Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε συμφωνώ καθόλου!!!!!

η μηλόπιτα είναι παντώς καιρού!!!!!

κάντη φιλενάδα και βάλε και παγωτό όταν τη τρως!!!!!

και δε λέμε για γλυκά!

έχω ζάχαρο! βοηθήστε!!!!!!!

εμείς το κόψαμε το καροτσι. και τα 2 παιδιά απ το χέρι. μου είναι πολύ δύσκολο το καρότσι και το βάρος του με το μάνο πάνω γιατί έχουμε σκαλιά στην είσοδο της πολυκατοικίας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

σ ευχαριστώ σοφάκι! να τον λες όπως θες...

απ το "χέρι" σου όλα ωραία "ακούγονται"!!!! χαχαχαχαχαχαχα

μη μου τη ξεσηκώνεις τη φιλενάδα μου!!! εδώ να γεννήσει να συνδράμουμε!!!! πως θα τρέχω ετοιμόγεννη τελευταία στιγμή καλαμάτα;;; δε διάβασες; είναι μεγάλος ο σκίουρος!

Καλησπερούδια. Ξεπατώθηκα σήμερα. Μάζεψα χαλιά από κρεβατοκάμαρες εκτός από το δωμάτιο του Μάνου και το μεγάλο χαλί του διαδρόμου. Άντε να τα καθαρίσεις όλα. Μετά έπλυνα και τοίχους-ταβάνι διαδρόμου που στραπατσάρεται περίσσα. Τα γόνατά μου είναι κόκκινα και πρησμένα από το σκύψιμο!

Ωραία τα είπαμε. Άννα μια χαρά ο Τζέισον που λέει και η γειτόνισσα. Με το καλό να ανταμωθείτε φιλενάδα!

Βελουδάκι έγινες επαρχιωτάκι και εσύ ε? Πολύ καλά μου ακούγονται όλα. Καρότσι και εμείς δεν...νομίζω τελευταία φορά που τον βάλαμε ήταν 15μηνών, έκτοτε πήγαινε και πάει παντού ποδαράτος.

Με την πάνα που λέτε το μελετάω και εγώ. Μάλλον από βδομάδα θα το ξεκινήσω αν βγάλουμε το ΣΚ τα χαλιά από σαλόνι-τραπεζαρία. Βασικά δεν έχει συνηθίσει ακόμη την διαδικασία του ύπνου. Μεσημέρι ή βράδυ γκρινιάζει, πάει-έρχεται και γενικά έχουμε ακόμη θεματάκι. Οπότε λέω μήπως να στρώσει τελείως αυτό το κομμάτι και μετά να επιχειρήσω την πάνα? Τι προτείνετε βρε κορίτσια? Είμαστε στην 3η εβδομάδα που κοιμάται μόνος μεσημέρι-βράδυ. Τις περισσότερες νύχτες ξυπνάει και τον γυρίζω πίσω στο κρεβάτι του, ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα κλάματα γιατί δεν θα το άντεχα. Πότε πια θα συνηθίσει και θα κοιμάται χωρίς σκηνές?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μες το σπίτι τον έχω και εγώ με κάλτσες. Έχουμε πάρει κροκς όμως και αυτά θα φοράμε. Έτσι την βγάλαμε και πέρυσι.

Σήμερα έβγαλα έξω και τα μπρατσάκια της μικρής. Δεν ξέρω πως να την ντύνω. Το πρωί της φορούσα ένα λεπτό καλοκαιρινό μπολερό αλλά μετά το έβγαλα. 27 βαθμούς έχω μες το σπίτι. Από κάτω μακρύ κολάν. Χθες φορούσαμε ένα 2άρι γυρισμένο από κάτω δυο φορές!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα από την πρωινή! αννούλα μου μπράβο στον ιάσονα! δεν το χορταίνω! ήταν μες στις επιλογές μου για αγορίστικο όνομα αν ποτέ χρειαστεί! μεγάλο μωρό όντως. η μπέμπα μου επειδή αυτή θυμάμαι πεντακάθαρα σα να ηταν χθες στο β επιπεδου που ημουν 23 εβδομαδων ακριβως, ηταν 543 γραμμάρια. και βγήκε 40+1 3.860 κιλά. αν έφτανες ως το τέλος θα έκανες μωρό πάνω από 4 κιλά!

