Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

άλο! τι κάνουμε;;;

πολύ με προβληματίσατε με τις αλλεργίες και το θηλασμό. είχαμε κάνει κι εμείς στο μάνο για τα δερματικά του ραστ τεστ. αρνητικά βγήκαν. 6 μηνών ήταν τότε. τουλάχιστον σιγουρευτήκαμε.

ξάπλωσα καμιά ώρα και σηκώθηκα με τρελή επιθυμία για γλυκό. έφαγα χωρίς δεύτερη σκέψη φέτες του τοστ με βούτυρο και μέλι και μ έχει πιάσει δυσφορία πάλι...μα να μη μπορώ να κρατηθώ με τίποτα!!! κι αυτές οι λιγούρες ολες στον ύπνο με πιάνουν!!!!

έλεος!

επέστρεψα για λίγο...

αννούλα μου τι κάνεις?? όλα καλά?? σχετικά με τις λιγούρες κι εγώ τις είχα στο γιώργο. και άμα κοιμάσαι μετά το φαγητό το μεσημέρι ξυπνάς είτε αφυδατωμένος είτε με υπογλυκαιμία. πιες ένα νεράκι και φάε λίγο γλυκάκι. κι άμα νιώθεις δυσφορία ή φούσκωμα ή δυσπεψία πιες ένα δίκταμο. κάνει και για εγκύους αλλά με μέτρο κι όχι αν έχεις θέμα με συσπάσεις. τελευταία με πιάνει το στομάχι και με ένα δίκταμο σώνομαι!

άλο! τι κάνουμε;;;

πολύ με προβληματίσατε με τις αλλεργίες και το θηλασμό. είχαμε κάνει κι εμείς στο μάνο για τα δερματικά του ραστ τεστ. αρνητικά βγήκαν. 6 μηνών ήταν τότε. τουλάχιστον σιγουρευτήκαμε.

εκτοτε δεν ξανακανε δερματικά? σε τι κανατε ραστ? πατσ κάνατε? ρωταω γιατι τα ραστ σε τοσο μικρη ηλικια δεν ειναι αξιοπιστα. βγαινουν και ψευδως αρνητικα.

Διαφημίσεις

μόνο για το γάλα κάναμε, όταν πρωτοάρχισε τις κρέμες του εμπορίου. 6 μηνών ήταν.

εννοείται ότι ξανακανε δερματικά!!!

γιατί εννοείται ότι είναι φουλ αλλεργικός σε πολλά...αλλά όχι στο γάλα! ουσιαστικά το ραστ ήταν μόνο για ν αποκλείσουμε ότι δε φταίνε οι κρέμες και το αγελαδινό

μόνο για το γάλα κάναμε, όταν πρωτοάρχισε τις κρέμες του εμπορίου. 6 μηνών ήταν.

εννοείται ότι ξανακανε δερματικά!!!

γιατί εννοείται ότι είναι φουλ αλλεργικός σε πολλά...αλλά όχι στο γάλα! ουσιαστικά το ραστ ήταν μόνο για ν αποκλείσουμε ότι δε φταίνε οι κρέμες και το αγελαδινό

σε τι είναι αλλεργικός? τροφές? απαπα! ταλαιπωρια κι αυτο...

Μια γρηγορη καλησπέρα απο μένα καθως καταβροχθίζω ενα πεπόνι!:tongue:

Νεκ εσύ το έχεις σπουδάσει καλέ το θέμα αλλεργία!

εγω το αντιμετώπισα πιο απλοικά :

ενδείξεις αλλεργίας-μάγερ κοπράνων θετικές-ραστ θετικά-αποχή απο γαλακτοκομικά και τέλος!

ενταξει διάβασα κάποια πράγματα τότε, τα οποία τωρα δε θυμάμαι ιδιαίτερα καλά...

για εμάς δούλεψε η αποχή...22 μήνες...τους 2 τελευταίους μήνες θηλασμού καταναλωσα αγελαδινά και δνε είδα να την πειράζουν...

τα ραστ έδειξαν επίσης οτι η αλλεργία έχει σχεδόν υποχωρήσει και ο παιδιατρος μου έχει πει εδω και 8 μήνες να της δοκιμάσω αγελαδινά αλλά φοβάμαι και δεν το έχω κάνει!

απλά πλέον δεν την "προστατεύω" απο τα κρυμμένα...

ο παιδοαλλεργιολόγος που επισκεφθήκαμε πρόσφατα μου είπε επίσης να της δωσω αγελαδινά...

λέω μόλις της περάσει ένα κρυωματάκι που έχει, να πάω κάτω απο το γραφείο του αλλεργιολόγου και να της δωσω μια κουταλιά παγωτό να δω πως θα πάει...όχι τιποτα άλλο αλλά αν πάθει κατι να τον έχω κοντά το γιατρό!

αυτό που με προβλημάτισε και μέσα μου διαφωνω με αυτό με τον αλλεργιολόγο είναι που μου είπε οτι εφόσον της δίνω κατσικίσιο, άνετα θα μπορούσα να της δωσω και αγελαδινό γιατι είναι το ίδιο...

δόκτορ Νεκ ποιά η άποψη σου????:confused:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Χμ και εγώ διάβασα πως αν υπάρχει αλλεργία στο αγελαδινό πολύ πιθανόν να υπάρχει και στο κατσικίσιο και στην σόγια. Η Νεκτ θα σου πει καλύτερα που έχει πάρει ντοκτορά.

