Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ καλέ τη πέμπτη λέω, δευτέρα πέφτει.

πάω κ γω, ξύπνησαν κ στριγγλίζουν η μια στην άλλη, επικοινωνούν μέσω τοίχων στα δωμάτιά τους

να τους μάθεις μορσ, τοκ τοκ εσύ, τοκ τοκ εγώ!

αλήθεια βολεύει που είναι σε διαφορετικά δωμάτια, εγώ λέω αμάν να είχε ένα αδερφάκι ο αντρέας να είχε παρέα τα βράδια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

να τους μάθεις μορσ, τοκ τοκ εσύ, τοκ τοκ εγώ!

αλήθεια βολεύει που είναι σε διαφορετικά δωμάτια, εγώ λέω αμάν να είχε ένα αδερφάκι ο αντρέας να είχε παρέα τα βράδια!

:lol::lol: πώς φαίνεται το μοναχοπαίδι όμως! αθώο μου πλάσμα νομίζεις ότι αν είχες αδερφάκι η μαμά σου θα σας κοίμιζε μαζί τα βράδια? όσες φορές έτυχε να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με τον αδερφό μου όλη νύχτα μπίρι-μπίρι και παιχνίδι και ζαβολιές κάναμε!

κι εγώ θέλω σάουερ πάρτυ!!! το είχα ζηλέψει από τα φιλαράκια που είχαν κάνει στη ρέιτσελ! να κάνω ή να μου κάνουν! ιδανικό να οργανώσω ένα για την κουμπάρα μου αν και όταν με το καλό κάνει μωράκι! για εμένα ποιος να μου έκανε εξάλλου? πέφτετε λιγουλάκι μακριά. κι άλλες φίλες θυμάστε μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και πολύ σας λέω. για τέτοια ειδικά... καμία!

αχ και πόσο θα ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί!!!!

καλημερα σας!!!

shower party.....ειχε κανει μια φιλη στη ν.αφρικη ..ειχα τρελαθει με τις φωτο !!!τελεια διακοσμηση ...και γενικα ειναι πολυ ωραια ιδεα

εμεις χθες πηγαμε παιδιατρο ..ειχαμε να παμε απο το γεναρη !!

και οι δυο για εμβολιο .... η αγγελικη ουρλιαε 20 λεπτα ...πριν την εξετασει...η χριστινα κυρια

για τη χριστινα μου ειπε οτι ειναι σα 4 χρονων παιδι ....1 μετρο και 1 εκ. και 14μιση κιλα

το κουλι μου 88 ποντους ...και 13μιση κιλα ...!

για τη χριστινα μου ειπε οτι τα παιδια που κοβουν πανα κανουν και αντανακλαστικη δυσκοιλιοτητα ...να τη μπουκωσε σε φρουτα...για την αγγελικη γαι να μαθει να τα τρωει ολα ...να την αφησω να πεινασει !!

ηταν τοσο κουρασμενα χθες που κοιμηθηκαν απο τις 9μιση ..μεχρι τις 7μιση !!

μου ειπε οτι αν τα παω παιδικο ..να τους κανω αντιγριπικο εμβολιο !!εσεις εχετε κανει??

αιτησεις σε δημοσιους παιδικους ...μετα τις 20 μαη ...

δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω ...μαλλον θα περιμενω να δω που και αν θα της παρουν καπου και αποφασιζω μετα

για εσπα εχετε ακουσει κατι??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα. Μόλις τέλιωσα απέξω, μπαλκόνια βασικά έκανα. Παντζούρια και τζάμια άλλη ώρα, ο καιρός δεν μας τα λέει καλά και εδώ. Μην βρέξει και κλαίω τον κόπο μου.

Μου φαίνεται θα κάνω τρίτο μόνο και μόνο για να ζήσω την εμπειρία του shower party!!!Έτσι που τα λέτε κολάστηκα!!!Αχαχαχα!

