Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας!!

σοφακι καλως ηρθες!!να χαιρεσαι τα παιδακια σου

ντινα καλες δουλειες!

κλεο ..το βιντεακι σου με τη δαναη στο σπιτι ..ειναι τοσο ιδιο με το δικο μου βιντεακι ...με πηραν τα ζουμια ....απο τις καλυτερες στιγμες της ζωης μου

ελε καλα ξεμπερδεματα !!

εμεις καλα περασαμε σκ ...το σαββατο τσουλησε το αυτοκινητο μας και μετα απο μια ωρα ...βρεθηκε τρακαρισμενο στον μπροστα...γειτονας της πολυκατοικιας !χαζοζημια εμεις ...ενα βαθουλωμα στην πορτα της αλληνης ...τι ναπω ????και με ανεβασμενο χειροφρενο

κυριακη πρωι οι κορες μου φαγαν μισο κιλο κερασια !!!5 ευρω το κιλο αγορασα το σαββατο απο λαικη

και το απογευμα πηγαμε αττικο ζωολογικο παρκο ....απο τις καλυτερς βολτες και με πολυ καλη παρεα ...ενα ζευγαρι απου γνωρισμαε στο μαιευτηριο οταν γεννησα την αγγελικη ..και το μεγαλο τους κοριτσακι λιγο μεγαλυτερο απ τη χριστινα μου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!!!!!!!!!

Πριν λιγο σηκωθηκα! το λέλουδο ακομη κοιμάται..παλιές καλες στιγμες...!!!!

Καναμε κοπάνα απο σχολείο σημερα, με τα βραδυνά τερτίπια της δε κοιμαμαι καθολου και το μάτι δεν ανοιγει.

Την περιμενω να ξυπνησει να παμε κουνιες!

Καλησπέρα!!!

Καρτούλα έλαβα και εγώ την Παρασκευή και μάλιστα μόλις με είδε το καμάρι μου μου λέει 'μανούλα σ'αγαπώ', μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και την κάρτα που φτιάξανε με την δασκάλα. Υπέροχη δημιουργία, πολύ καλλιτέχνης η νέα δασκάλα και εννοείται με την πινελιά του γιόκα μου ακόμη πιο όμορφη έγινε:)

Με το γιογιό τα πάμε περίφημα. Όλο το ΣΚ τα έκανε εκεί, χθες που το είδα πιο εντατικά αλλάξαμε 1 φορά πάνα κατουρημενη, κακά έκανε μόνο στο γιογιό. Ο Στεφ ενημέρωσε το πρωί στο σταθμό για να τον ξετρέχουν αλλά η δασκάλα μου είπε πως της το είπαν αργά και τον έβαλε μόνο μια φορά. Ωστόσο όταν γυρίσαμε σπίτι μου είπε μόνος του πως θέλει να κάνει τσίσα και όντως έκανε. Μπεμπιλίνο του φοράω ακόμη γιατί έχω ακόμη 1 χαλί στο σαλόνι και στο δωμάτιό του. Του σαλονιού θα το βγάλω την Παρασκευή για να του βάλω εκπαιδευτικό βρακάκι το ΣΚ. Αν τα πάει καλά, την ερχόμενη βδομάδα θα πάει με σώβρακο σχολείο! Δεν θέλω να τον πιέσω, ούτε να το κόψουμε μαχαίρι...αρκετά έχει πιεστεί. Τώρα φαίνεται πως έχει αρχίσει να συνηθίζει και την διαδικασία του ύπνου γιατί έπαψε να κλαίει και ζητάει μόνος του την διαδικασία...να κάνουμε τσίσα, πλύνουμε δόντια, πούμε προσευχούλα, μαμά σκεπασέ με...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μίλησα με τον παιδίατρο για το θέμα της μικρής και μου είπε πως περνάει μια ιωσούλα και ελαφριά γαστρεντερίτιδα γι'αυτό είδα το αιματάκι. Επέμενε πως αν είχε αλλεργία θα είχε φανεί από την 5η-6η μέρα γέννησής της και πως τα συμπτώματα θα υπήρχαν συνεχώς εφόσον καταναλώνω αγελαδινό συνέχεια, δεν θα τα είχα δει 2 φορές μόνο ως τώρα. Ησύχασα λίγο ωστόσο είμαι σε επιφυλακή. Εντομεταξύ τα συμπτώματα υποχώρησαν, οπότε μάλλον έχει το δίκιο του ο γιατρός.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα γειτόνισες!!!

