Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελική μου σιγά σιγά συνηθίζουν. με δυσκολία βέβαια. ακόμη κλαίνε αλλά που θα πάει θα μάθουν.

άχ μη μου λέτε τέτοια για ψείρες και έχουν ένα μαλλί άλλο πράγμα τα αγόρια. αύριο θα τους πάω για κούρεμα δεν πάει άλλο. σκάνε τα κακόμοιρα απο τη ζέστη.

για να γυρνάει ξεμαλλιασμένη η Μαριλίζα σημαίνει ότι περνάει καλά και παίζει!

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική επειδή κι εμένα έχει θέμα με τα λαστιχάκια πήρα σιλικόνης κομωτηρίου και δεν μπορεί να τα βγάλει, μόνο που προσέχω πολύ όταν το βγάζω για να μην πονέσει, δεν τραβάω το λαστιχάκι αλλά τα μαλλιά λίγα-λίγα.

από τότε που τα πήρα κάνουμε τρελά χτενίσματα...

pvGHp2.png9TDjp2.png

Πολυ μπούκλα τα αγόρια σου ε? ο μικρος ομως φαινεται πως θα χει ισιο μαλλάκι..!

λίγο ακομη και δε θα θέλουν να φευγουν μετα.

Απο παιχνίδι άλλο τιποτα, σημερα που την πηρα είχε 2 πλεξούδες και 2 κοτσιδια και καμαρωνε, της τα εφτιαξε η κυρία..χαρά στην υπομονη σου της λεω, εντωμεταξυ εμενα για να της φτιάξω ένα κοτσο μου βγαζει το λάδι,στους ξένους κάθεται κυρία..κατάλαβες?

Αγγελική επειδή κι εμένα έχει θέμα με τα λαστιχάκια πήρα σιλικόνης κομωτηρίου και δεν μπορεί να τα βγάλει, μόνο που προσέχω πολύ όταν το βγάζω για να μην πονέσει, δεν τραβάω το λαστιχάκι αλλά τα μαλλιά λίγα-λίγα.

από τότε που τα πήρα κάνουμε τρελά χτενίσματα...

εχουμε κ μεις τέτοια αλλά μπα..ξεμαλλιάζεται τα τραβάει,πονάει,δράμα,με ψαλιδι της τα έκοβα!

καλά εσεις εχετε και πολύ μαλλί ομως, εμάς τωρα κάτι πάει να γίνει!

μαριτακι...λες??μπορει ??

πιστευω ενα τουρινγκ θα το κανουμε καποια στιγμη...εγω φευγω και σαββατο μεσημερι ..αρα σαββατο πρωι εχω σιγουρα κενο χρονο ....

καλα θα ειναι ..αλλα σιγουρα πολυ τρεξιμο ..ειναι και η διαφορα ωρας ..θα δειξει !!!

απο μαλλι το μικρο μου μοιαζει ...πολυ μαλλιιιι και δε παλευεται το κακομοιρο ...ακομα δεν της εχουν ακι πολυμακρυνει να πιανονατι καλα ...η μεγαλη κοτσους κοτσιδακια ..σχεδον στον ωμο της φτανουν !!!αλλα μαλλον θα πανε για καλο κουρεμα και οι δυο ...εχουν βγαλει ενα ψιλοερεθισνο και οι δυο πισω στον αυχενα ....βασικα μετα του υπνο ξυνονται σα γαιδουρια ..σηκωνονται μουσκεμα ...ισως φταινε και οι παντες που εχω ακομα στα κρεβατια τους ...αλλα βολευονται και δεν κοπανιουνται ακομα ...

οσο για τις ψειρες ..μην το θιγετε αυτο το θεμα..ακομα θυμαμαι οτνα εγω ειχα μικρη στο σχολειο ...2 φορες ειχα πιασει ...μιλαμε για ζουγκλα ......

κλεο , οντως πολυ καλη η τουρτα !