Γι'αυτό που έλεγα πριν εννοείται Νεκτ μου ό,τι το μητρικό ένστικτο είναι αλάνθαστος σύμβουλος αλλά εδώ και 4 μήνες νομίζω ό,τι είναι άρρωστη και θα μου κάνει πυρετό (ιδιαίτερα μετά την διαμονή στο νοσοκομείο μου έχει γίνει εμμονή) και το παιδάκι μου είναι μια χαρά. Οι δικοί μου και ο Στεφ μου λένε πως το παρακάνω, τώρα το βλέπω και εγώ. Κάνω την τρίχα τριχιά! Καλό είναι να έχουμε μάτιακαι αυτιά ανοιχτά αλλά μην φέρνουμε και την καταστροφή. Για τον εαυτό μου μιλάω πάντα!

Πάντως και εμένα ο παιδίατρος μου έχει πει ό,τι σε τόσο μικρή ηλικία τα αλλεργικά τεστ είναι αναξιόπιστα, όταν τον είχα ρωτήσει αν μπορούμε να δούμε αν είναι όντως αλλεργικός ο Μάνος στην augmentin.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελέ μου για να αναγνωρίζεις εσύ οτι ίσως υπερβάλλεις κάποιες φορές και για να στο λένε και οι δικοί σου άνθρωποι....μάλλον ήρθε η ωρα να χαλαρώσεις!!!;););)

Το Εβελινάκι σου είναι μια χαρά και εξελίσσεται σε μια σούπερ κοπελάρα!!!:D

τα ραστ μετα το χρόνο θεωρούνται πιο έγκυρα...

εμεις που κάναμε και στους 5 μηνες στη Βαλ...ουσιαστικα τσάμπα τρύπημα έφαγε αλλά το άγχος...

Πάντως το κατσικίσιο δεν την πειράζει...

ευχομαι να ξεπέρασε και την αλλεργία της επιτέλους!

όχι οτι καίγομαι να αρχίσει τα αγελαδινα...αυτό δε θα γίνει...

αλλά θέλω να μπορεί να φάει σε ένα πάρτυ απο την τούρτα των γενεθλίων και όχι να προσπαθούμε να την ξεγελάμε για να μη ζηλευει...

αν και τωρα έχει μάθει και αν της προσφερουν κάτι που δει οτι εγω είμαι αρνητική λέει απο μόνη της:

"όχι γιατι έχω αλλεγία!!!":D

Καληνυχτούλες!!!:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Έχω σίγουρα ορμονικό θέμα, το αναγνωρίζω. Ιδίως αν κλειστώ κάποιες μέρες μέσα αρχίζω και σκέφτομαι διάφορα, πάντα σε σχέση με την υγεία της μικρής. Εντομεταξύ αυτό επιδεινώνεται όταν είμαι μόνη μου. Αν πχ. είναι δίπλα η μαμά μου ή έχω έναν άνθρωπο να συνομιλώ λάιβ δεν έχω πρόβλημα.

Αχ το Βαλεριάκι έχει πλήρη επίγνωση του θέματος. Σιγά σιγά μπορείς να αρχίσεις την εισαγωγή και βλέπεις! Ο Μάνος τώρα και 3-4 μήνες το έκοψε τελείως το κατσικίσιο. Μάλιστα προσπάθησα να του δώσω και φρέσκο βιολογικό και κατσικίσιο του εμπορίου, τίποτα έχει κολλήσει εκεί στο Nestle Junior.

Πάω να θηλάσω το μικιό μου και να την πέσω.

Καληνύχτα μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα σας!!!

ελε μου ειναι λογικο να στρεσαρεσαι με τη μικρη ...η διαμονη στο νοσοκομειο ηταν μεγαλο βασανο !!θα το ξεπερασεις με τον καιρο ...και εγω στη χριστινα με το παραμικρο ουρολοιμωξη σκεφτομαι , επειδη εχει το ιστορικο !!!

κατα τα αλλα οι ζουζουνες μια χαρα ...με τη χριστινα συνενοουμαστε οκ ...και το μικρο ευτυχως ειναι καλοβολο παιδι ...το πρωι τη μαλωσα γιατι για πολλοστη φορα τουμπαρισε το μπολ με τα τσιριους στο πατωμα τελειως επιτηδες ...απλα χαμηλωσε τα ματια και ηρθε να μου τριφτει λιγακι!!!!

εαν 1 χρονο πριν ειχα μαλωσει τη χριστινα ...θα ειχε ακουστει σε ολη την πολυκατοικια και ακομα θα το θυμοταν και θα εκλαιγε !!

στη δουλεια εχουμε ζορια ...πολλα ομως !!!θα δειξει και αυτο!

αντε ξυπνηστε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

εγώ εδώ είμαι, ξύπνια από νωρίς...

προσπαθώ ν αγοράσω μια προσφορά από γκρουπον και δε τα καταφέρνω, τι κάνω λάθος;

την έχω ξανακάνει τη διαδικασία και ήταν απλό τώρα τι μου παθαίνει...

ωραίο καιρό έχει, φυσάει λίγο εδώ πάνω.

θα πάω με το μανιώ σε τράπεζες σήμερα με λεωφορεία κτλ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...