλδ στο δήμο,γιατι θα χω λιγα μόρια και εχω την αίσθηση οτι δε θα μας πάρουν μεσω προγράμματος.

Ηθελα να σου πω, εσυ που εχεις και τη γιαγιά stand by ,τους δύσκολους μηνες,μπορεις να μην τον πηγαινεις σχολείο και μεις ετσι καναμε πέρυσι, Ιαν-Φεβ δεν πηγαμε σχεδόν καθολου.

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

6,30 το πρωί;;; εγώ με το ζόρι κάθε μέρα 8 παρά σηκώνομαι τελευταία απ ολους. συνήθως με ξυπνάει η γκρίνια του μεγάλου για να ετοιμαστεί για το σχολείο. όλα αυτά τα χει αναλάβει ο ν φέτος!

κατά τις 11 θα πάω με το μανιώ ελτα να πάρουμε 2 δέματα με παιδικά ρούχα που παραγγείλαμε.

φέτος θα κάνουμε κι εμείς αίτηση με το έσπα, θα θελα να χρησιμοποιήσω τη τριτεκνία αλλά δε το βλέπω για φέτος. ίσως μόνο να μπορέσω να εξασφαλίσω μια βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο, απ τον χασ δηλ.

δεν έχω ελπίδες βέβαια με τίποτα γι αυτή τη χρονια.

κι εγώ έχω ακούσει περιπτώσεις με φυσιολογική σύλληψη μετά από ζόρια. συμβαίνει.

να τους ζησει!

αύριο και μεθαύριο δουλεύω πολλές ώρες, οπότε πρέπει να βάλω κανα πλυντήριο-σίδερο να εκμεταλλευτώ τη σημερινή μέρα που θα μαι σπίτι.

χτες γύρισα 10 το βράδυ. και τα παιξα γιατί μιλούσα ακατάπαυστα 3 ώρες. μ έπιασε το διαφραγμα και δε μπορούσα ν αναπνεύσω...χαχα...τα παιξε ο μαθητής. μπορεί να ναι λίγες οι ώρες αλλα η ένταση τις διπλασιάζει τέτοια περίοδο.

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Γνωρισα χθες τη Βελ με την όμορφη οικογένεια της και καταλαβα γιατι στεναχωρηθηκατε που έφυγε!

Καιρό είχα να γνωρίσω ανθρωπους που να μεταδίδουν τόσο καλή ενέργεια!!!

Βελ τωρα που έγινε η αρχή....έχουμε μέλλον!!!

Αγγελική δε θα σου πω πολλά....μόνο το νου σας στο γαμπρό...

δε λέω παραπάνω μην τον εκθέσω...:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Γνωρισα χθες τη Βελ με την όμορφη οικογένεια της και καταλαβα γιατι στεναχωρηθηκατε που έφυγε!

Καιρό είχα να γνωρίσω ανθρωπους που να μεταδίδουν τόσο καλή ενέργεια!!!

Βελ τωρα που έγινε η αρχή....έχουμε μέλλον!!!

Αγγελική δε θα σου πω πολλά....μόνο το νου σας στο γαμπρό...

δε λέω παραπάνω μην τον εκθέσω...:tongue::tongue::tongue:

εμοτικόν που κλείνει τα μάτια και δε διαβάζει πεισματικά τα όσα γράφεις!!!!!!!!!

:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...