Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εκτός και αν τσίμπησε καμία ίωση γιατί τελικά υποπτεύομαι πως ο Μάνος ίωση έχει. Ο βήχας έχει υποχωρήσει και έχει λίγες μύξες αλλά νομίζω πως ίωση είναι και τελευταία την βάζαμε συχνά στο καρότσι και είχε πρόσβαση εκείνος.

Δηλαδή όταν είναι αλλεργία δεν έχει συνέχεια αιματάκι? Πάνε και έρχονται?Επίσης στην αλλεργία δεν υπάρχει χαμηλή πρόσληψη βάρους? Θα ρωτήσω τον παιδίατρο στην επόμενη επίσκεψη αλλά μια στις τόσες το βλέπω. Τόσο αραιά το έβλεπες και εσύ?

Ιωση και αίμα στα κακά? δε μου κολλάει και πολύ βρε Ελέ...

για την υπερπαραγωγη δεν το ήξερα οτι παίζει να εμφανιστεί αίμα παντως!

εγω 3-4 φορές είδα αίμα, μετά κάναμε και μάγιερ κοπράνων όπου αποδείχτηκε οτι ακόμα κι όταν εμείς δεν βλεπαμε αιματάκι, η μάγιερ έβγαινε θετική, οπότε η αποχή ήταν μονόδρομος!

απο πρόσληψη βάρους καλά πήγαινε ωστόσο...

στην ηλικία της Εβελίνας σου αν θυμάμαι καλά ανακαλύψαμε κι εμείς την αλλεργία!

εύχομαι ωστόσο στην περιπτωση σας να μην ισχύει!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μάλιστα. Ευχαριστώ Σοφάκι για τις πληροφορίες. Θα το συζητήσω με τον παιδίατρο, εξάλλου σύντομα θα πάμε. Ωστόσο θα κόψω τα γαλακτοκομικά, ευκαιρία για δίαιτα:)

Βασικά τα κρυμμένα φοβαμαι, μήπως και δεν πάρω χαμπάρι. Δηλαδή υπάρχει εξέταση που αποδεικνύει αν υπάρχει αλλεργία ε? Σε παιδογαστρεντερολόγο απευθυνθήκατε?

Δεν σου στέλνω πμ γιατί έχει και η Νεκτ θέμα και θα ήθελα όταν τα διαβάσει να μου πει την γνώμη της.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Προσπαθώ εναγωνίως να ανεβάσω ένα βίντεο για τη Βελ

Πώς??

Δε τα καταφέρνω

Ο θώρακας κ η λεκάνη όντως άνοιξαν Βελ, κ ουδέποτε ξανάκλεισαν ασχέτως κιλών, σε μένα.

ΣΟΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑ τι καλά που είσαι, μπράβο κοπέλα μου, ό,τι καλύτερο!:D

Εμείς με τη Ζωή που είχαμε εντονότατη αλλεργία -εντέλει-, ουδέποτε είχαμε αίμα κ πράσινα κακά, τα έβγαζε σε έκζεμα και παλλινδρόμηση, και από βάρος, έπαιρνε πάρα πολύ καλά.

Οι περισσότεροι παιδίατροι αποδείχτηκαν ΑΝΙΔΕΟΙ τοτε....

Η top γαστρεντερολόγος του ιασω?

Αμεση διακοπή θηλασμού και γάλα neocate.

Ευτυχώς βρήκαμε τη Ζώτου αμέσως μετά!

Η Δανάη πάλι που εμφάνισε πράσινα κακά, δεν ήταν αλλεργία τελικά, αλλά υπερπαραγωγή, και έφτιαξε όταν σταμάτησα να τη βάζω στήθος κάθε δυο κ λίγο για τζούρες όπως ήθελε και φτιάξαμε κάπως τα ωράριά μας να θηλάζει πιο αραιά και αποτελεσματικά.

Για να λέω και την αλήθεια, τότε, που λέγαμε για αποχή γαλακτοκομικών και μου στειλε η Νεκτ τη λίστα με τα κρυμμένα....είχα πει τέλος ο θηλασμός, μιλάμε για φρίκη, δε μπορούσα να φάω τίποτα. Ευτυχώς δεν ήταν τελικά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Έλα λευτεράκι μου! είχαμε κάνει συμφωνία με τον άρη όχι ίντερνετ το σουκού πέρα από μισή ώρα αλλά του είπα ότι σήμερα σπάει η συμφωνία γιατί έχει θέμα το λευτεράκι μας!