Ελε μου μακάρι να έχει δίκιο ο παιδιατρος σου ωστόσο θα διαφωνήσω μαζί του...

κι εγω κατανάλωνα φουλ αγελαδινά και η Βαλ στο μαιευτηριο είχε πιεί και γάλα σκόνη και δεν είχε καθόλου συμπτώματα...

4 μηνών εμφανίστηκαν ξαφνικά τα συμπτώματα.

Δε στο λέω για να σε αγχώσω αλλά απλά για να έχεις το νου σου.

Γιατι κι εμάς η παιδιατρος τις πρωτες φορές που έκανε πράσινα κακά η Βαλ, μας έλεγε οτι κάποια ίωση ή κρυωμα είναι...

καλά ξεμπερδέματα με την πάνα του Μάνου!!!

μια χαρα τα πάει! μπράβο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Μα δεν καθησυχάστηκα Σοφάκι αλλά δεν μπορώ να τον αγνοήσω κιόλας.

Απλά δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα..αν έχει αλλεργία τα συμπτώματα πάνε και έρχονται, υποχωρούν και εμφανίζονται ή υπάρχουν μόνιμα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μα δεν καθησυχάστηκα Σοφάκι αλλά δεν μπορώ να τον αγνοήσω κιόλας.

Απλά δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα..αν έχει αλλεργία τα συμπτώματα πάνε και έρχονται, υποχωρούν και εμφανίζονται ή υπάρχουν μόνιμα?

εννοείται οτι δε θα τον αγνοήσεις!

εγω στο είπα απλά για να το έχεις στην άκρη του μυαλού σου!

κανονικά πιστευω οτι εφόσον υπάρχει αλλεργία, με την έκθεση στο αλλεργιογόνο, τα συμπτώματα λογικά θα εμφανίζονται...

δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η ποσότητα του αλλεργιογόνου που θα καταναλαωθεί...

είναι περίεργο θέμα οι αλλεργίες...

εχω γνωστη της οποίας το μωρό ήταν μια χαρα μέχρι 8 μηνών και έπινε σκόνη και μια μέρα του έδωσε γιαουρτάκι και το έβαλε στο αμάξι να πανε βόλτα....γυρνάει να το τσεκάρει και το βλέπει τούμπανο πρησμένο...αλλεργικό σοκ!

κάνουν εξετασεις...φουλ αλλεργία στο αγελαδινό το πιτσιρικι και τωρα εκλεισε τα 2 και ακόμα χάλια...

άντε βγάλε άκρη!!!

έφτασε 8 μηνων για να εμφανισει αλλεργία!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αυτό το ξέρω, πως οι αλλεργίες μπορεί να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή, ακόμη και στους ενήλικες. Επίσης από όσα έχω διαβάσει, έχει σημασία η ποσότητα του αλλεργιογόνου που θα καταναλωθεί αλλά εγώ σταθερά από τότε που γεννήθηκε έχω την ίδια διατροφή, οπότε στην περίπτωσή μου σίγουρα δεν είναι θέμα ποσότητας.

Επειδή είχε και κολικούς που πέρασαν και άκουγα να εντεράκια της να τρίζουν όπως κάνουν και τα δικά μας όταν έχουμε γαστρεντερίτιδα καθώς και ακούω λίγες μυξούλες σήμερα, συμπεραίνω πως ο γιατρός έχει δίκιο και είναι ίωση. Επίσης ενοχοποιώ και το πορτοκάλι και πορτοκαλόπιτα που έφαγα προχθές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δίπορτο σήμερα! σοφία κι εσύ εδώ? αχαχα!

