Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω τις πηρα 2 ευρο στις το πρωι,σιγουρα πιο μετα θα επεφτε η τιμη αλλά δε θα εβρισκες και ντομάτες της προκοπης.Αυτο λεγανε,οτι υπάρχει έλλειψη.Ντροπη ρε σεις.

Σοφία,επισης πληρωσα ενα καρπουζάκι τοσο δα 5,20 ευρο...τα κλαιγα μετά ,γιατι...μάπα το καρπουζι αλλά το εβλεπα και μου τρεχανε τα σάλια.

Ντινα,καλες δουλειες!!!!!!!!!ψαχνουμε γιατρό...????να υποψιαστώ τιποτα!!!???!!!???!!!!!

Όχ φιλενάδα...αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είστε οι πρώτες που θα το μάθετε καλέ!!!!:P

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά - πολλά μανούλες. να χαιρόμαστε όλες τα αστεράκια μας.

Σωτήρη, Ευάγγελε, Μπέμπη σας ευχαριστώ για όλα τα ανεκτίμητα συναισθήματα που μου έχετε χαρίσει. για όλες τις μοναδικές στιγμές που έχουμε ζήσει και για αυτές που θα έρθουν! θέλω να είστε γερά και τυχερά και να κάνετε στη ζωή σας ό,τι θελήσετε.

Μαμά μου, μου λείπεις πολύ. σε λίγες μέρες κλείνουν δεκάξι χρόνια που μ' άφησες μόνη μου. Για μένα είσαι κοντά μου, στην καρδιά, το μυαλό μου, στα μάτια των παιδιών μου. Δεν περνάει μέρα που να μην σε σκεφτώ. Σ' αγαπώ πάντα και ας μην σ' εχω κοντά μου για να στο πω, είμαι σίγουρη πως το ξέρεις.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και πάντα να τα βλέπουμε χαρούμενα εύχομαι!!

Μαριτάκι με συγκίνησε το μήνυμά σου!

Η μανούλα σου να είναι σίγουρη σας βλέπει από ψηλά και σας προσέχει όλους κοριτσάκι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

σοφάκι μου καλως όρισες! μας έλειψες! να φιλήσεις το κοριτσάκι σου και για μας! να ναι γερό και τυχερό κι έτσι να κοιμάται για να σε ξεκουράζει!!!

μαριώ μου με συγκίνησες...

και είμαι άσχημα τις τελευταίες μέρες με οικογενειακό θέμα που μ έχει επηρεάσει.

κατα τ άλλα καλά.

Χρόνια πολλά, γερές και δυνατές να είμαστε να μεγαλώσουμε τα παιδάκια μας.

Μαριτάκι και εμένα με συγκίνησες, όλα καλά κοριτσάκι.

Είναι υπέροχο να είσαι Μητέρα, η καρδιά σου, το μυαλό σου και τα 2 σου χέρια δεν μένουν ποτέ αδειανά...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σ' ευχαριστώ Αγγελικούλα!

Και στα δικά σου τώρα!

Άντε είσαι η επόμενη νομίζω!!

Αχ ησύχασε λίγο το κεφάλι μου σήμερα, τόσα άτομα σπίτι, γίνεται λίγο πανικός, την Παρασκευή θα φύγουν, μέχρι τότε υπομονή.

Βγαίνει ο Γιιάννης εκτός ελέγχου ρε γμτ γιατί όλη μέρα είναι από πάνω του, με ένα κουτάλι τον κυνηγάει να φάει! Σήμερα μια χαρά πέρασε το παιδί που είχε ησυχία το σπίτι. Εντάξει με βοηθάει με τις δουλειές δε μπορώ να πω αλλά αυτός ο πανικός δε βοηθάει κάπου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ Αγγελικούλα!

Και στα δικά σου τώρα!

Άντε είσαι η επόμενη νομίζω!!

Αχ ησύχασε λίγο το κεφάλι μου σήμερα, τόσα άτομα σπίτι, γίνεται λίγο πανικός, την Παρασκευή θα φύγουν, μέχρι τότε υπομονή.

Βγαίνει ο Γιιάννης εκτός ελέγχου ρε γμτ γιατί όλη μέρα είναι από πάνω του, με ένα κουτάλι τον κυνηγάει να φάει! Σήμερα μια χαρά πέρασε το παιδί που είχε ησυχία το σπίτι. Εντάξει με βοηθάει με τις δουλειές δε μπορώ να πω αλλά αυτός ο πανικός δε βοηθάει κάπου!

οσο πιο πολλα ατομα,τοσο χειρότερα.