το έχω μελετήσει τόσο πολύ το θέμα που παίρνω διδακτορικό νομίζω!

λοιπόν συνοπτικά να στα πω, διάβασα και το θέμα στο πάρεντς για να καταλάβω καλύτερα.

η αλλεργία δεν είναι κάτι παροδικό. αλλεργία στο αγελαδινό γάλα έχουν πάρα πολλά παιδιά και εμφανίζεται όσο το παιδί εκτίθεται στο αλλεργιογόνο. δλδ στην αρχή όλα είναι καλά. αν έχει η εβελίνα αλλεργία στο αγελαδινό όσο εσύ τρως γάλα και γαλακτοκομικά τόσο επιδεινώνεται η κατάσταση και εμφανίζεται η αλλεργία και τα συμπτώματα αυτής.

δες εδώ συμπτώματα και κάποιες πληροφορίες: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40412

η αποτυχία ανάκτησης βάρους δεν είναι υποχρεωτικό σύμπτωμα. ούτε είναι απαραίτητο να τα έχει όλα αυτά φυσικά. οι πράσινες κενώσεις είναι ύποπτες, το αίμα στα κακά είναι ακόμα πιο ύποπτο. δεν εμφανίζεται σε κάθε κένωση ούτε κάθε μέρα. αν δεν δεις αίμα δε σημαίνει ότι πέρασε κιόλας. δεν φεύγει και έρχεται. αίμα στα κακά σημαίνει βλεννογόνος του εντέρου που ερεθίζεται με την συνεχή έκθεση στο αλλεργιογόνο και σταδιακά καταστρέφεται.

το πρώτο βήμα που έχεις να κάνεις είναι να αποκλείσεις την υπερπαραγωγή προσφέροντας το κάθε στήθος περισσότερες από μία φορές. μπορείς να δίνεις το ένα στήθος για 4 συνεχόμενες ώρες ή ακόμα και περισσότερες για μερικές ημέρες.

η υπερπαραγωγή σου κάνει πράσινα κακά και ίσως αιματάκι αν έχει ερεθιστεί το έντερο αλλά έχει και πολλά αέρια. η μπουμπού σου έχει αέρια? δες το πώς θα πάει αν δίνεις το ίδιο στήθος για αρκετές ώρες. σε μερικές μέρες θα έχεις ήδη δει αποτέλεσμα.

φυσικά και δεν παίρνεις κανένα συμπλήρωμα τύπου μαγιά μπύρας ε?

έπειτα αν αποκλείσεις υπερπαραγωγή και ραγάδα στον πρωκτό από τυχόν σφίξιμο κλπ. πας στο προσπαθώ να βγάλω άκρη με μάγιερ κοπράνων όπου θα δείξει την παρουσία αίματος στα κακά. αν είναι και εμφανές δε θες και απόδειξη αλλά υπάρχουν και φορές που χάνει αίμα και δεν διακρίνεται στα κακά. ειδικά αργότερα με τις στερεές.

άλλες εξετάσεις σε τόσο μικρή ηλικία δεν είναι αξιόπιστες.

εμένα η αριάδνη τον πρώτο μήνα ήταν μια χαρά. πήρε κι ένα κιλό και 4 πόντους, τα κακάκια της ήταν κίτρινα και ωραία με τα σποράκια τους. μέχρι που σιγά-σιγά εμφάνισε βλέννες. έπειτα έγιναν πρασινοκίτρινα και μετά εμφάνισε κάποιες φορές αίμα. τις γνωστές τριχούλες. είχε και άλλα συμπτώματα. και εκεί που έπαιρνε 37 γραμμάρια την εβδομάδα έπεσε στα 20! οι τριχούλες που έβλεπα ανά διαστήματα σταμάτησαν μόνο με την αποχή και μετά άρχισε να βελτιώνεται και το θέμα με το βάρος. έφαγα τον κόσμο, έψαξα παντού και από τότε η ζωή μου έγινε διαρκές ψάξιμο! 11 μήνες πλήρης αποχή από όλα τα είδη γάλακτος, γαλακτοκομικών, μοσχάρι και ότι έχει σχέση με αγελάδα εκτός από το γρασίδι!