Νεκτ κάμε εσύ το τρίτο και καλά να είμαστε θα στο οργανώσω εγώ το σάουερ! Μόνο δώσε μου χρόνο να ξεπεταχτεί και το μικιό μου:)

Από την Σοφία είχαμε νέο?Λογικά θα απολαμβάνει αγκαλίτσες τώρα!

Εγώ κοιμόμουν στο ίδιο δωμάτιο με την αδερφή μου αλλά λόγω διαφοράς ηλικίας (7 έτη) ακουγόμουν μόνο εγώ που ήμουν πολύ ζωηρή και όλο την πείραζα. Πάντως όμορφη εμπειρία, παρέα στο δωμάτιο, ανοίγεις τα μάτια σου και βλέπεις ένα αγαπημένο πρόσωπο δίπλα σου. Το μεσημέρι ο ΧΑΜΟΣ. Με έβαζαν για ύπνο, η αδερφή μου να διαβάζει τότε για πανελλήνιες στο ίδιο δωμάτιο και να σκαρώνω όλο γκάφες. Τέρας ψυχραιμίας και υπομονής το καμάρι μου. Αλλά όπως λέει και η μάνα μου 'όλα εδώ πληρώνονται'. Τώρα έχω έναν Μάνο να πληρώσω όσα έκανα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα δεν ξέρω τι παίζει με το ΕΣΠΑ. Και βασικά εγώ που είμαι άνεργη φέτος θα μπορώ να κάνω αίτηση άραγε? Θα δείξει. Μετά τις 21 μου είπαν εμένα από τον παιδικό. Θα το ψάξω και εγώ για το αντιγριπικό, μας θέρισε η γρίπη φέτος.

Τελικά του ξεκίνησα μασκούλα και κάποια στιγμή πρέπει να ψαχτώ με την ομοιοπαθητική. Θα μιλήσω με την ξαδέρφη μου που είναι γιατρός, κάτι θα ξέρει να με κατατοπίσει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερες!!!!!!!!

ευχαριστώ αγαπημένη!!! τόσος θα ναι κι ο δικός σου σε 2 βδομάδες, τώρα ξεκινάνε την ανηφόρα!!!

στα +7 εγώ σ ακολουθώ πιστά μη νομίζεις...

αλλά δίαιτα δε κάνω! δε παίζει! απλά εκεί που έτρωγα ένα καρβέλι ψωμί ζεστό το πρωί μόνη μου τώρα 2 φέτες του τοστ ολικής. και τα γλυκά με μέτρο όχι καθόλου. αν και βλέπω ότι όντως όταν τρώω κάτι γλυκό αισθάνομαι δυσφορία...κάτι λίγο θα τσιμπάω.

μπορεί η καμπύλη να μη βγει κι άσχημη ρε...στο κωνσταντίνο είχες τέτοιο θέμα;

οχι στον Κων/νο δεν ειχα θεμα και ειχα μια αψογη καμπυλη. Δεν ειχα ομως καν αναβσμενο το αμνιακο! αντε να δουμε....

Μαράκι Αυγουστιάτικος θα βγει αυτός ο κούκλος σου ε? Με το καλό φιλενάδα!

Όσο για το μαιευτήριο εεε μην τρελαθούμε. Δηλαδή πως ταιριάζει τώρα μια γυναίκα που πονάει, σπρώχνει, βγάζει ολόκληρο παιδί με την εικόνα μιας μακιγιαρισμένης καλλονής. Ενάντια στην φύση είναι αυτά ρε παιδιά. Εγώ βρίσκω πολύ γλυκιά την εικόνα μιας μητέρας που μόλις γέννησε. Ταλαιπωρημένη, αναμαλλιασμένη, κουρασμένη αλλά συνάμα πολύ γλυκιά και τρυφερή. Εννοείται δεν χτενίστηκα καμιά φορά (άσε που δεν πρόλαβα κιόλας) και ούτε καλλυντικά κρατούσα μαζί μου. Εδώ δεν βάφομαι τις καλές μέρες, θα βαφτώ για να γεννήσω??

