Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!!!!!!

Ειχαμε απρόσμενα γεννητούρια σημερα, μια ξαδέλφη του Λ.,μετα τις 20 την περιμένανε αλλά ο μπέμπης έσκασε σήμερα και ετρεχα το πρωι για δώρο,ξεποδαριάστηκα, καλέ τι ακρίβεια στα χρυσοχοεία, δε τους έχει χτυπήσει η κρίση αυτους?

Εντωμεταξυ η προβλεψη της γιατρού για τα κιλά του μικρου ητανε 4,5-5 κιλά και αυτος γεννηθηκε 3,100!Ξεχασα να παρω ομως κάρτα γαμώτο.

Ελεάνα εχω ωραια συνταγη για κοκ-ο-βά,το τρως και γινεσαι τύφλα!χαχαχα

Αμα βάλεις και πολύ δυνατό κρασί πας για δίδυμα!

Θελω να σε ρωτησω για ενα θεμα του αδελφου μου,με το σπιτι του και κατι παρανομίες,αμα θες στειλε μου το σταθερο σου να σε παρω αυριο καποια στιγμη το πρωι!

Διαστολη 4 το Σοφάκι ε? αυτα είναι! μαρεσει να ακουω για ευκολες γεννες!

αμα θυμαμαι τα δικα μου ταραζομαι!

Πηγα και τζαμπο και πηρα της κατρουλους βρακάκια,σημερα ξεκινησαμε και στο σχολειο χωρις μπεμπιλίνο,μακαρι να πάει καλα.

Μεσα στο σπιτι τι τους φοράτε για παντόφλες????

αγγελική να σας ζήσει το μπεμπάκι, γερό και καλότυχο, καλέ μια χαρά στα κιλά, αφού γεννήθηκε νωρίτερα, σαν τον αντρίκο, 2 βδομάδες πριν την πητ, 3100

καλά για δίδυμα δεν το συζητώ, θα τον τρέχουμε τον γιάννη!!!! πάντως τη θέλω τη συνταγή, ποτέ δεν ξέρεις χιχχι!!!!

θα σου στείλω pm, πάρε με όποτε θες, εκτός από απογευματακι που πάμε παιδική,

μέσα κυκλοφορούσε με κάλτσες, αλλά τώρα βασικά ξυπόλητος, θέλω να του πάρω παπουτσάκια θάλασσας για να του τα φοράω τώρα μέσα στο σπίτι γιατί τα περσινά δεν του κάνουν, μπορεί να αποπειραθώ crocs φέτος, πάντως πέρσι δεν του κάνανε, αλήθεια έχω τα περσινά, αλλά είναι στο εξοχικό

καλή αρχή με τα βρακάκια, τι βρακάκια παίρνετε, εγώ μάλλον μινερβάκια θα του πάρω, εμένα λέει η μάνα μου μου έπαιρνε κάτι έλεφαντ, υπάρχουν ακόμη άραγε

εγώ δεν ξέρω με τι διαστολή πήγα, και να άκουσε δεν έδωσα σημασία, σαν υπνωτισμένη ήμουνα, κοσμάρα, σοφή είναι η φυση, επειδή είμαι φοβιτσιάρα, για να μη πω κάτι άλλο, με έβαλε σε mode-νιρβάνα, κι όλα καλά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρααα!

2 ώρες τον είχα στις κούνιες ψηθήκαμε! αλλά το ευχαριστήθηκε, τον έκανα μπάνιο και ταβλιάστηκε.

βασικά ήθελα να περάσει η ώρα και η μέρα γενικά σήμερα γιατί είναι μέρα γιατρού σήμερα και ξέρετε κάθε φορά πως είμαι! στις 3 λοιπόν θα δούμε ξανά το σκιουράκι!

ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΣΑ ΠΑΛΑΒΗ!!!!!!!!!!!!!!

