Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα πολύ γελάω τζινάκι μου! εγώ σε καμία περίπτωση είτε ιδιωτικό είτε δημόσιο δεν είμαι απ τις καλωπισμένες λεχώνες! ξεμαλλιασμένη, πρησμένη που έσκουζα όλη την ώρα ήμουν!!!!! χαχαχα!

μην έρθετε να με δείτε τζάμπα θα με ψάχνετε, ούτε καν θα με αναγνωρίσετε!!!

δε μου πάει καθόλου αυτή η βδομάδα!

είμαι σκέτη απελπισία κλαματος και γκρίνιας!!!!

χαχαχα!

στ αγόρια ήμουν μόνη μου στο δωμάτιο. τώρα στο 3κλινο θα γίνω το ρεζίλι του νοσοκομείου κανονικά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ούτε κι εμενα ο μάνος είναι έτοιμος, τα κάνει πάνω του δε το ελέγχει ακόμα με τίποτα. σε κανα μήνα θα το ξαναδω που δε θα δουλεύουμε.

συμπ παρήγγειλα πάνες απ τη κικο. για να δούμε...

Με γεια το τικεράκι Αννούλα!!!!!!!!!!

Εμεις 2η μερα σημερα σχολείο με βρακάκι, μια χαρα πάει λενε οι δασκάλες, έξω εμένα ειναι το προβλημα μου, εχθες ας πουμε στις κουνιες ,της φορεσα πάνα και μου λεει "μαμα τσισα" ε της λεω αγαπη μου κάντα τωρα στο μπεμπιλίνο,ειναι βλακεια αυτο,μπερδευεται το παιδι,αλλά τι να κάνω? η πεθερα μου λεει να την πηγαινω πιο περα και να κατουράει μπροστα σε όλο τον κοσμο?? απαπα δε μπορω.

εννοείται θα την πηγαίνεις πιο πέρα! στη φύση μια χαρά!!!

ο παππούς μου έλεγε προ αμνημονεύτων χρόνων όταν του λέγαμε ότι κατουριόμασταν: "εδώ παιδί μου κάτω απ το στύλο που χει φως να βλέπεις και τι κάνεις!!!!!"

Με γεια το τικεράκι Αννούλα!!!!!!!!!!

Εμεις 2η μερα σημερα σχολείο με βρακάκι, μια χαρα πάει λενε οι δασκάλες, έξω εμένα ειναι το προβλημα μου, εχθες ας πουμε στις κουνιες ,της φορεσα πάνα και μου λεει "μαμα τσισα" ε της λεω αγαπη μου κάντα τωρα στο μπεμπιλίνο,ειναι βλακεια αυτο,μπερδευεται το παιδι,αλλά τι να κάνω? η πεθερα μου λεει να την πηγαινω πιο περα και να κατουράει μπροστα σε όλο τον κοσμο?? απαπα δε μπορω.

αγγελικη ,,,,και εμεις στην ακρουλα κατουραμε..τι αλλο να κανεις???

ετσι μπερδευονται...εμενα η χριστινα και πανα αν της βαλω ασ πουμε 9μιση το βραδυ ...και πριν κοιμηθει κατα τις 10 θελει τσισα ...παμε γιογιο ..με δικη της πρωτοβουλια !!!οχι, ρε μαμα πανω μου!!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα πολύ γελάω τζινάκι μου! εγώ σε καμία περίπτωση είτε ιδιωτικό είτε δημόσιο δεν είμαι απ τις καλωπισμένες λεχώνες! ξεμαλλιασμένη, πρησμένη που έσκουζα όλη την ώρα ήμουν!!!!! χαχαχα!

μην έρθετε να με δείτε τζάμπα θα με ψάχνετε, ούτε καν θα με αναγνωρίσετε!!!

δε μου πάει καθόλου αυτή η βδομάδα!

είμαι σκέτη απελπισία κλαματος και γκρίνιας!!!!

χαχαχα!

στ αγόρια ήμουν μόνη μου στο δωμάτιο. τώρα στο 3κλινο θα γίνω το ρεζίλι του νοσοκομείου κανονικά!!!

ηταν μια κοπελα ..οταν γεννησα τη χριστινα ...μου να ναι γερη βεβαια και καλοτυχη ...εγω απο καισαρικη ...πρωταρα ...γκρινια ...χαλια

ερχεται μετα απο 2, 3 ωρες στο δωματιο ...εχει κανει φυσιολογικο μεσα 2 ωρες..ανεβαινει χτενισμεννη ,,,,βαζει το μωρο με τη μια στο στηθος ....

και πριν τη δει ο αντρας της σηκωνεται , πλενεται , βαφεται!!!!!χτενιζεται ......

και εγω σοκ!!!!!

καλα εγω δε βαφομαι στις καλες μερες...αλλα η κοπελα ηταν να της φτυνεις!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ηταν μια κοπελα ..οταν γεννησα τη χριστινα ...μου να ναι γερη βεβαια και καλοτυχη ...εγω απο καισαρικη ...πρωταρα ...γκρινια ...χαλια

ερχεται μετα απο 2, 3 ωρες στο δωματιο ...εχει κανει φυσιολογικο μεσα 2 ωρες..ανεβαινει χτενισμεννη ,,,,βαζει το μωρο με τη μια στο στηθος ....

