Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααα δε φεύγεις τώρα το είδα!:tongue:

9.30 ώρα γάλα δεν έχει προλάβει ως τις 10 να πάει όλο στην κύστη. για να έδινες λίγο πιο νωρίς? ή το απόγευμα? και το βράδυ ελαφρύ φαγάκι που κάνουμε εμείς?

επίσης είναι σίγουρο ότι είχε κατουρήσει μετά τις 4 κι όχι με το που ξύπνησε? θέλω να πω μήπως το πρωί ξύπνησε και δεν κρατιόταν μέχρι να έρθει έξω ή χουζούρευε και δεν είχε νου να στο πει ή έκανε τσίσα επειδή ήταν εφησυχασμένη μιας και φορούσε πάνα?

γιατί από τις 10 ως τις 4 είναι 6 ώρες κι είναι θετικό αυτό. το πρωί τι ώρα ξύπνησε? αν ξύπνησε 8 ας πούμε που είναι 4 ώρες από όταν κατούρησε δείχνει ότι μπορεί και να τα έκανε μόλις ξύπνησε.

παιζει ..να τα αμολησε πρωι πρωι !!

το γαλα και οι πιπιλες ....ειιναι στη ρουτινα υπνου μας ....

βασικα τη πανα τη κοψαμε ευκολα ..για τη πιπιλα δε ξερω ...αν και πια ειναι αποκλειστικα μονο προ υπνου ....δεν τη ζηταει σε αλλες φασεις

εκει θα δυσκολευτουμε να κοψουμε ....

μπορω να της δινω γαλα κατα τις 8μιση .....

απο φαι τρωει ακαταπαυστα θα ελεγα οτι ωρες θελει ...

το μιρκο μου κανει παλι νερα ... γαλα 100-120 μλ τη μερα το πολυ ..το υπολοιπο ο νεροχυτης και απο φαι κρεας, ψαρι, μακαρονια, χυλοπιτες , μπανανα , αγγουρι και τσιριος ...

θα την παλεψω νεκ και για τη βραδυνη πανα σιγα σιγα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπόν έχω άσχετο ερώτημα γιατί σήμερα μιλούσα με μια κοπελιά που έχει 2 παιδιά και δεν θέλει άλλα και λέγαμε λίγα λόγια περί αντισύλληψης. μου έλεγε λοιπόν ότι σκέφτεται το σπιράλ λέει γιατί της έχουν σπάσει λέει άπειρες φορές τα προφυλακτικά! :shock: ήμαρτον δλδ? τι κάνουνε με τον άντρα της ήθελα να΄ξερα... :tongue:

πετάχτηκε και μια άλλη και σχολίασε ότι της έχει τύχει και αυτής πολλές φορές...

εμάς να σας πω την αλήθεια στην καριέρα μας μία φορά συνέβη το κακό και δεν έγινε τπτ ευτυχώς γιατί δεν ήθελα τότε παιδί ακόμα...

αλλά ας πούμε (γιατί και μόνο που το σκέφτηκα λέω θα γκαντεμιαστώ τέτοια που είμαι), αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι τέτοιο... τι γίνεται?

και εσείς ρε παιδιά προφυλακτικό και άγιος ο θεός? ξέρει καμιά τπτ περισσότερο? όσα διαβάζω στο νετ με αποθαρρύνουν από την ιδέα του σπιράλ. για την ακρίβεια τρομοκρατήθηκα! λέει και καλύτερα να μην έχεις σκοπό να κάνεις άλλα παιδιά! αλλά διαβάζω για φλεγμονές, αιμορραγίες, να μην το δεχτεί ο οργανισμός και χίλια δυο στραβά!

μήπως να το γυρίσω στο χάπι?? αλλά εδώ ξεχνάω του θυρεοειδή που είναι κι αυτό υψίστης σημασίας και δε θα ξεχνάω το άλλο? απαπα! αλλά ακόμα κι αυτό μετά τον αποθηλασμό πρέπει... οπότε καλά σαράντα!