γέλασα πολύ με το "να μην ξεσηκωνεις τη φιλενάδα μου!"

Διαφημίσεις

έσκασαν μύτη 2 παιδάκια και βγήκα γιατί δεν ήθελα να με δουν εδώ. :tongue:

τώρα παίζουν έξω μπάλα.

ελευθερία σχετικά με το θέμα σου νομίζω ότι το ιδανικό θα ήταν να στρώσει πρώτα το θέμα του ύπνου γιατί έχω διαβάσει ότι δεν κάνει να προχωράς σε δύο αλλαγές ταυτόχρονα. έτσι κι εμείς στρώσαμε πρώτα το θέμα του ύπνου, μετά κόψαμε πάνα και μετά πιπίλα. έγραφα και χθες ότι μετά που άλλαξε από κούνια σε κρεβάτι από ανασφάλεια κάποιες βραδιές βρεχόταν το παιδί. ήδη ο μάνος θα νιώθει ανασφάλεια με το να κοιμάται μόνος του και ίσως δεν αντιδράσει καλά και με τη 2η αλλαγή καπάκι. ίσως όμως το δεχτεί και καλά, είναι και στο παιδί. μπορείς να δοκιμάσεις πάντως. ο ύπνος μπορεί να στρώσει και άμεσα, μπορεί να πάρει και χρόνο. ίσως επειδή είναι μεγάλος να τραβάει τόσο. κάποια στιγμή θα το πάρει πάντως απόφαση. το σημαντικό είναι να μην υποχωρήσεις κανένα βράδυ και πας πάλι δίπλα του για να κοιμηθεί. έτσι κι εγώ φοβήθηκα επειδή θα πηγαίναμε λίγο καιρό μετά που έμαθε να κοιμάται μόνος του διακοπές στο μόχλος και λόγω έλλειψης χώρου κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με το μπαμπά του. φοβήθηκα ότι θα ξεσυνηθήσει αλλά ευτυχώς δεν μας έκανε νούμερα μετά. το καθυστερήσαμε επίτηδες να πάμε διακοπές και μας ήρθε μια χαρά. και την πάνα του την κόψαμε στο χωριό που δε με ένοιζε να κατουράει παντού.

κι εγώ με τη μπέμπα πάντως έχω μπερδευτεί γιατί λέει ο άρης από βδομάδα να την αρχίσουμε για την πάνα μιας και το σουκού θα βγάλουμε τα χαλιά, αλλά αυτή είναι χειρότερη στο θέμα του ύπνου μιας και κοιμάται ακόμα μαζί μου. και νομίζω καλύτερο είναι στην ηλικία της να μάθει να κοιμάται μόνη της. και φοβάμαι τα πισωγυρίσματα μετά. δεν είναι συνεργάσιμη σαν το γιώργο και πιστεύω ότι σε όλα τα μεταβατικά στάδια θα δυσκολευτούμε. το βλέπω και με το θηλασμό. τρώει κολλήματα γενικά με πολλά. βυζί, πιπίλα, ύπνο με τη μαμά, μαμά γενικά. θα δούμε... από την άλλη αν την αφήσω για του χρόνου θα είναι λίγο πριν τα 3 και θα μου κακοφαίνεται μετά, ίσως και να είναι πιο δύσκολο όσο κάθεται με την πάνα. δεν ξέρω. θα δείξει. νομίζω σε όλα τα θέματα αξίζει η δοκιμή. αν δε δοκιμάσεις δεν ξέρεις πώς θα το πάρει το παιδί και πώς θα εξελιχθεί το θέμα.

Καλημέρα!!! Ξύπνησε και χθες στις 4, τον πήγα στο κρεβάτι του, του έδωσα να πιει νερό και ξανακοιμήθηκε.