και πριν τη δει ο αντρας της σηκωνεται , πλενεται , βαφεται!!!!!χτενιζεται ......

και εγω σοκ!!!!!

καλα εγω δε βαφομαι στις καλες μερες...αλλα η κοπελα ηταν να της φτυνεις!!!!

έλα υπερβολικό και μπορινγκ!!!

κι εσύ μια χαρά ήσουν κούκλα! και δε φαινόταν καμία ταλαιπωρία!

εγώ απλά δεν αναγνωρίζομαι!!! είμαι τρομακτικό θέαμα!

έλα υπερβολικό και μπορινγκ!!!

κι εσύ μια χαρά ήσουν κούκλα! και δε φαινόταν καμία ταλαιπωρία!

εγώ απλά δεν αναγνωρίζομαι!!! είμαι τρομακτικό θέαμα!

Αννουλαααααααα! μπραβο στον σκιουρο! θηρίο και αυτός! εμενα το "κτηνος" ήταν 670γρ περίπου στις 23 σχεδον εβδομαδες! τον εχει ο σκιουρος χαλαρα! χα χα χα

επίσης αυξημενο αμνιακο υγρο και εγω (αρα υποψία σακχαρου), σε διατροφη με ολα τα άνοστα ΚΑΙ εγω!:tongue:

στο μαιευτηριο και εγω ειμαι σαν δαρμενη. φαντασου ότι την 5η μερα που αναχωρουσα, μπηκα στο μπανιο και ετοιμαστηκα και μολις βγηκα οι λεχωνες του δωματιου μου δεν με αναγνωρισαν :P χωρις πλακα! νομιζανε οτι ημουν επισκεπτρια! χα χα χα

πόσα κοινα εχουμε τελικα!

καλημερα στις λοιπες μανουλες- γειτονισσες

ε οχι και κομμωτήρια! ειπαμε....!!!!!!!!!!

Απλα στο δημοσιο,προσωπικά μιλάω πάντα,δε θα άντεχα να εχω διπλα ας πουμε καμια αλβανιδα,τσιγγάνα..κτλ...καταλαβαινετε,πειτε με ρατσίστρια αλλά ετσι νιωθω.

Σε δημοσιο γεννησα και δημοσιο θα επιλέξω πάλι νομιζω (θα τα μαζεψω και θα εξαφανιστώ αν μου φερουν διπλα καμια τέτοια ομως...!!!)

Βελ,ποια Καλαμάτα μωρε, πάνε Χιο να γεννησεις με 500 ευρο!!!!!!!!!

στο μαιευτηριο και εγω ειμαι σαν δαρμενη. φαντασου ότι την 5η μερα που αναχωρουσα, μπηκα στο μπανιο και ετοιμαστηκα και μολις βγηκα οι λεχωνες του δωματιου μου δεν με αναγνωρισαν :P χωρις πλακα! νομιζανε οτι ημουν επισκεπτρια! χα χα χα

πόσα κοινα εχουμε τελικα!

καλημερα στις λοιπες μανουλες- γειτονισσες

χαχαχαχαχαχα

Πως πας εσυ? διαιτα ε? μεχρι να γεννησεις?

καλα δε μπορω να βλέπω το αβατάρ σου,τρελαινομαι!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αγγελική ουτε με θαυμα δεν γινομαι πια σαν το αβαταρ! περαν του οτι αυτη την κοιλια δεν την ειχα ΠΟΤΕ δεν υπαρχει ουτε μια στο δις πιθανοτητα να την αποκτησω. ασε που και να την αποκτουσα δεν θα φαινοταν από το βυζι που θα ακουμπησει με λιγη καλη προσπαθεια αφαλο :tongue:

διαιτα ναι... εχθες τρελαθηκα και εφαγα μια φρυγανια με νουτελα. εχω σαλταρει , μου την εχει δωσει!

Αυτα τα new balance που ειναι για διαβητικους και οσους κανουν διαιτα τα εχεις κοιταξει?

εχει στο σουπερ να παρεις να φτιάξεις κάνα γλυκάκι να σου περάσει λιγο?

ουτε φρούτα ρε Μαράκι?

για την κοιλιά αστα,λεω να ξεκινησω να μαζευω λεφτα για πλαστικη,κοιλιά και βυζί,μετα το 2ο βεβαια...!

ουτε φρουτα! απαγορευεται και η φρουκτοζη! να φανταστεις οτι μεχρι τις 1 που θα κανω καμπυλη δεν ξερω σε τι επιπεδα βρισκομαι :(

θα τα δοκιμασω και αυτα που λες αλλα θα παω και φαρμακειο για σοκολατα για διαβητικους! μπλιααααααξξξξξξξξξξξξξξξξξ σου λεω! και από κιλα; χα στα +9 :(

αναρωτιέμαι,τα κιλα παιζουν ρολο στο ζαχαρο?

γιατι μια φιλη μου εμφανισε διαβητη κύησης αλλά δεν ειχε πάρει πολλα κιλα η καημενη.12 ολα κ ολα.

Υπομονη κοριτσάκι,ποτε γεννας με το καλο?Σεπτ και συ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...