λοιπόν... ο οργανισμός έχει την προδιάθεση να αναπτύξει αλλεργία στο γάλα. καταναλώνεις γάλα δλδ εκτίθεσαι στο αλλεργιογόνο σημαίνει ότι κάποια στιγμή ξεσπάει η αλλεργία και εμφανίζονται τα συμπτώματα. σταματάς να εκτίθεσαι, σταματάνε τα συμπτώματα. στην περίπτωση του γάλακτος όταν είναι θηλάζον βρέφος θέλει κι ένα μήνα τουλάχιστον να καθαρίσει και ο οργανισμός της μαμάς. καταναλώνεις κρυφά, δεν κάνεις τπτ.

το θέμα είναι να αποκλείσεις άλλες αιτίες όπως ίωση, γαστρεντερίτιδα, υπερπαραγωγή. μετά ημερολόγιο διατροφής αλλά αν καταναλώνεις κρυφά δεν μπορείς να γράψεις ότι σήμερα δεν έφαγα γάλα. κρυφά δε σημαίνει μόνο στην ετικέτα "ορός γάλακτος" που είναι προφανές. σημαίνει χίλια δυο άλλα αφού τα επεξεργασμένα τρόφιμα έχουν δεκάδες πρόσθετα. εδώ θα είμαι να στα γράψω ένα-ένα αν το χρειαστείς (ξου ξου μακριά!)

μίλα και με άλλη ειδικότητα. ηράκλειο είστε όχι χανιά τρέχα γύρευε. όλο και κάποιος παιδο αλλεργιολόγος, γαστρεντερολόγος θα βόσκει!

ξύπνησε η μικρά γμτ μου!!!

Διαφημίσεις

εννοείται οτι δε θα τον αγνοήσεις!

εγω στο είπα απλά για να το έχεις στην άκρη του μυαλού σου!

κανονικά πιστευω οτι εφόσον υπάρχει αλλεργία, με την έκθεση στο αλλεργιογόνο, τα συμπτώματα λογικά θα εμφανίζονται...

δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η ποσότητα του αλλεργιογόνου που θα καταναλαωθεί...

είναι περίεργο θέμα οι αλλεργίες...

εχω γνωστη της οποίας το μωρό ήταν μια χαρα μέχρι 8 μηνών και έπινε σκόνη και μια μέρα του έδωσε γιαουρτάκι και το έβαλε στο αμάξι να πανε βόλτα....γυρνάει να το τσεκάρει και το βλέπει τούμπανο πρησμένο...αλλεργικό σοκ!

κάνουν εξετασεις...φουλ αλλεργία στο αγελαδινό το πιτσιρικι και τωρα εκλεισε τα 2 και ακόμα χάλια...

άντε βγάλε άκρη!!!

έφτασε 8 μηνων για να εμφανισει αλλεργία!

στη συγκεκριμένη περίπτωση άκου τι συνέβη. το μωρό εκτέθηκε σε πρωτεΐνες γάλακτος αλλά στο βρεφικό γάλα οι πρωτεΐνες έχουν υποστεί επεξεργασία. το βρεφικό γάλα είναι εξανθρωποιημένο δλδ περιέχει 1,5% της αγελαδινής πρωτεΐνης ενώ το φρέσκο γάλα περιέχει παραπάνω από τη διπλάσια ποσότητα.

το βρεφικό γιαουρτάκι δεν έχει υποστεί τέτοια επεξεργασία γιαυτό το λόγο και το μωρό έπαθε αναφυλαξία. εξ ου και γιαουρτάκι δεν τρώνε τα μωρά πριν τους 8 μήνες.

κάτι τελευταίο. η πιθανότητα της αλλεργίας μειώνεται όσο δεν εκτίθεται το παιδί. αποχή σημαίνει και ίαση!

Επειδή γενικώς είμαι τρελλαμένη και ιδιαίτερα με την μικρή έχω ένα θέμα πως είναι συνέχεια άρρωστη, ψυχολογικό είναι...μια χαρά κοριτσάκι είναι και από ανάπτυξη σούπερ..κατάλοιπο της εγκυμοσύνης...πιστεύω πως κάνω την τρίχα τριχιά, γι'αυτό σε τρέλλανα Νεκταρίτσα...