θα γνωρίσουμε επιτέλους και τον περιβόητο χασιάκο! για να δούμε!

μες το σπίτι κροκς το μεγάλος και του μικρού του πήρα παντοφλάκια αθλητικά με λαστιχάκι από πίσω.

αγγελίνα να σας ζήσει το μωράκι!

χαρά στο κουράγιο σου, εγώ δεν την παλεύω τη ζέστη, μόνο απόγευμα τώρα, αλλά σήμερα είμαστε καλεσμένοι σε φίλη με παιδάκι, και αύριο θα μας πάει ο παππούς να ψωνίσουμε ρούχα και παπούτσια!

κλαησπερα ψιλοχαμος εδω !!!

εγω χθες δεν προλαβα να ανεβω σπιτι ..κατσαμε κουνιες απο 6 παρα , κατευθειαν απο το γραφειο ...μεχρι τις 8 παρα ..μετα μπανιο και νανι ....

και ξαφβικα κατα τις 4 η χριστινα σηκωθηκε γαιτι ηθελε τσισα!!!!

εμεις παμε πολυ καλα ...κοψαμε και τη πανα τη μεσημεριανη ..με δικη της πρωτοβουλια ....

αλλα για το βραδυ δεν ψηνομαι ...τι κανετε εσεις???

η βραδυνη στην αλλαγη το πρωι ..ειναι παντα μουσκεμα .εσεις φορατε το βραδυ???

αγγελικη βρακαι απο Hm ...με hello kitty και πριγκιπισσες ....εμεις διαλεγουμε ????

αγγελικη να σας ζησει και το μπεμπακι

αννουλα ..καλα αποτελεσματα και σημερα ..ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Γεια σας! μιας και έχω λίγη ησυχία αφού κοιμούνται και τα δύο (ο γιώργος ξύπνησε 6.30 σήμερα οπότε ταβλιάστηκε πριν από λίγο) ας γράψω δυο κουβεντούλες.

αννούλα μου με το καλό να ξαναδείς το σκίουρο!

αγγελική να σας ζήσει το μωράκι!

τη συνταγή που λες ούτε κινέζικα να ήταν! πράμα δεν κατάλαβα! κοκο τι?

ελευθερία κάποια στιγμή θα αποσυμφορήσω το γραμματοκιβώτιό μου και θα αξιωθώ να σου στείλω πμ με το μέιλ μου να μου στείλεις τις διευθύνσεις. παράδες τέλος! απελπισία με πιάνει!

ελεάνα τα έλεφαντ εσώρουχα υπάρχουν ακόμα!!! αλλά δεν... εμένα δε μου αρέσουν ούτε σαν ποιότητα, ούτε σα σχέδια. μπορεί να μην πέτυχα και καλά. στην αθήνα μπορεί να βρεις καλύτερα.

για τις παντόφλες που λέτε εμείς πέρυσι στο γιώργο φορούσαμε πεδιλάκι για μες στο σπίτι. σαν αφρώδες, σα φελός δε μπορώ να περιγράψω την ποιότητα για να καταλάβετε. δεν είναι μαλακά να μην κρατάνε το πόδι, ούτε σκληρά να μην είναι άνετα. έκαναν και για παραλία αλλά για παραλία προτιμήσαμε κροκς. και φέτος έτσι θα το κάνουμε. πεδιλάκι για το σπίτι και κροκς για παραλία.

Διαφημίσεις

.

και ξαφβικα κατα τις 4 η χριστινα σηκωθηκε γαιτι ηθελε τσισα!!!!

εμεις παμε πολυ καλα ...κοψαμε και τη πανα τη μεσημεριανη ..με δικη της πρωτοβουλια ....

αλλα για το βραδυ δεν ψηνομαι ...τι κανετε εσεις???

η βραδυνη στην αλλαγη το πρωι ..ειναι παντα μουσκεμα .εσεις φορατε το βραδυ???

