Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο αλεργείες δεν έχω ιδέα...

Αγγελική υπομονή και φυσικά μην κλειδώσεις την πόρτα στο παιδί...έχεις φωτάκι μέσα στο δωματιό της...μήπως κάτι τη φοβίζει...όταν κλαίει την πέρνεις στο δικό σας κρεβάτι????

Εμείς πότε ξυπνάμε πότε το πάμε σερί...αλλά ευτυχώς κοιμάται σχεδόν αμεσως πάλι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχθές πήγαμε στον παιδότοπο και η κοπέλα έδωσε στο Λ μιά έτοιμη ζωγραφιά που έφτιαξαν οι κοπέλες του παιδότοπου για τις μαμάδες και μου την έδωσε ο μικρός...μετά κάθησαν όλα και τα παιδάκια και ζωγράφισαν...ο Λ ζωγράφισε μια χελωνίτσα γα τον μπαμπά που πήγαμε στο μαγαζί και του την δώσαμε και την κρέμασε στο γραφείο και ένα "ben ten" για την γιαγιά μας που της την δώσαμε και συγκινήθηκε τόσο πολύ κι ας μην κατάλαβε τι είναι!!!!

Πήγαμε βολτούλα και στα μαγαζιά στο Αιγάλεω και πήραμε crocs με τους ήρωες των cars αλλά ρε κορότσια 31 ευρώ πολλά δεν είναι?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!!!!

Τώρα γύρισα απο τον παιδικό...δίπλα στο σπίτι μου κυριολεκτικά...ρώτησα την κοπέλα χίλια πράγματα που στο τέλος μου είπε "οι γονείς περνάμε τα μεγάλα ζόρια και όχι τα παιδιά...μπορείτε να δεχτείτε οτι θα πάει ο μικρός σχολείο?"...όχι δεν μπορώ αλλά θα προσπαθήσω...θα δείξει αν μας πάρουν θα δώ πως θα πάει...σκέφτομαι να τον πηγένουμε 9 με 1.30 και η πεθερά μου φυσικά θα είναι εδώ μήπως και χρειαστεί κάτι το μικρό...ο άντρας μου 1 ναί και 10 όχι σχετικά με τον παιδικό!!!!

Ο μικρός απο την άλλη λέει "θα πάω κολείο και θα κάνω μάθημα!!!"

Νεκ πές μου σε παρακαλώ την γνώμη σου μιάς και το επάγγελμά σου είναι σχετικό...την γνώμη σου για τον παιδικό...

Τις ιώσεις σκέφτομαι πάρα πολύ και για αυτό θα πρέπει να προετοιμάσουμε τον οργανισμό του...Κλεό αν μας πάρουν θα επισκεφτούμε και εμείς την Ζώτου...ουφ αγχώθηκα πολύ απο τώρα....στο τέλος βλέπω να μην τον στέλνω...η κοπέλα πάντως πολύ φιλίκη...την συμπάθησα...ακόμα οι αιτήσεις δεν έχουν έρθει...

ντινάκι σε δημόσιο ή ιδιωτικό ρώτησες? εγώ το έχω αποφασίσει γι'αυτό βιάζομαι να μετακομίσω να προλάβω τις προθεσμίες για το δημόσιο της περιοχής, βέβαια από τη θεωρία στην πράξη....αλλά νομίζω ότι καλό θα είναι να πάει από του χρόνου, έχω κουραστεί ψυχολογικά, θέλω να έχω χρόνο και για άλλα πράγματα, κυρίως επαγγελματικά, και δε θα του προσφέρω τίποτα αν τον παρκάρω στην τηλεόραση συνέχεια! και ο μικρός μάλλον είναι έτοιμος, είναι πολύ κοινωνικό παιδάκι, κάνει αμέσως παρέες, τον συμπαθούν όλοι μόλις τον γνωρίσουν και μένει άνετα χωρίς εμάς, επίσης εδώ και ένα χρόνο μας ζητάει να πάει σχολείο, από πέρσι το καλοκαίρι, αλλά είπαμε να μείνει ένα ακόμη χρόνο σπίτι για τις ιώσεις, μας το πρότεινε και η γιατρός!

Εχθές πήγαμε στον παιδότοπο και η κοπέλα έδωσε στο Λ μιά έτοιμη ζωγραφιά που έφτιαξαν οι κοπέλες του παιδότοπου για τις μαμάδες και μου την έδωσε ο μικρός...μετά κάθησαν όλα και τα παιδάκια και ζωγράφισαν...ο Λ ζωγράφισε μια χελωνίτσα γα τον μπαμπά που πήγαμε στο μαγαζί και του την δώσαμε και την κρέμασε στο γραφείο και ένα "ben ten" για την γιαγιά μας που της την δώσαμε και συγκινήθηκε τόσο πολύ κι ας μην κατάλαβε τι είναι!!!!