Καλησπέρα κορίτσια..μόλις ξυπνήσαμε απο μεσημεριανό ύπνο, εγώ λιγότερο, ο φ. κοιμάται ακόμα,το λεόντι όρθιο κι αυτό. Σήμερα το πρωι βγήκαμε εγώ με το λεόντι και καρότσι και επιχειρήσαμε βόλτα στην πόλη, έτισ για να δω που βρίσκομαι, γιατί μέσα απ το αυτοκίνητο δεν μπορώ να κάνω σωστή εκτίμηση..το αποτέλεσμα άκρως ενθαρρυντικό, δεν κουράστηκα καθόλου, αν λάβεις υπόψη και την κοιλιά και τη ζέστη. Σε δέκα λεπτά ήμουν κέντρο, ευχάριστα, πάνω σε πεζοδρομο, πολλά καροτσια και μαμάδες(έψαχνα μήπως είναι και το Σοφάκι ανάμεσά τους, κατά τύχη!!) έκανα όλες τις δουλειές μου, τράπεζες, δανειστική βιβλιοθήκη, σούπερ, κρεοπώλη κ.α., γύρισα και εγκαίρως σπίτι για μεσημεριανό , μια χαρούλα..

παιζει ..να τα αμολησε πρωι πρωι !!

το γαλα και οι πιπιλες ....ειιναι στη ρουτινα υπνου μας ....

βασικα τη πανα τη κοψαμε ευκολα ..για τη πιπιλα δε ξερω ...αν και πια ειναι αποκλειστικα μονο προ υπνου ....δεν τη ζηταει σε αλλες φασεις

εκει θα δυσκολευτουμε να κοψουμε ....

μπορω να της δινω γαλα κατα τις 8μιση .....

απο φαι τρωει ακαταπαυστα θα ελεγα οτι ωρες θελει ...

το μιρκο μου κανει παλι νερα ... γαλα 100-120 μλ τη μερα το πολυ ..το υπολοιπο ο νεροχυτης και απο φαι κρεας, ψαρι, μακαρονια, χυλοπιτες , μπανανα , αγγουρι και τσιριος ...

θα την παλεψω νεκ και για τη βραδυνη πανα σιγα σιγα

εμένα ο γιώργος κάνει νερά στο φαγητό τελευταία. η μικρή ακόμα.

και με το γάλα ποτέ δεν είχε καλή σχέση. δε θα σκάσω. η μικρή δεν παίζει να πιει άλλο γάλα επίσης! της δίνει η μάνα μου το πρωί που λείπω κατσικίσιο με δημητριακά, δε σκοτώνεται λέει. ας τρώνε άλλα γαλακτοκομικά και δεν έγινε τπτ. αν και η μικρά δεν τρώει αγελαδινά. και καμιά φορά ξεχνάω τα κατσικίσια. ενώ γκούντα πάντα έχει το ψυγείο.

δες νωρίτερα με το γάλα αν γίνεται κάτι. και επίσης έλεγξε αν τα κάνει μόλις ξυπνάει. με το να βγάλεις την πάνα. πολλά σεντόνια, σελτέδες κλπ. πιτζάμες, βρακιά και υπομονή! αν δεις ότι δεν παίζει μην την πιέσεις. θα έρθει εκείνη η ώρα.

Νεκ, πολύ ωράια ιδέα αυτή με τη διπλή προστασια του στρώματος, καλά, εμείς είμαστε μακριά απο αυτο, συνειδητοποιημένος ιδεολόγος της πάνας ακόμα και να δούμε πόσο θα ανεβεί το budget, όταν έρθει και η μπεμπούλα με το καλό..

