Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι έγινε τελείωσε το εμπάγκο? αχ ενημέρωσε με please!!!!!!!!!! η προηγούμενη παραγγελία σου ήρθε ή έκανες καινούρια?

Όχι δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Η παραγγελία που είχα κάνει τέλος Νοέμβρη ήρθε και ελπίζω να μην είναι η τελευταία!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Η παραγγελία που είχα κάνει τέλος Νοέμβρη ήρθε και ελπίζω να μην είναι η τελευταία!

πως έγινε αυτο σε ενημερώσανε? ή έγινε πριν αποκλειστούμε η παραγγελία σου?

υπάρχει περίπτωση να ρθει και η δικιά μου?

Εγώ μόλις γύρισα. Θα παρακολουθήσω κάποια μαθήματα προετοιμασίας για το ECDL και πήγα για την πρώτη γνωριμία.

Ήρθαν τα πράγματα από το mothercare και είναι όλα υπέροχα!!!

???? Αχχχχχ Ελευθερούλα μη μου πεις.... Στέλνουν και πάλι Ελλάδα?? Λύθηκε το πρόβλημα??? Αχ έχασα επεισόδια? Τι έγινε??

Διαφημίσεις

30 Νοεμβρίου είχα παραγγείλει εγώ... Για πόσες μέρες άραγε άργησα? Κρίμα γιατί από πιο πριν είχα καταλήξει αλλά ας όψεται η καταναλωτική μανία μου....όλο σκάλιζα μήπως βρω και τπτ άλλο να πάρω... Κι ας μην πω τι πήρα.... ντροπή μου!!! :lol:

Τους έστειλα ένα ε-μέιλ και τους ρώτησα αν λύθηκε το πρόβλημα με Ελλάδα και με ρώτησαν αν θέλω να μου στείλουν την παραγγελία μου. Επειδή είχα ήδη παραγγείλει από Γερμανία τους είπα ό,τι δεν την θέλω και να την ακυρώσουν. Έκαναν όμως λάθος και την επόμενη εβδομάδα μου έστειλαν ε-μέιλ ό,τι η παραγγελία μου έφυγε και μπορούσα είτε να αρνηθώ να την παραλάβω και να επιστρέψουν το 100% ή να την δεχτώ και να μου επιστρέψουν το 50% για το λάθος που έκαναν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

30 Nοεμβρίου είχα παραγγείλει κι εγώ! τζάμπα χάρηκα μάλλον ε? προφανώς η δική σου Ελευθερία έγινε νωρίτερα. κι αφού δε μπορούν να στείλουν πως ήρθε η δική σου. να ξανακάνω μια παραγγελία να δω τι θα μου πουν?

Νέες παραγγελίες δεν στέλνουν. Ναι εγώ είχα παραγγείλει νωρίτερα αλλά όχι πολύ νωρίτερα. Στείλε ένα ε-μέιλ και ρώτα τους αν έχουν την δυνατότητα να σου στείλουν την παραγγελία που εκκρεμεί. Δεν ξέρω με ποια κριτήρια στέλνουν κάποιες παραγγελίες αλλά αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημά τους μάλλον δεν είναι το τελωνείο.

Πάω, καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, τι κανετε?

Δεν μπορεσα να ξαναμπω,τραπεζωσε η πεθερα μου το σόι της και γινοτανε εδω απο το μεσημερι ενας πανικος.

Η τουλουμπα εδωσε ρεσιταλ!!!!!

Δημιουργηθηκε απο το πουθενα και ενα θεμα που με στενοχωρεσε πολυ,θα σας τα πω αλλη μερα,με μια ξαδελφη του άντρα μου και το μωρο της.

Αααα ανακοινωσαμε και το ονομα στα πεθερικα!!!!!!!!!!!

Λεω "Ελισαβετ Μαρία" και σχολίασε "ααα ειδες μπεμπα θα παρεις τα ονοματα των γιαγιαδων σου" και οτι ειναι πολυ ωραια συνδιασμενα στο Μαριλίζα ΑΛΛΑ το Μελίνα ηταν πιο ωραιο..(τα λογια ειναι περιττα)

Νομιζω οτι καλα το πηρε ή τουλαχιστον ετσι το έπαιξε......

Ειμαι πολυ πολυ προβληματισμένη και ειλικρινα θελω τη βοηθεια σας.

Κλεοπατρα εσυ ισως μπορουσες να με βοηθησεις περισσότερο.

Κοριτσια,δε θελω να μου βαφτισει ο κουμπαρος μας το μωρο.ΔΕ ΘΕΛΩ.

Ηρθε πριν εδω,πηρε τον αντρα μου να πανε βολτα με το αμαξι,ητανε σπιτι περιπου 1 ωρα και δε ρωτησε ενα "τι κανει το μωρο?" μιλαμε οτι εκνευριστηκα παρα πολυ.

Φευγοντας λοιπον,του λεω καληνυχτα και ειναι μια χαρα η μπεμπα.Με κοιταει κ μου λεει ενα "ελαα ρε"

Ποπο,τι θα κανω?

