Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελικη το ειδα και εγω ...το εδειξα στον αντρα μου με ειπε υπερβολικη ...και μετα μου ειπε μα καλα ποσα θα κουβαλαμε ???δηλαδη πας κουνιες και το κουβαλας ? εγω βασικα το σκεφτομουν για τις διακοπες και το καλοκαιρι ..αλλα βλεπω οτι παει καλα ..δηλ. μενει και 3, 4ωρο χωρις να κατουρησει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Ε όχι βρε παιδιά κ γιογιο φορητό!

Εννοείται σε κούνιες κλπ στην άκρη σε κανα δεντράκι τσίσα, αν δε κρατιούνται με τίποτα βέβαια, που βέβαια κρατιούνται 3-4 ώρες, αλλιώς όπου αλλού κ να πας έχει τουαλέτες, έχεις κ αυτά τα καλύμματα λεκάνης μαζί, μια χαρά.

Εγώ τη Δανάη Νεκ κ Κατ δε θα τη ξεκινήσω, είναι πάρα πολύ μικρή, οκ το χει ψιλοπιάσει αλλά δε μπορεί κ χωρίς με τίποτα, όποτε θέλει αυτή θα το δούμε, όπως κ με τη Ζωή, μέσα στο χειμώνα που το αποφάσισε, μπαμ μπαμ.

Τζινάκι χαίρομαι που έκανες καλή εντύπωση!

Η συγκεκριμένη τούρτα είναι τόσο γουάου που ήμουν σίγουρη! Με τι άλλο θα έκανες τόσο wow?;)

και η Σοφία με πήρε προχτές να ευχαριστήσει, ήταν πολύ καλά, κ ο Γιάννης ενθουσιασμένος με τη μπέμπα!

Συμπ (σύντομα θα σε αλλάξω προσωνύμιο) οι πάνες κίκο καλές πρέπει ναναι, τις φτιάχνει η ΜΕΓΑ που παίρνω κ γω για τη δουλειά, είμαι ευχαριστημένη, κ πελάτες επίσης μου τηλ να με ρωτήσουν από που τις παίρνω!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μμμ για τα βραδινά πήγαινέλα, ξέρω γω, τώρα πια μάλλον πρέπει να κοπούν, καλό σε κανέναν πια δε κάνουν αυτά! Δεν είναι βρεφάκια!

Νεκ εσύ πως τη παλεύεις και κοιμάστε μαζί? Πακέτο....

Ασχετο, η κουμπάρα μου, της έχει βγάλει τη πίστη ο θηλασμός, όλο προβλήματα απτην αρχή, γάλα δε βγάζει σταγόνα κ έχει κάνει τα πάντα, άρα αναγκαστικά θα βάλει ξένο τώρα που θα πάει δουλειά, και ο μπέμπης κάθε δυο κ λίγο βζι, αμάν, 3 ώρες είμαστε μαζί, 5 φορές θήλασε από λίγο, κ τη νύχτα συνέχεια, κ είναι 6 μηνών τώρα, αναγκάζονται να της τον πάνε στη δουλειά να θηλάσει στο διάλλειμα! Και μια στάλα είναι ο μπέμπης από βάρος. Τωρα έχει απίστευτη δυσκοιλιότητα το μωρό και ουρλιάζει 2-3 μέρες. Απορώ με την υπομονή της πράγματι.....

Ουφ πάω να κάνω καμιά δουλειά σπιτιού γιατί όλη μέρα ήμουν έξω για δουλειές θαυματακίου. Εδωσα και τα χαλιά χτες, ωραία είναι τώρα, άπλα!

όντως πάει το "συμπ" και το χα συνηθίσει, τωρα μάλλον ακυρώνεται το προξενιό...

τι λες να το κάνουμε "κουμπ";;; χαχαχα!

θα τις δοκιμάσω άμεσα τις πάνες και θα σου πω, πήρα το μεγάλο μέγεθος για το μάνο. σε 1 με 3 μέρες θα μου τις φέρουν.

πάλι δε κατάφερα να κοιμηθώ, είχα να πάρω εγώ τον μεγάλο απ το σχολείο. ξύπνησα το μανού και πήγαμε.

πάω να βάλω φαί γι αύριο γιατι σε μια ώρα φεύγω.....