πίνει γάλα το βράδυ? πολλά νερά? έχει κι αυτό σημασία.

δεν κατάλαβα, χθες ξύπνησε στις 4 τη νύχτα για τσίσα. ήταν στεγνή η πάνα της ωστόσο? το πρωί αφού έκανε τσίσα στις 4 τη νύχτα ήταν στεγνή ή βρεγμένη?

εγώ πιστεύω ότι μια κι έξω κόβονται. μπορεί να πίνει το απόγευμα το γάλα και από το απόγευμα μέχρι το βράδυ όχι στα περιττά υγρά. δε λέμε να μην πίνει νερό έτσι? αλλά χυμούς και τέτοια ας τα αποφύγει. από εκεί κι έπειτα τσίσα αμέσως πριν τον ύπνο και μετά θα δεις. ίσως να την ξυπνάς το βράδυ για να κάνει ή να ξυπνάει μόνη της. ή και να μην ξυπνάει καθόλου όπως ο δικός μου.

αλλά εμένα από 15 μηνών ξυπνούσε στεγνός το πρωί. και τύχαινε να ξυπνάει στεγνός και πριν να χρονίσει που τον έβαζα στο γιο-γιο αν θυμάστε. οπότε έκανε με το που ξυπνούσε το πρωί στο γιο-γιο τότε. οπότε είχα την ασφάλεια. ωστόσο τα αγόρια έχουν μεγαλύτερη κύστη και δεν πάνε τόσο συχνά όσο τα κορίτσια και μπορεί να φταίει κι αυτό.

αν το επιχειρήσεις ίσως από μόνη της αρχίσει να το καταλαβαίνει και να ξυπνάει άμα θέλει τουαλέτα. επίσης αν το επιχειρήσεις βάζεις επίστρωμα και μετά σεντόνι από πάνω. πάνω από το σεντόνι βάζεις ένα μεγάλο σελτέ και πάλι σεντόνι. έτσι ώστε αν βρέξει το κρεβάτι αλλάζεις ρούχα τάκα-τάκα και βγάζεις τα πάνω σεντόνι με το σελτέ που έχουν βραχεί. μένει το αποκάτω σεντόνι με το επίστρωμα και δε χρειάζεται δλδ να ξαναστρώνεις καινούργια και να τρως χρόνο με αποτέλεσμα να ξεξυπνάει το παιδί.

αν δεις ότι δεν πετυχαίνει άστο μέχρι να τη δεις να ξυπνάει με στεγνή την πάνα.

εμένα δε με ένοιαζε και να έχουμε ατυχήματα το βράδυ, ευτυχώς δεν είχαμε βέβαια πέρα από μερικές νύχτες όταν πήγε από την κούνια στο κανονικό κρεβάτι και μάλλον του βγήκε ανασφάλεια. το πιο δύσκολο και αγχώδες για εμένα ήταν η βόλτα. γιατί ήταν τότε και πιο μικρός και δε μιλούσε κιόλας πέρα από μερικές λέξεις οπότε δεν ήξερα αν θα μου πει ότι θέλει κακά ή θα ξεχαστεί πάνω στο παιχνίδι. έτσι σε κάθε βόλτα παρόλο που ζητούσε τσίσα όταν ήθελε εγώ του φορούσα πάνα. η πρώτη φορά που έβγαλε την πάνα έξω ήταν όταν είχαμε πάει έξω για φαγητό με την αγγελική που είχε έρθει τον αύγουστο και ζήτησε τσίσα στο εστιατόριο και ο άρης του έβγαλε την πάνα και έβγαλε όλη τη βραδιά ξεβράκωτος! :tongue:

μετά το επιχείρησα ένα απόγευμα στον δημοτικό κήπο όπου κάτσαμε 3 ώρες περίπου και δεν ζήτησε τσίσα. είχα τρομερό άγχος μην ξεχαστεί και κατουρηθεί. βαστούσαμε και ρούχα αλλά το έβρισκα ντροπιαστικό κι ας ήταν τόσο μικρούλης. ήταν και τα άλλα παιδάκια και φοβόμουν τυχόν κοροϊδίες...