ευχομαι να μη χρειαστεί να στα μάθω κι εσένα. σχετικά με τον παιδίατρο πρεπει να εινι πολυ ψαγμενος για να σε βοηθησει. εδω δεν εχουμε παιδοτίποτα. ούτε παιδοαλλεργιολογους, παιδογαστρεντερολογους κλπ. στο ετος μετα απο τις εξετασεις εβαλα 2-3 μέρες λίγο κατσικισιο τυρακι. στο βρεφικο αγελαδινό γιαουρτακι που της εδωσα λιγο, γιατί πήρα θάρρος το ζώον, εκανε με τη μια διάρροια κ έκοψα φτου κι απο την αρχη για 2 μηνες όλα τα γαλακτοκομικά. τώρα τρωμε κι οι δυο μας κατσικίσια. τα αγελαδινά τα αποφεύγω όσο μπορώ μετά από πολύ μελέτη.

αν αποκλείσεις υπερπαραγωγή και συνεχίσεις να βλέπεις πράσινα κακά ή τριχούλες αίμα πού και πού τα ξαναλέμε για το τι πρέπει να προσέχεις. εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην είναι τίποτα πέρα από υπερπαραγωγή γιατί θέλει πολύ αγώνα και ψάξιμο και περιορισμούς μετά.

Η επόμενη κένωσή της σήμερα ήταν καθαρή, χωρίς αιματάκια.

Νεκτ μου έχω δει ως τώρα 2-3 φορές αιματάκι στα κόπρανα, κλωστούλες αίματος δηλαδή. Πράσινες κενώσεις έχει αλλά όχι συχνά. Συνήθως τα κακά της είναι κίτρινα με σποράκια όπως είναι τα νορμάλ κακά του θηλασμού.

Από βάρος πήρε τον 1ο μήνα 2.200γρ και τους επόμενους 1-1,2 ανά μήνα. Από εκεί δεν συμπεραίνω κάτι. Διάρροιες δεν κάνει, εμετό δεν κάνει μόνο γουλίτσες μερικές φορές.

Της δίνω στήθος και γεύμα, συνήθως ανά 2 ώρες τρώει και επειδή πιέζω το στήθος στο τέλος βλέπω πως πίνει και παχύ. Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί. Στο νετ διάβασα πως το αιματάκι μπορεί να είναι και μια απλή γαστρεντερίτιδα, ο Παπαβέντζης το λέει για την ακρίβεια.

Τελοσπάντων...θα μιλήσω με τον παιδίατρο στην επόμενη επίσκεψη που είναι σύντομα σχετικά και βλέπουμε. Μάλλον θα της κάνω μια εξέταση για να ξέρω που βρίσκομαι. Είναι αξιόπιστη αυτή η εξέταση?Δείχνει μόνο όταν έχουν αιματάκι τα κακά? Όχι ε? Οπότε από εκεί θα βγάλω άκρη.

Σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου. Και εσένα και τον Άρη που στο επέτρεψε:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η επόμενη κένωσή της σήμερα ήταν καθαρή, χωρίς αιματάκια.

Νεκτ μου έχω δει ως τώρα 2-3 φορές αιματάκι στα κόπρανα, κλωστούλες αίματος δηλαδή. Πράσινες κενώσεις έχει αλλά όχι συχνά. Συνήθως τα κακά της είναι κίτρινα με σποράκια όπως είναι τα νορμάλ κακά του θηλασμού.

Από βάρος πήρε τον 1ο μήνα 2.200γρ και τους επόμενους 1-1,2 ανά μήνα. Από εκεί δεν συμπεραίνω κάτι. Διάρροιες δεν κάνει, εμετό δεν κάνει μόνο γουλίτσες μερικές φορές.

Της δίνω στήθος και γεύμα, συνήθως ανά 2 ώρες τρώει και επειδή πιέζω το στήθος στο τέλος βλέπω πως πίνει και παχύ. Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί. Στο νετ διάβασα πως το αιματάκι μπορεί να είναι και μια απλή γαστρεντερίτιδα, ο Παπαβέντζης το λέει για την ακρίβεια.