Σκεφτομαι να πω στην καλυτερη μου φιλη,εαν θελει και μπορει να μπει και αυτη νονά γιατι ακομη και εαν δεχτει εκεινη,ντρεπομαι να του πω οτι σπάει η κουμπαριά και οτι θα κανω αλλη νονα,ενω το να του πω οτι θα μπει η φιλη μου θα το παρει καλυτερα.

Εντωμεταξυ οι οικογένειες πεθερικων-κουμπαρου κανουν παρεα κ μου λεει ο πεθερος μου οτι θα παρεξηγηθουνε αλλά δε τον νοιαζει,γιατι κ εκεινος συμφωνει οτι δεν ηταν κ η καλυτερη επιλογη.

Εσεις τι λετε να κάνω???

Κοριτσια,δε κανονιζουμε αλλη μια συναντηση για το Σαββατο??

χααχαχαχ θα το θελα πολυ,δε προλαβα να σας χορτάσω!!!!!!

Σα να σας ειδα 10 λεπτά αισθάνομαι...

Αννουλα,ειναι καλυτερα το Μητσοκουκλάκι?

Βελουδένια ο άντρας μου πεθανε στα γελια με το μαλλι του γαμπρου!!

Έβαλε όρο να μάθει γαλλικά ο Λεοντης,για να μιλάνε,γιατι πηρε το πτυχιο στα Γαλλικα ο καημενος πριν 2 χρόνια και επειδη δε ξερει κανενας μας για να κάνει εξάσκηση τα εχει ψιλοξεχάσει κ γκρινιάζει!!!!Αυριο θα σε ξαναπαρω τηλ να ακουσω το γκρουγκρου.

Γεια σαςςςςςς

ηρθα στα γρήγορα, σήμερα ταϊζω εγώ βραδινό και χαζολογάω...

Μου φτιαξε το κέφι με τις φωτό, τα μαναράκια μουυυυυυυυυ

Ο σπίνος στη μέση ποιος είναι, η Αγγελικήηηηηηηηη????? Πωπω χοντρήηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Επιτέλους εδώθη τέλος στο σίριαλ νονός...με κόπο βασικά αλλά τέλος, νονός έγινε επισήμως ο φιλαράκος μας ο οποίος μούλιασε στο κλάμα, δε το περίμενε και τα παιξε. Στεναχωρέθηκε πολύ που αναγκάστηκα να κάνω τέτοια κουβέντα με τις κοπέλες αλλά έπρεπε, τώρα νιώθω καλύτερα. Ηταν δύσκολο πάντως.

Επίσης ταχτοποίησα τα πράγματα του αγοριού μου του γατουλίνου μου και άδειασε το ντουλάπι του και με έπιασε τρέλλα και μετά άδεισα όλα τα ντουλάπια-ντουλάπες-αποθήκη και τα ξαναφτιαξα. Μιλάμε για πολύ πράμα...τα φτυσα. Εργατοθεραπεία...

Και με αυτά δε κατάφερα να πάρω τα τηλέφωνα που ήθελα.

Αύριο κορίτσια!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΡΟΥ ΓΚΡΟΥ??

Αγγγελική, ή μάλλον ακρίδα, ξαναρωτώ εσύ είσαι βρε ο σπίνος στη φωτό???, σε νιώθω, εγώ έχασα τον ύπνο μου κάτι μήνες μέχρι να καταφέρω να κάνω τη κουβέντα που έπρεπε. Πολύ δύσκολο, έπρεπε όμως. Αφού δεν ένιωθα καλά μέσα μου. Εκανα πρόβες και τα πα. Οπως τα νιωθα, μάλλον πρώτη φορά μίλησα τόσο ειλικρινά στη ζωή μου.

Ο άντρας σου συμφωνεί με σένα?

Αν ναι είναι εύκολο, τον βάζετε κάτω και του λέτε πως νιώθετε σα γονείς απέναντι στο παιδί σας, εγώ αυτό έκανα....

Στον αντρα μου δε το εχω πει τοσο ξεκαθαρα οσο το ενιωσα σημερα.

Ξεχειλισα απο νευρα.

Να ξημερωσει αυριο ο Θεος και θα το πω.

Ναι εγω ειμαι στη μεση,ουτε σπινος ειμαι ουτε ακριδα,πεθεροπληκτη ειμαι!!!Εξαιτιας της αδυνατισα! Μηπως να την ευχαριστησω κιολας? Τωρα εχει βαλθει να με ξανακανει οπως πριν,μου φερνει μες τη μουρη πιατα με γαλακτομπουρεκα και τουρτες! Αλλα δε της κανω το χατιρι τα παιρνει πισω οπως ειναι και ξινιζει η μουρη της!!!!χαχαχα!!!

Το γκρουγκρου ειναι ενας πολυ γλυκος ηχος που βγαζει ο γαμπρουλης μου!!!

Συζήτα το με τον άντρα σου και ελπίζω να συμφωνεί, απλά πες τα πως τα νιώθεις, όχι ομως τσαντίλες. Καλή τύχη, αφού το κανα εγώ, μπορείς! Σπίνε!

Καληνυχτούδια, πάω να ταϊσω και νάνι.

Συμπεθέρα...ωραία επέτειος πλησιάζει, εγώ στη θέση σου....θα έκλαιγα!!! Ε, αλίμονο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...