το ξεπέρασα μετά από πολύ καιρό... ο άρης με μάλωνε γιατί ρωτούσα συνέχεια κι είχα γίνει σπαστική "μήπως θες τσίσα αγάπη μου? σίγουρα δε θες τσίσα?" και τέτοια! :lol:

ο μπαμπάς μας είναι και πάλι ηράκλειο... για να δούμε... 3η φορά στις 10 μέρες που βρίσκονται εκεί. ακόμα δεν έχουμε διάγνωση και μάλλον θα τραβήξει πολύ η ιστορία... και αγχώνομαι με τα πήγαινε-έλα! απαπα!

νεκ μου ξυπνησε μονη της για τσισα μεσα στο βραδυ ..με στεγνη πανα...ωστοσο το πρωι ηταν ξανα βρεγμενη ..

εμεις εξω δε φοραμε ...βεβαια εχουμε κατουρησει κατι γωνιες στη παιδικη ..και μια φορα στο δρομο ..και κραταω και μια αλλαξια μαζι μου ..

θα δω πως θα το παει λιγο ακομα ....και θα της τη βγαλω τη πανα και το βραδυ μαλλον....

βασικα γαλα δεν θελω να κοψω βραδυνο ..απο εκει που πιναμε ζητημα 200 μλ τη μερα τωρα μπορει να πιει και 2, 3 μπουκαλια..μαλλον το ζηταει ο οργανισμος της ...

συνηθως γαλα πινει κατα τις 9μιση το βραδυ ....πανα της βαζω κατα τις 9 που βαζουμε πυτζαμες και μπαινουμε σε διαδικασιες υπνου ...

βεβαια μεχρι τις 10 που κοιμαται μπορει και να παμε για κατουρημα

οσο για τον αρη εχει αγωνα μπροστα του ...να του συμπαρασταθεις οσο μπορεις! και ειμαι ακομα γραφειο οπως καταλαβεινετε ...και δε φευγω πριν τις 8 ,,,

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Γεια σας! μιας και έχω λίγη ησυχία αφού κοιμούνται και τα δύο (ο γιώργος ξύπνησε 6.30 σήμερα οπότε ταβλιάστηκε πριν από λίγο) ας γράψω δυο κουβεντούλες.

αννούλα μου με το καλό να ξαναδείς το σκίουρο!

αγγελική να σας ζήσει το μωράκι!

τη συνταγή που λες ούτε κινέζικα να ήταν! πράμα δεν κατάλαβα! κοκο τι?

ελευθερία κάποια στιγμή θα αποσυμφορήσω το γραμματοκιβώτιό μου και θα αξιωθώ να σου στείλω πμ με το μέιλ μου να μου στείλεις τις διευθύνσεις. παράδες τέλος! απελπισία με πιάνει!

ελεάνα τα έλεφαντ εσώρουχα υπάρχουν ακόμα!!! αλλά δεν... εμένα δε μου αρέσουν ούτε σαν ποιότητα, ούτε σα σχέδια. μπορεί να μην πέτυχα και καλά. στην αθήνα μπορεί να βρεις καλύτερα.

για τις παντόφλες που λέτε εμείς πέρυσι στο γιώργο φορούσαμε πεδιλάκι για μες στο σπίτι. σαν αφρώδες, σα φελός δε μπορώ να περιγράψω την ποιότητα για να καταλάβετε. δεν είναι μαλακά να μην κρατάνε το πόδι, ούτε σκληρά να μην είναι άνετα. έκαναν και για παραλία αλλά για παραλία προτιμήσαμε κροκς. και φέτος έτσι θα το κάνουμε. πεδιλάκι για το σπίτι και κροκς για παραλία.

