Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που να δεις με τη καισαρική, τους ορούς και τους καθετήρες εγώ στο μάνο 7 μέρες! δεν υπήρχα μιλάμε! γι αυτό δεν έχω καμία φωτο απ το μαιευτήριο. και τώρα που θα ρθει η κοπέλα για τη φωτογράφιση το τζέισον θα της λέω να τραβάει μόνο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδή λες να κάνω μάσκα και να δω? Βασικά αυτό θα μου πει, το ξέρω. Απλά σκέφτομαι μην είναι τίποτα άλλο, μην έχει ακροαστικά πχ αλλά δεν θα ήταν πολύ χάλια? Ξέρω και εγώ!

ας ανακουφιστεί λίγο το παιδί, μπορεί να περάσει από μόνο του χωρίς αντιβίωση. αύριο βλέπεις. αλλά και μια βόλτα στο γιατρό δεν έβλαψε κανέναν τέτοια εποχή...αν ήταν χειμώνας άλλο.

κι εγώ αύριο θα πάω στο κέντρο μάνας παιδιού για φάρμακα και εξετάσεις. ο χας μου πε να ξανακάνω τοξόπλασμα και κάτι άλλο απ το προγεννητικό παρόλο που βγήκαν αρνητικά μαζί με τις καθιερωμένες γενικές. ας μου τις γράψουν αύριο και πάω από βδομάδα.

Ετοιμο το φαι γίνεται, κ κοιμουνται ακομα,αραγε προλαβαινω να χαζεψω λιγο ακομα?

Ηρεμα με τις δουλειές Ελε, 2 παιδιά εχεις, σπίτι μαζεμένο πάντα δε γίνεται! Δε πρέπει κιόλας!

Βήχα ε?

Αν είναι ξηρός σιροπάκι sootha, μαγικό.

αν είναι παραγωγικός μια καψουλίτσα coccus cactus και πάπαλα. Και physiomer πάντα που κάνει δουλειά.

Ποιες μάσκες, τίποτα!

Shower party θα κάνουμε στην Αννούλα πριν γεννήσει για να υποδεχτούμε το σκίουρο! Εϊναι τα πάρτυ καλέ που μαζεύονται οι φίλες και πάνε δώρα στη μαμά (και μία diapercake πάντα, από κει ξεκίνησε!) για το μωρό που θα γεννηθεί!

Τρελαίνομαι για τέτοια!

Μαρέσει που ξεφεύγουν απτο ελληνικό προληπτικό έθιμο του "μη κάνεις τίποτα πριν γεννηθεί να μαστε σίγουροι"

λες και αν ποτέ πάει κάτι άσχημα με μια εγκυμοσύνη τα δώρα μας πείραξαν....

Οχι!

Εμείς χαιρόμαστε και το δείχνουμε! Jason on the way!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Τώρα που το λέτε...Αυτή την φορά που γέννησα, στο Μητέρα ήταν μια κοπέλα παραδίπλα, μια Ρωσίδα. Κάθε πρωί σηκωνόταν, λουζόταν, έβαζε πιστολάκι, ίσιωνε το κατάξανθο μακρύ μαλλί της, έβαφε νύχια κάθε μέρα και άλλο χρώμα και βαφόταν να υποδεχτεί τον κόσμο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

που να δεις με τη καισαρική, τους ορούς και τους καθετήρες εγώ στο μάνο 7 μέρες! δεν υπήρχα μιλάμε! γι αυτό δεν έχω καμία φωτο απ το μαιευτήριο. και τώρα που θα ρθει η κοπέλα για τη φωτογράφιση το τζέισον θα της λέω να τραβάει μόνο!

αντε ρε τώρα θα πετάς!

Ρε συ Κλεό πόσο θα ήθελα να μπλεχτώ λίγο με τα ομοιοπαθητικά. Δηλαδή φέτος έχουμε χορτάσει αερολίν. Αλλά εδώ βρήκα έναν ομοιοπαθητικό όχι όμως παιδίατρο και φοβήθηκα να πάω το παιδί. Ξηρός είναι ο βήχας του, σαν κάτι να τον ενοχλεί.

Αντιβίωση δεν δίνει στον βήχα εκτός και αν έχει κάνει ωτίτιδα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το μητσάκι στο παιδικό την έκοψε τη πάνα...

γι αυτό και είμαι άσχετη τώρα με το μάνο...

ουφ το ξεφούρνησα κι αυτό, ντροπή μου!QUOTE]

ναι σιγά

κ η ζωή στο παιδικό το μαθε

εβλεπε τα άλλα

κ μια μέρα είπε θέλω κ γω κ τέλος

παιδικός for ever!