Σε σχέση με τις προφυολάξεις, τις άλλες, γέλασα με αυτο με το σπάσιμο του προφυλακτικού και το τι κάνουν πια, πραγματικά , ούτε και σε εμάς έχει συμβεί,αλλά να μου πεις,με τον Φ. απο ένα σημείο και μετά , έπαιζε τράβηγμα και όχι σκουφάκια. Σπιράλ , και εγώ φρικάρω λίγο με την ιδέα. Στο παρελθόν , είχα χρησιμοποιήσει κανά δυο φορές το χάπι της επόμενης μέρας, σαν λύση ανάγκης, αλλά δεν θα το σύνιστούσα απαραίτητα, υπήρχε συ΄σταση στο κουτί, που έλεγε οχι πιο συχνά απο δυο φορές το χρόνο νομίζω, εγώ το είχα πάρει 2 μέσα σε εξάμηνο, μετά παρουσίασα και ένα ινοαδένωμα στο στηθος και δε ξέρω αν συνδυάστηκαν οι συμπυκωμένες ορμόνες που είχα πάρει μέσω του χαπιού ή όχι. Εγώ θα πήγιανα ή για σκουφάκι ή για "τράβηγμα¨(ε, κι αν συμβεί δεν είναι και το τέλος του κόσμου βρε αδερφέ, ε?)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια..μόλις ξυπνήσαμε απο μεσημεριανό ύπνο, εγώ λιγότερο, ο φ. κοιμάται ακόμα,το λεόντι όρθιο κι αυτό. Σήμερα το πρωι βγήκαμε εγώ με το λεόντι και καρότσι και επιχειρήσαμε βόλτα στην πόλη, έτισ για να δω που βρίσκομαι, γιατί μέσα απ το αυτοκίνητο δεν μπορώ να κάνω σωστή εκτίμηση..το αποτέλεσμα άκρως ενθαρρυντικό, δεν κουράστηκα καθόλου, αν λάβεις υπόψη και την κοιλιά και τη ζέστη. Σε δέκα λεπτά ήμουν κέντρο, ευχάριστα, πάνω σε πεζοδρομο, πολλά καροτσια και μαμάδες(έψαχνα μήπως είναι και το Σοφάκι ανάμεσά τους, κατά τύχη!!) έκανα όλες τις δουλειές μου, τράπεζες, δανειστική βιβλιοθήκη, σούπερ, κρεοπώλη κ.α., γύρισα και εγκαίρως σπίτι για μεσημεριανό , μια χαρούλα..

αχ τι ωραία!!! καλές εξερευνήσεις βελουδάκι μου! αυτό είναι το ωραίο!

αφού είναι τόσο κοντά γιατί δε δοκιμάζεις να κατεβάζεις με τα πόδια τον λεοντή?

εμείς πάμε εδώ και 2-3 μήνες ποδαράτοι με τη μπέμπα. ο γιώργος πολύ περισσότερο καιρό πάει με τα πόδια. πάνω από εξάμηνο. είναι το σπίτι μας επίσης 10-15 λεπτά από το κέντρο. αλλά περπατάμε πολύ περισσότερο. βόλτες ακόμα και 2 ώρες περπάτημα έχουμε κάνει. και δεν τη σηκώσαμε καθόλου τη μικρή. αν σε ακούει και δεν τον πειράζει το περπάτημα είναι νομίζω πιο εύκολο από το σέρνεις-ανεβάζεις-κατεβάζεις-ξεσκαλώνεις καρότσια, σε τέτοιους δρόμους!και το βάρος... πού το βάζεις? εκτός κι αν η καλαμάτα είναι καλόπολη κι όχι κ...πολη.... σαν μερικές-μερικές...

Νεκ, πολύ ωράια ιδέα αυτή με τη διπλή προστασια του στρώματος, καλά, εμείς είμαστε μακριά απο αυτο, συνειδητοποιημένος ιδεολόγος της πάνας ακόμα και να δούμε πόσο θα ανεβεί το budget, όταν έρθει και η μπεμπούλα με το καλό..

