Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγγελικη σοβαρα????εγω δεν ξαναπαταγα ..τι περιεργος κοσμος ....παπαπα.....

μα τα μωρα τα λαχταρας..δεν τα ματιαζεις !!!

ελε ....η κορη σου μεχρι το καλοκαιρι θα δειχνει χρονιαρα !!να μαι γερο το κοριτσι ....και σιγορα 1 ετους θελεις ρουχα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελικη σοβαρα????εγω δεν ξαναπαταγα ..τι περιεργος κοσμος ....παπαπα.....

μα τα μωρα τα λαχταρας..δεν τα ματιαζεις !!!

άσε ειναι πολυ "δυσκοιλια" οικογένεια γενικα....

νταξει δεν ειχαμε την απαιτηση να τον δουμε live αλλά οταν ζητησαμε να μας δειξουνε έστω 1 φωτογραφια και ειπανε "δεν εχουμε βγαλει"

ε άι παράτα μας, 10ατομα εκει,αδελφια,παππουγιαγια και κανεις δεν ειχε βγαλει μια φωτογραφια του μωρου? ποιους κοροϊδευουνε?

ο πεθερος μου τα πηρε στο κρανιο,εγγονι του αδελφου του ειναι.ελεος.

δεν ειμαστε ξένοι.

άσε ειναι πολυ "δυσκοιλια" οικογένεια γενικα....

νταξει δεν ειχαμε την απαιτηση να τον δουμε live αλλά οταν ζητησαμε να μας δειξουνε έστω 1 φωτογραφια και ειπανε "δεν εχουμε βγαλει"

ε άι παράτα μας, 10ατομα εκει,αδελφια,παππουγιαγια και κανεις δεν ειχε βγαλει μια φωτογραφια του μωρου? ποιους κοροϊδευουνε?

ο πεθερος μου τα πηρε στο κρανιο,εγγονι του αδελφου του ειναι.ελεος.

δεν ειμαστε ξένοι.

εγώ δεν είχα τέτοια κολλήματα, εντάξει δεν ήθελα να είναι κι όλοι πάνω από το μωρό, αλλά συγγενείς, τα ξαδέρφια μας, οι θείοι, ευτυχώς λόγω 15αυγουστου και διακοπών δεν ερχόταν και λαός αλλά ήταν και ώρες που είχα κάμποσους επισκέπτες, όταν φέρναν τα μωρά τους διώχναν για λίγο αλλά μετά ξανάμπαιναν όσοι ήθελαν αλλά όχι μπούγιο, οπότε είδε πολύς κόσμος το μωρό, και οι επισκέπτες των γειτόνων, μόνο για αρρώστεια φοβόμουνα αλλά λόγω καλοκαιριού ήμουνα επίσης πιο cool, τώρα αν ήταν χειμώνας και ήταν όλοι γκουχ και γκουχ μάλλον θα είχα άλλη πολιτική!

Το λιγότερο αχάριστους θα τους χαρακτήριζα εγώ Αγγελική μου. Την μπέμπα μου δεν την έχει δει κανείς θείος-θεία του Στεφ και από τους δικούς μου ήρθε μόνο η αδερφή του πατέρα μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λες να μας το κάνανε επιτηδες,επειδη τη δικιά μου την είδανε 4 μηνων?

αφου ημασταν Χίο.

να δω ποσο θα τον κρυβουνε, στη βάφτιση θα τον εμφανίσουνε,να το θυμάστε!

Ελε,ρωτα την κυρία,αν πανε παιδάκια απο την ταξη του Μάνου στην τουαλέτα,μηπως παρασυρθεί κ αυτος και θελει να πηγαινει,να τον ρωτάνε.ισως του αρεσει ετσι καλύτερα.

Διαφημίσεις

αυτή η αράχωβα δε θέλει να μας κάτσει με τίποτα, 2 σ/κ το αναβάλαμε λόγω αρρωστειας, μια εμείς μια ο μικρός, και αυτό το σ/κ που το κλείσαμε μετα κόπων και βασάνων μάλλον θα γίνει κατακλεισμός, εγώ όμως θα πάω και θα την αράξω στην πισίνα κι έξω ας κάνει ότι θέλει μιλάμε, αλλά είμαι κι εγώ τυχερή, μου αρέσει που έπλυνα κι όλα τα μπουφάν, και δικά μας και του μικρού, καλά για εμάς τα καλοκαιρινά θα πάρω και ζεστές μπλούζες, του μικρού το ζεστό το αμάνικο και μακρυμάνικα! ουγκ, να πάρω λαχείο καλύτερα!

Κοριτσάκια μου επιστρέψαμε σπιτάκι μας κι εμείς!