τελευταίες μέρες μαθημάτων...τέλος μαίου σταματάω...δε μ αρέσει αλλά τι να κάνουμε.

(για το οικονομικό μόνο δε μ αρέσει)

Διαφημίσεις

α βγάλαμε κι εμείς τα χαλιά σήμερα και την άλλη τετάρτη θα ρθουν για το καναπέ, μίλησα σχετικά που λέγαμε κι όλα οκ! μακάρι ν ασπρίσει λίγο γιατί μεγάλη ντροπή είναι πια.

έχω και δουλειές τον άλλο μήνα!!! επαγγελματική φωτογράφιση, σάουερ πάρτυ κτλ...

κανονίστε είστε όλες καλεσμένες στο σάουερ πάρτυ ε!!!!!!

Με πρόλαβες, κ γω φαί πάω να κάνω

Ναι το προξενιά πάει.... Η Ζωίτσα εξάλλου απάτησε....όλο για τον Αντώνη απτο σχολείο λέει!

Ναι κ γω για καναπε που λέγαμε next month, χαλιά πάνε ήδη! Κ σούπερ τιμή ε? Γιατί καθάρισμα χαλιών δε κάνω με τη καμία!

Αυτή η φωτό με τις κοιλιές στη σειρά με τρελαίνει. Να τη κάνετε κ σεις, είστε και πολλοί, θα ναι τρέλα!

Shower party με χίλια!

Θα ναι ωραία!:D

Ρε παιδια,οι κουνιες που παμε εμεις πρωτον δεν εχουν δεντράκια,μονο 2 συκιες περιφραγμένες,δευτερον ειναι τιγκα απο κοσμο, τρίτον δεν εχουν καθολου χωμα κάτω,μονο αυτα τα μαυρα πλακακια,που να την παω να κατουρησει? δε μπορω ντρεπομαι.

Εγω λεω να το πάρω,θα χρησιμευσει και για επισκεψεις εκτος σπιτιου και το καλοκαιρι στη θαλασσα,νταξει τα τσισα τα κανει και κατω αλλά τα χονδρα?

Εμεις δε κουβαλάμε τιποτα πια ρε συ,κάνα νερο μονο,αντε και μια μπάλα,δεν ειναι προβλημα το κουβάλημα.

Αυγουστο Μακ ε? αντε με το καλό!!!!Τρελος ταρζαν θα σου βγει ο λέων!!!χιχιχιχι

πάρτο καλέ κι εσύ τι το συζητάς, σιγά το πράμα άχρηστο δε θα ναι.

αλλά και πάλι δημόσια θα τα κάνει ε; νόμιζα ότι αυτό ήταν το πρόβλημα.

αλλά δε το συζητώ από άποψη καθαριότητας και υγιεινής είναι σούπερ!

πάρτο κι αν είναι θα το πάρω κι εγώ. ή μου δανειζεις το δικό σου του χρόνου που θα το πάρε ιαπόφαση το μανιώ μου...χαχαχα!

Αλό αλό. Τρελλά κέφια έχετε και όλο λείπω. Θα με φάνε οι δουλειές, δεν πάει άλλο. Και το κακό είναι πως όλο ανάκατα μου φαίνεται το σπίτι, μα που πάει τόσος κόπος?

Ο Μάνος έχει βήχα και σκέφτομαι να τον πάω γιατρό ή να ξεκινήσω μασκούλα και βλέπουμε? Λίγο μπουκωμένος είναι, μάλλον κρύωμα αλλά ο βήχας έχει επιδεινωθεί. Τον παρακολουθώ μέρες. Θα δούμε το απόγευμα με τον Στεφ, αν είναι να τον πάει να του ρίξει μια ματιά. Κάτι άλλο δεν έχει.

Τι είναι shower party girls???

Εννοείται δεν κάνω πίσω στο θέμα του ύπνου, εξάλλου από την φύση του λίγη γκρίνια την έχει. Μου έχει λύσει τα χέρια, ιδίως το μεσημέρι που είμαι μόνη με 2 παιδιά. Έχει μπει πλέον και αυτός στο νόημα, κρίμα να το χαλάσω και δεν υπάρχει και λόγος. Για την πάνα, προς το παρόν το οργανώνω στο μυαλό μου αλλά πριν από όλα πρέπει απαραιτήτως να ξεφορτωθώ τα τελευταία χαλιά. Έχω και κάποιες πληροφορίες σχετικά με την απαλλαγή από την πάνα που μου είχε στείλει μια κοπέλα από το πάρεντς που την βοήθησαν. Καιρός να τις μελετήσω.