Ρε συ Κλεό πόσο θα ήθελα να μπλεχτώ λίγο με τα ομοιοπαθητικά. Δηλαδή φέτος έχουμε χορτάσει αερολίν. Αλλά εδώ βρήκα έναν ομοιοπαθητικό όχι όμως παιδίατρο και φοβήθηκα να πάω το παιδί. Ξηρός είναι ο βήχας του, σαν κάτι να τον ενοχλεί.

Αντιβίωση δεν δίνει στον βήχα εκτός και αν έχει κάνει ωτίτιδα.

πάρε το sootha φυτά εχει τιποτα δεν εχεις να χάσεις

οσο για τον ομοιο

αμα δεν εχεις επιλογη για παιδιατρο ομοιοπαθητικο, πηγαινε, αρκεί ναναι γιατρός εεεε, ειδικότητας, και βλέπεις, αμα σου κάνει, κ δεν είναι κ υπερβολάρας

Διαφημίσεις

Έτσι το shower party ε? Και γιατί shower? Πάρτυ πριν την ψυχρολουσία ένα πράμα???:)

καλό καλό

όχι το shower είναι γιατί κ καλά η μέλλουσα μαμά γίνεται "showered with presents"

Στα Χανιά έχει παιδίατρο ομοιοπαθητικό

Νεκ άντε τράβα!

Στο σάιτ της ομοιο εταιρείας λέει βέβαια

" η ειδικότητα του γιατρού είναι δευτερευούσης σημασίας όσον αφορά την ομοιοπαθητική θεραπεία. Ο ομοιοπαθητικός γιατρός που έχει μια ειδικότητα στη συμβατική ιατρική, με την ομοιοπαθητική μπορεί να αντιμετωπίζει παθήσεις είτε αυτές ανήκουν στην ειδικότητά του είτε όχι. Ο καθοριστικός παράγοντας για την πορεία της θεραπείας είναι η σωστή εφαρμογή της ομοιοπαθητικής "

το μητσάκι στο παιδικό την έκοψε τη πάνα...

γι αυτό και είμαι άσχετη τώρα με το μάνο...

ουφ το ξεφούρνησα κι αυτό, ντροπή μου!QUOTE]

ναι σιγά

κ η ζωή στο παιδικό το μαθε

εβλεπε τα άλλα

κ μια μέρα είπε θέλω κ γω κ τέλος

παιδικός for ever!

τα λεγαααα :cool::lol::lol::lol:

τι είναι αυτά ομοιοπαθητικά;;; τα σημειώνω έτσι; που να τα ζητήσω; τα χουνε παντού;

καλέ τι φωτογράφιση???? τι έχασα??? αννούλα το πας για μοντέλο?

μεγειά και το όνομα του σκίουρου, ο jason και η αργοναυτική εκστρατεία? ωραίο, και επίσης μου αρέσει με τα άλλα 2!

έκλεισε για ένα μήνα το κοντινό μας mothercare και τα έβαψα μαύρα, ήθελα σήμερα να πάω να ξεμπερδεύω, και πρέπει να τρέχω χαλάνδρι, άσε που το ήξερα, πήγαινα τσάκα τσάκα έπαιρνα ότι ήθελα, εγώ είμαι παιδί της συνήθειας, δε μου αρέσουν οι αλλαγές!

άσχετο, διαμέρισμα 132 τ.μ., στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, καλή κατασκευή αλλά της εποχής που φτιάχτηκε ('87), 1ου, με ανακαινισμένη σχετικά κουζίνα, ωραία διαρρύθμιση,τζάκι, boiler, parking στην pilotis, αυτόνομη, ηλιακό, 3 υ/δ, μπάνιο-wc παλιά αλλά καλοδιατηρημένα, και μεγάλες βεράντες, ήθελε 700 και 2 νοίκια εγγύηση, εγώ του είπα 650, αυτός λέει να μοιράσουμε τη διαφορά, στα 670, όλοι μου λένε να το παζαρέψω κι άλλο, το σ/κ θέλει να φέρει να το δούνε, οπότε ή δέχομαι στα 670 και το κλείνω ή επιμένω στα 650 και του λέω αν βρει άλλον καλώς, με κίνδυνο να το χάσω, απλά το ρισκάρω θεωρώντας ότι σε καιρό κρίσης δύσκολα κάποιος θα δεχτει! εσείς τι λέτε, το βραδάκι θέλει απάντηση!

πάρε το sootha φυτά εχει τιποτα δεν εχεις να χάσεις

οσο για τον ομοιο

αμα δεν εχεις επιλογη για παιδιατρο ομοιοπαθητικο, πηγαινε, αρκεί ναναι γιατρός εεεε, ειδικότητας, και βλέπεις, αμα σου κάνει, κ δεν είναι κ υπερβολάρας

Αυτά τα βρίσκεις σε συγκεκριμένα φαρμακεία ή σε οποιοδήποτε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...