και η Μαριλιζα στο Λουτράκι γίνεται άλλο παιδί,μονιμα εκτροχιασμένο.

Μάνα κουράγιο!!!!!!!!Θα μπειτε στο προγραμμα σας οταν ησυχάσετε...

Τωρα που ειπες "επομενη" η Αντριάνα που είναι?????

γεια σας κοριτσάκια μου! χρόνια μας πολλά! να είμαστε πολλά-πολλά χρόνια γερές να καμαρώνουμε τα αστεράκια μας! θέλω να σας δω στο πρώτο δωράκι με "μαμά σε αγαπώ" με τα καλικατσούνικα πρώτα γραμματάκια των μικρών σας τι θα κάνετε!

μαριτάκι μου κι εγώ συγκινήθηκα με το μνμ σου! διάβασα προχθές σχετικά με τη συγκίνηση μετά τη μητρότητα... ένα σας λέω από όταν έκανα τα παιδιά κλαίω και με τα ζουζούνια! ήμαρτον δλδ! ο άρης με κοροιδεύει!

ντινάκι μου όλα καλά να σας πάνε με το μαγαζί, δε θυμάμαι αν σου ευχήθηκα νωρίτερα!

σοφάκι μου κουκλίτσα η μικρή! ο γιάννης σε θηλυκό εν τω μεταξύ! καλή δουλειά αυτός ο άρης με τα δυο παιδιά! σου χρωστάει πες του ένα να σου μοιάζει! την άλλη φορά θα του πεις είναι ώρα για ύπνο και να αναλάβεις εσύ δράση!

αν χαθώ λίγο θα είναι που λύνουμε θεματάκι με την λευτερίτσα ιδιωτικά και δε θα έχω χρόνο τρελό να γράφω κι άλλα. αφήστε που ο άρης κατεβάζει κάτι πράματα αυτές τις μέρες και ο υπολογιστής σέρνεται!!!!!!

! θέλω να σας δω στο πρώτο δωράκι με "μαμά σε αγαπώ" με τα καλικατσούνικα πρώτα γραμματάκια των μικρών σας τι θα κάνετε!

!!!!

να μη σου πω τι έπαθα με την κάρτα που φτιάξανε στο σχολέιο και τις ζωγραφισμένες καρδιες απο τη Μαριλίζα....άστα να πάνε...2 ωρες βουρκωμένη ημουνα.

Αχ Μάρω, όμορφα λόγια, όμορφη προσέγγιση.

ΣΟΦΙΑ

καλώς ήρθες, με την γλυκούλα μπέμπα, είναι πολύ καλή μωρέ, μπράβο Σοφάκι, να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Να συνεχίσετε τόσο καλά, και ακόμα καλύτερα!

Ντινάκι καλές δουλειές! Και καλή συνεχεια στη δίαιτα!

Και γω έλαβα πιο συνειδητό δωράκι φέτος, και χόνια πολλά μαμάνι μου, παπώ πολύ, και φιλάκια....ψυχή μου....η δαναούλα περιορίστηκε σε στριγγλιές ενθουσιασμού με τη φάση, και έφαγε και ένα φύλλο απτα λουλούδια....

Τη καρτούλα που έφτιαξε η Ζωίτσα θα τη φυλάξω σα τα μάτια μου! Γυρισε μωρέ απτο σχολείο γεμάτη κόλλες και χρυσόσκονες, μέσα στη τρελή χαρά με τη δημιουργία της!

Αννα μου τι τρέχει?

Θα τα πούμε....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα γειτόνισες!!!

καλέ δε σας ευχήθηκα για την ημέρα!!!

Χρόνια πολλά!!!

καλά Αγγελική και Κλεό ζήλεψα πολύ που λάβατε και δωράκια χειροποίητα απο τις κούκλες σας!!!

άντε απο του χρόνου θα παίρνω κι εγω!!!

Αννούλα....διάβασα τι παίζει....δύσκολη κατάσταση...προτείνω ωστόσο να πείτε την αλήθεια στη μεγάλη...

ζούμε κάτι παρόμοιο με την κουνιάδα με το εξωμήτριο και δεν είπαν αλήθεια στο παιδί και κάθεται και λέει σε όλο τον κόσμο οτι η μαμά της θα κάνει μωρό το καλοκαίρι...καταλαβαίνεις σε πόσο άσχημη θέση έρχεται η κουνιαδα όταν τη ρωτούν αν υφίσταται όντως εγκυμοσύνη...

την αλήθεια ωραιοποιημένη λίγο και νομίζω οτι θα είναι όλα καλά...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...