Σε σχέση με τις προφυολάξεις, τις άλλες, γέλασα με αυτο με το σπάσιμο του προφυλακτικού και το τι κάνουν πια, πραγματικά , ούτε και σε εμάς έχει συμβεί,αλλά να μου πεις,με τον Φ. απο ένα σημείο και μετά , έπαιζε τράβηγμα και όχι σκουφάκια. Σπιράλ , και εγώ φρικάρω λίγο με την ιδέα. Στο παρελθόν , είχα χρησιμοποιήσει κανά δυο φορές το χάπι της επόμενης μέρας, σαν λύση ανάγκης, αλλά δεν θα το σύνιστούσα απαραίτητα, υπήρχε συ΄σταση στο κουτί, που έλεγε οχι πιο συχνά απο δυο φορές το χρόνο νομίζω, εγώ το είχα πάρει 2 μέσα σε εξάμηνο, μετά παρουσίασα και ένα ινοαδένωμα στο στηθος και δε ξέρω αν συνδυάστηκαν οι συμπυκωμένες ορμόνες που είχα πάρει μέσω του χαπιού ή όχι. Εγώ θα πήγιανα ή για σκουφάκι ή για "τράβηγμα¨(ε, κι αν συμβεί δεν είναι και το τέλος του κόσμου βρε αδερφέ, ε?)

τώρα (για 3ο δλδ) δε θα είναι το τέλος του κόσμου... αργότερα μπορεί! και μια ζωή το σκουφί μέχρι να στερέψει το χωράφι.... κουραστικό! :tongue:

με το χάπι της επόμενης μέρας έχω ακούσει κι εγώ τα χίλια όσα! και μία περίπτωση εγκυμοσύνης παρακαλώ! και στο πάρεντς άλλες τόσες!

τράβηγμα ο άρης έχει χεστεί πάνω του! και ήταν για πολύ καιρό η μέθοδός μας πριν τα παιδιά. και δε με ένοιαζε, πιο πολύ σπάζομαι με το προφυλακτικό. αλλά μετά τη 2η εγκυμοσύνη και εμένα που τον τρόμαξα με όσα του έλεγα ότι μπορεί και με τα προσπερματικά να μείνεις έγκυος το βάζει από το πρωί που λέμε... υπερβολικός απαπα!:tongue:

με τη μπέμπα ναι θα είναι ένα θέμα. εμάς είχε ήδη έρθει η μικρα οποτε δεν ειχε πλεον την αναστάτωση. σιγά-σιγά όλα θα γίνουν! κι εγώ άλλαζα πάνες ταυτόχρονα για 7 μήνες! τέλεια εμπειρία! :tongue:

ήρθα!!!!! και ξαναφεύγω για κολυμβητήριο!

λοιπόν 1 κιλό ο σκίουρος!!!!! απ τα μεγάλα μωρά μου πε ο γιατρός! κι έχω φώτο πεντακάθαρη το μουτράκι του!!! ομορφούλης μου φαίνεται!

ο γιατρός συμπαθητικός, σοβαρός, μετρημένος, έμπειρος. ευτυχώς δε περιμέναμε υπερβολικά.

τα κιλά που πήρα μου πε ότι είναι λίγα, στα +7 είμαι. το ζάχαρο τσιμπημένο να προσέχω γλυκά και άμυλο. και έτσι μεγάλα που τα βγάζω τα παιδιά μου μου δίνει ημερομηνία αρχές αυγούστου αλλά βλέποντας και κάνοντας. α και μου πε να πάμε αρεταίειο για πιο φθηνά. τα άλλα λέει είναι ξενοδοχεία.

αυτά. α και δε μου πήρε και καθόλου χρήματα για την επίσκεψη.

τώρα 11 ιουνίου το ντόπλερ!!!!! το λέω και ανατριχιάζω πως περνάει ο καιρός.

Διαφημίσεις

ήρθα!!!!! και ξαναφεύγω για κολυμβητήριο!