Πήγαμε βολτούλα και στα μαγαζιά στο Αιγάλεω και πήραμε crocs με τους ήρωες των cars αλλά ρε κορότσια 31 ευρώ πολλά δεν είναι?

στο μούγερ δεν είχαν νούμερα στα crocs! πολλά δε μου φαίνονται πάντως,

εμείς πήραμε πεδιλάκια geox με φωτάκια, μαυρομπεζ, που άρεσαν σε γιαγιά και εγγονό, μπιχλιμπιτζίδες και οι δύο γαρ, και για τη θάλασσα μας έδωσαν κάτι nike πολύ μαλακά, τελευταίο νούμερο, έχουν γίνει ανάρπαστα, με βέλκρο πάνω και πίσω στη φτέρνα, τα ήθελα και για παντοφλάκια στο σπίτι, είναι πολύ μαλακά και ωραία, γκρι-πορτοκαλί, 80 και για τα 2

Διαφημίσεις

Απο αλεργείες δεν έχω ιδέα...

Αγγελική υπομονή και φυσικά μην κλειδώσεις την πόρτα στο παιδί...έχεις φωτάκι μέσα στο δωματιό της...μήπως κάτι τη φοβίζει...όταν κλαίει την πέρνεις στο δικό σας κρεβάτι????

Εμείς πότε ξυπνάμε πότε το πάμε σερί...αλλά ευτυχώς κοιμάται σχεδόν αμεσως πάλι...

εμάς πάει μέχρι ξημερώματα, αλλά εκεί γύρω στις 5-6 έρχεται στο διπλό, δε με πειράζει πολύ πιστεύω σιγά σιγά θα το κόψει, δε θέλω να τον βιάζω, όπως και με την πάνα, είμαστε πίσω, αλλά δεν τον κόβω έτοιμο, κάθεται στο γιο-γιο και απλά παίζει, τι να τον κάνω, στην εξοχή θα τον έχω με το βρακάκι κι οτι κάτσει, είναι και η θάλασσα

εδώ κι εγώ...

σόρυ αγγέλω νόμιζα ότι μαζί κοιμόσασταν ακόμη ούτως ή άλλως, μην ανησυχείς θα στρώσει. τα χαμε κι εμείς με τον μεγάλο ένα φεγγάρι. εννοείται δε κλειδώνεις...αναγκαστικά κάνεις δρομολόγια.

όλη μέρα στις κούνιες την έβγαλα, πάω να μαγειρέψω κοτόπουλο με κριθαράκι γι αύριο...και μετά μάθημα, είμαι βραδυνή σήμερα 7 με 10.

γμτ δεν είμαι και πολύ καλά!!!!

μάλλον το ζάχαρο είναι.

τρώω κάτι κι έχω πετρώματα και δυσφορία...

τώρα για μεσημέρι δεν έφαγα.

πρέπει ομως λιγο και συχνά αν δε κάνω λάθος.

δεν έχω το κουράγιο να μαγειρεύω ξεχωριστά για μένα, προτιμώ να μαι έξω με το μανιώ που βαριέται πια μέσα.

και η μάνα μου τρέχει με το γάμο και τις ετοιμασίες και τα χει παίξει οπότε δε θέλω να πολυζορίζω κι εγώ.

μάλλον για μένα θα κάνω μακαρόνια "ζωγράφος" που κάνουν για διαβητικους. και βλέπουμε πως θα πάει.

ζυγίστηκα επίσης, επιμένω στα +7 και προς τα κάτω...και σε 10 μέρες μπαίνω 3ο τρίμηνο! ααα δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά για μένα!!! χαχαχα!

Διαφημίσεις

μπαινω στα κλεφτα ....και εχω να πω τα εξης

τα crocs τελεια για το καλοκαιρι ..εμφανισα τα περσινα για τη μικρη μου ....η χριστινα μου ειπε οτι θελει με τη κιτυ και με τη μινυ!!!

αννα ...διαιτα ζαχαρου εγγυμοσυνης ....θα σε βοηθησω εγω ....

οχι σαλτσες( πουμαρο..μαγιονεζες) , οχι τηγανιτα( οχι τσιγαριστα)

μια κουπα φρουτα την ημερα μαξιμουμ .η μια φετα πεπονι

και 6 γευματα τη μερα !!!μην αφηνεις τον εαυτο σου να πειναει ....

εξοπλισου με κριτσινια ολικης και πολλα λαχανικα .....

ιδανικο μενου ψητο κρεας ...βραστα λαχανικα

επειδη δε μπορεις να κανεις δεκα φαγητα ..μαγειρευε για ολους πιο ανοστα ...

μη τσιγαριζεις ...ακομα και τα λαδερα (τυπου φασολακια) ...ολα μαζι στη κατσαρολα ....