ευχαριστω Ελέμου! και εσενα περαστικα στο Μάνο σου, ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο! αμαν καναμε να φυγειο χειμωνας να γλιτωσουμε τα κρυολογηματα και να που συνεχιζονται....

Αυξημένο αμνιακό είχα και εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη ωστόσο εξετάσεις σακχάρου και καμπύλη άψογη. Λίγη προσοχή θέλει νομίζω.

μακαρι να εχεις δικιο. το καλο ειναι οτι με τη διατροφη οχι μονο δεν παιρνεις γραμμαριο αλλα χανεις κιολας νομιζω :)

τωρα τσακιζω ενα milko free:tongue:

Καλημέρα κοριτσάρες.

πως την παλεύεται; χάλια καιρός σήμερα.

με το καλό οι εγγυούλες. αχ μωρέ κορίτσια δύσκολη η διατροφή στην εγγυμοσύνη, και γενικά δηλαδή δύσκολη είναι, πόσο μάλλον τώρα!

κορίτσια δημόσιο μαιευτήριο δεν το συζητώ! προσωπικα πιστεύω ότι είναι κοροϊδία να πληρώνεις το δωμάτιο λες και έχεις πάει διακοπές στον Άγιο Μαυρίκιο. μη σου πω και περισσότερα δηλαδή.

Αγγελική τους τσιγγάνους αλλά και τους περισσότερους αλλοδαπούς τους βάζουν σε άλλες πτέρυγες καθώς οι περισσότεροι δεν έχουν ασφάλεια που να "δικαιολογεί" τις αναβαθμισμένες πτέρυγες των δημόσιων νοσοκομείων και εννοείται ότι δεν πληρώνουν. η μόνη περίπτωση να πέσεις πάνω τους ειναι να ειναι τίγκα το νοσοκομείο και να μην υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια, κάτι που δυστυχώς, δεν μπορείς να το αποκλείσεις.

εγώ ξεκίνησα δουλεά και πολύ χαλάστηκα. κουράζομαι ήθελα λίγο ακόμη άδεια. δηλαδή ρε παιδάκι μου ήθελα να γυρίσω τον Αύγουστο. αυτό θα ήταν το ιδανικό μου, αλλά δεν βαριέσαι.

Ελευθερία πόσο είναι τώρα η Έβελυν; εμάς χθες ήρθε η παιδίατρος και μας βρήκε 6,5 κιλά και 63 ποντάκια. μια χαρούλα λέει. γλύκας ειναι το μωρό μου.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Καλώς το Μαριτάκι. Την Εβελίνα την ζύγισα πριν 4-5 μέρες και ήταν 8100γρ. Από ύψος δεν ξέρω, 3 μέρες πριν κλείσουμε τον 3ο που είχαμε κάνει το εμβόλιο ήταν 7,5 κιλά και 70 εκτατοστά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

8,100? Τουμπανο η Εβελίνα!!!!

Σας ειπα οτι ψηνω την κολλητη μου να αλλάξει γνωμη και να βγαλει την κορη της Εβελινα? Λένε τη μαμα της Ευαγγελία και τον πεθερό Ευάγγελο αλλά δε της αρεσε το ονομα και ετσι διαλέξανε να βγαλουνε της πεθερας-Ειρηνη, η οποια ομως ειναι στην κοσμαρα της με το παιδι και με όλη τη φάση γενικά,απέχει δλδ,και η κολλητη μου εχει ξενερωσει τρελά.

Ε,της είπα και γω,τι της βγαζεις και το ονομα απο πάνω? βγάλε τη μανούλα σου που ειναι πάντα δίπλα σου!