λοιπόν 1 κιλό ο σκίουρος!!!!! απ τα μεγάλα μωρά μου πε ο γιατρός! κι έχω φώτο πεντακάθαρη το μουτράκι του!!! ομορφούλης μου φαίνεται!

Κια για να το λέει αυτός ο γιατρός Αννούλι μου, που έχει δει ΤΟΣΑ μωρά, ε μάλλον θα είναι μεγάλο το σκιούρι..μπράβο που πήγαν όλα καλά, καλή συνέχεια, έτισ σου 'πε για το Αρετάιειο και τα ξενοδοχέια ε? καλά, αυτοί τα ξέρουν και απο μέσα τα πράγματα.

Νεκ. νομίζω οτι τώρα με την εγκυμοσύνη, δεν την παλέυω καθόλου να τον κυνηγάω, να τραβιέται και λοιπά..σήμερα πήγαμε όλη την ώρα καροτσι, εκτός απο ένα γρήγορο χυμο, όπου και κάθισε κύριος στην καρέκλα του.

Ψάχνω Αγγελική για συνταγή μηλόπιτας, που είσαι συμπεθέρα?

Καλησπέρα γειτόνισες!!!

Βελ πρωινά δε θα με πετύχεις βρε, γιατι ο σωφέρ μου δουλεύει και δε μπορεί να με μεταφέρει!!!

θα κανονισουμε συντομα όμως!!! μου κρυωσε η Βαλ αλλιως θα σου έλεγα να πίναμε καφεδάκι αυριο...

και επι τη ευκαιρία να σου πω μπράβο για το παιδί σου που κάνατε τόσες δουλειές και ήταν κύριος!!!

η δική μου θα είχε αναστατωσει το σύμπαν!!!

καλά σε βιβλιοθηκη ούτε κατα διάνοια να την πάω....θα μας πετάξουν έξω με την πολυλογία της!!!

τα είδες τι λέει η Άννα για τα νοσοκομεία-ξενοδοχεία ε?

σκέψου σοβαρα την αλλαγη κι εσυ....2400 εδω η γέννα!;)

Άννα και κουκλί και μεγάλος ο Jason ε?

τωρα που είπες το ονομα του δες μου βγαίνει το σκίουρος!

εγω θα τον λέω αγγλιστί Jason! πειράζει???:rolleyes:

άντε με το καλό και το ντόπλερ!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μηλοπιτα? τέτοια εποχη? τρε πασέ...

κουνιες ημασταν,με ξεπάτωσε, αυτη βεβαια ντουρασελ ακομη..

Πολύ του γαλλικού είσαι σήμερα συμπεθερούλα..

Μωρέ, έχω φορτώσει πολύ μηλό στη λαική και κατι πρέπει να το κάνω

Καλησπέρα γειτόνισες!!!

Βελ πρωινά δε θα με πετύχεις βρε, γιατι ο σωφέρ μου δουλεύει και δε μπορεί να με μεταφέρει!!!

θα κανονισουμε συντομα όμως!!! μου κρυωσε η Βαλ αλλιως θα σου έλεγα να πίναμε καφεδάκι αυριο...

και επι τη ευκαιρία να σου πω μπράβο για το παιδί σου που κάνατε τόσες δουλειές και ήταν κύριος!!!

η δική μου θα είχε αναστατωσει το σύμπαν!!!

καλά σε βιβλιοθηκη ούτε κατα διάνοια να την πάω....θα μας πετάξουν έξω με την πολυλογία της!!!

τα είδες τι λέει η Άννα για τα νοσοκομεία-ξενοδοχεία ε?

σκέψου σοβαρα την αλλαγη κι εσυ....2400 εδω η γέννα!;)

Δεν σου κρύβω οτι το σκέφτομαι λίγο Σοφάκι, και είμαι μια έτσι και μια αλλιώς, θα το ψάξω περισσότερο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...