νεκ coq au vin!!kokoras krasatos...τι τα χουμε τα πτυχια κρεμασμενα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

νεκ coq au vin!!kokoras krasatos...τι τα χουμε τα πτυχια κρεμασμενα

τςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευγε ευγε!!!!χαχαχα

την αυθεντικη συνταγη να κανεις ομως,οχι με ντομάτα και πουμαρά.;)

εμενα με 1 λιτρο γάλα που πινει καθε μερα, δε βλέπω α την κοβουμε ποτέ τη βραδυνή πάνα.

Διαφημίσεις

αγγελικη να μου τη δωσεις !!!αλλα δε θελω να τον μεθυσω...στη φαση που ειμαι μου φτανουν τα 2 !!!!

δεν την παλευω αλλο!!μπορειτε να μου κανονισετε ενα διορισμο να ειμαι σπιτι μου νορμαλ ωρα ?????

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

νεκ μου ξυπνησε μονη της για τσισα μεσα στο βραδυ ..με στεγνη πανα...ωστοσο το πρωι ηταν ξανα βρεγμενη ..

εμεις εξω δε φοραμε ...βεβαια εχουμε κατουρησει κατι γωνιες στη παιδικη ..και μια φορα στο δρομο ..και κραταω και μια αλλαξια μαζι μου ..

θα δω πως θα το παει λιγο ακομα ....και θα της τη βγαλω τη πανα και το βραδυ μαλλον....

βασικα γαλα δεν θελω να κοψω βραδυνο ..απο εκει που πιναμε ζητημα 200 μλ τη μερα τωρα μπορει να πιει και 2, 3 μπουκαλια..μαλλον το ζηταει ο οργανισμος της ...

συνηθως γαλα πινει κατα τις 9μιση το βραδυ ....πανα της βαζω κατα τις 9 που βαζουμε πυτζαμες και μπαινουμε σε διαδικασιες υπνου ...

βεβαια μεχρι τις 10 που κοιμαται μπορει και να παμε για κατουρημα

οσο για τον αρη εχει αγωνα μπροστα του ...να του συμπαρασταθεις οσο μπορεις! και ειμαι ακομα γραφειο οπως καταλαβεινετε ...και δε φευγω πριν τις 8 ,,,

αααα δε φεύγεις τώρα το είδα!:tongue:

9.30 ώρα γάλα δεν έχει προλάβει ως τις 10 να πάει όλο στην κύστη. για να έδινες λίγο πιο νωρίς? ή το απόγευμα? και το βράδυ ελαφρύ φαγάκι που κάνουμε εμείς?

επίσης είναι σίγουρο ότι είχε κατουρήσει μετά τις 4 κι όχι με το που ξύπνησε? θέλω να πω μήπως το πρωί ξύπνησε και δεν κρατιόταν μέχρι να έρθει έξω ή χουζούρευε και δεν είχε νου να στο πει ή έκανε τσίσα επειδή ήταν εφησυχασμένη μιας και φορούσε πάνα?

γιατί από τις 10 ως τις 4 είναι 6 ώρες κι είναι θετικό αυτό. το πρωί τι ώρα ξύπνησε? αν ξύπνησε 8 ας πούμε που είναι 4 ώρες από όταν κατούρησε δείχνει ότι μπορεί και να τα έκανε μόλις ξύπνησε.

τςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευγε ευγε!!!!χαχαχα

την αυθεντικη συνταγη να κανεις ομως,οχι με ντομάτα και πουμαρά.;)

εμενα με 1 λιτρο γάλα που πινει καθε μερα, δε βλέπω α την κοβουμε ποτέ τη βραδυνή πάνα.

coq au vin εμ γράψτε το γαλλιστί να καταλάβω κι εγώ! :tongue:

κόκορα κρασάτο ε??? με μακαρόνια συνοδεία....μιαμ μιαμ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...