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

α, έχω κι άλλο που ήθελα να γράψω, είναι περασμένης μέρας νομίζω αλλά σήμερα που είμαι σπίτι και όσο κοιμάται ακόμα ο μικρός θα τα θυμηθώ όλα....

και εμένα η μεγάλη έχει βαρέσει διάλυση τελευταία, τρέχει στον δρόμο δίχως αύριο, βάζει καρέκλες πάνω στα τραπαζάκια και παει και κάθεται, πέρυσι ήταν πιο μαζεμένη, τώρα κάνει σαν να μην έχει αίσθηση κινδύνου, και μάλλον δεν έχει, τι να πω, αλλά διάβασα και τα δικά σας και κάπως ηρέμησα....

ξύπνησε το αρρωστάκι μου, σας φιλώ!

pvGHp2.png9TDjp2.png

μαριτακι εμεμα τανζανιες κανει η μικρη ..δηλ. τετοια σκαρφαλωματα και ζημιες ...

η μεγαλη συνηθως ακουει ...δηλ .λεει τρεχω , τρεχω , τρεχω ....και με το που φτασει στην προρτα της πολυκατοικιας συνηθως σταματαει ...

και της εχω μεταδοσει φοβο για τα αυτοκινητα....αφου μαζευεται στην αλλη ακρη

αλλα εμπιστοσυνη βεβαια δεν μπορεις να εχεις ..τωρα για τα εξαφανισματα..μονιζω οτι ξεχνιεται !!!

τωρα μιλησα με τη μαμα μου ..αρχισε παλι το πανω χερι , κατω χερι η χριστινα !!!απο χθες το απογευμα ,,,,πηγε να της βγαλει το ματι ...δεν τη μαλωσα της μιλησα ηρεμα , γιατι ειδα οτι στενοχωρηθηκε ....και σημερα μου λεει η μαμα μου παλι τα ιδια και επιτηδες ...τη χτυπαει !!!

η μικρη της βουταει παιχνιδια ...και η αλλη τη χτυπαει στο προσωπο ....

οχι ...οτι και το μικρο δε χωνει ....

φοβαμια μη γινει καμια ζημια καποια στιγμη ...χθες γαι 2, 3 λεπτα η μικρη δεν ανοιγε ματι !!!

πως αλλαξε ετσι ο καιρος ...για βροχη το παει!!!

και ελεγα να κανω χαλια το απογευμα .....ουτε και ο καιρος δε θελει να κανω δουλειες

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ψείρες???? έλεος, δεν είχα ποτέ συναντηθεί με τα συγκεκριμένα ζωύφια και ούτε που θέλω, εμείς για κούρεμα μετά τα βαφτίσια της νονάς, να είμαστε μοδάτοι μέχρι τότε, εξάλλου πήρε από τον μπαμπά του και δεν έχει πολύ πυκνό μαλλί, δυστυχώς! κάτι θα κάνω να δυναμώσει που θα πάει

κατερίνα καλό ταξίδι, καλά θα τα ξαναπούμε, αλλά θα είναι σούπερ, τυχερούλα!!!!

να ρωτήσω, μετά τα terrible 2 έρχονται τα terrible 3? γιατί ο δικός μου όλο και πιο αντάρτης γίνεται?

άσχετο, αυτό το κοτόπουλο το μεθάμε πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος? αρκεί να μη μεθύσει πρώτα η μαγείρισσα!!!! το βασικό βέβαια είναι να μεθύσει αυτός που θα το φάει!!!!!!!!!!!!!

τι συννεφιά είναι αυτή εδώ, το πάει λέτε για βροχή?

κλεό μου γεια στα χέρια σου, άξια, η τουρτίτσα μια γλύκα, σαν τη σουφούλα και την μπέμπα της! ελπίζω να έχουμε σύντομα φωτογραφικό υλικό, μίλησε καμία μαζί της, εμένα μου απάντησε στο μην. ότι όλα καλά, είναι μία καλόβολη μπέμπα, μαμ, κακά και νάνι

Διαφημίσεις

Κατερίνα βάλε με στην βαλίτσα σου για Κορέα!!!Όνειρο ζωής να πάω Ιαπωνία, τρελλαίνομαι για κείνα τα μέρη!!!Από Ασία μια γεύση που πήρα δεν ενθουσιάστηκα βέβαια αλλά τι να πει η Ταυλάνδη μπροστά στο Japan!

