Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μίλησα με το Σοφάκι. Μια χαρά είναι μαμά και κόρη. Πήγε με 4 διαστολή και πολύ γρήγορα και εύκολα γέννησε. Θα μας τα πει η ίδια καλύτερα όταν βγει, μάλλον αύριο θα βγουν! Η τούρτα της άρεσε πολύ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

να σαι καλά Ελευθεράκι μου. ευχαριστώ. να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

Μεγάλωσε μωρέ το αγόρι μου. κάνει πλέον κάτι γέλια και φωνίτσες άλλο πράμα. πολυ επικοινωνιακό το αστεράκι μου.

fYFap3.pngIV83p3.png

Δεν του πολυδίνουν σημασία μωρέ τα άτιμα. αλλά μόλις κάποιος πάει πάνω από το ρηλάξ ή την κούνια του και του μιλήσει - γελάσει τρελένεται από τη χαρά του. τα μεγάλα συνεχίζουν να ειναι πολύ αδιάφορα.

μάλιστα μας το είχε πει η παιδίατρος από την αρχή οτι στην περίπτωσή τους ο μικρός θα ζηλεύει τους μεγάλους και οχι το αντίστροφο. υπάρχουν, λέει, περιπτώσεις όπου το μικρό προσπαθεί να πείσει ότι ειναι... τρίδυμα, για να ενταχθεί στην ομάδα τους.

θα το περάσουμε και αυτό.

ο Μάνος δείχνει ενδιαφέρον για τη μπέμπα;

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Ναι δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον. Τελευταία που την βάζω στο καρότσι και την φτάνει, είναι συνέχεια από πάνω της. Την χαιδεύει, την φιλάει, προσπαθεί να της βάλει την πιπίλα κτλ. Αν τον αφήσουμε θα είναι συνέχεια κοντά της.

Δεν μπορώ να την έχω άλλο ψηλά γιατί είναι πολύ ζωηρή και κινητική και φοβάμαι μην πέσει από το ριλάξ. Ο Μάνος είχε πέσει 2 φορές στο πάτωμα, δεμένος εννοείται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Του λέω Μάνο πρέπει να το γυρίσουμε αγάπη μου, να πάρουμε μεγαλύτερο και τι απαντά 'εεε ναι λε μαμά, αφού έχω μεγάλο πουλί'!!!!Ντόινγκ!!!Άντρες, αυτό το κάτω κεφάλι είναι ο κόσμος όλος!!!

:lol::lol::lol: Περιττό να σου πω τα γέλια που έκανα με την απάντηση του μικρού σου! Ακόμα γελάω!!!!

Ιάσων = ετυμ. ίασις = "αυτός που έρχεται για να θεραπεύσει"
Απλά υπέροχο! Όλο!
Έχω κάνει μια δική μου λίστα αν θέλει κάποια την στέλνω με e-mail.

μνμ ανοικτό εδώ ή π.μ δεν παίζει? ενδιαφέρομαι, να σου στείλω το μέιλ μου δλδ?

Δεν του πολυδίνουν σημασία μωρέ τα άτιμα.

μάλιστα μας το είχε πει η παιδίατρος από την αρχή οτι στην περίπτωσή τους ο μικρός θα ζηλεύει τους μεγάλους και οχι το αντίστροφο.

σχεδόν πάντα τα μεγαλύτερα παιδιά τα έχουν χεσμένα τα μικρότερα.

και η μπέμπα μου νομίζω ζηλεύει περισσότερο από το γιώργο! λέω ας πούμε ένα γενικό "αγκαλίτσα??" θα με γράψει στα τέτοια της... μόλις δει το γιώργο να έρχεται με τη μία θα αλλάξει γνώμη και θα έρθει να χωθεί η σκατούλα. κι έχω πολλά διαφορετικά παραδείγματα αλλά δε με χωράνε 10 σελίδες. σκορπίνα ζηλιαρόκαμπια!

Καλημέρες!!!!!!!!

Ειχαμε απρόσμενα γεννητούρια σημερα, μια ξαδέλφη του Λ.,μετα τις 20 την περιμένανε αλλά ο μπέμπης έσκασε σήμερα και ετρεχα το πρωι για δώρο,ξεποδαριάστηκα, καλέ τι ακρίβεια στα χρυσοχοεία, δε τους έχει χτυπήσει η κρίση αυτους?

Εντωμεταξυ η προβλεψη της γιατρού για τα κιλά του μικρου ητανε 4,5-5 κιλά και αυτος γεννηθηκε 3,100!Ξεχασα να παρω ομως κάρτα γαμώτο.

Ελεάνα εχω ωραια συνταγη για κοκ-ο-βά,το τρως και γινεσαι τύφλα!χαχαχα

Αμα βάλεις και πολύ δυνατό κρασί πας για δίδυμα!

Θελω να σε ρωτησω για ενα θεμα του αδελφου μου,με το σπιτι του και κατι παρανομίες,αμα θες στειλε μου το σταθερο σου να σε παρω αυριο καποια στιγμη το πρωι!

Διαστολη 4 το Σοφάκι ε? αυτα είναι! μαρεσει να ακουω για ευκολες γεννες!

αμα θυμαμαι τα δικα μου ταραζομαι!

Πηγα και τζαμπο και πηρα της κατρουλους βρακάκια,σημερα ξεκινησαμε και στο σχολειο χωρις μπεμπιλίνο,μακαρι να πάει καλα.

Μεσα στο σπιτι τι τους φοράτε για παντόφλες????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...