Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια!!!!

αύπνη ειμαι,εντελως ομως, Παναγιά μου βοηθησε με, ρε κοριτσια, ουτε νεογέννητο να 'χα.

τι θα κάνω? πως θα την παλεψω?

με το καλό δεν νοεί να καταλάβει,σκεφτομαι να το γυρισω στο κακό τωρα.

μέχρι την πορτα σκέφτομαι να κλειδώσω πια,άτιμε Γιωσαφατ,τι αλλο να κάνω??????

κατα τα αλλα ησυχα,θα παμε Λητω μαλλον το απογευμα να δουμε φρέσκο μωράκι!

Ενας συναδελφος του Λ. γεννησε,πολυ ταλαιπωρία τα παιδια,ουτε θυμαμαι ποσες εξωσωματικες εχουνε κάνει,πολλά χρονια τρεξιμο και πίκρας,ευτυχως τα καταφέρανε!Να ναι καλα πάντα.

τι πάθανε οι Κορεάτες βρε Κάθριν?

και δω φυσάει,ωραια ειναι..να χα και παρέα να έπινα κάνα καφεδάκι...μου λειπει η κολλητη μου..κλαψ..κλουψ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια κοριτσόπουλα..πως πάει? Αννούλα θέλω να σε πάρω τηλέφωνο και σκέφτομαι οτι μάλλον θα τρεχεις πολύ με τα μαθήματα αυτή την περιοδο, την προ πανελλαδικών.. εδώ λίγη συννεφιά, εφιάλτες είχα το βράδυ, άσχετους με μωρά , σχετικούς με υγεία, το χειρότερό μου στους εφιάλτες αυτού του είδους είναι οτι λέω στον εαυτό μου, κατά την διάρκεια," μην ανησυχείς, όνειρο έιναι" αλλά , τελικά, πάντα μέσα στον εφιάλτη, αποδεικνύεται οτι δεν είναι όνειρο..και περνάω όλη την αγωνία..δεν βαριέσαι, είναι και τα ορμονικά της εγκύου στη μέση φαντάζομαι, τι να πω..

Απο αλλεργίες δεν ξέρω Ελευθερίτσα πολλά, και μακάρι να μην χρειαστει να μάθω, απο αγωνίες πάλι, σε σχέση με υγείες, όπως προείπα, το έχω κάνει διατριβή, και έχω να πω , οτι άμα χάσεις την μπάλα, την έχασες, και οτι όταν αγωνιάς, σίγουρα δεν βλέπεις αντικειμενικά την κατάσταση. Σωστά κρινεις οτι η επαφή με τον κόσμο και η ανταλλαγή απόψεων βοηθάει, όσο τα σκέφτεσαι μόνη σου, τόσο τα πράγματα παίρνουν διαστάσεις υπέρογκες(η τριχα τριχιά , που λεγαμε).Εύχομαι καλή συνέχεια, και σύντομα να απαλλαγείς απο τις όποιες δυσοίωνες σκέψεις.

Κατερινάκι, τι παίζει με τη δουλειά? οι Κορεάτες φοβούνται την προοπτική της Ελλάδας? ελπίζω να είνα περαστικό κι αυτό.

Καλημέρα συμπεθέρα, ψιλοσέρνεσαι απο ότι κατάλαβα,κουράγιο..είναι που είναι και πανέξυπνη η Μαριλιζούλα σου, βρίσκει το δρόμο τη νύχτα κι έρχεται, και γενικά δεν μπορείς να την ξεγελάσεις εύκολα.

Διαφημίσεις

Τωρα που ειπες ονειρα, θυμηθηκα τι ειδα και γω...ψιλοαηδία ειναι ομως...

ειδα τη Μαριλίζα, να κανει κακα στη λεκάνη μας,αλλά πάρα πολλά,ειχε γεμισει ολη η λεκάνη και φωναξα τον πατέρα μου να του τα δειξω.....

Ναι βρε Αννιώ,τι λεμε τοσο καιρό,εχει απτο Πάσχα που ξυπνάει και θελει να ερθει μεσα μαζι μας,με εχει ξεκάνει λεμε,καθε βραδυ η ιδια ιστορία,κλάμα κλάμα κλάμα....

αλήθεια σας το λεω,δεν αντεχω αλλο.

Καλημέρα και από εμάς. Εγώ πάλι κοιμήθηκα 6μιση ώρες σερί και νομίζω πως κοιμήθηκα έναν αιώνα. Τα τελευταία χρόνια πάνω από 3-4 ώρες δεν κοιμάμαι συνεχόμενα.

Αγγελική κάνε υπομονή και έχε σταθερή στάση. Πίστευα και εγώ πως μια ζωή θα τον κοιμίζαμε εμείς αλλά τα καταφέραμε. Πλέον συνεργάζεται και παρατήρησα πως μερικά βράδια τώρα δεν ξυπνάει καθόλου την νύχτα ενώ απαραιτήτως ξυπνούσε 5-6 βράδια την εβδομάδα. Τι κάνει, κλαίει?

Βελουδάκι και Αννούλα, γλυκές εγκυούλες καλημέρα!!! Αέρας και εδώ αλλά εγώ δεν τον βρίσκω όμορφο τον καιρό, ίσα ίσα σπαστικό. Αν ήταν καλύτερα θα την έπαιρνα για μια βόλτα σήμερα αλλά μπα!

Κατερινάκι εμείς μπήκαμε νοσοκομείο χωρίς λόγο ουσιαστικά, από δική μου τρέλλα πάλι. Αν ήμουν πιο ψύχραιμη δεν θα το είχαμε περάσει αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αγγελικη ...δωσε της κατι για παρεα ,,καμια κουκλα ??