Νεκτ μου μην φανταστείς, δεν κλαίει ιδιαίτερα. Περισσότερο γκρινιάζει και μάλιστα το κάνει επίτηδες γιατί πριν πάει για ύπνο θέλει χαρτοπετσέτα μαζί του. Στην αρχή δεν είχα πάρει χαμπάρι ώσπου μια μέρα μου λέει 'μαμά φέλε μου και χατοπετσέτα γιατί θα κλαίω'!!!!Οργανωμένο το χει δηλαδή. Έτσι του έλεγα και του ξαναέλεγα 'αγάπη μου δεν χρειάζεται να κλαις, θα κοιμάσαι χωρίς να κλαις. Η μανούλα είναι εδώ, στο διπλανό δωμάτιο και αν θελήσεις κάτι θα είναι εδώ'. Και τώρα 2 μέρες μου λέει 'μαμά ύπνος χωλίς κλάματα ε?' και έτσι συνεργάζεται. Τώρα το να στρώσει εννοούμε να πηγαίνει στο κρεβάτι του και να κοιμάται χωρίς καμία απολύτως αντίδραση?Γιατί αν εννούμε αυτό θα αργήσει πολύ. Όπως λες για την Αριάδνη, έτσι και ο Μάνος είναι πολύ δύσκολος στις αλλαγές, δεν συνεργάζεται καθόλου εύκολα και κυρίως αντιδράει μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα, τρομερό πείσμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!!

Αννιώ μπράβο στο σκιουράκι,θα του χα δωμάτιο μες τα φουντουκια!!!!!!!!!!χιχιχι

Δε ξερω η μηλοπιτα παντα μου έκανε για χειμωνιάτικο γλυκο.

Εμεις πάμε απο το κακο στο χειροτερο στο θέμα υπνου,εννοειται πως το χουνε οργανωμένο τα τσογλάνια, εμενα μου λεει "μαμα τσιδωσω πορτα να μη φευγεις, δε θελω να ειμαι μονη μου το κρεβάτι".

Δραμα σας λεω, μπορεί να ξυπνησει και 5 φορες τη νυχτα,δε ξερω τι σόι πισωγύρισμα ειναι αυτο και γιατί 1 μηνα ητανε μια χαρά.

Βασικα πιστευω οτι φταιει το Λουτράκι,γιατι οταν παμε εκει,κοιμομαστε ολοι μαζι και μαλλον επηρεάζεται. Ελπιζω για λιγο ακομη,τωρα που φτιαχνουμε το επάνω να μπουνε ολα στη θεση τους.

Απλα δεν αντεχω να σηκώνομαι τοσες φορες μες τη νυχτα και δεν ειναι οτι θα τη βαλω και θα φυγω,οχι....πρέπει να κατσω εκει κάνα 20λεπτο,γιατι κάθε 3 λεπτα σηκωνεται κ κοιταει αν ειμαι εκει...

Τελικα σημερα θα παμε στο γαία για την ξαδέλφη,ευχαριστω και για τιςευχες σας, μας ειπε να μην παμε εχθες γιατι ηθελε να κοιμηθει.

Αννα, τελικα Αρεταίειο θα πας εσυ?

Διαφημίσεις

καλημέρα!

να μας φυλάει δε λες τίποτα! δε πάμε καθόλου καλά!

μάλλον πρις το αρεταίειο γέρνω...κι ό,τι γίνει. έχω καταλήξει πια πως όπου κι αν πας είναι θέμα τύχης. οπότε δε θα κάτσω να σκάσω αφενώς εγώ και αφετέρου να δώσω και πολλά λεφτά.

γιατί μπορεί να ναι πια νορμαλ οι τιμές στα ιδιωτικά, αλλά απ τη μια σου φορτώνουν και έξτρα ποσά μέχρι να πάρεις εξιτήριο και απ την αλλη ο γιατρός παίρνει άλλη τιμή στα ιδιωτικά.