Εχτές βγήκαμε γιατί την Τετάρτη δεν συμπληρώναμε 3 εικοσιτετράωρα από τη γέννηση της μπουμπούς ακόμα.

Αχ κορίτσια έχω μια μπεμπούλα γλύκα και δεν το πιστεύω!

Έχω τρελαθεί από τη χαρά μου!

Μια σταλίτσα φυσικά τη βλέπω, είναι το Γιαννιώ δίπλα της και φαίνεται πραγματικά big brother!

Γεννήσαμε την Κυριακή το βράδυ, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, καλό και το βάρος της μικρής τελικά, 3.200 και 48 πόντους! μήπως πήρε το ύψος μου καλέ γιατί τα υπόλοιπα είναι του μπαμπά πάλι μάλλον! Δεν είναι καρμπόν όπως είναι ο Γιάννης αλλά του φέρνει κι αυτή πολύ!

Όλα καλά και με το Γιαννιώ, ήρθε και στο νοσοκομείο και την είδε, ήθελε να την πάρει αγκαλίτσα, "η μπεμπούλα μας μαμά μου έλεγε βγήκε τώρα από την κοιλίτσα", μετά που την είχα στο στήθος και την τάιζα ήθελε να μπει αυτός στο πυρεξάκι της αλλά ο.κ φυσιολογικό λιγάκι. Και στο σπίτι καλά συνεχίζει να της φαίρεται αλλά ξέρω πως θέλει προσοχή πολύ.

Αχ θέλω να σας βάλω και φωτό μόλις μπορέσω!

Σας ευχαριστώ πολύ για την τουρτίτσα, με συγκινήσατε πολύ κοριτσάκια!!

Κλεο μου έγραψες εννοείται, είναι πανέμορφη, ενθουσιάστηκαν όσοι την είδαν, και η καρφιτσούλα τέλεια ! Νεκταρίτσα υπέροχες οι μαντινάδες σου κοριτσάκι, δεν έχω λόγια!!

Σας αγαπώ όλες!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι, καλως μας ήρθες, καλό σαραντισμό να έχεις, τι ωραία που τα περιγράφεις..τρελαμένη με τη μπέμπα ,ε?? εύχομαι η ευτυχία σου να συνεχίσει έτσι, να χάιρεσαι τα παιδάκια σου πάντα, τι καλά..(άντε και στα δικά μας!!

)

Διάβασα το μήνυμά σου Σοφάκι και με πήραν τα ζουμιά...Είδες τι όμορφα που νιώθεις την 1η φορά που τα βλέπεις και τα 2 μαζί? Το ίδιο ένιωσα και εγώ όταν γυρίσαμε σπίτι. Είχα και 3 μέρες να δω τον Μάνο και μου φάνηκε άλλος τόσος και φυσικά δίπλα στην μικρή ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Ωστόσο ένιωθα τόσο μα τόσο πλήρης, δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ώρα που αντίκρισα για 1η φορά ταυτόχρονα και τα δυο μου παιδάκια...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Σοφάκι καλό σαραντισμό κοριτσι μου!!!

τρελαμένη με την κουκλίτσα σου ε??? τέλεια!

Βελ είσαι η επόμενη!!!

έ-έ-έρχεται η μπουμπού!:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αχ κορίτσια, πρέπει εισηγηθούμε να βάλει η Στυλιανάκη ρύθμιση να μπορούμε να κάνουμε "like" στις καταχωρήσεις..θα είχα γεμίσει με like όλες τις τελευταίες καταχωρήσεις, σχετικά με το συγκινητικό κλίμα των δευτερομανούλων..

Καλημερούδια, να 'μαστε καλά όλες

(Σοφάκι, έχει λαική σήμερα για εσένα?)

Αχ κορίτσια, πρέπει εισηγηθούμε να βάλει η Στυλιανάκη ρύθμιση να μπορούμε να κάνουμε "like" στις καταχωρήσεις..θα είχα γεμίσει με like όλες τις τελευταίες καταχωρήσεις, σχετικά με το συγκινητικό κλίμα των δευτερομανούλων..

Καλημερούδια, να 'μαστε καλά όλες

(Σοφάκι, έχει λαική σήμερα για εσένα?)

Όχι Βελ!!!

πήγε μαναβικο χθες ο άντρας μου και ψωνισε γιατι εχει ραντεβου με πελάτες τωρα και δε θα προλαβαίναμε!

αν πας, να ανέβεις και στο στεγασμένο που έχει και τα ψαράδικα...;)

εμείς ψωνίζουμε απο τη Φοίφα που είναι δίπλα στον Ρεσβάνη!(στο λέω γιατι υπάρχει κι άλλο με αυτό το όνομα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...