αν θες τιποτα αλλο πες μου ...

ααα...1 γλυκο τη βδομαδα ειναι οκ

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

χίλια ευχαριστώ κατ!!!!!

για τις συμβουλές!

είναι που ναι και δύσκολα τα δικά μου τα παιδιά στα φαγητά...τα πιο άνοστα θα μου τα φέρουν καπέλο...χαχα

θα βάλω στο κοκκινιστό χώρια για μένα μακαρόνια ολικής.

πιστεύω ότι από βδομάδα που θα μαι λίιιγο πιο χαλαρά θα το κανονίζω καλύτερα.

από γλυκό που λές τι εννοείς;;; μπορείς να φας πάστα ας πούμε;;;

γιατί χτες με 2 φέτες μέλι το απόγευμα πέθανα και δεν έφαγα τίποτα για βράδυ...

μόνο με το παγωτό δε βλέπω παρατράγουδα, πχ παγωτό γιαούρτι που δοκίμασα οκ.

γενικά γλυκά δε τρώω, δε τρελαίνομαι κιόλας.

γενικά σ αυτό το παιδί δε τρελαίνομαι και για κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τ άλλα.

(άφαγος θα μου βγει κι αυτός!)

νομίζω τα τυροπιτοειδή-ψωμοειδή με πειράζουν περισσότερο. το χω κόψει μαχαίρι το ψωμι.

Αννούλα οι σφολιάτες ειναι πολυ βαριές και εχουνε και ενα κάρο θερμιδες.

Οσο μπορείς να τις αποφευγεις.

Μακαρόνια ολικης εγω τρωω εδω και πολλους μήνες,τα αλλα ανακάλυψα οτι με πρηζουνε αφανταστα.φαντασου αυριο με τον κιμα 3 μακαρονια θα κανω,για μενα,για Λ και για τη μικρη.

Αν αποφευγεις αυτα που ειπε η Καθριν μια χαρα θα το πας,τωρα με τις ζεστες τραβιουνται και τα φρούτα και τα βαρια φαγητα δε σου κανει ορεξη να τα φας.

Ντινα,καλο θα του κανει ο σταθμος,ειναι πιστευω η ιδανικη ηλικία για να πάει,μην αγχωνεσαι μωρε και οι αρρωστειες καλως ή κακώς μες το προγραμμα ειναι,ή τωρα θα τις περάσει ή στο δημοτικό.

καλα ειναι τα κροκς δλδ? και δε φευγουν απο τα ποδαράκια τους?

Αννούλα οι σφολιάτες ειναι πολυ βαριές και εχουνε και ενα κάρο θερμιδες.

Οσο μπορείς να τις αποφευγεις.

Μακαρόνια ολικης εγω τρωω εδω και πολλους μήνες,τα αλλα ανακάλυψα οτι με πρηζουνε αφανταστα.φαντασου αυριο με τον κιμα 3 μακαρονια θα κανω,για μενα,για Λ και για τη μικρη.

Αν αποφευγεις αυτα που ειπε η Καθριν μια χαρα θα το πας,τωρα με τις ζεστες τραβιουνται και τα φρούτα και τα βαρια φαγητα δε σου κανει ορεξη να τα φας.

Ντινα,καλο θα του κανει ο σταθμος,ειναι πιστευω η ιδανικη ηλικία για να πάει,μην αγχωνεσαι μωρε και οι αρρωστειες καλως ή κακώς μες το προγραμμα ειναι,ή τωρα θα τις περάσει ή στο δημοτικό.

καλα ειναι τα κροκς δλδ? και δε φευγουν απο τα ποδαράκια τους?

o δικός μου πέρσι δεν τα ήθελε, τα φόραγε λίγο και μετά τα πέταγε, φέτος δεν ξέρω, άμα βρω θα του πάρω!

εμένα μου αρέσουν πολύ τα ζυμαρικά ολικής αλλά σε κανέναν άλλο και να φτιάχνω 2 μακαρόνια δεν παίζει, να μένουν λίγο από το καθένα, σακουλάκια, παρασακουλάκια, τάπερ, βάζα, μου τη δίνει, που θα πάει σιγά σιγά θα τους πείσω!!!!!

όχι δε φεύγουν, δε γλυστράνε, δε μυρίζουν.

δοκιμασμένα.

τιπ: μη τα πάρεις μόνη σου να ναι και το παιδί μαζί γιατί οι φόρμες τους είναι λίγο τεράστιες!!!

ρε εμένα δε με παίρνει να κάνω 3 διαφορετικά μακαρόνια με τη καμία...

άλλες συνθήκες.

τώρα που θα σταματήσω τα μαθήματα θα ναι ίσως καλύτερα αλλά και πάλι...με δυσκολία στέκομαι μετά τις 2 το μεσημέρι! όχι να πλένω κι ένα κάρο κατσαρόλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...