Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορέα? ΕΛΑ ΡΕ! Καλή φάση!!!!

και μένα τα h&m ολο μου τρυπάνε,ειδικα τα περυσινά μπλουζάκια όλα με μια τρύπα ειναι κάπου..τα φοράμε μονο στις κούνιες που έτσι κ αλλιως γίνονται χάλια.

Αμα το βρισκεις 180 γιατι να το πάρεις 200 καλε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι, κορεα εμπειρια ζωης...αν και ειναι 17 ωρες αεροπλανο μονη μου ...

για το ρεκαρο ...λαθος εγραψα ...280 το βρισκω εδω και στο νετ κατω απο 200 ...

πρεπει να παραγγειλω !!!

οσο γαι τα hm γενικα τα ψιλοβολευομαι ....απο μπλουζακαα δεν εχω δει τρυπα ...στα κολαν εχουμε θεμα εμεις....

καλα σημερα γορασα στη μικρη ενα φορεμα hm καρο κοκκινο μακρυ ριχτο ....τρελα ηταν !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ναι πιο πολυ να κλωτσάει δε γίνεται! θα βγει έξω και θα μου ρίξει καμία σε λίγο!!!

θα δεινοπαθήσω με τούτο τ αγόρι!!! στάνταρ!

κορέα ουάου!!!!! θα ναι τέλεια!!!! φοβερή ευκαιρία θα ναι!!!!

τρελαίνομαι για τα ταξίδια!

πάρε με μαζί σου!!!

γειά σας κορίτσια!!!

Αντριάνα χρόνια πολλά, να χαίρεσαι την κόρη σου,

Αγγελική και σε σένα εύχομαι χρόνια πολλά και καλά!!!!

Έτσι Αννούλα, άστον να χτυπιέται, το χαίρεστε και οι δύο.

σήμερα είμαι σπίτι ο μικρός είχε πυρετό χτες που γύρισε από τις διακοπές του,

39αράκι με depon και algofren ανά 4ωρο.

σήμερα απύρετος αλλά δεν τρώει και με έχει τσακίσει στην γκρίνια, τι να πεις όμως, δικαιολογημένος είναι.η μεγάλη σχολείο..

Κλοκλό η τούρτα φοβερή!!! χάρηκε πολύ η μαμά, με ρωτούσαν όλοι στον δρόμο...

έγινε χαμός....

ετοιμάζομαι να παραδώσω και την δεύτερη σύντομα, την αγορίστικη!!

Κατερινάκι, κορέα ε? θα είναι φοβερό ταξίδι, θα μπορέσει να ξεκλέψεις καμια μέρα για να δεις τπτ?

pvGHp2.png9TDjp2.png

θα γίνει της κορέας κατερίνα???

για τα σάιτ που λέτε δεν κάνετε καμιά σούμα γιατί τα έχω μπερδέψει με αυτά που αναφέρετε τα τοπικά και δεν καταλαβαίνω χριστό? ποια στέλνουν με πόσο και από πού είναι? να το κάνουμε σαν το θέμα του πάρεντς και μετά να βάλουμε το ποστ στα αγαπημένα να παραγγέλνουμε? εγώ κάτεχα μόνο μάδερκερ και άμαζον και κάτι άλλα για βαριά αντικείμενα! με ρούχα μπερδεύτηκα και θα με ενδιέφερε.

εγώ το χειμώνα με τις εκπτώσεις πήρα με 70% από τα μάδερ εδώ μερικά καλά κομμάτια για του χρόνου το χειμώνα! βέβαια τώρα που τα ξανακοιτάω πχ για τη μπέμπα 1,5 με 2 ετών (που γίνεται αρχές νοέμβρη) μου φαίνονται τεράστια... νομίζω 4 χρονών θα τα φορέσει! αχαχα!!!! αν φοράει τώρα 6-9 και 9-12 πώς να μπει στα κανονικά νούμερα!?? ζώον κι εγώ!

Διαφημίσεις

α! επίσης ήθελα να σας γράψω, βάλτε καμιά λοσιόν προληπτική για ψείρες στα παιδιά σας,

εγώ είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι είναι πολύ μικρά αλλά άκουσα διάφορα περιστατικά και πήγα και αγόρασα, και δεν είναι μόνο ο παιδικός, φίλες μου μου είπαν για 2-3 χρονών από κούνιες και παιδότοπους τα παιδιά τους είχαν κολλήσει και ταλαιπωρήθηκαν για να καθαρίσουν και αυτές και τα μικρά.

υπόψιν ότι αυτά τα ζωύφια αγαπάνε τα καθαρά μαλλιά και την ζέστη......

εγώ πήρα σπρέυ του κορρέ και την ψέκασα για τα καλά σήμερα, ψιλοβρωμάει αλλά δεν το συζητάω!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

γιαυτό, σοβαρά τώρα, συστήνω να το αφήσετε να έρθει όταν είστε και οι δυο έτοιμοι, και ας αργήσει και λίγο, έχετε ουουουου καιρό.