Τελοσπάντων...θα μιλήσω με τον παιδίατρο στην επόμενη επίσκεψη που είναι σύντομα σχετικά και βλέπουμε. Μάλλον θα της κάνω μια εξέταση για να ξέρω που βρίσκομαι. Είναι αξιόπιστη αυτή η εξέταση?Δείχνει μόνο όταν έχουν αιματάκι τα κακά? Όχι ε? Οπότε από εκεί θα βγάλω άκρη.

Σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου. Και εσένα και τον Άρη που στο επέτρεψε:)

βλέπει ταινία 3d τώρα, τα παιδιά κοιμούνται, εγώ γυαλιά δεν έχω, ούτε λόγος για το αν θα μπω...

στήθος και θηλασμός ανά δύο ώρες δε μου κάνει για υπερπαραγωγή ρε συ...

δοκίμασε πάντως και να δώσεις δύο γεύματα από το ένα στήθος. εγώ έδινα 2-3 μέρες και ανά 5-6 ώρες το ίδιο στήθος αφού προς στιγμήν σκέφτηκα μην πάω και στο άλλο άκρο. η μάγιερ δε σου δείχνει αν είναι αλλεργικό το παιδί. σου δείχνει την παρουσία αίματος στα κόπρανα. πας μια πάνα στο μικροβιολογικό και στην εξετάζουν. μπορεί να χρειαστεί να κάνεις επαναληπτικές για να δεις αν συνεχίζεται. μπορεί δλδ να μη γίνεται αντιληπτό με το μάτι ενώ η μάγιερ σου δείχνει. οι άλλες εξετάσεις ραστ τεστ και πατς τεστ (εξετάσεις αίματος και δερματικές) που δείχνουν την αλλεργία δε γίνονται σε τόσο μικρή ηλικία γιατί δεν είναι αξιόπιστες. μόνο η παρατήρηση με την αποφυγή τροφών βοηθάει. αν διαβάσεις στο θέμα αλλεργία σε μωρό που θηλάζει θα δεις ότι μαμάδες εμπειρικά ανακάλυψαν αλλεργίες των μωρών τους. και το να έχει αλλεργία στο γάλα είναι σχετικά ανώδυνο! είναι πολλές μαμάδες εκεί μέσα που τα μωρά τους έχουν πολλαπλές αλλεργίες και δεν τρώνε τίποτα στην κυριολεξία! ειλικρινά είναι ηρωίδες! θυμάμαι μαμά που έτρωγε μετρημένες στα δάχτυλα των χεριών τροφές στην κυριολεξία. τροφές όχι ομάδες τροφίμων. κράτα ένα ημερολόγιο με τροφές που τρως. μπορεί να την πειράζει κάτι άλλο.

υποψιάζομαι ότι και ο γιώργος είχε θεματάκι με το γάλα. με τους κολικούς που πέρασε το παιδί τόσο καιρό να κλαίει 4-5 ώρες κάθρ βράδυ... και σε ένα μνμ που είχα γράψει στο παλιό καφέ και έπεσα τυχαία πάνω του έγραφα ότι είχα πιει δυο ποτήρια γάλα ένα βράδυ και την άλλη μέρα μου είχε κάνει διάρροια! θυμάμαι και πράσινες κενώσεις και διάρροιες και τέτοια... δεν θυμόμουν όμως όταν παρουσιάστηκε στη μπέμπα ότι τότε συσχέτιζα την κατανάλωση του γάλακτος με γαστρεντερικά προβλήματα. σα να ήταν μια γνώση που ξεχάστηκε ένα πράμα.

πάντως κι ο γιώργος είχε χαμηλή πρόσληψη βάρους αν θυμάστε... εξ ου και μπήκε και το ξένο γάλα στη ζωή μας. αλλά ποτέ δεν είδαμε να αυξάνεται το βάρος παρά το συμπλήρωμα. ίσως να είχε και άλλα συμπτώματα που δεν είχα παρατηρήσει τότε μιας και δε γνώριζα....