άσε να τα φάω εγώ καλύτερα.

τζίναααα θέλω βοήθεια με το θέμα! εσύ το γνωρίζεις καλά!

εννοειται να τα φας εσυ και τα παιδάκια σου παρα αυτοι.

Να σου πω και γω τωρα που χω πάει σε 3-4 ιδιωτικα εχω γλυκαθει ειναι η αλήθεια,ενταξει άλλη κατάσταση,καμια σχεση αλλά απο την αλλη,γιατι το φάνε αυτοι το χιλιάρικο και οχι εσυ?4 μερες ειναι μωρε θα περάσουνε!

κυρα Βελουδω την εφτιαξες τη μηλοπιτα ή να σε λέω καλυτερα Bloody Vel? xixix

μωρέ όλα σχετικά είναι, το τι έχει σημασία και το τι θα σου τύχει.

νομίζω θα γλυκαθώ περισσότερο αν αυτό το χιλιάρικο το πάω του χρόνου κρήτη!!! χαχαχαχα!

έτσι κι αλλιώς όπου και να γεννήσω ανάσκελα να βογκάω θα μαι!!! αυτό δεν αλλάζει.

Καλημέρες στα γρήγορα!!!

Μπήκα για τον σκίουρο. πρώτα από όλα σούπερ νέα, με το καλό ο άντρακλας!!

Αννούλα πάρε με τηλ θα σου πω πολλά και για το μαιευτήριο και για τον γιατρό σου,

εντάξει, ένα μήνα κάθησα μέσα και σε δύσκολες συνθήκες.

εγώ πάντως δεν θα γεννούσα αλλού με τίποτα, μιλάω για ιατρικούς βεβαίως λόγους.

και θεωρώ ότι είναι 3 μέρες που έχουν πολύ συγκεκριμένο στόχο και η ξενοδοχειακή εξυπηρέτηση ας μου λείπει δεν με ένοιζε καθόλου. δεν λέω ότι είναι κακό και ίσα-ίσα μου αρέσει πολύ να βλέπω λεχώνες μακιγιαρισμένες, που πάνε κομμωτήριο κλπ απλώς εμένα δεν μου βγαίνει έτσι.

έχει κάνει και ανακαίνηση, σούπερ θα περάσεις... και θα έχεις και τον γιατρό σου μέσα σχεδόν 24*7 αλλά ας μην ξεκινήσω τώρα τα καλά και τα κακά, θα γράφω ώρες...

pvGHp2.png9TDjp2.png

καλημερα σας!!δε σας προλαβαινω

αννιω ολα καλα με το σκιουρο !!μπραβο

για το αρεταιειο εχω ακουσει καλα λογια, και για το χασιακο τα καλυτερα

εμεις παιζουμε ακομα καροτσι για περπατημα περαν του πενταλεπτου ..κυριως γι αλογους ασφαλειας ...δεν τους εχω εμπιστοσυνη ..ενω με το ενα στανταρ στο καροτσι ..τρεχεις για το αλλο ..εμενα μπαινει και η χριστινα αν βαριεται , αλλα περπαταει η μικρη .

νεκ μου ..θα βγαλεις της μικρης πανα..εμενα κατουριεται αβερτα ...την αφηνω συχνα ....και μου κατουραει βρακια, κολαν συνεχεια ..δεν ειναι ετοιμη ..ενω γκρινιαζει συνεχεια , καθεται γιογιο ,,,θελει βρακι ...αλλα δεν το εχει

ελε ο μανος ναζια κανει!!!μοιαζει μη τη χριστινα μου ..ακους εκει θελει και χαρτοπετσετα ...να εισαι σταθερη και γλυκια !!!

εμενα τα δικα μου 6μιση το πρωι ...μαμαααα...γγελικη θελει πιπιλα....δεν ακους!!!!μαμα....αγγελικη...

μπαινω μεσα ....και τα 2 ορθια να ψαχνουνε πιπιλες ...απο τις 7 ημασταν ετοιμες ....και χασμουριοντουσαν

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...