Ελέ, ναι πρωτα σπιτι εννοειται ξεκινησαμε για την πάνα, καλα απο περυσι ειχαμε κανει προσπαθειες αλλά όλο το κοβαμε,τεσπα,αφου τοσο καιρό τα λεγε μονη της,τωρα ητανε η ώρα.Στον παιδικο μια χαρά,άλλο που δε θέλουνε οι δασκάλες!

Εννοειται μπορεις να κανεις αιτηση στο ΕΣΠΑ βρε και γω ανεργη ειμαι και εκανα πέρυσι.

Εφετος ομως θα φάω πακετάκι,δε θα μου την παρουνε,εχω πολυ λιγοτερα μορια,γαμώτο.

Δεν εχω πάει ποτε σε σάουερ παρτυ!!! Ωραια θα ναι, λογικα χωρις παιδια αλλιως προβλέπω τρελό γκρεμισίδι να πέφτει στο ντεκόρ!χαχαχαχα

Ε, να απολαυσουμε κ μεις μια φορα με ησυχία!

Καλη αρχή Μάρω και καλά κουράγια...!

Ελεάνα,132 τμ? πως θα το καθαρίζεις ρε συ???????????????χαχαχαχα

Άμαν κ αυτος ,δε μπορει να κοψει ένα 50ρικο? τι βλάκας.

Τεσπα,καλη τιμη για Πολυδροσο πάντως.

Ασχετο, πηγαμε εχθες στο μαιευτηριο να δουμε την ξαδέλφη που σας ελεγα...

ρε κοριτσια,ημαρτον,ουτε φωτογραφία του μπεμπη δε μας δειξανε, μη και το ματιάσουμε,άλλοι παιδι δεν κανανε δηλδ.

Εκνευριστηκαμε παρα πολυ ολοι.

Καλημέρα κορίτσια!

Έλε να θυμάσαι ότι έχεις φέρει την μικρή του αδερφή στο σπίτι πρόσφατα, μην τον ρίξεις στα βαθιά πάνες, ύπνος κλπ

γενικά λένε ότι με την έλευση νέου μωρού να μην υππάρχει πίεση και αλλαγές όλα θα γίνουν άφησέ του λίγο χρόνο.

Αγγελική εμείς έχουμε το ανάποδο πρόβλημα, η μεγάλη είναι από την περασμένη παρασκευή με βρακάκι, και δεν θέλει με τίποτα να πηγαίνει έξω

--ήμασταν στον δρόμο και οδηγούσα της λεέι θέλεις τσίσα?

--ναι μαμά

βγάζω αλάρμ, ανεβαίνω πεζοδρόμιο, και της λέω ήρεμα και πολύ κουλ, έλα πάμε εδώ μαζί να κάνεις..

-ΠΟΥ ΜΑΜΑ???? ΣΤΟ ΠΕ-ΖΟ-ΔΡΟ-ΜΙΟ?????????

ναι λέω θα είμαστε μαζί έτσι πάνε τα παιδάκια....μπλάμπλάμπλα....

--ΟΧΙ....θέλω να πάμε στο σπίτι στην τουαλέτα....και κλάμα, υστερία κλπ....

ευτυχώς κρατήθηκε μέχρι το σπίτι.

Νεκ, πολύ καλό τιπ αυτό με το διπλό σεντόνο σελτεδάκι για το βράδι, αργότερα και εφόσον συνεχίσουμε έτσι καλά, θα το κάνω.

το κακό είναι ότι εμένα πίνει νερό την νύχτα, ζητάει δηλαδή επίμονα και η πάνα είναι πολύ βαριά το πρωί.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Ωχ Τζινα να παμε να τα πάρουμε μαζι τα καρεκλάκια να μας κάνουνε και έκπτωση!!!!!!!!

Εμενα το βραδυ που πινει 300μλ γαλα και ετσι και τολμήσω και φτιάξω λιγοτερο,λες και μετράει τις γουλιες το τσογλανι μου λεει "κι άλλο γάλα" και άντε να μην της φτιάξεις ,χαλάει τον κοσμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...