Αγγελική...εσύ πώς το ξεκίνησες? Αρχικά στο σπίτι τις ώρες που ήταν μαζί σου και μετά και στον παιδικό? Σκέφτομαι να το ξεκινήσω τα απογεύματα, μετά που θα ξυπνάει δηλαδή και μέχρι το βράδυ για αρχή. Αν δω και πάει καλά θα συννενοηθώ και με τον παιδικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αννουλαααααααα! μπραβο στον σκιουρο! θηρίο και αυτός! εμενα το "κτηνος" ήταν 670γρ περίπου στις 23 σχεδον εβδομαδες! τον εχει ο σκιουρος χαλαρα! χα χα χα

επίσης αυξημενο αμνιακο υγρο και εγω (αρα υποψία σακχαρου), σε διατροφη με ολα τα άνοστα ΚΑΙ εγω!:tongue:

στο μαιευτηριο και εγω ειμαι σαν δαρμενη. φαντασου ότι την 5η μερα που αναχωρουσα, μπηκα στο μπανιο και ετοιμαστηκα και μολις βγηκα οι λεχωνες του δωματιου μου δεν με αναγνωρισαν :P χωρις πλακα! νομιζανε οτι ημουν επισκεπτρια! χα χα χα

πόσα κοινα εχουμε τελικα!

καλημερα στις λοιπες μανουλες- γειτονισσες

ευχαριστώ αγαπημένη!!! τόσος θα ναι κι ο δικός σου σε 2 βδομάδες, τώρα ξεκινάνε την ανηφόρα!!!

στα +7 εγώ σ ακολουθώ πιστά μη νομίζεις...

αλλά δίαιτα δε κάνω! δε παίζει! απλά εκεί που έτρωγα ένα καρβέλι ψωμί ζεστό το πρωί μόνη μου τώρα 2 φέτες του τοστ ολικής. και τα γλυκά με μέτρο όχι καθόλου. αν και βλέπω ότι όντως όταν τρώω κάτι γλυκό αισθάνομαι δυσφορία...κάτι λίγο θα τσιμπάω.

μπορεί η καμπύλη να μη βγει κι άσχημη ρε...στο κωνσταντίνο είχες τέτοιο θέμα;

Μαράκι Αυγουστιάτικος θα βγει αυτός ο κούκλος σου ε? Με το καλό φιλενάδα!

Όσο για το μαιευτήριο εεε μην τρελαθούμε. Δηλαδή πως ταιριάζει τώρα μια γυναίκα που πονάει, σπρώχνει, βγάζει ολόκληρο παιδί με την εικόνα μιας μακιγιαρισμένης καλλονής. Ενάντια στην φύση είναι αυτά ρε παιδιά. Εγώ βρίσκω πολύ γλυκιά την εικόνα μιας μητέρας που μόλις γέννησε. Ταλαιπωρημένη, αναμαλλιασμένη, κουρασμένη αλλά συνάμα πολύ γλυκιά και τρυφερή. Εννοείται δεν χτενίστηκα καμιά φορά (άσε που δεν πρόλαβα κιόλας) και ούτε καλλυντικά κρατούσα μαζί μου. Εδώ δεν βάφομαι τις καλές μέρες, θα βαφτώ για να γεννήσω??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το μητσάκι στο παιδικό την έκοψε τη πάνα...

γι αυτό και είμαι άσχετη τώρα με το μάνο...

ουφ το ξεφούρνησα κι αυτό, ντροπή μου!

να τον πας γιατρό για να σου πει να κάνεις μάσκα! χαχα! εγώ ίσως να μη το κανα απλά μ αυτή τη σειρά.

Δηλαδή λες να κάνω μάσκα και να δω? Βασικά αυτό θα μου πει, το ξέρω. Απλά σκέφτομαι μην είναι τίποτα άλλο, μην έχει ακροαστικά πχ αλλά δεν θα ήταν πολύ χάλια? Ξέρω και εγώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...