ή πηγαινε τη στο σαλονι καναπε για υπνο..ασε την να την παρει ο υπνος και φυγε ....το εχω κανει ..αρκετα βραδυα !!!

ή στη τελικη ...ασε τη μαζι σας ....

και να μην πολυκοιματι μεσημερι , να κουραζεται το απογευμα να το περνει σερι..

τα δικα μου δεν μιλησαν καθολου ολη τη νυχτα ...6μιση σηκωνεται το μικρο ....αγγελικη τη φωναζεις ???ειναι νυχτα !!!!μαμα....βγηκε μερα ???να ξυπνησουμε !!!

οι κορεατες σεληνιαστηκαν ....ζηταν της παναγιας τα ματια ...και δε βγαινει η δουλεια με τιποτα εχουν γινει και κατι ανοιγματα ....δεν παει και καλα το θεμα με την ελλαδα ...σημερα καλες 8 θα φυγω ....και αν τελειεωσω

ντωεματξυ εχω 2 παρουσιασεις power point να φτιαξω ..και εχω να δουλεψω τετοιο πραγμα 2,3 χρονια

βελ ....μη στρεσαρεσαι ...εινα οι ορμονες σου τωρα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Βελουδένια 30 εβδομάδων....ουάου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε ονομα εχουμε τελικα για το καλαματιανο κοριτσι?

'Ονομα όχι ακόμα , αλλά κάτι μου λέει οτι η αρχική έμπνευσή μου να υιοθετήσω εδω μέσα το anna31 ως nickname δεν θα πάει χαμένη..........!!

Διαφημίσεις

καταλαβα...βαφτιζεται η δούλη του Θεού...Αννα31!χαχαχαχα

Καθριν,στο σαλονι με τιποτα,μεσημερι να μην κοιμηθει θα το κοιταξω αλλά δύσκολο, απλα δε θελω παιδι μου να κοιμαται μαζι μας, τοσο καιρο γιατι κοιμοτανε στο κρεβατι της και τωρα σεληνιαστηκε? αφηστε που οταν ερχεται στο κρεβάτι απλα δεν κοιμαμαι,μου τραβαει τα μαλλιά,πεφτει πανω μου,με κλωτσάει,ένα δράμα.

ποσες φορες εχω σκεφτει να παω να κοιμηθω στον καναπε...

α

οι κορεατες σεληνιαστηκαν ....ζηταν της παναγιας τα ματια ...και δε βγαινει η δουλεια με τιποτα εχουν γινει και κατι ανοιγματα ....δεν παει και καλα το θεμα με την ελλαδα ...σημερα καλες 8 θα φυγω ....και αν τελειεωσω

ντωεματξυ εχω 2 παρουσιασεις power point να φτιαξω ..και εχω να δουλεψω τετοιο πραγμα 2,3 χρονια

Παρομοίως κι eγω θα έιχα θεματάκι πια με το power point..καλά κουράγια, Κατερινα, όσο τους βγάζεις τη δουλειά μην φοβάσαι..ευτυχώς έχεις και τη μάνα σου, έιναι πολλές οι ώρες στο γραφείο.

ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο βρε κορίτσια, εγώ δεν το κατέχω το άθλημα, θέλω να πάρω ένα μικρό υπολογιστή, το σπίτι είναι διώροφο, στον πάνω όροφο κοιμόμαστε και επίσης, έχει το γραφειο του ο Φ. (κι εγώ τον σταθερό υπολογιστή μου, στον ίδιο χώρο με τον Φ.). Για λόγους πρακτικούς, ο Φ. θέλει να είναι πιο απομονωμένος για να συγκεντρώνεται καλύτερα, αργότερα με τα δυο μωρά μαζί , θα θέλω να κάνω και καμμιά δουλειά κάτω στον ενιαίο χώρο,θα κάνουμε wireless το ιντερνετ και έτσι χρειάζομαι μια φορητή συσκευούλα-τι να πάρω? λαπ τοπ, νετ μπουκ(και τι είναι αυτο?), τάμπλετ πισι(επίσης τι είναι αυτό??)-τι θα παίρνατε εσείς, σκεφτέιτε οτι βασικά το θέλω για περιήγηση στο internet, καμμιά συνταγούλα, δεν θα κάνω downloading και τέτοια, α και θα είμαι πολύ στο skype επισης(άρα, καλή καμερούλα).

Ρε συ Αγγελική μήπως φταίει η πάνα? Μήπως κάνει πισογύρισμα στον ύπνο επειδή αγχώνεται με την πάνα? Δεν μπορείς να τα ψυχολογήσεις ρε γμτ.

οχι Ελέ μου, αυτο ξεκινησε πριν την πάνα.

ετσι κ αλλιως το βράδυ φοράει μπεμπιλίνο αρα απο αυτο δεν ειναι.

ελπιζω να ειναι αλλη μια φάση και να επανέλθει...συντομα.

Υπέροχο το Άννα, ήταν μες τις επιλογές μου.

Βελ σε επηρεάζουν οι άτιμες ορμόνες και κάνεις και εσύ την τρίχα τριχιά ακόμη και στα όνειρα.

Αγγελική τα κακά κάτι σημαίνουν ρε συ, ψάξε κανέναν ονειροκρίτη!

Βελ μια χαρά τα κατέχεις, εγώ δεν έχω πολύ ιδέα από αυτά, ο άντρας μου να είναι καλά που επαγγέλεται υπολογιστές οπότε με κατατοπίζει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...