ξου παλιόγαλα! τις μισώ τις αγελάδες! τις μισώ! και δεν δίνω στα παιδάκια μου ξανά τέτοιο πράμα! δε μου κάνει εντύπωση που ποτέ ο γιώργος δεν ήπιε γάλα! λίγα γραμμάρια. ποτέ δεν έπινε ποσότητες. μέχρι 6 μηνών που αντλούσα και θήλαζα όταν έδινα ξένο πέταγα ολοκληρα μπουκάλια. κι αργότερα όταν άρχισε τις στερεές σχεδόν το έκοψε. κάτι ήξερε το παιδί. το ίδιο και η αριάδνη. αν της δώσεις αγελαδινό ούτε να το μυρίσει. και τυρί. ενώ τα κατσικίσια τα τρώει. ο οργανισμός του ανθρώπου ξέρει τελικά τι να κάνει για να προστατευθεί.

Ωχ Ελευθερίτσα εύχομαι να μην έχετε τέτοιο θέμα με την μικρή και να είναι απλά τυχαίο το αιματάκι!

Βλέπω και τη Νεκταρίτσα τι έχει τραβήξει και πόσο το έχει ψάξει, δεν είναι και εύκολο πράγμα!

Ναι κοριτσάκια μου, ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές οι εγκυούλες!!

Βελ, Σοφάκι, Αννούλα (εσύ έχεις πάρει μια γεύση σαν διπλομανούλα) θα τρελαθείτε από τη χαρά σας όταν τα δείτε μαζί τα ζουζουνάκια σας, δεν το περίμενα κι εγώ να νιώσω τόσο όμορφα!

Πιστεύω αύριο να καταφέρω να σας βάλω φωτό της μπουμπούς που θα έχω λίγη ησυχία, θα πάνε στους καινούριους συμπεθέρους τα πεθερικά.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Νεκταριάκι ευχαριστώ πολύ, θα σου στείλω πμ να μου πεις περισσότερα μην γεμίζουμε εδώ το καφέ μας με 'shitoσυζήτηση':)

Σοφάκι μου όλα καλά? Τι λέει ο Γιαννάκης? Η μικρή, βολική είναι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορτσάκια και καλή Κυριακή!!!!

Εδώ βρέχει σήμερα και μάλλον θα την βγάλουμε μέσα...έφυγε ο μπαμπάς μας απο τις 7 το πρωί και πάει στη Λαμία για αγώνες...θα γυρίσει το βράδυ οπότε τα δυό μας με το Λεωνιδάκι!

Εχθές πήγαμε σε γενέθλια με τον μικρό...αυτό που κατάλαβα τις τελευταιες μέρες είναι οτι ο μικρός θέλει να κάνει μόνο με μεγαλύτερα παιδάκια παρέα...εχθές έπαιζε μόνο με τους "μεγάλους" και στις κούνιες τα ίδια θέλει να παίζει μπάλα με τα μεγαλύτερα παιδάκια..."καλέ θα σε πατήσουν του λέω"!!!!Εχθές ήταν εκεί δύο παιδάκια στην ίδια ηλικία με τον μικρό και του λεεί ο Δ "Λεωνιδάκο παίξε με αυτά τα παδάκια που είναι σαν και σένα" και ο μικρός "όχι μπαμπά είναι μικλά" χαχαχα...για να πώ την αλήθεια στα μάτια μου τα έβλεπα μικρότερα σε σχέση με τον δικό μου ταλιμπαν που μίλαγε,έπαιζε,χόρευε και τραγουδαγε...κάλα η αλήθεια είναι πώς εγώ και ο Δ δεν τον χάναμε απο τα μάτια μας γιατί δεν ξέραμε τι θα του έρθει στο μυαλό να κάνει....όταν φύγαμε καλές 12 έκλαιγε γιατί ήθελε θα παίξει κι άλλο με τους "φίλους του"!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κορίτσια εδώ και 2,5 εβδομάδες κάνω δίαιτα για πρώτη φορά στην ζωή μου τόσο πολύ πιστά(το είχα παραχ@@@ι τελευταία με το φαγητό)!

Έχω χάσει 2,5 κιλά και εχθές φόρεσα ένα στενό τζην φόρεμα που έχω χωρίς να πετάει κάτι άσχημα(η κοιλιά μαζευτηκε πολύ)...άλλά 3 κιλάκια τουλάχιστον και θα είμαι σουπερ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...