μα έτσι θέλω κι εγώ. να περάσει καιρός. μετανιώνω που αργήσαμε λιγουλάκι να κάνουμε το πρώτο αλλά από την άλλη δεν έλεγαν και οι συγκυρίες τότε. πχ. ήμουν αδιόριστη. ο άρης είναι και 36 χρονών και είχα τον ενδοιασμό της ηλικίας αλλά αυτός δεν έχει πρόβλημα. δεν το συζητάμε εξάλλου σε καμία περίπτωση για τώρα. θέλω να πάνε και τα παιδιά σχολείο. είναι νωρίς πολύ ακόμα. και θέλω να συνέλθει και ο γιώργος από την πρόωρη έλευση της αδερφής του. μου βγάζει μια αντίδραση τελευταία, μια υποβόσκουσα ζήλια. σιγά-σιγά...

νε κ μου αν θες κι απο μένα μια συμβουλή αν ο άρης έχει ενδοιασμούς να το λάβεις υπόψη. έτσι κι αλλιώς έχετε χρόνο μπροστά σας φιλενάδα!

δεν γίνεται να μην το λάβω υπόψη φιλενάδα! μόνη μου να το κάνω δεν γίνεται οπότε... :lol: να τον βιάσω το βρίσκω κουραστικό... :lol: και μεθυσμένο κοτόπουλο δεν ξέρω να φτιάχνω! :lol:

α! επίσης ήθελα να σας γράψω, βάλτε καμιά λοσιόν προληπτική για ψείρες στα παιδιά σας,

εγώ είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι είναι πολύ μικρά αλλά άκουσα διάφορα περιστατικά και πήγα και αγόρασα, και δεν είναι μόνο ο παιδικός, φίλες μου μου είπαν για 2-3 χρονών από κούνιες και παιδότοπους τα παιδιά τους είχαν κολλήσει και ταλαιπωρήθηκαν για να καθαρίσουν και αυτές και τα μικρά.

υπόψιν ότι αυτά τα ζωύφια αγαπάνε τα καθαρά μαλλιά και την ζέστη......

εγώ πήρα σπρέυ του κορρέ και την ψέκασα για τα καλά σήμερα, ψιλοβρωμάει αλλά δεν το συζητάω!!!

μη μου λες τέτοια!!!! κι είναι ο εφιάλτης μου! έχω στο σπίτι λοσιόν λόγω επαγγέλματος αλλά τις μισώ! βρωμάνεεεε όπως λες! και άμα κολλήσω εγώ τρέχα γύρευε με τόσο μαλλί. δεν άκουσα πάντως κρούσματα στο σχολείο προς το παρόν... κι ο γιώργος πολύ μαλλί, αν τύχει να κουβαλήσω τπτ χαθήκαμε. σήμερα λέει η μάνα μου ξυνόταν όλη μέρα... ???!!! αλλά μπαααα! μάλλον από ξηροδερμία θα είναι, του έβαλα χθες λαδάκι. η μπέμπα πάντως σε τέτοιο ενδεχόμενο θα τη βγάλει καθαρή σίγουρα! :lol:

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.

ναι ρε κούκλες ας το κάνει κάποια που ξέρει και μπορεί, η πιο σχετική (Ελευθερία πές αλεύρι) αυτό με τα site. θα εξυπηρετούσε πολύ πολύ.

Τζίνα περαστικά μωρέ στο αγόρι σου.

Κατερίνα η Κορέα είναι ωραία θα σου αρέσει. το αεροπορικό ειναι λίγο ταλαιπωρία βέβαια αλλά αξίζει τον κοπο ειναι εμπειρία ζωής αλλη κουλτούρα, άλλος πολιτισμος.

είχα πάει το 2003 μια δημοσιογρφική αποστολή (υποψιάζομαι ότι ήταν με την εταιρεία που δουλεύεις) σε Σεούλ και Πουσάν, το οποίο ήταν και όλα τα λεφτά. πάντως οι άτιμοι οι κορεάτες μας είχαν βγάλει το λάδι! μια βδομάδα που ήμασταν εκει κάθε μέρα μας έτρεχαν χαλάρωση το πρόγραμμά τους δεν είχε. πάντως ήταν άψογοι οικοδεσπότες. Καλά να περάσεις!

fYFap3.pngIV83p3.png

Βρε Νεκταράκι μην αγχώνεσαι βρε για το τρίτο. είσαι πολύ μικρή ακόμη. άσε τα πράγματα να κυλήσουν απο μόνα τους όπως λένε και τα κορίτσια. αυτά τα πράγματα πρέπει να γινονται όταν και οι δύο είναι έτοιμοι. και αφού και οι δύο το θέλετε θα έρθει τη στιγμή που πρέπει.

fYFap3.pngIV83p3.png

και μένα μου είπε η κυρία στο σχοελιο να της βάλω προληπτικά σπρέυ για ψείρες αλλά δε το χω κάνει...βλακεία ε?

και γω με κότσο τη στέλνω πάντα αλλά μου γυρνάει ξεμαλλιασμένη!!!!!

Τζινάκι περαστικά στο μικρό..

Μάρω ,τι κάνουν τα αγορια? ενταξει με το σχολείο?

Νεκ,μήπως να το κουρευες το Γιωργί να παρει αερα το κεφαλάκι του, δε ζεσταίνεται με τοσο μαλλι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...