Δεν θέλω να πείσω τον εαυτό μου πως δεν έχει αλλεργία, αυτό εξάλλου θα φανεί προσεχώς αλλά μήπως τελικά το παρακάνω με τις εμμονές μου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε κοριτσάκια ξαναρωτώ...τα συμπτώματα αν είχε αλλεργία και εγώ συνεχίζω την ίδια διατροφή θα υποχωρούσαν μέσα σε 2 μέρες?????

όχι, θέλει 1 μήνα τουλάχιστον. άσε να περάσουν μερικές μέρες και τα ξαναλέμε αν είναι. μπορεί όντως να είναι ίωση. αν είναι ίωση δεν έχει νόημα να κόψεις τα γαλακτοκομικά τα φανερά. κόβεις το πορτοκάλι που είσαι σίγουρη. ή αν δεν είσαι σίγουρη ξαναδοκιμάζεις να φας πορτοκάλι μία μέρα και βλέπεις αντίδραση. μόνο έτσι σιγουρεύεσαι. μπορεί και με το πορτοκάλι να ήταν τυχαίο και να το απέδωσες λανθασμένα εκεί. αν όμως περάσουν οι μέρες και η ίωση δεν περνάει τότε σημαίνει ότι φταίει κάτι άλλο.

Ωραία, άρα είναι εύκολο να φανεί. Γιατί και πριν 1 μήνα που είδα το αιματάκι είχε μυξούλες και βήχα (σημάδια ίωσης λέει ο παιδίατρος) και έκτοτε μέχρι και προχθές δεν ξαναείδα τίποτα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Επειδή γενικώς είμαι τρελλαμένη και ιδιαίτερα με την μικρή έχω ένα θέμα πως είναι συνέχεια άρρωστη, ψυχολογικό είναι...μια χαρά κοριτσάκι είναι και από ανάπτυξη σούπερ..κατάλοιπο της εγκυμοσύνης...πιστεύω πως κάνω την τρίχα τριχιά, γι'αυτό σε τρέλλανα Νεκταρίτσα...

Δεν θέλω να πείσω τον εαυτό μου πως δεν έχει αλλεργία, αυτό εξάλλου θα φανεί προσεχώς αλλά μήπως τελικά το παρακάνω με τις εμμονές μου?

μπορεί βρε λευτεράκι μου, είναι αλήθεια ότι με την τόση μελέτη στα ίντερνετ παθαίνουμε πολλές φορές πανικό. δεν είναι απίθανο να έχεις αγχωθεί και άδικα. όλα αυτά θα φανούν εν καιρώ.

από την άλλη δεν αμφισβητώ ότι οι εμμονές μας δλδ ουσιαστικά το τρελαμένο ένστικτο της μάνας και το ψάξιμο μας έχουν οδηγήσει σε καλύτερες διαγνώσεις και από γιατρούς.

παραδείγματα έχω με τη μικρή.

1ον την αλλεργία που στα έγραψα στο πμ.

2ον ο φραγμένος ρινοδακρυικός πόρος που στην αρχή ήταν "μωρό είναι και δακρύζει το ματάκι της" και τώρα έχει γίνει παρακολούθηση μηνών από παιδοοφθαλμίατρο (να και ένας παιδό στα χανιά) και πιθανόν επέμβαση σε κανένα 5 μηνο.

3ον. οι δύο μπροστινοί κοπτήρες που με έτρωγε που δεν είχαν σμίξει ακόμα και έψαχνα και έπεσα τυχαία σε θέμα στο πάρεντς και βρήκα ότι η μικρή έχει βραχύ χαλινό και από τετάρτη μιλάω με παιδοοδοντίατρο (ναι ναι κι άλλος παιδό) και δικούς μου οδοντιάτρους για να δούμε αν πρέπει να κάνει άλλη επέμβαση.

πόσες φορές οι γιατροί δεν ξέρουν ή δεν προσέχουν ή είναι παραπληροφορημένοι...

καλιά έχω να τρελαίνομαι για να τους τρελάνω κι αυτούς και να μου βρουν αυτό που πρέπει. το παν είναι να τρελαίνομαι χαλαραααα!! :tongue:

με δυο λόγια αν δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό να αγχωθώ αλλά να μην πεθάνω κιόλας... το σταυρό μας και να λέμε και μη χειρότερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...