Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου. τι μου κάνετε; ελπίζω να είστε όλες σας καλά! εγώ προσπάθησα να κοιμηθώ λίγο μεσημέρι αλλά ο ένας μπεμπάκος είχε άλλα σχέδια οπότε καθάμαστε τώρα και κοιτάμε τον αδερφό του που κοιμάται.

Ελευθερία μου και τους δύο μπέμπηδες μαζί τους είχα άλλα ο ένας κοιμήθηκε και τον λοιπήθηκα να τον ξυπνήσω για να βγει φωτό. δεν πειράζει την επόμενη φορά θα φροντίσω να ειναι πιο ξεκούραστο το αστεράκι μου.

ωραία θα ήταν βρε κορίτσια να τα λέγαμε όλες από κοντά. Χάρηκα πολύ χθες. γνώρισα υπέροχες κοπέλες και τα είδα πανέμορφα παιδάκια. πολύ μου άρεσε!

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ μόλις γύρισα. Θα παρακολουθήσω κάποια μαθήματα προετοιμασίας για το ECDL και πήγα για την πρώτη γνωριμία.

Ήρθαν τα πράγματα από το mothercare και είναι όλα υπέροχα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ μόλις γύρισα. Θα παρακολουθήσω κάποια μαθήματα προετοιμασίας για το ECDL και πήγα για την πρώτη γνωριμία.

με τις υγειες σας!

τι έγινε τελείωσε το εμπάγκο? αχ ενημέρωσε με please!!!!!!!!!! η προηγούμενη παραγγελία σου ήρθε ή έκανες καινούρια?

Διαφημίσεις

αχ παιδιά είμαι πάαααρα πολύ συγκινημένη.... σαν σήμερα πριν 3 χρόνια έμαθα ότι θα γεννήσω το πρώτο μου παιδί σε λίγες ώρες! συγκεκριμένα γύρω στις 10 το βράδυ βγήκαμε απ το γιατρό και κάναμε βόλτες στην Αριστοτέλους για να μας φύγει η συγκίνηση και να ηρεμήσουμε μες τη παγωνιά σε υπέροχα στολισμένο χριστουγεννιάτικο τοπίο και πολύ κόσμο!!!κι εμείς φωνάζαμε σα τα ζαβά ότι την επόμενη θα γίνουμε γονείς!

αχ παιδιά είμαι πάαααρα πολύ συγκινημένη.... σαν σήμερα πριν 3 χρόνια έμαθα ότι θα γεννήσω το πρώτο μου παιδί σε λίγες ώρες! συγκεκριμένα γύρω στις 10 το βράδυ βγήκαμε απ το γιατρό και κάναμε βόλτες στην Αριστοτέλους για να μας φύγει η συγκίνηση και να ηρεμήσουμε μες τη παγωνιά σε υπέροχα στολισμένο χριστουγεννιάτικο τοπίο και πολύ κόσμο!!!κι εμείς φωνάζαμε σα τα ζαβά ότι την επόμενη θα γίνουμε γονείς!

Βρε φιλενάδα, τρία χρόνια μόλις έχουν περάσει και έχουν γίνει τόσες αλλαγές στη ζωή σου, παιδιά, μετακόμιση, σπίτι..απίστευτο...και η πρώτη συγκίνηση στό άκουσμα οτι έρχεται το πρωτο παιδάκι δεν συγκρίνεται με τίποτα ε!!..χαίρομαι για σένα, να σου ζήσει το Μητσάκι και ο Μανού και να τους χαίρεσαι..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Kοριτσάκι μου γλυκό φαντάζομαι την συγκίνησή σας. να τον χαίρεστε τον Μήτσο σας! είναι πολύ τυχεροί κια οι δύο γιοί σου γιατί έχουν μια καταπληκτική μαμά! εύχομαι σύντομα να έρθει στη ζωή σας και μια πανέμορφη κόρη.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημέρα!!!

Συμπεθέρα που είσαι????Καλά του γαμπρούλη σου του έλειψε πολύ η κοπελιά του!!!!Όλο την πόρτα κοίταγε το ερωτευμενάκι μου πότε θα έρθει το αίσθημα!!!Η επόμενη συνάντηση στο σπίτι πείτε ημερομηνίες που βολέυουν!!!

Λοιπόν ένα θα πώ και θα απαντήσω και στο maritaki.Δεν θέλω "να γίνουμε" φίλες γιατί εγώ αισθάνομαι πως "είμαστε" φίλες!!!Ναι είναι πραγματικά απίστευτη η χημεία με όλες!!!Πως είναι δυνατον???

Άννουλα σε ευχαριστώ ακόμα μία φορά για την υπέροχη φιλοξενεία και την υπέροχη μανιταρόπιτα φυσικά!!!Είσαι ένας άγγελος!!!

Βελουδένια είσαι μία απο τις αδυναμίες απίστευτος άνθρωπος και πολύ χαμογελαστή!!!

Αγγελική τι να πώ για σένα???Είσαι κορυφή,με πολύ χιούμορ και κούκλα!!!Πραγμάτικα χάρηκα πολύ που τα είπαμε και ελπίζω να ξανάρθεις να πιούμε το καφεδάκι μας!!!(αλλιώς μας βλέπω με την Αννούλα για Χίο μεριά!!!

Τι ωραία που είναι όταν συναντιόμαστε, μακάρι να τα πούμε και με περισσότερα κορίτσια απο εδώ μέσα, είναι άλλη αίσθηση όταν έχεις υπόψη σου τα πρόσωπα, δεν πειράζει, θα μας δοθεί η ευκαιρία ελπίζω......εντωμεταξύ, πραγματικά ο χρόνος περνάει νεράκι, (για πότε περνάει το τρίωρο και αρχίζουν και καταφτάνουν οι σύζυγοι..ούτε που το καταλαβάινεις...)-Ντινάκι, thanks...πάω, ο Λεόντης έχει αρχίσει τους λαρυγγισμούς

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...