Σκιουράκι κλότσα, κλότσα εσύ παιδί μου, δείξε στην μανούλα ποιος είναι ο αρχηγός από τώρα:)

H&M εμείς εδώ δεν έχουμε, τα ξέρω όμως από Αγγλία. Στο ορκέστρα ξαναπήγα σήμερα και βρηκα ρούχα για το βαφτιστήρι του Στεφ, στις 21 γιορτάζει. Τα αγορίστικά του είναι πολύ καλύτερα από τα κοριτσίστικα και νομίζω και σε ποιότητα. Πήρα και ένα μαγιό στο Πριγκηπάκι μου, το 4άρι. Του το προβάρω όταν γύρισε από το σχολειό,μικρό του. Του λέω Μάνο πρέπει να το γυρίσουμε αγάπη μου, να πάρουμε μεγαλύτερο και τι απαντά 'εεε ναι λε μαμά, αφού έχω μεγάλο πουλί'!!!!Ντόινγκ!!!Άντρες, αυτό το κάτω κεφάλι είναι ο κόσμος όλος!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τζινάκι περαστικά στο αγόρι σου. Κόλλησε καμιά ίωση φαντάζομαι. Κάτι άκουσα από την κουμπάρα μου, μακριά από εμάς Παναγίτσα μου.

Έχω κάνει μια δική μου λίστα αν θέλει κάποια την στέλνω με e-mail.

Πήγα γραφείο σήμερα, καθόλου μα καθόλου δεν το μετάνιωσα που έμεινα εκτός. Χαμός γινόταν, θα έχω την ησυχία μου φέτος τουλάχιστον!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κατερίνα βάλε με στην βαλίτσα σου για Κορέα!!!Όνειρο ζωής να πάω Ιαπωνία, τρελλαίνομαι για κείνα τα μέρη!!!Από Ασία μια γεύση που πήρα δεν ενθουσιάστηκα βέβαια αλλά τι να πει η Ταυλάνδη μπροστά στο Japan!

Σκιουράκι κλότσα, κλότσα εσύ παιδί μου, δείξε στην μανούλα ποιος είναι ο αρχηγός από τώρα:)

H&M εμείς εδώ δεν έχουμε, τα ξέρω όμως από Αγγλία. Στο ορκέστρα ξαναπήγα σήμερα και βρηκα ρούχα για το βαφτιστήρι του Στεφ, στις 21 γιορτάζει. Τα αγορίστικά του είναι πολύ καλύτερα από τα κοριτσίστικα και νομίζω και σε ποιότητα. Πήρα και ένα μαγιό στο Πριγκηπάκι μου, το 4άρι. Του το προβάρω όταν γύρισε από το σχολειό,μικρό του. Του λέω Μάνο πρέπει να το γυρίσουμε αγάπη μου, να πάρουμε μεγαλύτερο και τι απαντά 'εεε ναι λε μαμά, αφού έχω μεγάλο πουλί'!!!!Ντόινγκ!!!Άντρες, αυτό το κάτω κεφάλι είναι ο κόσμος όλος!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κι εγώ τον μικρό τον έχω πιάσει φορές που μιλάει "καλό τσ....νι, καλό τσ....νι"

πάω για δουλειά σε λίγο και ζεσταίνομαι!!!

έχω βρει αφορμή τώρα και τους κάνω έκθεση για τις σχέσεις μας με την ευρώπη, την έννοια της αυτοθυσίας κτλ...λίγα έχουν άποψη δυστυχώς, μιλάμε τα περισσότερα είναι εντελώς αστοιχείωτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...